Erotický horoskop

Erotický horoskop

Chcete vedieť, či sa váš aktuálny partner k vám hodí aj z pohľadu erotických a sexuálnych preferencií? Alebo máte v hľadáčiku nejaký nový a zaujímavý úlovok, no potrebovali by ste zistiť, čo sa mu najviac páči a ako ho najlepšie zaujať? Odpovede nielen na tieto otázky vám ponúkne erotický horoskop, ktorý je využiteľný tak pre mužov, ako aj pre ženy.

Pre niekoho je sexuálny horoskop len chvíľkovým spestrením či súhrnom zaujímavostí, ktorým ale neprikladá žiaden extra význam, no ja môžem povedať, že aj na základe mojej vlastnej skúsenosti bude na viacerých jeho aspektoch naozaj niečo pravdy.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Potvrdzujú to aj skúsenosti niektorých mojich známych, najmä vtedy, ak ide o sexuálne charakteristiky, obľúbené polohy, erotogénne miesta či spôsoby erotického dráždenia a vzrušenia. Prečo teda nevyužiť aj takúto možnosť na lepšie spoznanie seba a partnera?

Čo je erotický horoskop a čo o vás a vašom partnerovi prezradí

Čo je erotický horoskop a čo o vás a vašom partnerovi prezradí Podobne, ako klasický horoskop, aj ten erotický je založený na predpovedaní charakteristík a vlastností pre človeka v závislosti od toho, aký je dátum narodenia. Zjednodušene by sa dalo povedať, že erotický horoskop vychádza z toho bežného, ale sústredí sa na sexuálny život.

  • Erotický horoskop predstavuje charakteristiku a preferencie ľudí v sexuálnom živote na základe dátumu narodenia, pričom sa tu využíva klasický zvieratník 12 znamení
  • Na rozdiel od bežného horoskopu, erotický horoskop nepredpovedá budúcnosť na konkrétny deň, ale len opisuje sexuálne charakteristiky, preferencie a vlastnosti
  • Mierne odchýlky alebo odlišnosti môžu byť spôsobené aj tým, či ide o muža alebo ženu

Kým v prípade bežného horoskopu ide hlavne o všeobecné vlastnosti alebo vzájomnú interakciu medzi jednotlivými znameniami v spoločenskom a sociálnom živote, erotický horoskop sa zameriava na sexuálne vzťahy a erotický život. Môže vám pomôcť objaviť spôsoby, ako dosiahnuť najintenzívnejšie vyvrcholenie, alebo ako nájsť sexuálneho partnera.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Tu sú tri najdôležitejšie úlohy alebo významy, ktoré erotický horoskop má:

prvé, čo sa dozviete , je charakteristika jednotlivých znamení z pohľadu sexuálnych preferencií, napríklad ak ide o najlepšie spôsoby sexuálneho dráždenia
okrem toho sa môžete v horoskope dozvedieť aj to, aké erotogénne zóny alebo erotické polohy má to-ktoré znamenie zvieratníka najradšej a kedy dosiahne orgazmus
v neposlednom rade je to aj o vzájomnej zhodne alebo kompatibilite medzi jednotlivými znameniami a to z pohľadu sexuálnych vlastností a preferencií

POZNANIE SEBA AJ TOHO DRUHÉHO

Najväčším zmyslom horoskopu pre praktický sexuálny život je spoznanie seba ako aj svojho partnera z pohľadu sexuálnych preferencií a vlastností. Vďaka tomu môžete okamžite zlepšiť svoj sexuálny život a v prípade dlhodobého partnerstva tiež kvalitu partnerského vzťahu.

Charakteristika, polohy a zhoda podľa erotického horoskopu

Charakteristika, polohy a zhoda podľa erotického horoskopu Erotický horoskop vychádza zo štandardného zvieratníkového zverokruhu, čiže je určený pre 12 zverokruhových znamení odlíšených podľa dátumu narodenia. Každé znamenie zvieratníka má svoje vlastnosti, obľúbené polohy a individuálnu sexuálnu zhodu s ostatnými znameniami v rámci zverokruhu.

Tu sú charakteristiky jednotlivých znamení a ich erotický horoskop:

Baran

Prvým znamením, na ktoré sa pozrieme, je znamenie barana. Ľudia v tomto znamení majú radi sexuálne experimenty, no zároveň pozerajú na milostný život aj z racionálneho pohľadu, takže dôležité je si sex užiť, dosiahnuť orgazmus a najlepšie dominantne.

Pokiaľ ide o erotogénne miesta, ktoré barana najviac vzrušia, ide predovšetkým o oblasť hlavy, najmä pery, uši a krk. Barani preferujú striedanie akčného a tvrdšieho sexu s jemnejším a nežnejším milovaním. Najradšej majú polohu na psíka a misionársku polohu. Svojou charakteristikou sa k nim najviac hodia partneri v znamení škorpióna.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Býk

Ľudia v znamení býka sú plní vášne, takže aj v sexuálnom živote sú hlavne hraví a temperamentní. Rozpáliť ich vedia vášnivé dotyky, bozky a hladenie hlavne v oblasti krku a šije, rovnako tak zmyselná masáž zameraná na krk, hrudník a chrbticu.

Býci sú pôžitkári a vášniví milovníci, ale potrebujú tak trocha pomôcť, aktivizmus alebo dominancia nie sú ich najsilnejšie stránky. Najčastejšie majú intímnejšie a tesnejšie polohy, predovšetkým polohy lyžičiek a misionára. Ak ide o partnerskú zhodu v erotickom a sexuálnom živote, k býkom sa najviac hodia milenci v znamení strelec.

Blíženci

Pre blížencov platí, že sex či milovanie sú pre nich príležitosťou na skúmanie nových vecí. Navyše, blíženci sú obvykle pripravení na milovanie kedykoľvek a kdekoľvek. Majú radi sex ako taký, no vedia si vychutnať aj predohru a najviac obľubujú nov erotické hračky.

Blížencov najlepšie vzrušíte tým, ak sa zameriate na končatiny, konkrétne na zápästie, členky, dlane a chodidlá, to sú ich najintenzívnejšie erotogénne miesta. Z polôh majú najradšej tie zozadu alebo v stoji, čo zodpovedá ich temperamentu a pripravenosti do akcie. Z pohľadu sexuálnej kompatibility sa k nim najviac hodia vášniví kozorožci.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Rak

Zmyselnosť schovaná v romantike a introvertnosti, takto nejako by sa dali popísať ľudia v znamení raka z pohľadu erotického a sexuálneho života. Zároveň však neváhajú, ak im to partner dovolí, prevziať iniciatívu a napríklad navodiť intímnu atmosféru.

Ich erotogénne miesta plne zodpovedajú sexuálnej charakteristike, predovšetkým ide o pery, bruško, pupok, stehná a u žien aj bradavky. Raci milujú pôžitkárske polohy pri milovaní, či už ide o rôzne polohy vychádzajúce z misionára alebo o pozíciu 69. Hodia sa k nim ryby, ktoré si romantický a intímny sex vedia najviac vychutnať.

Lev

Milenci v znamení leva sú dominantní aj hraví zároveň, čo znamená, že preferujú živočíšnejší, aktívnejší a zaujímavejší sex. Majú radi dotyky, ale príliš sa nechcú zdržiavať predohrou, nakoľko ich cieľom je orgazmus. Nepohrdnú však ani masážou.

Levy majú radi osvedčené polohy a pozície, možno z času na čas doplnené o nejaké menšie experimenty so spodným prádlom. Najcitlivejšie miesta na ich tele sú chrbát, boky a vnútorná strana stehien, z pozícii majú najradšej pozíciu zozadu alebo na psíka. Sexuálne sa im najviac hodia milenci v znamení váh, ktoré ich vášeň a zmyselnosť doplnia.

Panna

Panny patria medzi pozorných milencov, no sexuálnu silu a energiu v nich je potrebné najskôr objaviť, neprejaví sa sama od seba. Toto znamenie si vyžaduje veľa trpezlivosti z pohľadu partnera, nakoľko je ťažké odhadnúť jeho preferencie, ale výsledok stojí za to.

Panny majú najradšej bozky, zamerať sa treba na hrudník, najmä poprsie, taktiež na bruško, podbruško a oblasť pupka. Optimálnou polohou sú hlavne klasický misionár, poloha v stoji alebo iné intímne a tesné polohy, samozrejme tvárou v tvár. Pre maximálne vzrušenie v posteli sa k nim hodia ľudia v znamení vodnárov.

Váhy

Ľudia v znamení váhy patria medzi milencov, ktorí dokážu vyvážiť vášeň a pokoj, temperament a pomalú zmyselnosť. Majú radi viaceré polohy, pri technike nemyslia len na seba a majú naozaj veľkú výdrž, takže pokojne s nimi možno premilovať celú noc.

Váhy majú najradšej jemnejšie milovanie, sem-tam s prvkami živočíšnosti. Najviac ich vzrušujú dotyky na chrbte, šiji, bokoch, stehnách a zadočku. Preferujú jednak polohu jazdkyne, ale tiež aj polohu nožníc a iné polohy, kde je možné dosiahnuť hlbokú penetráciu. Pre vášnivé a dlhé milovanie sa k nim hodia partneri v znamení leva.

Škorpión

Jedným z najviac zmyselných znamení, ktoré si doslova vychutnáva živočíšny sex, sú ľudia v znamení škorpióna. Menej predohry, menej láskania, ale zato oveľa viac akčnosti a vášne pri sexe, to je ich typická vlastnosť. Veľmi radi tiež experimentujú a objavujú.

V prípade škorpiónov platí, že „na vec“ sa musí ísť nielen z pohľadu sexu, ale aj pri erotogénnych zónach. Najviac ich vzrušujú dotyky v oblasti genitálií, tých nikdy nemajú dosť. Skúsiť môžete aj dráždenie vnútornej strany stehien či hrádze a to pri akejkoľvek sexuálnej polohe, napríklad aj v pozícii 69. Najviac sa k nim hodia blíženci.

Strelec

Znamením, ktoré miluje dobrodružstvo, hranie sa, vzrušenie, dobývanie aj posteľné hry v štýle „mačka a myš“, je znamenie strelec. Ide o veľmi vášnivé znamenie, ktoré má chuť striedať polohy a vie dopriať maximálne potešenie sebe aj partnerovi.

Tomu zodpovedajú aj erotogénne body a miesta, ktoré môžu najviac strelcov vzrušiť. Ide hlavne o krk, stehná, nohy, chodidlá a spánky, napríklad taká masáž ich vie maximálne rozpáliť. Strelci milujú vášnivejšie polohy, napríklad polohu 69 pre orálny sex, polohu psíka či polohu v stoji. Ideálnymi milencami pre nich sú ľudia v znamení býka.

Kozorožec

Osvedčené polohy, ale zároveň zmyselnosť a maximálna vášeň, tak by sa dali charakterizovať partneri v znamení kozorožca. Ide o šikovných milencov, ktorí sa snažia vyhovieť partnerovi a zároveň preferujú živočíšnejší sex, ktorý môže byť sem-tam trocha tvrdší.

Kozorožci si vedia milovanie vychutnať najmä v spálni, najviac ich vedia rozpáliť dotyky v oblasti hrudníka a tváre, konkrétne na ušiach alebo perách. Zmyselné je pre nich aj hranie sa s vlasmi, užijú si to napríklad pri polohách zozadu, čiže na psíka. Ku kozorožcom najviac do postele „pasujú“ blíženci, ktoré si tiež vychutnajú vášeň a vzdychy.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Vodnár

Spontánnosť, zábava, vzrušenie a užitie si milovania a sexu kdekoľvek a za akýchkoľvek podmienok, to sú vodnári. Sex je pre nich hra a zároveň príležitosť na maximálny pôžitok, čomu prispôsobujú aj svoje sexuálne preferencie a obľubu niektorých polôh.

Vodnára viete najviac vzrušiť zameraním sa na vnútornú stranu stehien a nôh, v prípade žien zas na zadoček a chodidlá, ktorým môžete dopriať zmyselnú masáž. Zo sexuálnych polôh má toto znamenie najradšej experimentovanie, takže môže ísť o polohy na chrbte, v stoji a v sede. K vodnárom sa do postele najviac hodí znamenie panny.

Ryby

Na prvý pohľad sú ryby romantické a jemné, čo je pravda, no na druhú stranu, aj ony si vedia užiť vášeň, musí to byť ale s ohľadom na ich citlivú a romantickú povahu. Dôležitá je dlhšia predohra, vtedy môžu ryby dosiahnuť maximálne vzrušenie a orgazmický gejzír.

Najviac dokážete ryby vzrušiť romantickou, jemnou, ale zároveň intenzívnou stimuláciou uší, ušných lalôčikov a chodidiel, milujú tiež bozky na krk, šiju a chrbát. Sex si užijú v polohách 69, misionárskej polohe, polohe lyžičiek a v intímnejšej verzii polohy na psíka. Citlivou a jemnou vášňou sa k nim do postele najviac hodia raci.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Ako zlepšiť a podporiť sexuálny život

Ako zlepšiť a podporiť sexuálny život Kvalitný sexuálny život je nielen o poznaní sexuálnych polôh alebo o sústredení sa na niektoré erotogénne zóny, ale aj o mnohých iných faktoroch vplývajúcich hlavne na libido a sexuálne funkcie. Mne sa najviac osvedčili prirodzené metódy a spôsoby, predovšetkým rôzne prírodné stimulanty a niektoré režimové opatrenia.

Na zlepšenie sexuálneho života preto odporúčam:

udržiavať si dostatočnú fyzickú kondíciu, nevyhnutný je pohyb, pre mužov odporúčam rýchly a intenzívny na testosterón, pre ženy zas plynulú chôdzu
nemej dôležitý je aj zdravý životný štýl, hlavne ak ide o alkohol a fajčenie, to treba obmedziť úplne, menej treba tiež konzumovať mastné a ťažké jedlá
naopak, ovocie, zelenina, oriešky a morské plody sú skvelá strava pre sexuálne libido, u mužov odporúčam aj štipľavé potraviny na zlepšenie prekrvenia penisu
dobrý sex závisí aj od životosprávy, čiže menej práce a stresu a naopak viac oddychu, využiť môžete aj niektoré rastlinné afrodiziaka a stimulanty
nuda a stereotyp doslova zabíjajú sexuálny život, preto odporúčam skúšať nové polohy, nové erotické hry, amatérsku a vzájomnú sexuálnu masáž, nejaké nové sexuálne pomôcky alebo milovanie na netradičných a zaujímavých miestach

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ako fungujú prípravky na podporu sexuálneho života a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na podporu sexuálneho života a prečo ich odporúčam Ak som hovoril o podpore sexuálneho života čo najprirodzenejším spôsobom a spomínal som aj rastlinné afrodiziaka, tak som mal na mysli aj rôzne rastliny a byliny podporujúce libido či prekrvenie pohlavných orgánov. Tieto prírodné stimulanty môžu mať viacero foriem.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Mne sa najviac páčia tabletky a prípravky na vonkajšie použitie:

  • V prípade oboch prípravkov ide o pôsobenie na libido aj prekrvenie genitálií a to zásluhou kombinácie aminokyselín, vitamínov, minerálov a bylinných afrodiziak

Zloženie týchto prípravkov je teda maximálne prirodzené a účinné látky sú prírodného, nie syntetického alebo chemického pôvodu. Najčastejšie sa tu využívajú overené rastliny a výťažky či extrakty z nich, napríklad Damiána, Senovka grécka, Ženšen alebo Maca. Dopĺňajú ich aminokyseliny zlepšujúce prekrvenie penisu alebo okolia pošvy.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prípravky sú určené pre mužov aj pre ženy a majú viacero výhod:

spomínané prípravky môžete v rámci rôznych foriem kombinovať, takže viete užívať napríklad pravidelne tabletky a vždy pred sexom tiež aplikovať krém
všetky prípravky bez ohľadu na formu sú bez predpisu a receptu, nemusíte ani absolvovať lekárske vyšetrenie a viete ich kúpiť dokonca aj online
užívanie je možné jednorazovo vždy pred pohlavným stykom, ale aj dlhodobo a každý deň, v prípade tabliet sa odporúča pre ideálne účinky užívanie aspoň 2 až 3 mesiace

Niektoré prípravky pôsobia len na určitú oblasť, napríklad na erekciu alebo libido, iné sú komplexné, čiže podporujú celkovo zvýšenie sexuálnej dráždivosti. Dôležité je dodržiavať dávkovanie, výhodou je tiež, že z hľadiska vedľajších účinkov sú prípravky bezproblémové.

STAVTE LEN NA OVERENÉ ZNAČKY

Ak vás spomínané prípravky zaujali a chceli by ste ich vyskúšať, pozrite si najskôr ich referencie na internete. Nepodľahnite len vábeniu sľubov výrobcov na obale a dajte prednosť viac overeným a známejším značkám s ktorými majú muži aj ženy svoje skúsenosti.

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi Prírodných prípravkov určených na podporu kvalitného sexuálneho života, zvýšenie libida alebo zlepšenie funkcií pohlavného systému je na našom trhu dosť. V posledných rokoch sa ponuka dokonca ešte zvýšila, čo znamená, že je si z čoho vybrať, ale treba zároveň vyberať s dôrazom na kvalitu, nielen cenu.

Ak by ste sa chceli inšpirovať skúsenosťami mňa a mojej partnerky, spomedzi všetkých prípravkov, ktoré sme skúsili, sa mne osobne najviac osvedčili tabletky Stoporex, partnerke zas produkt Stoporex Women, ktorá má tak tabletky, ako aj krémy.

Tu sú recenzie a skúsenosti s najlepšími značkami, ktoré sme testovali:

Pre ženy:

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Pre mužov:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie