Potraviny na podporu sexu

Potraviny na podporu sexu

Chceli by ste mať aktívnejší a kvalitnejší sexuálny život? Verte alebo nie, ale jedným zo spôsobov, ako tomu môžete naozaj viditeľne pomôcť, je zmena jedálnička a životosprávy. Veľmi dôležitou súčasťou tejto zmeny sú aj potraviny na lepší sex, ktoré podporujú vaše libido aj erekciu súčasne.

Nie, nejde o žiadne triky alebo šarlatánstvo, veď rôzne druhy afrodiziak známych už v staroveku predsa pochádzali napríklad z ovocia, zeleniny alebo rôzneho druhu korenia. Stačí sa teda sústrediť len na to, čo je overené a vyskúšané stáročia či tisícročia.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Určite sa netreba spoliehať len na niekoľko potravín, najmä ak máte vážne problémy napríklad s erektilnou dysfunkciou či hormonálne problémy. Ako účinná podpora sú z dlhodobo hľadiska ale nenahraditeľnou možnosťou pre každého muža a aj ženu.

Potraviny na zlepšenie sexu

Potraviny na zlepšenie sexu Začať zlepšovať svoj sexuálny život pomocou potravín nie je žiaden šprint, ale skôr beh na dlhú trať. Pokiaľ však zaradíte do svojho jedálnička väčšinu z potravín z nasledujúceho zoznamu, máte veľmi dobrú šancu na dosiahnutie viditeľných výsledkov.

Toto sú najlepšie potraviny na podporu sexu:

Cesnak a cibuľa

Čudujete sa, že som začal práve týmito dvoma druhmi zeleniny, ktoré by ste si určite nepredstavili pri spojení s kvalitným sexom? Omyl, cesnak aj cibuľa sú veľmi účinnými potravinami na podporu lepšieho prekrvenia pohlavnej sústavy u mužov aj žien. Nebojte sa známej arómy, veď ide o dlhodobú konzumáciu, nie o jedlo priamo pred aktom.

Dary mora a ryby

Ustrice patria k jedným z najznámejších a najčastejších afrodiziak spomedzi jedál a potravín, ale tu zoznam zďaleka neskončí. Dávam vám do pozornosti aj krevety, tuniaka, lososa, makrelu a iné morské či sladkovodné ryby. Pomáhajú nielen na zlepšenie libida a zvýšenie prekrvenia penisu či vagíny, ale aj na podporu plodnosti.

Vlašské orechy

Orechy všeobecne sú veľmi dobrým zdrojom látok podporujúcich u mužov erekciu a u žien lepšie prekrvenie pošvy, no vlašské orechy vyčnievajú najviac. Sú totiž zdrojom L-Arginínu, čo je známa aminokyselina s významným vplyvom na stoporenie. Ani mandle či lieskové orechy neobsahujú toľko Arginínu, ako práve vlašské oriešky!

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Červený melón

Ak už sme pri tých aminokyselinách, červený melón obsahuje dvojičku L-Arginínu a síce L-Citrulín. Okrem toho sa tu nachádzajú aj antioxidanty a viaceré vitamíny, pričom spoločným výsledkom je najmä posilnenie erekcie a zlepšenie stoporenia cez zvýšenie prietoku krvi.

Červená repa

Chutí vám červená repa? V takom prípade by ste ju určite mali zaradiť do svojho jedálnička. Táto zelenina obsahuje totiž veľa nitrátov, ktoré vplývajú na oxid dusnatý a v prípade mužov teda aj na lepšiu erekciu. Okrem toho sú tu látky zlepšujúce hladinu testostéronu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Ananás

Na podporu sexu a sexuálnej aktivity môžete vyskúšať aj ananás. Ten obsahuje najmä vitamíny a minerály, ktoré priaznivo vplývajú napríklad na spermatogenézu, ale aj na mužskú potenciu. Ananás je navyše veľmi dobré prírodné afrodiziakum pre mužov aj pre ženy.

Čokoláda

Čokoláda je tiež pomerne známe afrodiziakum, ale platí to len pre ten druh tejto obľúbenej sladkosti, ktorý obsahuje viac než 70 % kakaa. Práve kakao je totiž tým najdôležitejším stimulantom kvalitného sexu a to pre svoj vplyv na zvýšenie tvorby oxidu dusnatého. Má teda veľmi podobný účinok, ako vyššie spomínaná červená repa.

Chilli

Ak hovoríme o významnom zlepšení prekrvenia pohlavnej sústavy a to nielen u mužov, nesmiem určite zabudnúť na čili papričky alebo mleté chilli. Vďaka kapsaicínu, ktorý dáva tomuto koreniu štipľavosť, však dochádza aj roztiahnutiu ciev a k lepšiemu prietoku krvi.

Med

Med je obľúbený najmä pre posilnenie imunity, ale má význam aj pre potenciu a celkové povzbudenie sexuálnej vitality. Pôsobí ako silné prírodné afrodiziakum, ktoré navyše podporuje správny krvný obeh a teda aj prekrvenie pohlavných orgánov.

Káva

Na tému kávy sa dá povedať veľa pozitív aj negatív, najmä z pohľadu sexuálnej potencie mužov aj žien. Osobne sa prikláňam k tomu, že striedma konzumácia má viac výhod a to najmä pre mužov, nakoľko podporuje lepšiu cirkuláciu krvi aj do penisu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

ÚČINKY AJ NA ŽENY

Skoro všetky z vyššie uvádzaných potravín pomáhajú nielen mužom na dosiahnutie napríklad lepšej erekcie či vyššieho libida, ale majú pozitívne účinky aj na ženy. U nich tiež pomáhajú na lepšie prekrvenie pohlavnej sústavy a na zvýšenie sexuálneho apetítu.

Týmto potravinám sa naopak vyhýbajte

Týmto potravinám sa naopak vyhýbajte Na svete sú však nielen potraviny, ktoré vám môžu pomôcť na kvalitnejší sex, ale môžu pôsobiť aj opačne. Dobrým príkladom je nasledujúci zoznam potravín, ktoré pôsobia negatívne na pohlavnú sústavu či hormonálny systém.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú tie, ktorých pôsobenie je najviac negatívne:

Sója: Táto potravina bola veľmi dlhú dobu považovaná za zdravú alternatívu a dodnes toto tvrdenie pretrváva aj vo verejnej mienke. Viac ako 120 mg sóje denne je však pre sexuálny život hotovou pohromou, najmä z pohľadu zníženia mužského libida a negatívneho ovplyvnenia počtu spermií. Dajte si pozor na tofu aj sójové mlieko.

Vyprážané jedlá: Zásadným problémom pre kvalitný sexuálny život sú vyprážané jedlá. Tie obsahujú totiž veľké množstvo tzv. trans tukov, ktoré negatívne pôsobia na cievy a prekrvenie pohlavnej sústavy. Okrem toho negatívne zasahujú do libida a u mužov môžu spôsobiť aj abnormálnu produkciu spermií.

Čokoláda: Pýtate sa, ako je možné, že spomíname čokoládu aj medzi nevhodnými potravinami? Hovoríme samozrejme o lacnej čokoláde, ktorá obsahuje priveľa cukrov a tie znižujú prietok krvi cievami, čiže aj prekrvenie pohlavnej sústavy. Vyššia konzumácia čokolády znižuje aj libido a spôsobuje únavu.

Sladké drievko: Príliš veľa cukru obsahuje nielen čokoláda, ale aj tzv. sladké drievko. To však okrem toho obsahuje aj látku zvanú glycyrhizín, ktorá negatívne ovplyvňuje hladinu testosterónu u mužov a to tlmí mužský sexuálny apetít.

Paradajky: Negatívny vplyv na libido majú aj paradajky. Táto červená zelenina totiž obsahuje látky lykopén a fytoluén, ktoré znižujú u mužov hladinu testosterónu, čiže tlmia mužské libido. Veľa mužov aj žien si myslí opak, no je to len mýtus.

Mliečne výrobky: Negatívne najmä mužské aj ženské libido pôsobia aj mliečne výrobky, napríklad syry a produkty z kravského mlieka. Obsahujú kyselinu mliečnu a niektoré hormóny, ktoré znižujú hladinu tých prirodzených v organizme a to sa odrazí na znížení sexuálneho apetítu a znížení kvality sexu.

POZOR NA NEPRAVIDELNÉ STRAVOVANIE

Dôležité je uvedomiť si tiež fakt, že základom zdravej životosprávy potrebnej aj pre kvalitný sexuálny styk je nielen to, čo jete, ale aj ako často. Vyhýbajte sa nárazovej nadmernej konzumácii potravín a zakladajte si na pravidelnom a striedmejšom stravovaní.

Moje vlastné skúsenosti pri zlepšení sexu

Moje vlastné skúsenosti pri zlepšení sexu Problémov v sexuálnej oblasti som si na vlastnej koži užil naozaj dosť a práve preto viem, že okrem potravín existuje aj niekoľko iných faktorov významne ovplyvňujúcich kvalitu sexuálneho života. Moje skúsenosti sa teraz pokúsim odovzdať ďalej.

Pokiaľ chcete skutočne viditeľne zlepšiť svoj sexuálny život, zamerajte sa na:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Žiaden stres: Na prvý pohľad tak jednoduchá a banálna vec, pritom ale tak veľmi ťažko dosiahnuteľná. Pre uspokojivý sexuálny život je dôležitá pohoda, relax a dostatok času, čiže presný opak stresu. Vyhýbajte sa teda nadmernému preťažovaniu organizmu, nadčasom v práci a viac času venujte koníčkom a partnerovi.

Fyzická kondícia: Jedným z dôležitých koníčkov by mal byť aj častý pohyb a tým nemáme na mysli len chôdzu. Skúste beh, plávanie alebo cvičenie vo fitness centre. Dobrá fyzická kondícia je pre sexuálny výkon nevyhnutná a to platí pre mužov, ale aj pre ženy.

Dostatok oddychu: Ruka v ruke s aktivitou by mal ísť aj oddych. Počas dňa si spravte zopár prestávok na odpočinok tela aj mysle, no základom je dostatok spánku. Ten vplýva na libido, ale napríklad aj na lepšie fungovanie pohlavnej sústavy.

Prírodné podporné látky: Potraviny podporujúce kvalitnejší sex alebo lepší sexuálny apetít sú síce podstatné, ale netreba zabúdať ani na dôležité látky rastlinného charakteru. V minulosti boli využívané do rôznych čajov, najmä v krajinách Ázie a južnej Ameriky. Dnes ich môžete využiť aj vy a to v modernejšej forme tabletiek.

Ako fungujú tabletky na podporu sexu a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na podporu sexu a prečo ich odporúčam Čím viac z vyššie spomínaných opatrení zrealizujete, tým viditeľnejší efekt bude mať aj konzumácia potravín na podporu sexu. Mne sa osvedčili aj výživové doplnky vo forme tabliet a nie som sám, podobné skúsenosti majú tisíce mužov.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Hovorím o tabletkách založených na čisto prírodnom zložení:

  • V obsahu týchto tabliet možno nájsť rastlinné extrakty a výťažky z prírodných afrodiziak, ktoré pomáhajú na zlepšenie erekcie a rovnako na zvýšenie libida u muža

Nejedná sa teda o žiadne lieky na konkrétny sexuálny problém, ktoré by ste museli presne užívať a u ktorých by ste si museli nechať predpísať recept. Nie, tieto prípravky obsahujú rastlinné zložky, napríklad z rastlín typu Saw Palmetto, Tribulus Terrestris, Maca alebo Gingko biloba, ktoré sú už niekoľko storočí veľmi cenené.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Ja v nich vidím aj niekoľko zaujímavých plusov:

široký vplyv a to nielen izolovane na erekciu či sexuálny apetít, ale aj na plodnosť, potenciu, ejakuláciu a dokonca aj na intenzitu orgazmu
jednoduché užívanie aj z dlhodobého hľadiska vďaka bezproblémovému zloženiu z pohľadu vedľajších účinkov alebo kontraindikácií
vysoká dostupnosť, nakoľko tabletky nie sú liečivami a tak na ich získanie nepotrebujete lekárske vyšetrenie a predpis

Pokiaľ chcete niečo, čo má komplexný vplyv a zároveň sa jedná o niečo prirodzené z pohľadu zloženia, potom sú tieto tabletky veľmi dobrou voľbou. Sú založené v princípe na podobných zložkách, ako potraviny, ktoré som spomínal vyššie. Ideálna je dokonca ich kombinácia!

BEZ NEŽIADUCICH ÚČINKOV

Chcel by som zdôrazniť ešte jedno veľké plus a to, že pri užívaní týchto tabliet sa nemusíte báť žiadnych bežných vedľajších účinkov, ktoré sprevádzajú syntetické tabletky. Žiadne nevoľnosti, žiadne problémy s tlakom, žiadne poruchy videnia a podobne.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Možno si teraz hovoríte, že ide o prehnane optimistické tvrdenia, ale nie je tomu tak. Ja sám mám dlhoročné skúsenosti a hoci je pravda, že sú na trhu aj menej účinné prípravky, ak stavíte na tie najlepšie a overené značky, určite sa nesklamete. Pochopiteľne, dôležité je pravidelné a dlhodobé užívanie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Práve na tomto princípe sú totiž založené účinky týchto tabliet. Istú dobu trvá, kým účinné látky dosiahnu aj vo vašom tele správnu hladinu a môže sa prejaviť ich pozitívny vplyv. Ak môžem niečo odporučiť, toto sú značky, s ktorými som ja osobne najviac spokojný:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.55

11 Hodnotení