Poloha Venušina nástraha

Pozícia Venušina nástraha patrí medzi tie najviac erotické a dráždivé pozície pre muža aj pre ženu. Na prvý pohľad je trocha viac akrobatická, umožňuje však veľmi hlbokú penetráciu. Zároveň je polohou, ktorá navodzuje fyzickú blízkosť oboch milencov, takže sa môžu k milovaniu pridať aj francúzske bozky či vzájomné dotyky.

Poloha Venušinej nástrahy sa hodí primárne pre vaginálny pohlavný styk, ale je využiteľná aj pre pokročilejších milencov, ktorí majú radi análny sex. Najčastejšie pri nej ženy dosahujú vaginálny orgazmus, záleží to však na viacerých faktoroch.

Jednou z najdôležitejších zásad pre dosiahnutie kvalitného orgazmu je, aby sa poloha nepoužila hneď na úvod milovania, ale skôr v strede alebo na konci. Ak bude muž predtým ženu dostatočne dráždiť, môže dosiahnuť vyvrcholenie.

Poloha Venušina nástraha: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha Venušina nástraha: popis, technika, výhody, nevýhody Pozícia Venušinej nástrahy je veľmi zaujímavá najmä pre mužov, ktorým dáva pocit živočíšnej kontroly a možnosť prirážania. Ide o polohu určenú pre milencov, ktorí už majú niečo za sebou, nie je rozhodne ideálna pre začiatočníkov.

  • Poloha Venušina nástraha sa využíva tak pre pohlavný vaginálny ako aj pre análny styk
  • Žena pri tejto polohe leží na chrbte, môže si dať pod zadok vankúš a nohy vyzdvihne vysoko hore a následne kolená prisunie k prsiam
  • Muž si potom ľahne na ženu tak, že sa kolenami a dlaňami podopiera o posteľ a svoju panvu priblíži k lonu ženy

Poloha Venušinej nástrahy sa dá použiť aj na oplodnenie, najmä kvôli možnosti maximálneho možného prieniku penisu do vagíny. Je veľmi erotická a dráždivá pre mužov, ktorí si môžu užívať pohľad aj na zadoček či poprsie partnerky. Umožňuje udržiavanie očného kontaktu a je intímna rovnako tak, ako napríklad misionárska pozícia.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zdá sa, akoby poloha nemala žiadne nedostatky. Zopár sa ale nájde:

od ženy sa vyžaduje väčšia obratnosť a fyzická kondícia
to isté ale platí aj pre muža, ktorý bude zamestnávať najmä panvu
ak je technika penetrácie nedostatočná, žena nemusí dosiahnuť orgazmus
pre mužov s príliš rýchlou ejakuláciou hrozí naopak predčasné vyvrcholenie
muž nemôže použiť svoje ruky, poloha je pomerne dosť fixná

POZOR NA STABILITU

Pri akčnejšom milovaní môže byť problémom pre ženu stabilita. V tomto prípade odporúčam ženám, aby sa snažili napríklad podopierať rukami voľne položenými vedľa tela a radšej vynechali ich použitie na erotické dráždenie.

Ako a kedy polohu Venušina nástraha využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť

Ako a kedy polohu Venušina nástraha využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť Venušina nástraha je pozícia, ktorá sa príliš nehodí na úvod milovania, ale skôr k jeho záveru. Vykonávať ju môžete prakticky kdekoľvek, dôležité je len to, aby mohla žena ležať pohodlne a stabilne. Poloha je ideálna na posteľ alebo na zem.

Zároveň odporúčam skúsiť tieto jej vylepšenia:

Bod G v centre pozornosti: Prvým a veľmi zaujímavým vylepšením tejto polohy je možnosť naplno využiť penetrácie vagíny k stimulácii bodu G. Ako na to? Stačí, ak žena bude mať zadoček čo najnižšie a muž sa posunie pri prirážaní viac nad ňu.

Aj análny sex: Chceli by ste využiť Venušinu nástrahu pre análny sex? V takom prípade treba mať naopak zadoček čo najvyššie, napríklad pomocou vypodloženia vankúšmi. Nemala by však príliš rozťahovať nohy, muž tak bude mať lepší prístup do análu.

Nohy k sebe pre intenzívnejšie trenie: Ak si chce žena oveľa viac užiť penetráciu a lepšie precítiť penis vo svojej pošve, môže dať nohy viac k sebe a napríklad len na jednu stranu. Takýmto štýlom sa svalstvo vagíny viac napne a trenie penisu bude ešte intenzívnejšie.

Nohy od seba pre lepšiu intimitu: Naopak, ak si chce žena užiť viac tesnejšieho kontaktu s mužom, mala by nohy viac roztiahnuť. Muž sa potom môže k nej lepšie nahnúť a môžu sa napríklad bozkávať, prípadne sa môže muž venovať bozkami jej poprsiu.

Ako pomôcť mužovi: Posledným vylepšením, ktoré je zamerané tentoraz na potešenie pre muža, je iná technika penetrácie. Vždy pri pohybe penisu z pošvy by mal muž skúsiť ísť von až po predkožku. Neodporúčam to ale mužom, ktorí majú problém s predčasnou ejakuláciou.

Najčastejšie otázky o polohe Venušina nástraha

Najčastejšie otázky o polohe Venušina nástraha Poďme sa teraz pozrieť bližšie na polohu Venušinej nástrahy z hľadiska praktického záujmu mužov a žien o túto polohu. Aby som tému pokryl čo najlepšie, rozhodol som sa odpovedať na niekoľko otázok, ktoré sa tejto polohy týkajú najviac:

Čo sa dá spraviť pre oddialenie mužovho orgazmu pri tejto polohe?

Ak má muž problém s tým, že u neho nastáva príliš rýchla ejakulácia, poloha Venušina nástraha bude pre neho problematickou. Pomôcť môže pomalšie tempo, prerušovanie prirážania a čo najmenej pohybu penisu priamo v pošve.

Hrozia pri tejto polohe nejaké zranenie či bolesť?

V prípade muža môže prísť k poraneniu penisu pri príliš aktívnom prirážaní a možnom úplnom vysunutí penisu z pošvy. Ak má muž penis príliš dlhý, môže naopak spôsobiť bolesť partnerke a to narážaním do zadnej steny jej vagíny.

Je vhodná poloha Venušina nástraha aj pre predohru?

Pokiaľ bude využitá pre klasický pohlavný styk do vagíny, určite nie. Na druhú stranu, ak trocha obmeníme techniku a muž si k žene kľakne a bude sa jej intímnym miestam venovať jazykom a ústami, ako predohru túto pozíciu určite odporúčam.

Môže sa poloha Venušina nástraha využívať aj počas tehotenstva?

Nie, samotná poloha kvôli polohe nohám nie je v tehotenstve vôbec ideálna, ja by som ju určite neodporúčal skúšať. Tlak na brucho je totiž príliš intenzívny a pozícia samotná si vyžaduje aj veľa fyzickej energie, čo je namáhavé pre celé telo.

Je možné dosiahnuť pri pozícii len vaginálny orgazmus?

Prirodzenou penetráciou do vagíny je táto poloha doslova ideálna pre ženy, ktoré chcú dosiahnuť vaginálny orgazmus. Ak si ale bude žena pomáhať voľnou rukou inak, napríklad stimuláciou klitorisu a vonkajšej časti pošvy, môže dosiahnuť aj klitoriálny orgazmus.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

AK NEPRÍDE ORGAZMUS, NEVZDÁVAJTE TO

Tie páry, ktoré budú skúšať túto sexuálnu polohu prvýkrát, môžu mať problém s dosiahnutím orgazmu, najmä pokiaľ ide o ženy. Nemusíte sa ale ničoho obávať, je to prirodzené. Pozícia patrí medzi tie náročnejšie a chce to len viac praxe a trénovania.

Ako fungujú prípravky na podporu ženského orgazmu a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na podporu ženského orgazmu a prečo ich odporúčam Nakoľko je pri polohe Venušina nástraha veľmi pravdepodobné, že muž dosiahne vrchol skôr, ako žena, hodilo by sa ženský orgazmus podporiť trocha silnejšie. Ako? Mojej partnerke sa osvedčili buď tabletky na vnútorné užitie alebo gély a krémy na vonkajšiu aplikáciu.

V prípadoch oboch foriem je princíp účinku veľmi podobný:

  • Základom zloženia sú rastlinné extrakty podporujúce vyššie libido, ktoré v kombinácii s aminokyselinami ešte viac zlepšujú prekrvenie pošvy a teda aj vyššiu vzrušivosť

Aby som bol trocha viac konkrétny, pre tieto prípravky sa bežne využívajú rôzne rastlinné afrodiziaka typu Senovka grécka, Ginkgo biloba či Maca. Nejde teda o žiadne experimenty, ale o  rastliny známe už stáročia pre svoje pozitívne účinky na sexualitu. Z aminokyselín býva pravidelne využívaný napríklad L-Citrulín rozširujúci cievy a zlepšujúci prietok krvi.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Prípravky, gély aj krémy majú zároveň viacero výhod:

vďaka čisto prírodnému zloženiu a rastlinným účinným látkam sú voľnepredajné a voľnedostupné, čiže bez predpisu lekára
bohaté zloženie so sebou prináša účinky aj mimo sexuálnu oblasť, najčastejšie ide o zlepšenie celkovej fyzickej a mentálnej vitality
plusom sú aj minimálne nežiaduce alebo vedľajšie účinky, takže používanie týchto prípravkov je bezproblémové pri dodržiavaní správneho dávkovania

Pokiaľ ide o kúpu, viacero týchto produktov a prípravkov síce kúpite bez problému aj v lekárni, moja partnerka ale odporúča nákup cez internet priamo od výrobcu. Takýmto spôsobom fungujú aj tie najlepšie značky na trhu a ide o najlepšiu možnosť aj z pohľadu ceny.

JEDNORAZOVO AJ PRAVIDELNE

Kým pri tabletkách odporúča moja partnerka pre čo najlepšie výsledky dlhodobé a pravidelné užívanie každý deň, prípravky určené na vonkajšie použitie sa používajú spravidla jednorazovo pred pohlavným stykom. Nepreháňajte to však príliš s ich množstvom.

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi Spomínané tabletky, krémy aj gély sa hodia nielen na podporu lepšieho orgazmu, ale aj na zvýšenie sexuálneho apetítu a libida. Práve za týmito účelmi ich používala aj moja partnerka, ktorá má skúsenosti s viacerými značkami. Niektoré boli kvalitné a ich účinky boli viditeľné, iné však svojim pôsobením v praxi zaostali.

Našťastie, na trhu je aktuálne dostatok značiek a rôznych produktov, takže stačí pri výbere pozerať viac na kvalitu zloženia, ako napríklad na cenu. Inšpirovať sa môžete aj referenciami a skúsenosťami. Tu sú napríklad značky, ktoré odporúča moja partnerka:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

3 Hodnotení