Primulus: Tabletky na zvýšenie testosterónu a libida. Účinky v praxi predčili moje očakávania

Primulus recenzia, skusenosti, cena a ktora lekaren ho ma

Priznám sa, že keď sa mi dostalo do rúk balenie tabliet Primulus, bola to láska už na prvý pohľad. Zo všetkých tabliet a prípravkov, ktoré som mal možnosť vyskúšať, mi práve Primulus najviac učaroval svojim až luxusne vyzerajúcim balením. Je veľké, má skvelý dizajn a zo zadnej strany všetky informácie o prípravku.

Na druhú stranu, hoci som bol príjemne prekvapený, stále mi v hlave vŕtal červík pochybností a hovoril som si, že treba pozerať najmä na to, čo je vo vnútri. Stále som myslel na to, že aj v minulosti malo viacero prípravkov krásny obal, ale ich účinnosť bola pod bodom mrazu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Moje pochybnosti tak trocha posilnilo aj zloženie. Primulus je v tomto ohľade úplne iný, ako väčšina tabliet a produktov na trhu. Je to dobre, alebo nie? A účinkujú tabletky tak, ako vyzerajú? Odpovede nájdete v tejto mojej recenzii.

Doba testovania produktu2 mesiace
Kedy sa dostavili prvé účinky2 - 3 týždne
Bez receptu✅ áno
Zvýšenie testosterónu
Viac energie a vitality
Zvýšenie libida
Vedľajšie účinkyžiadne
Vek25+
Diskrétne doručeniediskrétne doručené do 2 pracovných dní
Lepšia AlternatívaStoporex Klasik, Stoporex Prolong
Cena + Zľavový kupón23 € [kupón na 10%: TST0118]
Overený predaj Oficiálny e-shop

Výrobca a pôvod

Primulus Výrobca a pôvod Značka tabliet Primulus pochádza z Českej republiky, takže sa dá povedať, že sa jedná o domáci prípravok. Za prípravkom je spoločnosť Primulus Group, ale čo sa mi páči najviac, zakladatelia sa k svojej značke hrdo hlásia. Dokonca na oficiálnej webstránke sú aj ich fotografie a príbeh, ktorý za tabletkami je.

Takáto otvorenosť sa mi páči a je to tak trocha aj znamenie, že prípravok nie je nejakým neznámym a anonymným produktom zahraničnej spoločnosti. Samozrejme, z hľadiska charakteristiky sa jedná o výživový doplnok, ktorý má formu tabliet. Na jeho kúpu nepotrebujete mať predpis ani recept od lekára.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zloženie a účinné látky

Primulus Zloženie a účinné látky Primulus je z hľadiska zloženia a obsahu účinných látok z môjho pohľadu jedným z najviac pozoruhodných prípravkov na našom trhu, ak nie vôbec tým najzaujímavejším. Prečo? Nachádza sa tu totiž neobvyklá kombinácia rôznych vitamínov, minerálov a extraktov rastlín patriacich do kategórie prírodných afrodiziak.

Toto sú tie najdôležitejšie látky, ktoré tabletky obsahujú:

Tribulus Terrestris: Myslím, že každý, kto prišiel do kontaktu s nejakým prípravkom určeným na podporu erekcie, pozná Kotvičník zemný. Ide o veľmi účinné a kvalitné afrodiziakum pochádzajúce z Ázie, ktoré obsahuje množstvo zaujímavých látok. Extrakt z rastliny je v Primuluse za účelom zvýšenia testosterónu, libida, vitality a energie.

Čierne korenie: Čierne korenie sa nepoužíva len v kuchyni, ale je súčasťou aj rôznych prípravkov na prírodnej a rastlinnej báze. V tabletkách Primulus sa nachádza extrakt z tohto korenia, pričom dôvodom sú jeho antioxidačné vlastnosti, podpora imunitného systému a pomoc s krvným tlakom. Korenie veľmi dobre pôsobí aj na tráviaci alebo dýchací systém.

Pískavica grécke seno: Túto rastlinu možno poznáte pod skráteným názvom Fenugreek, ale predpokladám, že o nej teraz počujete prvý krát. Priznám sa, aj mňa zaskočilo, že sa nachádza v Primuluse, ale potom som sa dozvedel, že je to aj výborné afrodiziakum a celkovo univerzálne tonikum. Táto rastlina je niečo ako skrytý poklad, má veľmi zaujímavé účinky.

Horčík: Pýtate sa, čo robí v prípravku na podporu erekcie a potencie minerál Horčík? Nachádza sa tu z dôvodu podpory celkovej fyzickej vitality a pre jeho podporu zvýšenia energie a metabolizmu. V Primuluse je navyše zastúpený v unikátnej forme Aquamin Marine Magnesium, čo je jeden z najlepších typov bohatého prírodného zdroja Horčíka.

Zinok: Na potlačenie únavy, ale napríklad aj na zlepšenie spermatogenézy a podporu sexuálnej vitality, na to všetko funguje Zinok a to je aj dôvod, prečo ho v Primuluse môžete nájsť. Tento minerál pomáha aj na imunitný systém a tiež podporuje udržanie správnej hladiny hormónov, najmä testosterónu, čo zvyšuje sexuálny apetít.

Selén: Posledným dôležitým minerálom, ktorý sa nachádza v Primuluse, je Selén. Aj v tomto prípade ide o látku podporujúcu imunitu, vitalitu, spermatogenézu a tiež hladinu testosterónu v tele. Zároveň sa jedná o antioxidant pôsobiaci proti predčasnému starnutiu buniek, ale zároveň aj proti únave, podráždenosti a celkovej slabosti.

Vitamíny: V Primuluse sa nachádza aj zmes viacerých vitamínov, konkrétne ide o vitamíny C, B6 a D3. Prvý menovaný je známy podporovateľ imunitného systému a antioxidant. Vitamín B6 má vplyv na vitalitu a nervový systém. Vitamín D3 je dôležitý pre našu pokožku, ale napríklad aj kvôli normálnej činnosti pohybovej sústavy.

Čo sa týka koncentrácie látok obsiahnutých v Primuluse, tu sú ich objemy:

Látka:Množstvo:
Zinok7,68 mg
Hořčík122,5 mg
Selén2,75 μg
Vitamín D325 μg (1000 UI)
Vitamín B61 mg
Vitamín C50 mg
Biotín30 μg
Fenugreek175,3 mg
Tribulus Terrestris150 mg
Extrakt z čierneho korenia5 mg

ZLOŽENIE ŠPECIÁLNE PRE MUŽOV

Kombinácia všetkých vyššie spomínaných účinných látok vznikla starostlivým výberom a testovaním tak, aby spolu ich vplyvy boli výsledkom unikátnej synergie potrebnej špeciálne pre mužov. Primulus je teda viac, než len bežný produkt na lepšie sexuálne zdravie!

Dávkovanie a užívanie

Primulus Dávkovanie a užívanie Ako sa užíva Primulus? Pomerne jednoducho, nakoľko sa jedná o tabletky určené na perorálne užitie, ktoré stačí prehltnúť a zapiť vodou. Na rozdiel od konkurencie ale výrobca netvrdí, že vám stačí užiť jednu tabletku napríklad hodinu pred sexom.

  • Jedna dávka = 2 tabletky. Jednu tabletku užite ráno, druhú večer
  • Dôležité je pravidelné užívanie, čo zodpovedá aj veľkosti balenia, ktoré je určené na 1 celý mesiac

Svojim užívaním a najmä dávkovaním sa Primulus podobá na tie značky prípravkov, ktoré sa majú užívať dlhodobo a pravidelne. Výrobca sám tvrdí, že takéto užívanie je najlepšie a ja sa k tomu môžem len pridať. So stúpajúcim počtom dní pri užívaní som pociťoval účinnosť tabliet čoraz viac.

Účinky

Primulus Účinky Ak si myslíte, že Primulus sú jednoducho len tabletky určené na podporu erekcie alebo lepšiu potenciu, trocha sa mýlite. Ide totiž o komplexný multiprípravok určený špeciálne pre mužov, teda aspoň takto sa značka samotná charakterizuje. Jej účinky sú teda o niečo širšie, čo je ale pozitívum.

Toto všetko Primulus ponúka:

Vyšší sexuálny apetít

Už samotné zloženie Primulusu je jednoznačne zamerané najmä na zvýšenie libida a teda hladiny testosterónu. Dôsledkom dlhodobejšieho užívania môže prísť k naozaj viditeľnému navýšeniu sexuálneho apetítu a celkovo sexuálnej energie a vitality. V tomto ohľade sú muži s Primulusom maximálne spokojní a takúto skúsenosť môžem potvrdiť aj ja.

Zníženie únavy počas dňa

Druhým dôležitým účinkom počas užívania Primulusu by malo byť zníženie únavy. Z hľadiska zloženia by to malo byť možné, podporujú to prakticky všetky najdôležitejšie účinné látky. V skutočnosti tomu tak aj je, aj keď v tomto ohľade sú na trhu určite aj lepšie prostriedky, ktoré ponúkajú zloženie čisto zamerané len na zvýšenie energie.

Zlepšenie nálady

Možno sa pýtate, čo je vlastne toto za účinok. Tiež som sa tak trocha divil, ale potom som si uvedomil, že práve Fenugreek v spolupráci s ďalšími minerálmi pôsobia na upokojenie nervovej sústavy a zlepšenie jej funkčnosti. Výsledkom je potom práve lepšia nálada, aj keď tento termín považujem za nie úplne priliehavý. Skôr by som povedal: vyrovnanejšia nálada.

Boj proti nachladnutiu alebo nádche

Určite poznáte ten vtip o tom, že najväčším mužským ochorením je soplík. Nuž, či sa to nám mužom páči, alebo nie, niekedy to tak naozaj je. Práve preto Primulus bojuje svojim zložením práve proti nachladnutiu a nádche. Ako sa mu to darí? Ja osobne tento účinok neviem posúdiť, u mňa nič nenastalo, ale viacerí muži majú pozitívnu skúsenosť.

Rýchlejšie naberanie svalovej hmoty

Viaceré minerály a vitamíny v prípravku majú pozitívny vplyv a účinok na pohybovú sústavu, najmä na stav svalstva. Dokáže ale Primulus stimulovať lepšie a rýchlejšie naberanie svalstva? Podľa mňa nie a v tomto som naozaj skeptik aj podľa vlastnej skúsenosti. Niektorí muži hovoria o určitom vplyve, ale v tejto oblasti veľký účinok príliš nevidno.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

NEČAKAJTE ZÁZRAKY NA POČKANIE

Vyššie spomínané účinky sa nedostavia samozrejme na počkanie ihneď. Primulus je založený na prírodnom základe, čiže miera intenzity jeho účinkov je priamo závislá od toho, aby ste v organizme dosiahli dostatočnú hladinu týchto účinných látok. K tomu príde až po istej dobe.

Nežiaduce účinky

Primulus Nežiaduce účinky Podobne ako pri iných prírodných prípravkoch, aj v prípade Primulusu sa nemusíte báť, že by sa počas jeho užívania mohli vyskytnúť neprimerané alebo nežiaduce účinky. Všetky látky, ktoré sú v tabletkách obsiahnuté, sú pre organizmus prirodzené a dokonca ani vyššia dávka by nemala spôsobiť žiadne negatívne vplyvy.

Pochopiteľne, na úvod dávkovania sa prechodne môžu u niektorých mužov objaviť napríklad menšie tráviace problémy, ale to len v dôsledku začiatku užívania niečoho nového. U mňa to našťastie nebolo a takéto prípady sú veľmi zriedkavé. Klasické vedľajšie účinky typické pre syntetické lieky však u Primulusu nehrozia.

Balenie a cena

Primulus Balenie a cena Značka Primulus si zakladá na tom, že sa od mnohých doterajších a zavedených prípravkov odlišuje vo viacerých parametroch a charakteristikách. Inak tomu nie je ani v prípade balenia, nakoľko prípravok je len v jednej verzii a má len jednu jedinú veľkosť balenia s obsahom 60 tabliet, čo je odlišnosť od väčšiny ostatných značiek.

Ako vychádza jedna tabletka pri dlhodobom užívaní, to ukazuje nasledujúca tabuľka:

Počet tabliet v balení60 ks
Cena za balenie23 €
Cena za jednu tabletu0,38 €
Cena za jednu dávku0,76 €
Cena za trojmesačnú kúru69 €

Primulus

  • Vyšší sexuálny apetít
  • Zníženie únavy počas dňa
  • Rýchlejšie naberanie svalovej hmoty

Mesačná investícia, nakoľko 1 balenie vydrží pri dodržiavaní odporúčaného dávkovania presne 1 mesiac, nie je vôbec vysoká vzhľadom na to, aké benefity a široké účinky Primulus ponúka. Dokonca by som povedal, že pomer ceny a výkonu je mimoriadne nadpriemerný a to je len dobre. Za to má značka Primulus odo mňa veľký palec nahor!

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Kde kúpiť

Primulus Kde kúpiť V lekárni som Primulus zatiaľ nevidel, aj keď je možné, že som len niečo prehliadol, prípadne som sa nepýtal v správnej lekárni. Rovnako tak som na prípravok nenarazil ani v mojich obľúbených internetových lekárňach, čo ale nevnímam ako problém. Mnoho ľudí podľa toho produkty posudzuje, ale to nie je správna cesta.

Pri tabletkách pre mužov je naopak čoraz častejšou situácia, že sa prípravok dá kúpiť priamo na oficiálnej stránke výrobcu alebo distribútora a tak je tomu aj teraz. Na www.primulus.sk nájdete nielen všetky informácie o tabletkách, ale aj možnosť kúpiť si ich online.

Samotná objednávka neprebieha úplne tak, ako som zvyknutý od iných výrobcov, ale nevnímam to ako veľké mínus. Nákup je jednoduchý a rýchly. Jediné, čo vyčítam značke, je, že sa dá objednať len cez Slovenskú poštu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

ZÁRUKA VRÁTENIA PEŇAZÍ

Primulus síce je na našom trhu už 3 roky, ale treba povedať, že nie všetci muži o ňom ešte počuli. Počiatočnú nedôveru sa snaží výrobca prekonať zárukou vrátenia peňazí v prípade nespokojnosti s účinkami. To je podľa mňa veľmi dobrý krok.

Online objednávka, doprava a doručenie

Primulus Online objednávka, doprava a doručenie V každej mojej recenzii sa snažím na praktickom príklade ukázať, že nakupovanie cez internet je bezpečné a plynulé, inak tomu nebude ani teraz. Tu je postup, ktorý ukazuje, ako sa nakupuje od oficiálneho distribútora Primulusu:

  • Ako prvé si treba vybrať krajinu, z ktorej ste, čiže SR alebo ČR
  • Potom vyplníte svoje údaje vrátane adresy doručenia
  • Zvolíte počet balení, ktoré si objednávate
  • Na záver vyberiete dopravu, spôsob platby a objednávku odošlete

Ako vidíte, postup nákupu sa neodlišuje od toho, na čo je človek zvyknutý pri bežnej objednávke z internetovej lekárne alebo eshopu s prípravkami pre zdravie. Mínusom je len jeden typ dopravy a to doporučená zásielka cez Slovenskú poštu, chcelo by to aj kuriéra, čo je pohodlnejšia doprava.

O niečo širší je výber možností platenia a tu máte na výber platbu vopred, ale aj platbu na dobierku pri prevzatí. Vopred sa dá platiť online a to platobnou kartou, prípadne prevodom na účet. To však trvá o niečo dlhšie, čo spôsobí omeškanie odoslania zásielky. Najrýchlejšie odoslanie je pri platbe na dobierku.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Diskrétne doručenie OKAMŽITÉ ODOSLANIE

Veľkým plusom je rýchlosť dodania Primulusu. Výrobca expeduje zásielku okamžite po obdržaní objednávky a platby. Pokiaľ budete platiť online platobnou kartou alebo na dobierku, zásielka odchádza ešte v deň objednania.

Najčastejšie otázky

Primulus Najčastejšie otázky Poďme sa pozrieť teraz na to, čo mužov na prípravku najviac zaujíma. Nie je to len zloženie či spôsob kúpy, ale aj niektoré praktickejšie otázky. Prešiel som teda viaceré internetové fóra a diskusie, aby som takéto otázky zozbieral. Teraz tie najviac hľadané na tomto mieste zodpoviem a to na základe vlastnej skúsenosti:

Aký vplyv má Primulus na sexuálne zdravie?

Primulus pomáha stimulovať hladinu testosterónu do zdravých hodnôt, čo má vplyv na sexuálny apetít a libido. Nejedná sa však o žiadnu substitučnú terapiu, na to by ste potrebovali syntetické látky. Sekundárnym vplyvom môže byť pocit väčšej sexuálnej energie a výdrže počas pohlavného styku. Na ostatné oblasti tabletky vplyv nemajú.

Pomôže mi prípravok s lepšou erekciou?

V tomto ohľade nečakajte žiadne zázraky a ani účinky. Zloženie Primulusu síce môže zvýšiť sexuálnu energiu a apetít, ale ak máte vážnejší problém s kvalitou stoporenia, tento prípravok nie je pre vás optimálnou voľbou. Nebudem vám určite sľubovať niečo, čo sa nedá splniť, takže na erekciu vám odporúčam pozrieť iné značky.

Za ako dlho sa dostavia prvé účinky?

To je veľmi individuálne u každého jedného muža. Ja som prvé pozitívne účinky začal pociťovať už po dvoch či troch týždňoch, viac sa to ale ukázalo až po prvom mesiaci. Súčasne s dlhodobejším užívaním stúpa aj viditeľnosť vplyvov a ich efektivita, u mňa som dosiahol vrchol počas tretieho mesiaca.

Je pre niekoho Primulus vyložene určený a pre niekoho zas určite nie?

Je špeciálne určený pre mužov vo veku nad 25 rokov, nakoľko od tejto hranice začína prirodzene klesať hladina testosterónu v tele. Čo sa týka prípadných kontraindikácií, výrobca ich nezmieňuje, ale osobne si myslím, že muži s kardiovaskulárnymi a vážnymi hormonálnymi problémami by mali najprv navštíviť lekára, aby sa o užívaní poradili.

Je možné dať si naraz aj dve tabletky?

Výrobca sám odporúča dávkovanie v zložení 1 tabletka ráno a 1 tabletka večer, čo je podľa neho optimálne riešenie. K tomuto názoru sa pripájam aj ja sám, najmä pri dlhodobom užívaní je lepšie rovnomerné rozdelenie dávky. Zároveň ale platí, že ak náhodou ráno zabudnete tabletku zobrať, môžete to dobehnúť večer.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Skúsenosti

Primulus Skúsenosti Poďme sa teraz pozrieť na to, ako reagujú na Primulus muži. Väčšina hodnotení a skúseností je pozitívna, prípravok ako celok nikto nezatratil, aspoň čo som videl ja. Veľmi dobre je hodnotená aj samotná cena, k čomu sa určite pripájam, Primulus nie je vôbec drahý a kto si to rozpočíta na 1 deň užívania, dostane sa pod 1 €.

Trocha nastávajú problémy s rýchlosťou nástupu účinkov a s tým, že nie všetky vplyvy sú až tak viditeľné. Hoci zloženie je z hľadiska počtu látok určite zaujímavé, Primulus musíte užívať dlhšiu dobu, aby sa to v praxi prejavilo.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Nevýhodou je, že na samotnú erekciu vám tabletky nepomôžu. Naopak, pokiaľ chcete zlepšiť imunitu a vitalitu, tu sú už referencie od užívateľov o poznanie lepšie. Viacerí však majú pravdu v tom, že Primulus je tzv. mačkopes, pretože sa snaží pomôcť vo všetkom, ale ani v jednej oblasti nie je absolútna špička.

NENECHAJTE SA ZMÝLIŤ

Bohužiaľ, pri hľadaní skúseností a hodnotení iných mužov som si pripadal, ako keby veľa z nich nevedelo čítať. Viacerí sa sťažujú na to, že im Primulus nepomáha so zlepšením stoporenia, ale, ako som už povedal skôr, za nejedná sa o tabletky vyrábané s týmto účelom.

Vlastná skúsenosť

Primulus Vlastná skúsenosť Ja sám som sa dostal k značke na základe odporúčania od jedného známeho a nakoniec som bol celkom aj rád. Ako vravím, na prvý pohľad sú tabletky výnimočné a preto som mal aj vyššie očakávania. V niečom sa naplnili, v niečom nie.

Prípravok som užíval dokopy tri mesiace a hoci prvé menšie výsledky som pocítil pomerne skoro, na väčšiu výkonnosť som si musel počkať. Prakticky až v poslednom mesiaci užívania boli zmeny naozaj viditeľné, čo je trocha problém. Mohlo by to byť aj skôr, toto Primulusu určite vyčítam, v tejto oblasti je čo zlepšovať.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Zo samotných účinkov som až na malé výnimky v istej forme pocítil vplyv toho, čo je aj deklarované, čo hodnotím pozitívne. Výborný je aj pomer ceny a výkonu, bezproblémové je aj dodanie prípravku. Primulus je, na základe celkového pohľadu, určite nadpriemerným produktom, ale čisto len na zlepšenie sexuálneho života sú aj lepšie možnosti.

Výsledok vlastného testovania

Primulus Výsledok vlastného testovania Skúsim teda všetky vyššie uvedené skúsenosti z vlastného užívania tabliet zhrnúť do konkrétneho výsledku. Primulus je síce prípravok, pre ktorý sa človek vie nadchnúť, treba ale pozerať viac na fakty, než len na dojmy.

  • Pokiaľ sa zameriam na Primulus z hľadiska hodnotenia ako v škole, dávam mu dvojku

Uvažoval som istú dobu aj nad tým, že by som k známke pridal mínusku, ale napokon som to nespravil. Pokiaľ hľadáte prípravok čisto na posilnenie erekcie, v tom prípade mu môžete dať pokojne aj horšie hodnotenie, ale podľa mňa si to nezaslúži. Primulus totiž nie je prípravok čisto na zlepšenie erekcie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Naopak, jeho účinky sú oveľa širšie a na prvý pohľad navzájom ani nesúvisia. Ak však mám hodnotiť to, či sa tieto účinky dostavia v praxi, tabletky si určite pochvalu zaslúžia. U niektorých mužov to je lepšie, u iných horšie, ale v zásade Primulus účinkuje. Z pohľad pomeru ceny a výkonu je to dokonca jemný nadpriemer.

Zhodnotenie

Primulus Zhodnotenie Podľa vlastnej skúsenosti, ale aj na základe referencií a recenzií ostatných užívateľov, možno považovať Primulus za pozitívnu výnimku v oblasti prípravkov určených pre mužov. Z hľadiska účinnosti sa jedná o nadpriemerný prípravok a hoci účinky priamo na potenciu nie sú až tak široké, prípravok to vynahrádza aj inými vplyvmi.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Dá sa povedať, že svojim spôsobom je Primulus naozaj výnimočným prípravkom, ktorý by ste určite mali vyskúšať. Nemôžem vám zaručiť, že bude fungovať u vás na 100 %, ale za tú skúšku to podľa mňa stojí. Navyše, keď výrobca garantuje vrátenie peňazí, príliš neriskujete, ak by účinnosť nebola úplne podľa vašich predstáv.

Primulus má ako prípravok bylinného charakteru navyše niekoľko dôležitých výhod:

  • je dostupný bez lekárskeho predpisu
  • je možné ho užívať aj dlhodobo a to bez akýchkoľvek nežiaducich účinkov
  • má veľmi široký záber účinkov, čo je veľké plus
  • jeho pôsobenie je prirodzené, rovnako ako jeho zloženie

Samozrejme netvrdím, že sa jedná o niečo extrémne skvelé. Dokonca si myslím, že ak chcete podporiť lepšiu erekciu, stoporenie, spermatogenézu a lepší sexuálny zážitok, Primulus nie je úplne najlepšia voľba. V tomto prípade odporúčam skôr Stoporex Klasik a Stoporex Prolong, ktoré sú na sexuálnu oblasť zamerané oveľa viac a lepšie.

Ja sám však môžem na základe vlastnej trojmesačnej skúsenosti potvrdiť, že tento prípravok je pre mužov určite praktickým pomocníkom. Zloženie je doslova ušité na mieru a najmä vtedy, ak potrebujete pocítiť viac energie a vitality, sa vám bude Primulus hodiť. Ak je toto váš cieľ, určite ho môžem odporučiť!

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.44

79 Hodnotení

ja som zkusal primulus a ako nehovorim, ze to je nieco zle, ale podla mna to nema taky efekt, ako sa o tom niekde pise. ovela lepsie u mna ucinkuje zerex, pripadne este ejoy, hlavne ked som potreboval pomoct z tym, ze mi nestal vzdy, ked bolo treba. primulus je aj podla toho, co sa v nom pouziva, skor taky zivotabudic pre sportovcov, nic pre chlapov do postele…

kuboo55 píše 18 mája 2020 o 06:30

Hore v článku sa píše, že Primulus nie je určený na zlepšenie erekcie. Na to sú iné prípravky. Primulus pôsobí na zlepšenie libida, únavu atď.

Martin píše 15 júla 2020 o 09:45

primulus je super, ale treba si uvedomit, ze sa nejedna o nejake specializovane tabletky iba na lepsi sex, ale celkovo o take nakopnutie alebo povzbudenie muzov. je to hlavne pre tych, co maju nad 40 rokov. ja som primulus istu dobu uzival a citil som sa vitalnejsie, pri energii a lepsie. ale kto chce nieco, co mu pomoze specialne pri sexe, ten nech siahne po znackach typu zerex a ejoy a taketo…

ferdo-mravec-KM píše 23 mája 2020 o 09:55

mozem potvrdit, so zerexom aj ejoyom mam dobre skusenosti, pripadne este proerecta… ale napriklad uzival som aj primulus a to par mesiacov a bol som celkovo nabudenejsi, mal som viac chuti na sex. myslim, ze je to mozne pouzit, ale samozrejme, nedosahuje to uspesnost specializovanych prostriedkov. rozhodne vsak znacka patri medzi tie lepsie na trhu!

wiccleaf89 píše 26 mája 2020 o 14:03

Pridať komentár

Chcem kúpiť