Poloha hojdačky

Poloha hojdačky

Jedna z najviac intenzívnych polôh pre hlboký prienik do pošvy, ktorá zároveň umocňuje maximálnu intimitu medzi partnermi. Takýmto štýlom by sa dala charakterizovať poloha hojdačky, ktorá patrí síce medzi tie fyzicky náročnejšie, ale zároveň aj s výnimočným zakončením. Orgazmus pri tejto pozícii má totiž neopakovateľné čaro.

Ako už hovorí názov tejto polohy, jej základná technika pôsobí v hojdaní. Áno, nepreháňam ani si nevymýšľam. Hojdačka sa dá pritom skúšať nielen v stoji, ale aj v iných pozíciách. Základom je však ženská iniciatíva, tá drží kľúč v rukách.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Pri hojdačke dochádza u žien najčastejšie k dosiahnutiu vyvrcholenia vo forme klitoriálneho orgazmu. Je však len a len na oboch partneroch, či použijú hojdačku na úvod, v strede alebo na zakončenie milovania. My si ju teraz predstavíme trocha bližšie.

Poloha hojdačky: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha hojdačky: popis, technika, výhody, nevýhody Pokiaľ ide o polohu hojdačky, tá je jednoznačne zameraná na ženu, ktorá je pánom situácie a môže aktívne vplývať na intenzitu či tempo samotného sexuálneho styku. Ide o polohu, ktorá je mimoriadne intímna, no zároveň náročná na fyzickú kondíciu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong
  • Poloha hojdačky je ideálna na klasický pohlavný styk, dokonca aj na oplodnenie
  • Môže sa vykonávať v stoji alebo v sede, pričom žena svojou vagínou dosadne na mužov penis, ten prenikne do jej maximálnej hĺbky a ona ho v páse obopne nohami
  • Žena je pri tejto polohe iniciatívnejšia, najmä v prípade, ak muž stojí, môže sa však on sám alebo ženu oprieť o stenu

Poloha umožňuje žene dosiahnuť vaginálny aj klitoriálny orgazmus, prípadne ich kombináciu, čo je pre potešenie najlepšou voľbou. Je to zároveň poloha určená pre milencov, ktorí si chcú vychutnať petting, najmä pokiaľ ide o krk, šiju a erotogénne zóny v ich okolí. Pre mužov má výhodu aj v možnosti venovať sa viac zadočku svojej partnerky.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Ak by vás zaujímali nejaké mínusy, toto sú tie, ktoré som našiel ja sám:

pozícia hojdačky je náročnejšia na miesto
pre muža je poloha trocha viac statická, ostáva skôr pasívny
poloha je náročná na fyzickú kondíciu, v stoji aj na stav kĺbov
ak chce muž dosiahnuť orgazmus, bude to chcieť viac praxe
dokonalý zážitok pri tejto polohe si vyžaduje úplné zladenie muža a ženy

VYUŽITE HLAVNÚ PREDNOSŤ, INTIMITU

Poloha hojdačka dáva unikátnu príležitosť párom na veľmi tesnú blízkosť pri milovaní. Využite to, môžete sa navzájom dotýkať, hladiť, vítané je francúzske bozkávanie aj bozky na krk či poprsie zo strany muža. Žena sa zas môže sústrediť rukami na jeho chrbát a zadok.

Ako a kedy polohu hojdačky využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť

Ako a kedy polohu hojdačky využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť Pozícia hojdačky patrí medzi tie, ktoré si vyžadujú splnenie niektorých predpokladov. Ak ju budete skúšať v sede, potrebujete posteľ, ak v stoji, ideálne je sa oprieť o stenu. Oba spôsoby sa hodia pre dlhšie milovanie, ale vyžadujú si aj dostatok praxe.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú moje odporúčania pre zlepšenie zážitku z tejto pozície:

V stoji si pomôžte: Ak budete skúšať pozíciu hojdačky v stoji, žena by sa mala muža chytiť okolo pása nohami a okolo krku rukami, pričom by sa mala zaprieť o stenu za ňou. Stratí tak trocha z iniciatívy, ale výrazne tým pomôže mužovi.

Nielen hojdanie, ale aj trenie: Pohojdávanie sa ženy a teda aj prirážanie o penis má za následok vaginálny orgazmus. Ak k tomu ale žena pridá aj trenie sa o muža v oblasti klitorisu, veľmi pravdepodobne dosiahne aj klitoriálny orgazmus.

Stimulácia pozadia aj análu: Pri polohe v stoji je ideálne, ak muž drží ženu za zadok, môže ho hladiť aj masírovať. Prečo sa však zamerať len na svalstvo? Mnoho žien miluje jemné hranie sa s análnym otvorom a jeho okolím, treba to využiť.

Bod G pri polohe v sede: Ak budete skúšať polohu hojdačky v sede, odporúčam zamerať sa na bod G. Pri polohe v sede treba zvoliť väčší uhol, žena by mala byť zaklonená viac dozadu a opretá rukami o posteľ za ňou. Tak môže penis viac tlačiť na prednú stenu vagíny.

Obe nohy na jednu stranu: Pri polohe hojdačky v sede je možné vyskúšať ešte jedno zaujímavé vylepšenie a to také, že žena muža neobkročí, ale obe nohy budú len na jednej strane. Vagína bude vďaka tomu tesnejšia a zážitok z prirážania intenzívnejší.

Najčastejšie otázky o polohe hojdačky

Najčastejšie otázky o polohe hojdačky Hoci je hojdačka na prvý pohľad náročnejšia poloha, teší sa veľkej obľube. Môžu za to najmä ženy , ktoré si radi vychutnávajú úlohu „princeznej“, a muži, ktorí chcú ženu doslova nosiť na rukách. Tu sú otázky, o ktoré sa na internete zaujímajú najviac:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Je táto poloha využiteľná aj pre análny sex?

Nie, pre análny sex sa nehodí a zrejme sa to ani pri najlepšom skúšaní väčšine párov nepodarí uskutočniť. Dôvodom je, že hoci je žena v maximálnom objatí muža, jej zadok smeruje dozadu a pri hojdaní sa do análu nedokáže dostať ani ten najdlhší penis.

Môže žena vďaka polohe hojdačky otehotnieť?

Možné to samozrejme je, ale táto pozícia nepatrí medzi vyhľadávané z hľadiska oplodnenia. Muž môže vďaka väčšej fyzickej náročnosti mať problém dosiahnuť uvoľnenie, ktoré je potrebné pár sekúnd pred vyvrcholením. Chcelo to teda viac praxe.

Ako docieliť lepšiu stabilitu pri tejto polohe?

Možnosti sú v zásade tri. Pri polohe hojdačky v stoji odporúčam opierať sa o stenu, najmä chrbtom ženy. Pri polohe v sede môže žena viac rozkročiť nohy. Treťou možnosťou je, že polohu v stoji skúsite vedľa postele a žena sa môže chodidlami o posteľ oprieť.

Ako zlepšiť možnosť vaginálneho vyvrcholenia?

Poloha hojdačky je ideálna pre dosiahnutie ženského vyvrcholenia, nakoľko poskytuje možnosť maximálneho prieniku penisu do pošvy. Ak chce žena dosiahnuť lepší vaginálny orgazmus, mala by sa sama čo najviac prirážať k penisu a nohy nedávať príliš od seba.

Čomu by sa mal muž na ženskom tele najviac venovať pri polohe hojdačky?

Táto poloha je predurčená na dráždenie a hladenie predovšetkým erotogénnych zón v okolí krku a na hrudníku. Odporúčam využiť pery a jazyk nielen na francúzske bozkávanie, ale pokojne aj na dráždenie poprsia, krku, šije a ušných lalôčikov.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

POZOR NA STEREOTYP

Poloha hojdačky je pre svoju náročnosť na fyzickú kondíciu riziková pre upadnutie do stereotypu. Mužom ani ženám sa nechce príliš vymýšľať a tak opakujú overené pohyby. Na to si dajte pozor, skúste experimentovať trocha viac.

Ako fungujú tabletky na predĺženie erekcie a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na predĺženie erekcie a prečo ich odporúčam Ak sa rozhodnete so svojou partnerkou, že hojdačka bude vaša posledná poloha pri milovaní, úspech dosiahnutia orgazmu závisí hlavne od výdrže erekcie. Na podporu tohto aspektu odporúčam ako veľmi dobrý stimulačný prostriedok špeciálne tabletky.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ich tajomstvo je pritom v prírodnom a prirodzenom zložení:

  • Cieľom prípravkov je zlepšiť prekrvenie penisu a zvýšiť sexuálnu výdrž, na čom sa v zložení podieľajú najmä rastlinné extrakty v kombinácii s aminokyselinami

Vzhľadom na to, že na dlhú erekciu vplýva najmä dostatočné prekrvenie penisu a vysoká chuť na sex, tieto tabletky sa snažia pôsobiť práve týmto smerom. Kým vďaka aminokyselinám, najčastejšie L-ArginínL-Citrulín, zlepšujú prekrvenie penisu, rastlinné extrakty zas pôsobia na libido. Nejde o žiadne neznáme rastliny, stačí spomenúť Macu či Tribulus Terrestris.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Prípravky na predĺženie erekcie majú zároveň aj ďalšie výhody:

okrem predĺženia erekcie zvyšujú aj jej tvrdosť, pôsobia na libido a jeho zvýšenie a niektoré môžu mať pozitívny vplyv aj na plodnosť
dostupné bez predpisu alebo receptu, môžete si ich voľne kúpiť v lekárni alebo aj priamo od výrobcov cez ich oficiálnu webstránku či eshop
môžete ich užívať jednorazovo, napríklad priamo pred pohlavným stykom, alebo aj dlhodobo na pravidelnej každodennej báze

Veľkým plusom tabliet je pomer ich ceny a hodnoty a to platí aj pri dlhodobom niekoľkomesačnom užívaní. Ja sám som pri jednej značke zostal aj 2 či 3 mesiace, nakoľko prax ukázala, že práve dlhodobé a pravidelné dávkovanie sa prejaví v praxi najlepšie.

BEZPROBLÉMOVÉ UŽÍVANIE

Jedným z najväčších a najlepších benefitov je možnosť bezproblémového užívania z hľadiska nežiaducich účinkov a efektov. Nemusíte sa báť bolestí hlavy, začervenania kože či návalov tepla. Vďaka prírodnému zloženiu sa takéto vedľajšie efekty vyskytujú len minimálne.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Chceli by ste si užiť dlhšie milovanie, napríklad aj v polohe hojdačky? Ak popracujete na fyzickej kondícii, potom vám zostáva už len zlepšiť erekciu a jej dĺžku. Práve vyššie spomínané tabletky sú podľa mňa jednou z najlepších možností, minimálne z hľadiska rýchlosti nástupu účinku a jeho intenzity v praxi.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Pri výbere odporúčam pozerať a porovnávať jednotlivé značky podľa kvality zloženia a koncentrácie jednotlivých účinných látok. Môžete sa tiež orientovať aj podľa referencií a skúseností z praxe. Ak chcete, inšpirujte sa mojimi vlastnými:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

2 Hodnotení