Ako správne sexovať

Ako správne sexovať

Ako správne sexovať? Ako byť najlepším milencom či milenkou? Ako uspokojiť partnera či partnerku? Na prvý pohľad sú tieto otázky naozaj mimoriadne zložité. Odpovedať na ne totiž znamená zodpovednosť za to, že odpovede budú naozaj na úrovni. Rozhodol som sa ale, že sa ani takejto výzvy nezľaknem, no pozriem sa na túto tému komplexne.

To znamená, že ešte prv, ako prejdem k osobným radám a skúsenostiam, ako správne sexovať, treba sa pozrieť na všetky problémy a prekážky, ktoré môžu objektívne brániť sexuálnemu styku. Treba si tiež vymenovať faktory, ktoré majú na sex vplyv.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Až po tom, ako tieto problémy vyriešite a prekážky zdoláte, môžete sa zamerať na najdôležitejšie zásady a princípy ideálneho sexu. V nasledujúcich riadkoch sa preto zameriam na všetky spomínané aspekty a oblasti tak, aby ste si z nich odniesli čo najviac.

Najčastejšie problémy spojené so sexuálnym stykom

Najčastejšie problémy spojené so sexuálnym stykom Či už ide o začiatočníkov alebo skúsených milencov, na sexuálny styk a sex vplýva niekoľko zásadných faktorov. Medzi tie objektívne patria prekážky spôsobené zdravotnými či inými externými príčinami, ktoré sa prejavia pri fungovaní pohlavnej sústavy a jej orgánov.

  • Sexuálny styk v prvom rade závisí od libida, ktoré je ovplyvnené najmä hormonálnou rovnováhou a ktoré vplýva na sexuálny apetít
  • V druhom rade má na sex mimoriadny vplyv funkčnosť stoporenia penisu u mužov a funkčnosť zvlhčenia pošvy u žien
  • Poslednou oblasťou je ejakulácia, kde môže byť problém s predčasným vyvrcholením

Ak ide o uvedené oblasti, tu sú 4 najčastejšie problémy a prekážky, ktoré môžu nastať:

nechuť na sex – tento problém je charakterizovaný ako nechutenstvo nielen na pohlavný styk, ale celkovo k fyzickému kontaktu a zblíženiu
nekvalitné stoporenie – ide o stav, kedy je erekcia slabá, alebo má pomalý nástup, prípadne penis nevydrží v stoporenom stave dostatočne dlhú dobu
príliš rýchla ejakulácia – tento problém sa týka procesu ejakulácie, ktorá príde príliš skoro, obvykle do 1 až 2 minút od začiatku sexuálneho dráždenia
nedostatočné zvlhčenie pošvy – posledná prekážka plnohodnotného sexu sa týka žien a ide o nedostatočné zvlhčenie vagíny, čo prináša bolesti a nedostatok vzrušenia

 

SEX NA PRVÝ KRÁT NEMUSÍ BYŤ DOKONALÝ

Vyššie spomínané prekážky uspokojivého sexu sa môžu vyskytnúť úplne bez na začiatku sexuálneho života u mladých ľudí. Ide viac o dôsledok neskúsenosti, ako o nejaký stav spojený so zdravotnými príčinami, takže v tomto prípade netreba zbytočne hľadať problém.

Príčiny problémov spojených so sexuálnym stykom

Príčiny problémov spojených so sexuálnym stykom Za štyrmi najčastejšími problémami spomínanými vyššie môže byť viacero príčin. Niekedy ide len o dočasný stav spojený s reakciou na nejaký vonkajší podnet, inokedy však o príčinu, ktorá je prejavom širších problémov aj v nesexuálnej oblasti.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú najčastejšie faktory a príčiny týchto problémov:

Hormonálna nerovnováha: Nízka hladina testosterónu u mužov a nerovnováha hormónov estrogén a progesterón u žien, to sú najčastejšie príčiny problémov s libidom. Pokles týchto hormónov býva jedným z najčastejších dôvodov, prečo prichádza k zhoršeniu sexuálneho apetítu a chuti na sex.

Problémy s prekrvením pohlavnej sústavy: Mužov aj ženy môžu v dôsledku zlej životosprávy trápiť aj problémy s dostatočným prekrvením pohlavnej sústavy, najmä vonkajšieho genitálu. U mužov sa to prejaví problémami s erekciou, u žien problémami s prekrvením pošvy a jej vzrušivosťou.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Externé faktory: Stres, prepracovanosť, nedostatok spánku, nedostatok oddychu, zlý životný štýl, to všetko sú faktory, ktoré znižujú chuť na sex, zhoršujú erekciu, môžu spôsobiť predčasnú ejakuláciu aj problémy so vzrušivosťou u ženy. Tu platí jediné, v zdravom tele je nielen zdravý duch, ale aj zdravý sex.

Vplyv liekov alebo iných ochorení: Je známe, že gynekologické zápaly či užívanie hormonálnej antikoncepcie u žien znižujú sexuálny apetít a libido. Podobne tiež rôzne lieky môžu mať v rámci vedľajších účinkov zlý vplyv na erekciu či ejakuláciu. Ak to tak je aj u vás, snažte sa tieto faktory eliminovať.

Sexuálna stimulácia: Jednou z častých príčin u začiatočníkov alebo nováčikov v sexe je nesprávny či nedostatočný spôsob sexuálneho dráždenia a stimulácie. To môže mať vplyv prakticky na všetky problémy od erekcie, cez ejakuláciu až po zvlhčenie pošvy. Jediným riešením je naberanie skúseností.

Zásady, ako správne sexovať

Zásady, ako správne sexovať V prípade, že u vás neexistujú žiadne objektívne prekážky a problémy spomínané vyššie, môžete pristúpiť k samotnému zlepšeniu sexuálnej techniky a spôsobu milovania. Ak chcete byť úspešnými milencami, základom je dodržiavať niekoľko zásad.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu je 6 pravidiel, ako správne sexovať:

Okolité podmienky sú dôležité

Mnoho mužov aj žien podceňuje vplyvy okolia a to je chyba. Sex si vyžaduje maximálne sústredenie na svoje pocity a telá navzájom, takže akékoľvek rušivé vplyvy okolia rapídne zhoršujú jeho kvalitu. Naopak, príjemná atmosféra doplnená hudbou, sviečkami alebo jednoduchým tichom vie spraviť doslova zázraky.

Neponáhľajte sa

Úvod, jadro, záver, takéto zloženie má väčšina kníh a niečo podobné musí platiť aj pri sexe. Nechcite preskočiť ani jednu z týchto častí, najmä pre ženy je dôležitá predohra. Priemerný sex podľa štatistík trvá 5 až 7 minút, no väčšina mužov aj žien by si želala dvojnásobnú dobu. Užívajte si najmä dlhšiu predohru!

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Erotická masáž ako ideálna predohra

Všimli ste si, aký veľký boom nastal pri rôznych erotických masážach? To, že tantra a nuru masážnych salónov vyrástlo ako húb po daždi, má jednoduchý dôvod: väčšina mužov a žien si masáž vyžaduje, no nedostáva ju. Využite to, skúste sa naučiť zopár jednoduchých pohybov a využite ich pri predohre.

Nie len jedna poloha

Väčšina milencov je spokojná so svojou jednou osvedčenou polohou, pritom ani nevedia, o čo všetko sa pripravujú. Pochopiteľne, nemusíte skúsiť všetky možné pozície z Kámasútry, ale 3 až 4 by ste počas milovania vystriedať mali. Oživte si sex rôznymi polohami, popustite uzdu fantázii!

Sexuálne hračky nie sú tabu

Fantázia by sa mala prejaviť nielen v sexuálnych pozíciách, ale aj pri stupňovaní dráždenia a vzrušenia. Tu môžu pomôcť rôzne erotické pomôcky, ktoré by nemali byť tabu tak pre ženy, ako aj pre mužov. Vyskúšať môžete nielen vibrátory, dilda, vibračné krúžky či masturbátory, ale aj iné hračky, sexshopy majú naozaj veľký výber.

Dajte si záležať na orgazme

Ak ide o vyvrcholenie, žena môže zažiť viacero typov orgazmov, či už klitoriálny, vaginálny alebo orgazmus stimuláciou bodu G. Aj muži môžu mať rôzne spôsoby orgazmu, napríklad aj s pomocou stimulácie prostaty. Kľúčom k úspešnému sexu je dopriať partnerovi vždy iný typ sexuálneho vyvrcholenia.

NEDOSTATOK SKÚSENOSTÍ? TRÉNUJTE

Nikto učený z neba nespadol a nikto sa nestal z ničoho nič expertom v žiadnej oblasti. To isté platí aj v prípade sexu a sexuálneho styku, vyžaduje si to skrátka dostatok praxe. Uvidíte, že s pribúdajúcimi skúsenosťami sa zlepší aj technika a zvýši kvalita sexu.

Moje vlastné skúsenosti, ako správne sexovať

Moje vlastné skúsenosti, ako správne sexovať Nakoľko ja sám mám veľmi bohaté skúsenosti s rôznymi spôsobmi sexuálnej stimulácie a tiež dosahovania orgazmu, rozhodol som sa k spomínaným zásadám a pravidlám pridať aj zopár vlastných skúseností.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Dúfam, že vám pomôžu a niečo si z nich zoberiete:

Nikdy nezačínajte rovnako: Ak sa dá, začnite každé milovanie inak, nikdy nie tým istým rituálom alebo spôsobom sexuálneho dráždenia. Niekedy môžete skúsiť predohru aj zrýchliť a ísť hneď na vec, ak vidíte, že partner je pripravený.

Očný kontakt: Veľmi silnou a zároveň podceňovanou zbraňou pri sexe je udržiavanie očného kontaktu. Pre muža nie je nič vzrušujúcejšie, ako sa pozerať do očí partnerke a pri niektorých sexuálnych polohách to platí aj naopak.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Bozky: Čím viac sa budete bozkávať, tým lepšie. Bozky, najmä ak sa striedajú tie letmé s tými vášnivejšími, sú prirodzeným motorom každého milovania. Pridajte k nim aj dotyky, najmä v erotogénnych oblastiach, a výsledok je zaručený.

Iniciatívnosť: Väčšina žien obľubuje, keď má iniciatívu v sexe muž, no sú tu pochopiteľne aj výnimky. Ideálne je, ak na úvod prevezme vedenie muž a žena sa potom napríklad zmenou polohy či spôsobu dráždenia pridá svojou iniciatívou k nemu.

Prírodné afrodiziaka: Aj tým najlepším a najskúsenejším milencom sa niekedy stane, že majú nedostatok sexuálnej energie. Mne sa v takýchto prípadoch osvedčili prírodné afrodiziaka na povzbudenie, napríklad španielske mušky a niektoré bylinky.

Ako fungujú prípravky na sexuálny apetít a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na sexuálny apetít a prečo ich odporúčam Jednou z možností, ako zlepšiť vášeň v sexe a zároveň aj zvýšiť chuť na milovanie, sú rastlinné stimulanty. Tie sú založené na spomínaných prírodných afrodiziakach, akurát v tomto prípade majú podobu tabliet a krémov alebo gélov na vonkajšie použitie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Zloženie týchto prípravkov je postavené na prírodných látkach:

  • Účinné látky sú buď rastlinného pôvodu, kde sa využívajú známe bylinné afrodiziaka, prípadne ide o látky pôsobiace na pohlavné funkcie, čiže aminokyseliny a stopové prvky

Najčastejšími zložkami týchto prípravkov bývajú známe a overené byliny typu Damiána, Gingko biloba alebo Maca. Ide o rastliny, ktoré sa už stáročia považujú za afrodiziaka a využívajú sa na zvýšenie libida. Na podporu prekrvenia genitálií zas vplývajú aminokyseliny typu L-Arginín, ktoré pomáhajú mužom aj ženám.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Tabletky, gély aj krémy majú tiež niekoľko ďalších pozitív:

okrem libida pôsobia aj na iné oblasti sexuálneho života, u mužov môžu zlepšiť erekciu, u žien zas fyzickú a mentálnu vitalitu
dostupnosť bez predpisu je výhodou aj pre spôsob predaja, prípravky si môžete kúpiť tak v lekárni, ako aj z oficiálnych eshopov niektorých ich výrobcov
veľkým plusom je bezproblémové používanie, vďaka prírodnému a rastlinnému zloženiu je výskyt nežiaducich účinkov minimálny

Plusom je tiež široký výber rôznych foriem a tiež značiek týchto prípravkov. Tabletky sú prevažne určené na dlhodobú podporu sexuálneho apetítu, kým krémy a gély sa používajú jednorazovo pred pohlavným stykom. Vybrať si tak môže naozaj každý.

VÝSLEDKY NEPRÍDU ZO DŇA NA DEŇ

Podobne ako v prípade sexuálnych zručností, ktoré sa treba naučiť za dlhšie obdobie, ani účinky tabliet neprídu doslova zo dňa na deň. Ja aj moja partnerka sme jednu značku užívali aj 3 či 4 mesiace, niektoré užívame dlhodobo a permanentne doteraz.

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi Spomínal som, že ja sám mám pomerne dosť skúseností s prípravkami určenými na podporu sexuálneho apetítu aj libida. Vyskúšal som viacero značiek, podobne aj moja partnerka, ktorá sa zas viac zamerala na gély, krémy a iné formy určené na vonkajšiu aplikáciu. Praxou sme zistili, že niektoré značky sú naozaj účinné, no niektoré ani zďaleka nie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Vzhľadom na naozaj veľký výber je na prvý pohľad ťažké rozoznať kvalitu. Najlepšie je preto pozerať na referencie a skúsenosti z praxe. Ak by ste sa chceli inšpirovať, nám sa najviac osvedčili nasledovné značky tabliet, gélov a krémov:

Pre mužov:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Pre ženy:

Erotická bielizeň a oblečenie

  • Kvalitný materiál
  • Diskrétne doručenie
  • Výhodné ceny

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.50

4 Hodnotení