Najlepšie polohy pre ženu

Najlepšie polohy pre ženu

Spomedzi všetkých sexuálnych polôh existujú také pozície, ktoré dokážu ženu maximálne rozpáliť a priviesť ju až k neuveriteľne intenzívnemu orgazmu. Nejedná sa o žiaden mýtus alebo bulvárnu poveru,prieskumy ukazujú, že niektoré erotické polohy majú ženy skrátka veľmi obľúbené kvôli kvalitnejšiemu milostnému zážitku a lepšiemu vyvrcholeniu.

Práve na túto tému som sa rozhodol zamerať v nasledovnom texte bližšie. Nie, že by správna predohra, dostatok fantázie či dokonalá technika neboli dôležité. Sú, koniec koncov, ide o nevyhnutné predpoklady kvalitného milovania.

Niektoré sexuálne pozície však majú zásadný vplyv na to, aby žena dosiahla nezabudnuteľný orgazmus, ktorý vychádza z dokonalého vzrušenia. Prečo teda tieto polohy nevyužiť a nedopriať si úžasný sexuálny zážitok či milovanie plné slastných pocitov?

Sex z pohľadu žien: podmienky, priebeh, faktory

Sex z pohľadu žien: podmienky, priebeh, faktory Sex z pohľadu ženy nemusí byť len o nejakom romantickom a pomalom milovaní, čo je zaužívaný stereotyp medzi mužmi. Práve naopak, mnoho žien si užíva aj akčné prirážanie a živočíšnosť, dosiahnu tak oveľa intenzívnejšie vyvrcholenie.

  • Kľúčom ku kvalitnému milovaniu je úvodná predohra, ideálne je, ak sú do nej zapojené všetky erotogénne zóny na tele
  • Pri samotnom sexe je dôležitá súhra vášnivého prirážania s jemnejšími pohybmi, muži by pri nich mali zapojiť nielen penis, ale aj ruky a jazyk
  • Na takúto súhru je ideálna kombinácia polôh v sede, v ľahu aj v stoji

Pokiaľ ide o polohy, tie majú na priebeh milovania naozaj veľký vplyv. Správna pozícia dokáže žene pomôcť lepšie stimulovať vnútorné steny vagíny, najmä ak ide o hornú stenu s bodom G. Zároveň jej dokáže dobrá pozícia pomôcť aj k lepšiemu treniu či inej forme stimulácii klitorisu, čo sa podpíše na vyššom vzrušení aj intenzívnejšom orgazme.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Pokiaľ ide o dosiahnutie kvalitného orgazmu, ten závisí aj od:

libida, čiže sexuálneho apetítu, ktoré je ovplyvnené hormonálnou rovnováhou, ale napríklad aj psychickými faktormi, kam patria stres či vzťahové problémy
správnej predohry, na čo muži často zabúdajú a snažia sa ju odbiť buď príliš rýchlo, alebo príliš povrchne, čiže neumožnia dostatočné prekrvenie a zvlhčenie pošvy
vášni a fantázii počas milovania, nakoľko stereotyp, len jednoduché mechanické prirážanie či nedostatok dotykov počas sexu doslova zabíjajú vzrušenie u ženy

NEZABÚDAJTE ANI NA MUŽA

Áno, tento článok je orientovaný na ženy a na to, ako môžu správnou sexuálnou polohou dosiahnuť maximálne intenzívny orgazmus. Pozor si však treba dať, aby sa žena venovala aj svojmu partnerovi, inak mu môže napríklad ochabnúť erekcia a to je problém aj pre ňu.

Sexuálne polohy a pozície pre ženy

Sexuálne polohy a pozície pre ženy Poďme sa teraz pozrieť konkrétne na sexuálne pozície, ktoré umožnia ženám dosiahnuť najlepšie vzrušenie a najviac intenzívny orgazmus. Viaceré sú obľúbené aj medzi mužmi a tak nie je problém, aby žena aj muž dosiahli vzájomnú súhru a dokonalé potešenie pri sexe.

Toto sú pozície, ktoré sú u žien najobľúbenejšie:

Poloha 69: Jednou z najlepších polôh na úvod, ale aj na záver, je poloha 69. Ide o technicky jednoduchú polohu, kedy muž leží na posteli a žena si nad neho kľakne na kolená a lakte, akurát naopak. Muž sa tak môže začať venovať ústami a jazykom jej pošve a ona zas môže dopriať partnerovi skvelý orálny sex.

Poloha na koníka: Ak ide o klasický vaginálny sex, prieskumy ukazujú, že nič sa nevyrovná polohe koníka. Pri tejto pozícii je muž pasívny, stačí ak si ľahne alebo sadne. Žena si potom svojou panvou kľakne, kvokne alebo sadne na tú jeho a potom stačí už len správne prirážať, vlniť sa a krúžiť. Výsledkom je úžasný vaginálny orgazmus.

Poloha motýľ: Ženy obľubujú aj polohu, ktorá je pre nich pohodlnejšia, no zároveň im umožňuje dosiahnuť výborný orgazmus. Tieto podmienky spĺňa pozícia motýľ, pri ktorej si žena ľahne na okraj postele chrbtom, roztiahnuté nohy vyloží na plecia mužovi, ktorý stojí pri nej. Ten môže hlbšie vniknúť do jej vagíny a ako bonus môže aj dráždiť jej bod G.

Poloha na psíka: Táto pozícia je široko obľúbená u mužov aj u žien. Technicky je jednoduchá, že si kľakne na všetky štyri, čiže kolená aj ruky, muž si kľakne k nej zozadu a môže vniknúť do jej vagíny či análneho otvoru. Sex je živočíšny a vášnivý a výhodou je, že prirážať môže nielen muž, ale aktívne aj žena.

Poloha misionára: Klasickou a bežne využívanou sexuálnou polohou je aj misionár. Pre ženu má táto poloha výhodu v možnosti dosiahnuť výborný vaginálny orgazmus, ale zároveň má aj voľné ruky, aby si mohla stimulovať klitoris. Stačí len, aby muž, ktorý bude do nej vnikať, bol viac vystretý a vytvoril priestor.

Poloha hada: Táto pozícia je ideálna pre ženy, ktoré milujú misionára, ale chceli by viac prevziať kontrolu. Muž si ľahne na chrbát a žena si jednoducho len ľahne na neho tvárou v tvár. Potom stačí už len jemnými pohybmi panvy zaviezť penis do vagíny a začať sa o muža trieť a jemne vlniť. Výsledkom môže byť aj úžasný klitoriálny orgazmus.

Najčastejšie otázky o sexe a sexuálnych polohách pre ženy

Najčastejšie otázky o sexe a sexuálnych polohách pre ženy Pokiaľ ide o milovanie a najvhodnejšie polohy pre sex, ženy tieto témy na internete naozaj veľmi široko rozoberajú. Pozrel som sa preto trocha viac na niektoré internetové diskusie a fóra s cieľom zistiť, čo ich najviac zaujíma. Výsledkom sú nasledujúce otázky:

Čo by mala obsahovať ideálna predohra pre ženy?

Optimálna predohra pre ženy je tá, ktorá im umožní dosiahnuť maximálne zvlhčenie a prekrvenie pošvy. Muž by sa mal venovať žene najskôr hore, čiže jej krku a poprsiu, potom prejsť dole na bruško a boky a až na záver k jej intímnej zóne, ktorú môže dráždiť jazykom.

Aké chyby robia ženy najčastejšie pri milovaní?

Najčastejšie chyby žien pri sexe vyplývajú z pasivity. V prvom rade ide o pasivitu smerom k stimulácii partnera aj počas polôh alebo pri ich striedaní, kedy sa málo venujú jeho penisu. V druhom rade ide o zaujatie ľahostajnej polohy a napríklad málo akčné prirážanie k mužovi.

Ktoré zo spomínaných sexuálnych pozícií možno praktizovať aj v tehotenstve?

Počas tehotenstva je pri sexe prioritou bezpečnosť plodu a čo najmenej fyzickej námahy. Medzi najviac využívané patria pozície typu lyžičky, misionár, motýľ či na psíka. Za istých okolností môže byť vhodná poloha jazdkyne. Muži môžu ženám dopriať aj orálne potešenie.

Ktoré polohy sú naopak najlepšie na otehotnenie?

Najviac využívané pozície na splodenie potomka sú tie, kde môže muž čo najlepšie a čo najhlbšie preniknúť do vagíny. Ide teda o polohy misionára, polohu zozadu na psíka, polohu jazdkyne, polohu odzadu v stoji a polohu, kde žena leží na posteli či stole a nohy má hore.

Aké môžu byť príčiny stavu, ak má žena nedostatok chuti na sex?

Najčastejšie treba za týmto stavom hľadať nízke libido spôsobené problémami priamo v pohlavnej sústave. Či už ide o nejaké infekcie alebo zápaly, alebo o problémy so zvlhčením a prekrvením pošvy. Veľký vplyv na libido má aj životný štýl a stereotyp pri sexe.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

NEDOSTATOK POZORNOSTI ZO STRANY PARTNERA

Aj pri tej najideálnejšej polohe pre ženu je jedným z dôležitých faktorov pre kvalitný sexuálny zážitok pozornosť od partnera. To znamená dostatok času na predohru, ale aj správna technika využitia sexuálnej polohy. Práve tu má objektívne veľa mužov nedostatky.

Ako zlepšiť a podporiť sexuálny apetít u žien

Ako zlepšiť a podporiť sexuálny apetít u žien Na kvalitu sexuálneho života a možnosť prežiť skvelé vzrušenie a najmä intenzívny orgazmus, vplýva tiež miera sexuálneho apetítu a libida u žien. Ako tieto dve oblasti najviac podporiť? Netreba na to žiadne veľké zásahy, postačí aj zopár veľmi jednoduchých opatrení.

Nech sa páči, tu sú skúsenosti mojej partnerky zhmotnené do niekoľkých tipov:

začať treba životosprávou a životným štýlom, ak fajčíte, máte málo pohybu, doprajete si nezdravé jedlá príliš často a nadmieru pijete alkohol, odrazí sa to na libide
chuť na sex zabíjajú aj partnerské a vzťahové problémy, nezhody zo spolužitia a bežného života sa prenášajú aj do spálne a to je riziko pre sexuálny apetít
nedostatok fantázie, mechanické pochyby a nuda v posteli sú tiež negatívnym činiteľom, treba viac experimentovať, napríklad s erotickými hračkami
nepriateľom kvalitného sexuálneho života sú aj stres a nedostatok spánku, ak dlho ponocujete v práci, negatívne sa to odrazí aj na vašej chuti na milovanie
najlepšie prostriedky na zlepšenie chuti na sex a zvýšenie vzrušivosti už dávno vymyslela matka, príroda, skúste preto nejaké prírodné afrodiziaka

Ako fungujú prípravky na ženské libido a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na ženské libido a prečo ich odporúčam Ženské libido je závislé v prvom rade od prekrvenia genitálií a v druhom rade od pôsobenia na hladinu a rovnováhu pohlavných hormónov. Práve na tieto dve oblasti sa zameriavajú aj voľne dostupné prípravky na sexuálny apetít určené pre ženy.

Žiaden strach, ide o prípravky s prírodným a prirodzeným zložením:

  • Najčastejšie sa jedná o tabletky, gély a krémy, ktoré pozostávajú z kombinácie rastlinných extraktov, bylinných výťažkov, aminokyselín a stopových prvkov

Pokiaľ ide o tabletky, tie u tých sú dominantnými účinnými látkami najmä afrodiziaka v podobe rastlinných extraktov a aminokyseliny. Zastúpené tu sú napríklad byliny ako Krpčiarka šípolistá a z aminokyselín zas L-Arginín. V prípade krémov a gélov výrobcovia zas stavajú na rastliny ako Maca alebo Damiána.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Gély, krémy aj tabletky majú spoločných taktiež niekoľko pozitív:

bez ohľadu na formu, vďaka prírodnému zloženiu a absencii syntetických látok sa nemusíte obávať žiadnych vážnejších vedľajších účinkov
nakoľko ide o voľne dostupné prípravky, viete si ich kúpiť bez lekárskeho vyšetrenia vopred, nepotrebujete teda recept ani predpis
viaceré značky si kúpite v lekárni, ale čoraz viac prípravkov sa dá kúpiť aj cez internet, no tu odporúčam využiť len oficiálne eshopy výrobcov či distribútorov

Veľkým plusom je aj jednoduché používanie. V prípade tabliet si dáte pravidelne každý deň dávku odporúčanú výrobcom na príbalovom letáku. Ak ide o prípravky na vonkajšie použitie, čiže krémy a gély, tie aplikujete vmasírovaním na intímnu oblasť pred sexuálnym stykom.

POKOJNE SKOMBINUJTE FORMY

Kombinovať tabletky rôznych značiek je riziko, ale prečo by ste nemohli naraz užívať tabletky a používať krémy či gély? Viacero výrobcov ponúka dokonca ucelené produktové rady zamerané na takúto kombináciu. Využite to a môžete tak znásobiť efekt.

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi Pochopiteľne, všetky prípravky, o ktorých hovorím, vyskúšala aj moja partnerka. Dôvodom bolo, že tiež chcela zvýšiť a zlepšiť svoj sexuálny apetít, podporiť celkovo sexuálnu energiu a lepšie si uložiť všetky polohy, ktoré som spomínal vyššie. Za rok aj niekoľko mesiacov skúsila rôzne značky, no výsledky neboli vždy oslnivé.

Napokon však našla prípravky, ktoré na ňu svojim účinkom v praxi zapôsobili. Keďže pri výbere sú dôležité aj skúsenosti, rozhodla sa vám ten váš výber uľahčiť a o svoje skúsenosti sa podeliť. Nech sa páči, toto sú produkty, ktoré u nej zabrali najlepšie:

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

2.50

4 Hodnotení