Poloha lyžičky

Poloha lyžičky

Poloha lyžička či lyžičiek, ako sa niekedy táto pozícia nazýva, patrí medzi najobľúbenejšie polohy pre milencov, ktorí majú radi čo najviac intimity. Vniknutie penisu je pod zaujímavým uhlom a navyše sa pre muža otvára možnosť stimulovať rukou klitoris, takže môže dopriať svojej partnerke viacnásobné sexuálne dráždenie a stimuláciu.

Poloha lyžičky je práve kvôli tesnému kontaktu a možnosti viacnásobnej stimulácie veľmi obľúbená u žien. Zároveň tejto polohe prichádza na chuť aj čoraz viac mužov a to práve pre možnosť hrať sa svojimi rukami s telom partnerky.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Vďaka bohatým možnostiam dráždenia zo strany muža je pre ženy poloha lyžička využiteľná na úvod aj záver milovania. Vďaka svojmu charakteru a tesnej blízkosti oboch tiel bude mať v každom prípade romantický charakter a to sa cení najviac.

Poloha lyžičky: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha lyžičky: popis, technika, výhody, nevýhody Poloha na lyžičky patrí medzi tie, ktoré umožňujú veľmi intímne prežitie sexuálnej stimulácie a zároveň aj vyvrcholenia. Pri vhodnom zladení a správnej technike je možné dokonca prežiť spoločný orgazmus, čo môže upevniť partnerský vzťah.

  • Poloha lyžičky môže byť použitá na vaginálny aj na análny sex
  • Obaja partneri ležia na strane, žena vpredu, muž za ňou, sú natesno na sebe s mierne pokrčenými nohami a muž má svoj penis pritlačený na panvu ženy
  • Táto poloha je ideálna na dosiahnutie vaginálneho orgazmu, ale súčasne umožňuje mužovi rukou stimulovať klitoris aj bradavky

Poloha lyžičky má výhody najmä pre tých partnerov, ktorí sa vyžívajú v intímnom a tesnom kontakte telo na telo. Je jednoduchá z hľadiska techniky, pozor si však treba dať na kreativitu, najmä pokiaľ ide o sexuálne dráždenie rukami. Okrem klitorisu odporúčam aj poprsie, stehná, boky a členky na nohách.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Na prvý pohľad sa zdá, že poloha lyžičiek nemá nevýhody. Ale má, aj keď sú subjektívne:

žena je k mužovi otočená chrbtom, chýba teda očný kontakt
ak máte príliš krátky penis, tak si pozíciu lyžičiek moc neužijete
poloha je náročná na fyzickú kondíciu muža, hoci sa zdá na prvý pohľad jednoduchá
pozícia je zároveň príliš pasívna, ľahko upadnete do stereotypu
pri zlom uhle muž nemusí dosiahnuť ani na klitoris partnerky

LYŽIČKÁM PRISTANE VÁŠEŇ

Hoci prakticky všetci muži aj ženy opisujú túto sexuálnu polohu ako raj pre romantické milovanie, netreba si zmieňať s uspávaním partnera. Naopak, čím viac vášne do tejto sexuálnej pozície dáte, tým lepší, plnší a intenzívnejší bude orgazmus ženy.

Ako a kedy polohu lyžičky využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť

Ako a kedy polohu lyžičky využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť Pozícia lyžičky je určená v prvom rade pre tých, čo majú radi romantické milovanie v posteli. Samotná poloha je ležérna a presne k tomu istému aj nabáda aj pri výbere miesta. Využiť sa dá vždy počas milovania, najviac jej pristane predohra či záver.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Aby ste si ju užili čo najviac, môžete skúsiť aj tieto vylepšenia:

Ideálna na rýchlovku v noci: Presne tak, hoci je poloha lyžička spájaná s dlhším milovaním, je ideálna pre nočné nečakané dobrodružstvá. Pokiaľ viete, že vaša partnerka nemá aktuálne menštruáciu, len smelo do toho, môžete ju príjemne prekvapiť!

Zapojte jazyk a ústa: Áno, ručná stimulácia klitorisu či bradaviek má nepochybne svoje čaro, ale prečo to ešte trocha nevylepšiť? Odporúčam zapojiť jazyk a ústa a zamerajte sa na šiju, krk, ušné lalôčiky alebo tvár.

Neposedná noha: Hoci je poloha lyžičiek pre ženu veľmi pasívna, stojí za to skúsiť trocha aktivity. Nohu, na ktorej neležíte, môžete napríklad vystrieť, prevesiť cez posteľ alebo operadlo gauča, prípadne ju prepliesť k tým partnerovým a hladiť ho špičkami prstov.

Využite aj erotické pomôcky: Prečo zostať len pri klasike a neskúsiť dopriať partnerke niečo netradičné? Odporúčam dilda alebo vibračné vajíčka, prípadne môžete skúsiť pomocou týchto hračiek dráždiť nielen vagínu, ale aj klitoris.

Obráťte garde: Na záver trocha prekvapivá rada, ale prečo ju nevyskúšať. Muž a žena si môžu pozíciu vymeniť, pričom v tomto prípade sa môže žena pritúliť k mužovi, objať ho aj nohami a stimulovať rukou jeho penis či navonok aj prostatu.

Najčastejšie otázky o polohe lyžičky

Najčastejšie otázky o polohe lyžičky Poďme sa teraz pozrieť na to, ako polohu lyžičiek vnímajú muži a ženy. Za týmto účelom som si pozrel internetové fóra a diskusie a hľadal otázky, ktoré ich zajímajú o tejto sexuálnej pozícii. Tu sú tie, ktoré sa opakovali najviac a ktoré som sa rozhodol zodpovedať:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Môže žena pri polohe lyžičiek dosiahnuť vaginálny orgazmus?

Áno, môžete dokonca dosiahnuť vaginálny aj klitoriálny orgazmus súčasne. Pri tom vaginálnom je ale podmienkou dostatočná dĺžka penisu a čo najväčší uhol. Rozhodne ale existujú aj lepšie pozície pre vaginálny orgazmus.

Je pozícia vhodná pre zvýšenie šance na oplodnenie ženy?

Áno, dokonca poloha lyžička patrí medzi najviac obľúbené polohy pre otehotnenie z pohľadu ženy. Dochádza pri nej totiž k hlbokej penetrácii, čo sa hodí pre zlepšenie šance na prežitie spermií nesúcich genetickú informáciu pre počatie dievčaťa.

Pre aký tvar penisu sa poloha lyžička hodí najviac?

Aby muž mohol dopriať žene maximálne potešenie pri tejto pozícii, je dôležitá v prvom rade 100 % erekcia. Najviac si ženy vychutnajú polohu lyžičiek pri dlhšom penise. Ak ho máte kratší, ale dostatočne hrubý, musí žena viac pritiahnuť kolená k hrudníku.

Je poloha využiteľná aj pre análny sex?

Áno, vzhľadom na to, že žena môže pohodlne ležať na gauči na boku, tak táto poloha je pre análny sex úplne ideálna a dokonca podľa skúseností aj veľmi vyhľadávaná. Jej výhoda je, že muž má do análneho otvoru dobrý prístup a vie stimulovať aj jeho okolie.

Môže pri tejto polohe aj žena nejakým spôsobom dráždiť muža?

Áno, hoci poloha je ako taká vnímaná z pohľadu žien ako možnosť nerušene a pokojne si užiť vlastnú stimuláciu. Ja by som im ale odporúčal nezabúdať na partnerov, majú napríklad ideálnu šancu na ručné dráždenie semenníkov či zadku partnera.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

POZÍCIA S VYUŽITÍM 3 V 1

Na základe otázok aj podnetov, ktoré muži a ženy najčastejšie v súvislosti s polohou lyžičiek kladú, je táto poloha ideálna multifunkčná sexuálna pozícia. Je totiž využiteľná hneď trojnásobne a to pri predohre, pri samotnom milovaní a aj pri dohre na úplný záver sexu.

Ako fungujú tabletky na predĺženie erekcie a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na predĺženie erekciu a prečo ich odporúčam Pri polohe lyžičiek je veľmi dôležitým aspektom úspešnosti kvalitná a najmä dlhodobá erekcia. Jej dĺžka súvisí primárne s libidom a sekundárne s kvalitou prekrvenia penisu. Oba tieto faktory je možné podporiť a to pomocou tabliet s rastlinným zložením.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Princíp fungovania týchto prostriedkov je veľmi jednoduchý:

  • Tabletky obsahujú ako základné účinné látky aminokyseliny a rastlinné extrakty pôsobiace na libido a prekrvenie penisu, pričom dôležité je ich dlhodobé užívanie

Áno, viacero značiek týchto prípravkov hovorí, že účinky sa dostavia aj po jednorazovom užití, ale moja skúsenosť hovorí, že lepšie je pravidelné užívanie. V tabletkách totiž možno nájsť napríklad rastlinné extrakty typu Maca či Tribulus Terrestris, prípadne aminokyseliny L-ArginínL-Citrulín. Všetky tieto látky sú prírodné a musia pôsobiť dlhšie.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Tabletky, o ktorých hovorím, sú charakteristické týmito vlastnosťami:

kúpite ich bez predpisu alebo predošlej návštevy u lekára a to z dôvodu, že neobsahujú žiadne umelé alebo chemické liečivá či účinné látky
ak ide o kúpu, môžete si ich kúpiť osobne v lekárni, ale pokojne aj priamo od výrobcu, mnoho tých najúspešnejších značiek má vlastný eshop
veľkým plusom týchto prípravkov je, že nežiaduce účinky typu bolesti hlavy či začervenanie pokožky sú pri nich veľmi ojedinelé

Viacero značiek ponúka veľmi bohaté zloženie a tomu zodpovedajú aj účinky. Mnohé tabletky totiž vďaka pestrej palete účinných látok pomáhajú celkovo na zvýšenie sexuálnej energie a tak zlepšujú sexuálnu vitalitu muža, čo sa prejaví aj na kvalite milovania.

SKÚSTE AJ ĎALŠIE OPATRENIA

Hoci tieto tabletky sú výborným prirodzeným prostriedkom na podporu zdravej erekcie a stoporenia penisu, netreba sa spoliehať len na ne. Na základe vlastných skúseností odporúčam zmeniť aj životosprávu, životný štýl a skúšať tiež rôzne prírodné afrodiziaka.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Aj v prípade, že nemáte aktuálne žiadne problémy s erekciou, odporúčam kvôli pozitívnym vplyvom týchto prípravkov ich užívanie zvážiť. Pri výbere sa však neriaďte len tým, čo o tabletkách hovorí ich výrobca na obale. Na prvom mieste by nemala byť ani cena, pretože tie najlacnejšie prípravky sa v praxi obvykle príliš neukážu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Naopak, najviac treba dať na praktické skúsenosti. Odporúčam dôsledne pozerať aj na kvalitu zloženia, najmä koncentráciu účinných látok. Ak by ste si chceli ušetriť nejaké sklamanie, môžete sa inšpirovať mojimi skúsenosťami. Ja odporúčam tieto značky:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie