Maca Advance: Prírodná podpora plodnosti, potencie, libida a vitality. Funguje?

Maca Advance: účinky, zloženie + recenzia a skúsenosti

Sexuálne zdravie či výkonnosť v spálni nezávisia vždy len od toho, ako pevnú erekciu muž má alebo či ovláda všetky polohy zo známej Kamasútry. Na výsledok vplýva omnoho viac faktorov a medzi ne patria aj vitalita, vytrvalosť, výkon a celkové fyzické či duševné zdravie. A práve týmto smerom mieria tabletky značky Maca Advance.

Ak by to nebolo už podľa názvu zrejmé, ide o prípravok postavený na obsahu rastliny označovanej ako Maca. Ide o Žeruchu peruánsku, ktorá pochádza z Peru, kde je jej jediné miesto prirodzeného výskytu. Pochopiteľne, umelo sa dá pestovať aj inde.

Táto rastlina je už odpradávna v miestnej tradičnej medicíne využívaná ako prírodný stimulant a to nielen ohľadom sexuálneho života, ale aj vitality celkovo. Rozhodol som sa teda pozrieť na to, či recenzie o úspešnosti prípravku Maca Advance v tomto ohľade neklamú.

Doba testovania produktu2 mesiace
Kedy sa dostavili prvé účinky2 - 3 týždne
Bez receptu✅ áno
Podpora sexuálneho života
Vplyv na fyzickú výkonnosť a silu
Podpora duševného zdravia
Vedľajšie účinkyžiadne
Vekvšetky vekové kategórie
Diskrétne doručeniediskrétne doručené do 2 pracovných dní
Cena12,99 €
Lepšia AlternatívaStoporex Klasik, Stoporex Prolong
Overený predaj Oficiálny e-shop

Výrobca a pôvod

Maca Advance: Výrobca a pôvod Prípravok Maca Advance nie je treba z hľadiska pôvodu príliš predstavovať, už podľa názvu je zrejmé, že za značkou je známy výrobca prírodných produktov Advance nutraceutics. Ide o spoločnosť pochádzajúcu z Českej republiky, ktorá je na trhu už niekoľko rokov. Jej portfólio je tvorené práve prípravkami rastlinného charakteru.

Prostredníctvom vlastného internetového obchodu, ale aj prostredníctvom viacerých kamenných a internetových lekární, ponúka kvalitné prípravky pre mužov aj ženy na problémy rôzneho typu. Maca Advance patrí medzi tie najlepšie produkty v portfóliu a to tak kvalitou zloženia, ako aj pomerom ceny a výkonu. Zloženie a užívanie sú plne bezpečné.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zloženie a účinné látky

Maca Advance: Zloženie a účinné látky Jedinou účinnou látkou prípravku Maca Advance je extrakt zo Žeruchy peruánskej. Jedná sa o koncentrovaný extrakt z koreňa v pomere 10:1, vďaka čomu majú tabletky vysokú nutričnú hodnotu a špičkovú kvalitu spracovania. Biologické látky sú tak obsiahnuté v prípravku v až 10-krát vyššej koncentrácii, ako je tomu v samotnom koreni rastliny.

Tu sú najdôležitejšie účinky Žeruchy peruánskej:

  • Zvýšenie potencie a libida: Maca patrí medzi najlepšie prírodné afrodiziaka a to preto, že podporuje zvýšenie mužskej potencie a sexuálneho apetítu. Pôsobí totiž na hladinu hormónov a stimuluje predovšetkým produkciu testosterónu, ktorý zodpovedá za mužskú sexuálnu aktivitu. Pomáha tiež na spermatogenézu, čiže produkciu mužských pohlavných buniek.
  • Vplyv na fyzický výkon a silu: Už starovekí bojovníci z civilizácie Inkov užívali koreň Maca pred bojom na povzbudenie fyzickej sily a vytrvalosti. Rastlina je v Peru aj v okolitých krajinách známa aj kvôli tomuto svojmu vplyvu, nakoľko pomáha na zvýšenie sily a výkonu. Pri pravidelnom užívaní podporuje aj udržanie pružnosti a sily svalstva.
  • Podpora duševného zdravia: Maca má pozitívny vplyv nielen na fyzické aspekty organizmu, ale aj na tie duševné. Ak máte problémy napríklad s náladovosťou, emocionálnou nerovnováhou alebo pociťujete stres, úzkosť alebo depresiu, je Žerucha peruánska bylinkou presne pre vás. Pomáha aj na lepšiu činnosť mozgu a nervovej sústavy.
  • Zlepšenie vitality, imunity a energie: Žerucha patrí tiež medzi najlepšie stimulanty energie a vitality a preto neprekvapí, že v tejto oblasti účinkov má tiež zásadný vplyv. Ak hľadáte prírodného bojovníka proti únave, je na to Maca ako stvorená. Povzbudzuje výkonnosť organizmu a tiež pomáha zlepšiť jeho imunity a obranyschopnosť.
  • Vplyv na krvný obeh: Poslednou kategóriou účinkov je vplyv na kardiovaskulárny systém a krvný obeh. Maca podporuje lepšiu cirkuláciu krvi a taktiež aj tvorbu nových červených krviniek. Okrem toho, že pôsobí proti chudokrvnosti, v rámci tradičnej medicíny sa využíva aj pre podporu prekrvenia pohlavnej sústavy u mužov.

Samotná Maca je bohatým zdrojom viacerých skupín látok:

  • Kyseliny: Celkovo až 19 druhov rôznych aminokyselín tvorí základ zloženia Žeruchy peruánskej. Okrem nich sa nachádzajú v rastline aj nasýtené mastné kyseliny, napríklad kyselina palmitová, rovnako tak nenasýtené kyseliny, napríklad kyselina olejová a linoleová.
  • Saponíny: Druhou dôležitou kategóriou látok obsiahnutých v Žeruche sú saponíny. Ide o bioaktívne látky podporujúce prečistenie tela od toxických látok, ktoré majú zároveň aj vplyv na lepšiu cirkuláciu krvi. Podporujú tak aj fyzickú a sexuálnu výkonnosť.
  • Ďalšie látky: Maca obsahuje tiež rôzne druhy minerálov a vitamínov, napríklad vitamíny skupiny B, vápnik, železo či iné minerály dôležité pre organizmus. Nájsť tu možno aj alkaloidy, taníny či steroly. Súčasťou rastliny je aj viac ako 50 druhov aromatických olejov.

Celkové zloženie Žeruchy je pomerne široké, v nasledujúcej tabuľke sú všetky dôležité látky obsiahnuté v rastline:

Maca – žerucha peruánska, extrakt z koreňa 10 : 1 (350 mg/1 kapsula), želatína (obal kapsuly).

ČISTO PRÍRODNÝ PRÍPRAVOK

Ak ide o zloženie Maca Advance z pohľadu pôvodu látok, môžete byť bez obáv. Nakoľko prípravok je založený na rastlinnom extrakte z Macy, nenájdete tu žiadne synteticky a chemicky vyrábané účinné látky. Nie sú tu žiadne farmakologické látky typu liečiv a podobne, prípravok je 100 % prírodný.

Dávkovanie a užívanie

Maca Advance: Dávkovanie a užívanie Ako často treba užívať tabletky Maca Advance? Spôsob dávkovania a užívania je prvou veľkou a viditeľnou výhodou tohto prípravku, nakoľko výrobca dáva užívateľovi možnosť voľby medzi štandardným a silnejším dávkovaním. Závisí to najviac od toho, ako veľmi chcete podporiť svoju vitalitu, výkonnosť, silu a tiež sexuálny život.

  • 1 dávka je 1 tabletka. Maximálnou dennou dávkou sú 2 tabletky
  • Prípravok teda môžete užívať raz denne po jednej tabletke alebo dvakrát denne po jednej tabletke, vždy však tabletku dobre zapite

Odporúčam tabletky zapíjať čistou vodou alebo ovocnou šťavou, určite sa vyhýbajte kombinácii s alkoholom. Prípravok ako taký nie je určený pre ženy ani deti, rovnako tak nie je náhradou bežnej stravy. Dbajte na správne skladovanie, čiže chráňte tabletky pred slnkom, vlhkosťou a extrémnymi teplotami, čiže mrazom a teplotami nad 25 °C.

Účinky

Maca Advance: Účinky Zadefinovať Maca Advance ako tabletky len s jedným účinkom by bola chyba. Hoci na rozdiel od mnohých výživových doplnkov v prípade tohto produktu platí, že obsahuje len jednu účinnú látku, pôsobenie tabliet je veľmi široké. Pochopiteľne, účinky produktu závisia najmä od samotnej Žeruchy peruánskej ako jedinej účinnej látky.

Tu sú tie najdôležitejšie:

Podpora sexuálneho života

Nakoľko je Žerucha peruánska známa pre svoje pozitívne pôsobenie na potenciu, je podpora sexuálneho života prvým účinkom užívania Maca Advance. Prípravok vďaka extraktu z tejto rastliny pomáha na zlepšenie potencie, sexuálneho apetítu a má pozitívny vplyv aj na spermatogenézu. V praxi potvrdzujem najmä vplyv na libido.

Prečo odporúčam Maca Advance? na základe osobných skúseností a dlhodobých testov, Maca Advance naozaj funguje

Vplyv na fyzickú výkonnosť a silu

Druhým dôležitým bodom pôsobenia je pozitívny vplyv na fyzickú vitalitu. Maca Advance by mala podporiť jednak lepšiu výkonnosť, ale zároveň aj silu, pocit energie a celkovo pocit vitality. Ide o životabudič a môžem potvrdiť, že tento účinok prípravok dosahuje a u mňa bol jeden z prvých, ktoré som viditeľne pozoroval.

Podpora duševného zdravia

Nielen fyzický výkon, ale aj ten mentálny je dôležitý pre život. Ak hľadáte niečo, čo vám pomôže prekonať obdobie mentálnej nerovnováhy a problémov zo stresu či úzkosti, môžem tieto tabletky určite odporučiť. Nielen moje skúsenosti hovoria, že Maca Advance je výborná aj pre ľudí, ktorí chcú podporiť stav nervovej sústavy.

Podpora zdravia celkovo

Poslednou dôležitou skupinou účinkov je podpora celkového zdravia. Vďaka tomu, že samotná rastlina je bohatá na vitamíny a minerály, dochádza k podpore tak metabolizmu a trávenia, ako aj krvného obehu a imunity. Tu sú však účinky už veľmi individuálne u každého jedného muža.

MACA JE SUPERPOTRAVINA

Žerucha peruánska je na prvý pohľad „obyčajná“ liečivá bylinka, no ide o superpotravinu. Má vysoké nutričné hodnoty, veľa minerálov, vitamínov a iných prospešných látok v prirodzenej podobe. Navyše, Maca Advance obsahuje veľmi kvalitný extrakt z koreňa Macy.

Nežiaduce účinky

Maca Advance: Nežiaduce účinky Je treba sa pri užívaní tabliet Maca Advance obávať o nejaké vedľajšie účinky? V prípade, ak dodržíte dávkovanie a kontraindikácie, tak príliš nie. Problémom môže byť alergická alebo precitlivená reakcia na samotnú rastlinu, prípadne poruchy štítnej žľazy. Koreň Žeruchy totiž spôsobuje problémy s prijímaním jódu v tele.

Rovnako tak by ste nemali užívať rastlinu a ani produkty z nej v prípade, že máte vážne ochorenie súvisiace s hormonálnou sústavou alebo nádor súvisiaci s hormónmi. Nekombinujte Maca Advance so žiadnymi inými prípravkami podobného typu ani s hormonálnymi liekmi. Dodržiavať treba tiež maximálnu dennú dávku podľa príbalového letáku.

Balenie a cena

Maca Advance: Balenie a cena Maca Advance patrí medzi výživové doplnky, ktoré sa od konkurencie odlišujú nielen tým, že ich základom je len jedna účinná látka, ale aj výberom balení. Tu je voľba jednoduchá, nakoľko tabletky možno zakúpiť len v jednej veľkosti balenia a to s obsahom90 želatínových kapsúl. Čo robiť, ak by ste ich chceli viac? Objednať si viac balení naraz.

Tu sú možnosti aj s cenami a prepočtom úspory v tabuľke:

Typ balenia:Množstvo kapsúl:Cena za balenie:Ušetríte:Overená kúpa:
Maca Advance9012,99 €-Chcem objednať
Maca Advance 218024,99 €1 €Chcem objednať
Maca Advance 327035,99 €3 €Chcem objednať
Maca Advance 436045,99 €6 €Chcem objednať

Základné balenie, ktoré vám môže pri štandardnom dávkovaní vydržať aj 3 mesiace, svojou cenou niečo cez 12 € nijako nevybočuje z priemeru. Ak by ste ale chceli užívať Maca Advance dlhšiu dobu alebo intenzívnejšie, odporúčam aspoň dvojbalenie. To sa už oplatí viac a kompenzuje to absenciu väčšieho balenia v základnej ponuke.

Odporúčam: cenovo výhodné Maca Advance 4 balenie kde ušetríte až 6,50 € + doprava zadarmo! 

Kde kúpiť

Maca Advance: Kde kúpiť Prípravky a produkty známeho producenta Advance nutraceutis sú dostupné aj v lekárni, najmä v tých väčších a známejších sieťach. Maca Advance nie je v tomto ohľade žiadnou výnimkou, videl som ju napríklad aj v niektorých značkových internetových lekárňach.

Napriek tomu nepovažujem tento spôsob kúpy za najlepší možný. Dôvod? V prípade osobnej kúpy nemusí byť produkt na sklade práve v tej lekárni, ktorú navštívite. Kúpa v internetovej lekárni môže byť zdĺhavá na dobu dopravy k vám a cenu produktu môže predražiť napríklad poštovné a balné.

Najlepšou voľbou je preto oficiálna webstránka www.maca-advance.sk, ktorá je jednak oficiálnym zdrojom informácií o samotnom produkte, ale zároveň eshopom distribútora prípravku u nás. Pri kúpe cez tento internetový obchod máte záruku originality prípravku, ako aj rýchleho dodania za najlepších možných podmienok.

KÚPA AŽ S 30 % ZĽAVOU

Veľmi dobrým dôvodom, prečo si vybrať na kúpu prípravku Maca Advance oficiálny internetový obchod je 30 % zľava oproti odporúčanej maloobchodnej cene. Ušetriť tak môžete cez 5 € na jednom balení tabliet, pri dlhodobom užívaní ešte viac.

Online objednávka, doprava a doručenie

Maca Advance: Online objednávka, doprava a doručenie Chápem, že mnoho mužov je naučených ísť priamo osobne do lekárne a takpovediac si ohmatať to, čo si idú kúpiť. Verte mi ale, že ak len raz vyskúšate objednávku online, už sa jej nevzdáte. Tu je aspoň v skratke postup, ako si Maca Advance z oficiálneho eshopu objednať:

  • Najskôr si musíte vybrať počet balení prípravku
  • Následne zvoľte dopravu, na výber je viacero kuriérskych služieb
  • Potom vyplňte svoje osobné údaje a adresu dodania prípravku
  • Na záver vyberte spôsob platby a objednávku môžete odoslať online jediným kliknutím

Odporúčam: cenovo výhodné Maca Advance 4 balenie kde ušetríte až 6,50 € + doprava zadarmo! 

Samotná doprava je rýchla, distribútor odosiela balíček s tabletkami na ďalší pracovný deň po prijatí objednávky. Ak by sa odoslanie omeškalo, ponúka ako kompenzáciu zľavu 10 €, čo som našťastie ani raz nemusel využiť. Platiť možno vopred platobnou kartou online, ale napríklad aj na dobierku pri prevzatí balíčka.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Čo sa týka samotného prebratia zásielky, zvoliť si môžete dve kuriérske spoločnosti. Prvou je Slovenská pošta a jej Expes kuriér, druhou DHL kuriér, u ktorého možno platiť dobierku aj platobnou kartou. Cena za dopravu je v oboch prípadoch rovnaká a to len 2 €. To je menej, ako bežne účtujú internetové lekárne.

Diskrétne doručenie DOPRAVA AJ ZADARMO

Ak sa rozhodnete pre kúpu aspoň dvoch balení Maca Advance, získate okrem lepšej ceny za jedno balenie aj dopravu zdarma. Hlavná nevýhoda mnohých internetových obchodov, čiže predraženie ceny výrobku o poštovné, sa tak týmto spôsobom úplne eliminuje.

Najčastejšie otázky

Maca Advance: Najčastejšie otázky Pre mňa nie sú prípravky typu Maca Advance, čiže tabletky založené na rastlinných látkach a s dlhodobejším pôsobením, ničím novým. Ako som však zistil, mnoho mužov sa na internete pýta na spôsob ich fungovania a užívania v praxi. Prešiel som preto viaceré fóra a diskusie a rozhodol som sa na najviac kladené otázky teraz hneď odpovedať:

Pre koho sú tabletky Maca Advance určené?

Zjednodušene sú určené pre všetkých mužov, ktorým chýba fyzická aj psychická vitalita a energia. Vekové ohraničenie nie je, no myslím, že najviac úžitku budú mať z tabliet muži po 30ke. Prípravok nie je vyložene určený pre deti do 3 rokov a tehotné či dojčiace ženy, pozrite si aj prípadné kontraindikácie.

Vyskytujú sa počas užívania nejaké problémy?

Čo som si prečítal príbalový leták, ale aj skúsenosti užívateľov, žiadne vážnejšie vedľajšie či nežiaduce efekty sa nevyskytli a to ani počas dlhodobého užívania. U niekoho na úvod môžu nastať krátkodobo menšie tráviace problémy, ale nie je to nič strašné. Pozor si treba dať na alergickú reakciu.

Čím sa Maca Advance odlišuje od iných podobných tabliet?

V zásade najmä kvalitou zloženia a prístupom k výrobe produktu. Spoločnosť má u mňa veľké plus tým, že robí vstupnú kontrolu surovín a výstupnú kontrolu tabliet vrátane laboratórneho posúdenia každej šarže. Účinná látka je tvorená mimoriadne koncentrovaným extraktom koreňa Macy a to v pomere až 1:10, čo je na trhu naozaj ojedinelé.

Je doručenie a dodanie balíčka diskrétne?

Áno, je, nakoľko vám domov príde obyčajná zásielka bez akéhokoľvek viditeľného označenia výrobcu, značky, produktu či reklamy. Nemusíte sa teda obávať, že by ktokoľvek zistil, čo ste si objednali. Výrobca túto svoju politiku anonymity a diskrétnosti aplikuje pri všetkých svojich prípravkoch, vrátane tých určených na podporu erekcie.

Čo robiť v prípade, že mi prípravok nezaberie?

Treba si najmä uvedomiť, že vzhľadom na to, že účinné látky sú rastlinného charakteru, je miera účinkov u každého muža individuálna. U niekoho sa viac prejavia zmeny v sexuálnej oblasti, u niekoho iného zas v oblasti fyzickej sily či mentálnej vitality. Ak nebude účinok úplne podľa vašich predstáv, skúste niektorú inú konkurenčnú značku.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Skúsenosti

Maca Advance: Skúsenosti Maca Advance patrí medzi prípravky určené na celkové posilnenie fyzickej aj mentálnej vitality, samozrejme aj s dosahom na sexuálnu oblasť. Oproti svojej konkurencii ponúka oveľa kvalitnejší rastlinný extrakt, čo sa prejavuje aj v praxi. Práve toho si na tabletkách cenia užívatelia najviac, aspoň podľa komentárov a hodnotení.

Pozitívne hodnotené sú aj cena, veľkosť balenia a tiež možnosť flexibilného dávkovania, čo je tiež silná výhoda oproti väčšine konkurencii. Jedinou menšou výčitkou mnohých užívateľov bolo, že tabletky nie sú rozšírenejšie v lekárňach.

To je podľa mňa ale veľmi subjektívne, mne osobne to napríklad nevadí. Iné negatívne hodnotenia som nezachytil, práve naopak, mnoho užívateľov uviedlo, že Maca Advance odporučili aj svojim známym a to práve pre viditeľnosť účinkov v praxi. Chválená je aj ich šírka, k čomu sa pripájam tiež.

JEDNA VS. VIAC ZLOŽIEK

Pri čítaní komentárov, skúseností a referencií som sem-tam zachytil výčitku týkajúcu sa toho, že Maca Advance neobsahuje ako podporné látky aj extrakty iných rastlín. Podľa mňa to vôbec nie je na škodu, rastlina samotná má bohaté účinky. Nejde teda o žiadnu nevýhodu.

Vlastná skúsenosť

Maca Advance: Vlastná skúsenosť Ja sám som užíval Maca Advance najprv dva mesiace, nakoľko tak mi vystačilo jedno balenie a potom som si dal prestávku. Vzápätí som sa k prípravku ešte raz vrátil pre potvrdenie účinkov a porovnanie s konkurenciou. Musím povedať, že tento produkt sa výrobcovi Advance nutraceutics naozaj podaril.

Z hľadiska samotného prípravku dosahujú tabletky štandardu, na ktorý som si u tejto značky zvykol. To znamená kvalitné zloženie, jednoduché a výhodné objednanie cez internet, možnosť kúpy viac balení za lepšiu cenu a tiež rýchle dodanie domov.

Čo sa týka nástupu účinkov, prvé efekty som zbadal už na druhý týždeň po začiatku užívania. Odvtedy sa to už zlepšovalo a tak som mohol prejsť druhý mesiac k dávkovaniu 1 kapsuly denne, čo plne postačovalo pre udržane vitality. Najviac chválim práve tento účinok, mal som energie akoby na rozdávanie.

Výsledok vlastného testovania

Maca Advance: Výsledok vlastného testovania Po niekoľko mesačnom testovaní a užívaní prípravku musím povedať, že zmeny boli viditeľné. Z hľadiska účinkov som s Maca Advance spokojný a v princípe som na produkte nenašiel žiadne negatíva či nedostatky. Podobne hodnotia tabletky aj ďalší muži

  • Maca Advance preto odo mňa dostáva najlepšiu možnú známku, jednotku

Ide o produkt známeho výrobcu, ktorý má veľmi široké portfólio podobných prípravkov a to tak pre ženy, ako aj pre mužov. Podobne aj Maca Advance je určený pre obe pohlavia, hoci ja osobne si myslím, že pomôže v prvom rade najmä mužom. Nemám na mysli samozrejme len vplyv na sexuálny život.

Vyzdvihnúť chcem určite veľmi kvalitné zloženie, ktoré je na našom trhu v sortimente podobných prípravkov ojedinelé. To sa prejaví aj v praxi. Ak sa k tomu dá do pomeru veľmi slušná cena tabliet a bezproblémové užívanie, nie je dôvod uvažovať nad konkurenčnými značkami alebo nejako experimentovať.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zhodnotenie

Maca Advance: Zhodnotenie Maca Advance patrí rozhodne vo svojej kategórii medzi to najlepšie, čo na trhu je. Prípravok za to vďačí podľa mňa primárne kvalitnému zloženiu, konkrétne veľmi vysoko koncentrovanému extraktu z korene Žeruchy peruánskej. To je tá najväčšia výhoda oproti mnohým iným podobným produktom.

Pozitívne hodnotím aj možnosť úpravy dávkovania podľa svojich potrieb, dôležité je ale neprekročiť maximálnu dennú dávku. Na prvé účinky si síce nejaký ten týždeň či dva počkáte, ale ja som bol s rýchlosťou nástupu pôsobenia tabliet spokojný. Je to samozrejme u každého muža individuálne.

Prípravok je voľne dostupným výživovým doplnkom a má aj ďalšie výhody:

  • pôsobenie je prirodzené vzhľadom na absenciu syntetických účinných látok
  • kvôli tomu istému dôvodu ho kúpite bez predpisu
  • veľmi dobrý je aj pomer ceny a kvality tabliet
  • tabletky majú minimum kontraindikácií alebo vedľajších účinkov

Veľmi oceňujem tiež pomerne široké pole účinkov a to tak v oblasti sexuálnych funkcií, ako aj v oblasti bežného života. Zvlášť pôsobenie na fyzickú výkonnosť a osvieženie mentálnej vitality je viditeľné a to nielen u mňa. Veľké množstvo pozitívnych referencií hovorí jasnou rečou.

Odporúčam: cenovo výhodné Maca Advance 4 balenie kde ušetríte až 6,50 € + doprava zadarmo! 

Na základe vyššie popísaných výhod ako aj skúseností je teda jasné, že Maca Advance určite odporúčam vyskúšať. Nesľubujem, že vám pomôže okamžite alebo, že ide o najlepší prípravok na svete. To napokon nehovorí ani jeho producent. Pozitívne referencie a skúsenosti však ukazujú, že sa jedná o veľmi kvalitný produkt s účinkami aj v praxi.

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.31

42 Hodnotení

Mozem naraz uzivat aj Maca Advance aj Tribul ?

Tom píše 04 decembra 2019 o 15:54

Pridať komentár