Maxatin: Tabletky na ejakuláciu sprevádza búrlivá diskusia. Tu sú moje skúsenosti

Maxatin cena, kde kupit, komplet recenzia a skusenosti

Z času na čas sa ku mne dostane prípravok alebo produkt, ktorý je už na prvý pohľad až podozrivo úspešný. Keď som sa dozvedel prvýkrát o značke Maxatin, nestačil som sa čudovať, aké pozitívne referencie ho sprevádzajú. Nejedno fórum či internetová diskusia boli doslova zaplavené pochvalnými komentármi.

Začal som si teda zisťovať niečo viac, napríklad, či je možné kúpiť prípravok v lekárni, aké má zloženie, aké sú jeho deklarované účinky a podobne. Treba povedať, že Maxatin sa v mnohom sa od iných prípravkov líši.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Najviac ma zaujal deklarovaný účinok na zväčšenie objemu ejakulátu. V tejto kategórii nie je taký pretlak konkurencie, ako napríklad v prípade čisto prípravkov na erekciu. Ako si v tom Maxatin počína a či funguje, o tom je táto moja recenzia.

Výrobca a pôvod

Maxatin: Výrobca a pôvod U nás na Slovensku je Maxatin distribuovaný prostredníctvom oficiálneho predajcu Cron Systems. Samotná značka sa však predáva vo viacerých krajinách, napríklad v USA, niekoľkých štátoch EÚ, ale napríklad aj v Indii alebo Kolumbii. Ide teda o pomerne rozšírené tabletky, stačí si pozrieť aj zahraničné referencie.

Čo sa týka pôvodu, jediné, čo som sa dočítal bolo, že prípravok sa vyrába v Indii v spoločnosti nazvanej tiež Maxatin. O bezpečnosť prípravku ale netreba mať strach, nakoľko je riadne povolený na predaj u nás na to určeným Úradom verejného zdravotníctva SR. Výrobok neobsahuje alergény, konzervanty ani geneticky modifikované suroviny.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zloženie a účinné látky

Maxatin: Zloženie a účinné látky Prípravok má na prvý pohľad veľmi zaujímavé a pestré zloženie. Nachádzajú sa tu extrakty a výťažky rôznych bylín, ktoré sú doplnené o kombináciu aminokyselín a minerálov. Maxatin je 100 % prírodného charakteru a v tomto ohľade sa nelíši od iných podobných prípravkov, ktoré som mal možnosť skúsiť.

Tu sú účinné látky, ktoré v jeho obsahu nájdete:

Všehojovec ostnatý: Za týmto názvom sa skrýva Sibírsky ženšen, ktorý je označovaný ako zdroj životnej energie. V Maxatine sa nachádza výťažok z jeho koreňa a to kvôli podpornému účinku na zlepšenie hladiny kortizolu, zlepšenie vitality a pre priaznivé adaptogénne účinky. Z hľadiska objemu ide o dominantnú látku, ale aj tak je jej málo.

Maca: Lepidium Meyenii zrejme nemusím príliš predstavovať, ide už o tradičnú súčasť prípravkov na podporu potencie. Táto rastlina pôsobí na libido prostredníctvom stimulácie testosterónu, ale napríklad podporuje aj lepšiu kvalitu spermií a celkovo spermatogenézu. Bohužiaľ, v Maxatine sa výťažok nachádza len v menšej koncentrácii.

Tekvicové semená: Pýtate sa, čo robia v prípravku typu Maxatin tekvicové semená? Okrem toho, že sú výborný zdrojom minerálov, vitamínov a omega mastných kyselín, majú aj priaznivý účinok na prostatu. Môžu byť veľmi dobrou prevenciou voči problémom prostaty a teda aj voči problémom s ejakulátom ako takým.

Brusnice: Ak máte problémy s močovými cestami, Brusnice sa odporúčajú ako skvelý prírodný pomocník. Osobne som však trocha prekvapený, prečo sa nachádzajú práve v Maxatine, nakoľko iné účinky ovplyvňujúce napríklad pohlavnú sústavu som pri nich nenašiel. Dokonca aj v prípade močových ciest sa odporúčajú skôr ženám, než mužom.

Sladovka hladkoplodá: Túto rastlinu možno skôr poznáte pod pomenovaním sladké drievko. Ide o rastlinu typickú pre ľudovú a tradičnú ázijskú medicínu, kde sa využíva koreň a pakorene Sladkovky. Pomáha na ochorenia dýchacích ciest, ale má aj antioxidačné účinky a podporuje tvorbu pohlavných hormónov, čiže pomáha na libido.

Sarparilla: Koreň tejto rastliny obsahuje viaceré zaujímavé látky od steroidných saponínov až po minerály a vitamíny. V Maxatine sa nachádza výťažok z koreňa najmä kvôli priaznivému vplyvu na močový mechúr a močové cesty, ale aj kvôli afrodiziakálnym účinkom. Rastlina pomáha na tvorbu testosterónu a progesterónu.

Zinok: Okrem extraktov a výťažkoch rastlín a bylín obsahuje Maxatin aj Zinok. Ten patrí medzi významné minerály potrebné pre naše telo, pričom pomáha aj na zníženie únavy, zvýšenie sexuálnej vitality a má významný vplyv na spermatogenézu.

L-Arginín: Z trojice aminokyselín, ktoré možno nájsť v Maxatine, patrí L-Arginín medzi tie najdôležitejšie a najviac zastúpené. Táto aminokyselina priaznivo vplýva na hladkú svalovinu ciev a umožňuje ich lepšie roztiahnutie, následkom čoho je tvrdšia a kvalitnejšia erekcia.

L-Lyzín: Druhou dôležitou aminokyselinou je L-Lyzín. Ten taktiež podporuje cievy, najmä zlepšuje ich priechodnosť pre väčšie množstvo krvi, čo má za následok v prípade pohlavnej sústavy lepšie prekrvenie pohlavných orgánov.

L-Karnitín: Poslednou aminokyselinou nachádzajúcou sa v Maxatine je L-Carnitín. Treba povedať, že táto aminokyselina sa používa najmä na spaľovanie tukov a chudnutie a len nepriamo vplýva na stav ciev. Skôr zlepšuje celkovú vitalitu, čo je ale tu skôr nadbytočné.

Čo sa týka koncentrácie a zastúpenia jednotlivých látok v Maxatine, tu sú konkrétne čísla:

Látka:Množstvo:
L-Arginín200 mg
Všehojovec štetinatý - Eleuterokok200 mg
L-Lyzín150 mg
Tekvica (Cucurbita pepo)120 mg
L-Karnitín120 mg
Maca (Lepidium meyenii)80 mg
Sladovka hladkoplodá (Glycyrrhiza glabra)20 mg
Smilax lekársky (Smilax officinalis)20 mg
Brusnica (Vaccinium vitis-idaea)10 mg
Zinok (oxid zinočnatý)20 mg

NA PRVÝ POHĽAD SILNÉ ZLOŽENIE

Na prvý pohľad sa zloženie javí ako veľmi silné. Keď som však lepšie pozrel na koncentrácie jednotlivých látok, treba povedať, že v tomto prípade išla kvalita na úkor kvantity. Oproti iným prípravkom sú totiž tie najdôležitejšie látky v slabšom objeme, ako by mohli byť.

Dávkovanie a užívanie

Maxatin Dávkovanie a užívanie Pokiaľ chcete, aby u vás Maxatin účinkoval podľa toho, ako deklaruje výrobca, je nevyhnutné dlhodobé a pravidelné užívanie. Nakoľko sa jedná o prírodný prípravok, ktorý má za cieľ zvýšenie niektorých látok v tele, je správne dávkovanie nevyhnutnosťou.

  • Jedna dávka = 2 tabletky. Maximálne je možné za 1 deň užiť 1 dávku
  • Užívanie by malo byť 2 krát za deň, vždy 1 kapsulu užiť po jedle a zapiť dostatočným množstvom vody

Ustanovené dávkovanie by sa nemalo prekročiť a pozor by si mali dať najmä ľudia s vyšším krvným tlakom, nakoľko tí sú riziková skupina pre prípravky pôsobiace na krvný tlak. ja som pri svojom testovaní toto dávkovanie dodržiaval, určite by ste ho nemali prekračovať ani vy. Lepšie výsledky to bohužiaľ neprinesie.

Účinky

Valopron Účinky Deklarované účinky sú to, čo ma na Maxatine najviac zaujalo. Podľa výrobcu by sa mal objem ejakulácie zväčšiť až o 500 %, čo je podľa mňa už na prvý pohľad astronomické číslo a nereálny sľub. Pravdou však je, že samotný prípravok v tejto oblasti veľa konkurencie nemá a tak si môže takéto sľuby dovoliť.

Poďme sa však pozrieť na to, aké sú účinky v praxi:

Objemný a kvalitný ejakulát

Ako som už spomenul, tento účinok je tým najdôležitejším a najvýznamnejším, ktorý Maxatin ponúka. Výsledok by mal byť dosiahnutý vďaka kombinácii Zinku a viacerých extraktov z bylín, ktoré majú pozitívny vplyv na spermatogenézu. V praxi som ale až také zväčšenie objemu ejakulátu, ako deklaruje výrobca, nebadal. Isté zmeny boli, ale nešlo o nič dramatické.

Zlepšenie erekcie

Druhým účinkom by malo byť zlepšenie erekcie a kvality stoporenia a to najmä vďaka obsahu aminokyselín pôsobiacich na hladkú svalovinu ciev v penise. Výsledok? Tu je účinnosť v podstate podobná, ako pri ejakulácii. Určité zmeny boli viditeľné, ale jednak prišli až skoro po mesiaci užívania a jednak to bolo len mierne zlepšenie. Už som zažil aj lepšiu účinnosť.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Viac sexuálneho apetítu

Vďaka obsahu prírodných afrodiziak podporujúcich a stimulujúcich zdravú hladinu testosterónu v tele by malo prísť k zvýšeniu libida a zároveň k zlepšeniu sexuálneho apetítu. Podľa zloženia na to Maxatin určite má, ale v praxi som zaznamenal len veľmi miernu zmenu. Skôr by som povedal, že sa mi celkovo zlepšila vitalita, nie až tak sexuálny apetít.

Lepší orgazmus

Posledným deklarovaným účinkom by malo byť zlepšenie orgazmu. Pod týmto sa myslí zlepšenie vášho orgazmu, ale aj orgazmu partnerky. Tento vplyv by mal nastať ako výsledok synergického pôsobenia predošlých účinkov. Asi už tušíte, že to nebude žiadna sláva, ja som sa o tom musel presvedčiť sám.

JE RIEŠENÍM DLHODOBEJŠIE UŽÍVANIE?

Osobne si nemyslím, že by malo k zlepšeniu účinkov dramaticky prísť po tom, ako by ste užívali Maxatin oveľa dlhšie, napríklad 4 mesiace alebo viac. Ja sám som užíval tabletky 3 mesiace, čo je dosť dlhá doba na to, aby sa prejavili účinky aj v intenzívnejšej miere.

Nežiaduce účinky

Maxatin Nežiaduce účinky Pozitívnou správou je, že pri užívaní Maxatinu sa až na menšiu bolesť hlavy nevyskytujú žiadne nežiaduce alebo závažné vedľajšie účinky. Je to najmä v dôsledku prírodného zloženia, nakoľko na rozdiel od syntetických látok tie prírodné nevyvolávajú v organizme protireakciu, keďže pôsobia maximálne prirodzene.

Vyššie spomínané bolesti hlavy sú následkom zvýšenia krvného tlaku, čo je dôsledok pôsobenia najmä na rozšírenie ciev a zlepšenie prekrvenia pohlavného údu. Problém nie je až tak veľký, dá sa to prežiť, ale je to nepríjemné.

Balenie a cena

Maxatin Balenie a cena Maxatin je možné objednať vo veľmi širokej ponuke balení s rôznym obsahom tabliet. Základné balenie obsahuje 60 kapsúl, ktoré by pri dodržaní správneho dávkovania malo vydržať 30 dní. Jedná sa o tzv. štartovací balíček, ktorý aj podľa výrobcu slúži na prvotné otestovanie prípravku.

K dispozícii sú ale aj iné balenia a tu je ich porovnanie:

Typ balenia:Množstvo tabliet:Cena za balenie:Cena za tabletku:
Maxatin "Štartovací"6045 €0,75 €
Maxatin "Ultra"12075 €0,625 €
Maxatin "Xtreme"18095 €0,53 €

Ako vidno, najviac sa oplatí najväčšie balenie zvané Xtreme, kde je cena za jeden deň užívania najlepšia. Zároveň však vzhľadom na moju vlastnú skúsenosť s účinkami prípravku musím povedať, že ani 3 mesačné balenie vám nemusí priniesť výsledky v očakávanej či požadovanej kvalite.

Kde kúpiť

Maxatin Kde kúpiť Prípravok Maxatin síce patrí medzi výživové doplnky, ktoré sú u nás riadne registrované a schválené pre predaj, ale žiadna internetová alebo kamenná lekáreň ho neponúka vo svojom sortimente. Ja osobne som teda prešiel viaceré z nich, vrátane veľkých reťazcov, no nikde som Maxatin nenašiel.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Jedinou možnosťou tak zostáva nákup cez internet od oficiálneho distribútora cez jeho webovú stránku. Proti tejto možnosti z princípu nič nemám, viacero popredných a pomerne úspešných značiek takto svoje prípravky predáva. Dokážu tak garantovať cenu, kvalitu a originalitu.

Ja osobne by som ale Maxatin príliš neodporúčal objednávať a to pre moju nie najlepšiu skúsenosť. Nebudem sem preto uvádzať ani oficiálnu adresu webstránky distribútora, nakoľko si myslím, že sú na trhu aj lepšie prípravky.

VYHÝBAJTE SA NAPODOBENINÁM

Cena prípravku Maxatin je na naše pomerne nadpriemerná, vzhľadom k účinkom je dokonca podľa mňa prípravok predražený. To môže zvádzať ku kúpe cez inzeráty, kde ale nekúpite originálny Maxatin, ale len jeho napodobeniny. Pred tým vás chcem varovať!

Online objednávka, doprava a doručenie

Maxatin Online objednávka, doprava a doručenie Pokiaľ by ste sa predsalen rozhodli pre nákup Maxatinu, objednanie cez internet prebieha prakticky zhodne, ako je tomu aj v prípade iných prípravkov konkurenčných značiek. Postup objednania a dopravy je vcelku štandardný:

  • Najprv si musíte vybrať veľkosť balenia od 60 po 180 tabliet
  • Následne zvolíte spôsob platby, spôsob dopravy je cez kuriérsku spoločnosť
  • Vyplníte adresu doručenia
  • Objednávku skontrolujete a odošlete online

Rozdiel oproti väčšine ostatných značiek a ich objednávania je vtom, že si nemôžete vybrať spôsob dopravy. Ten je daný len jeden a to doručenie cez kuriérsku spoločnosť. Nevnímam to ako negatívum najmä kvôli tomu, že výrobca pri každom balení Maxatinu garantuje bezplatné doručenie.

Čo sa týka možností platby, tu je výber už väčší, prakticky štandardný. Môžete si zvoliť platbu na dobierku, platbu cez internetové bankovníctvo, PayPal platbu a platbu prevodom. Ak zvolíte platbu na dobierku, doručenie bude do 2 pracovných dní, v prípade platby vopred je to spravidla nasledujúci pracovný deň.

MOŽNOSŤ VRÁTENIA DO 90 DNÍ

Distribútor ponúka podľa svojich slov možnosť vrátenia peňazí do 90 dní pri nespokojnosti s účinnosťou prípravku. Musí ísť ale o neotvorené balenie a garancia platí pri objednávke viacerých balení, čiže nie pri objednávke len jedného balíčka.

Najčastejšie otázky

Maxatin Najčastejšie otázky Maxatin aj vďaka zaujímavým deklarovaným účinkom budí celkom dosť pozornosti medzi mužmi nielen u nás, ale prakticky v každej krajine, kde je na predaj. Pozrel som si teda niektoré otázky, ktoré sa muži na internete najčastejšie v súvislosti s prípravkom pýtajú a tu ich pre kompletnosť mojej recenzie uvádzam na jednom mieste:

Pre koho je Maxatin určený na užívanie a pre koho nie?

Pochopiteľne, zameranie prípravku je pre mužov. Maxatin je podľa deklarácie výrobcu určený pre tých mužov, čo chcú zlepšiť svoju potenciu, ejakuláciu, erekciu a najmä orgazmus. Nie je vhodný pre ľudí s alergiou na niektorú zložku tabliet a problém môžu mať muži s vyšším krvným tlakom. Pochopiteľne, nesmú ho užívať mladiství do 18 rokov.

Je možné aj jednorazové užívanie prípravku?

Výrobca sám pri odporúčaní nehovorí o minimálnej dobe užívania, ale vzhľadom na veľkosti balení naznačuje, že Maxatin by ste mali užívať aspoň mesiac. Hoci videoreklama hlása, že Maxatin by mal účinkovať aj po jednorazovom užití, v tomto som skeptik. Takže jednorazové užívanie možné je, ale podľa mňa neprinesie výsledky.

Môže sa Maxatin kombinovať s alkoholom?

Podľa vyjadrení výrobcu môže, nakoľko sa nezistila žiadna interakcia medzi Maxatinom a alkoholom. To je síce možno aj pravda, veď tabletky majú neškodné prírodné zloženie, ale nemyslím si, že je to dobrý nápad. V malom množstve občas to uškodiť nemôže, ale alkohol je nepriateľom kvalitnej potencie a radšej sa ho stráňte.

Pomáha prípravok aj mužom s vazektómiou?

Výrobca deklaruje, že priaznivé účinky by mali pocítiť aj muži s vazektómiou a to vrátane zvýšenia semennej tekutiny. Prípravok však pochopiteľne nemôže mužom po tomto zákroku vrátiť plodnosť, to je nereálne. Osobne si však myslím, že účinnosť prípravku nie je vôbec závratná ani u mužov bez vazektómie.

Zväčší Maxatin veľkosť penisu?

Nie, nezväčší a výrobca to ani nedeklaruje pri účinkoch. Viacero mužov zrejme očakávalo, aj na základe rôznych reklám, že sa im podarí zväčšiť svoje prirodzenie, no tak tomu nie je. Našťastie, v tomto je distribútor férový a priamo upozorňuje aj na svojom webe, že tento efekt od Maxatinu nemožno čakať.

Skúsenosti

Maxatin Skúsenosti Poďme teraz zo sveta teórie do sveta praxe, kde neplatia len marketingové heslá a pekne natočené reklamy. Prešiel som si viaceré diskusie a fóra, kde som zistil, že Maxatin v realite naráža na niektoré závažné problémy, ktoré podstatne zrážajú jeho celkové hodnotenie a ukazujú prax.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Najviac je mu vytýkaný dlhší nástup účinnosti a najmä nedostatočne viditeľný účinok v oblasti potencie, libida a erekcie. Myslím si, že to môže byť dôsledkom menej kvalitného zloženia, na čo som upozornil už na úvod. Problémom sú nízke koncentrácie tých látok, ktoré by na tieto oblasti mali mať vplyv.

A ako je na tom prípravok z hľadiska vplyvu na ejakuláciu? V tejto oblasti sú hodnotenia rozporuplné. Väčšina mužov sa však zhoduje na tom, že síce nejaký vplyv je možné vidieť, ale nejedná sa o nič masívne. Maxatin v pomere kvality a ceny v tomto ohľade prepadáva a to dosť výrazne.

PODOZRIVO POZITÍVNE HODNOTENIA

Pri hľadaní skúseností som narazil na niekoľko až príliš podozrivých hodnotení a dokonca aj obšírnejších recenzií, ktoré Maxatin doslova chválili až do nebies. Nakoľko ide o veľký rozpor medzi väčšinou hodnotení a mojou skúsenosť, môže ísť aj o skrytú reklamu.

Vlastná skúsenosť

Maxatin Vlastná skúsenosť Ja sám som Maxatin užíval dokopy 3 mesiace a príliš sa od skúseností väčšiny iných mužov moja vlastná prax nelíši. Dlhší nástup účinku jednoznačne potvrdzujem a hoci som ho aj čakal, vzhľadom na charakter účinných látok, prekvapilo ma, že to trvalo skoro mesiac. Nástup bol tiež veľmi pozvoľný a pomalý.

Z hľadiska praxe som sa k jednotlivým účinkom vyjadril už na úvod, ale nedá mi zopakovať, že ak nerátam vplyv na objem a kvalitu ejakulátu, prípravok ako keby takmer ani nemal iné vplyvy. Rozdiel medzi tým, čo deklaruje výrobca a tým, čo som ja sám zažil počas užívania, je podľa mňa priepastný.

Pochopiteľne, nehovorím, že Maxatin by zlyhal úplne. Problém je, že miera účinnosti je veľmi nízka. To sa bohužiaľ týka aj samotného ejakulátu, kde by mal byť prípravok najsilnejší. Isté zmeny som pozoroval, možno o niečo lepšie, ako väčšina mužov, ale rozhodne to nie je to, čo podľa mňa budete od prípravku očakávať.

Výsledok vlastného testovania

Maxatin Výsledok vlastného testovania Podľa toho, akým spôsobom a ako dlho som ja sám Maxatin užíval, si dovolím tvrdiť, že sa jednalo o veľmi poctivé a kvalitné testovanie. Neviem si predstaviť, že by dlhšie užívanie prinieslo lepšie výsledky, bohužiaľ pre značku samotnú.

  • Podľa školského spôsobu hodnotenia udeľujem Maxatinu známku 4

Zdá sa vám to príliš prísne? Áno, možno je to v rozpore s tým, čo ste o prípravku čítali niekde inde na internete, určite je to v rozpore s deklarovanou reklamou. Nemôžem si ale pomôcť, ja sám mám s Maxatinom skúsenosť na podpriemernej úrovni z hľadiska jeho účinnosti a táto známka to najlepšie vyjadruje.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ak k tomu prirátame slabší účinok na erekciu a potenciu, prejavenie sa vedľajšieho účinku v podobe bolesti hlavy a pomerne vysokú cenu, je táto známka podľa mňa plne adekvátna. Plusom je síce bezproblémová doprava a zaujímavé zloženie, ale to nie je to, čo mužov zaujíma primárne a preto to nezohľadňujem.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zhodnotenie

Maxatin Zhodnotenie Ako teda na záver zhodnotím Maxatin? Na prvý pohľad ide o zaujímavý prípravok, ktorý ponúka na rozdiel od konkurencie niektoré netradičné účinky. Bohužiaľ, horšie je to z hľadiska praxe, nakoľko deklarované účinky v realite nedosahujú podľa mňa takú intenzitu, aby boli muži spokojní s prípravkom. Dokazujú to vlastne aj ich hodnotenia.

Z hľadiska zloženia je pritom Maxatin nepochybne hodný pozornosti, nakoľko pestrosť účinných látok prevyšuje aj mnohé známejšie značky konkurenčných prípravkov. Problémom je však mierny výskyt bolesti hlavy ako nežiaduceho účinku, čo nie je ani tak intenzívne, ako skôr nepríjemné. Tu je určite čo zlepšovať.

Nemyslím si ale, že z princípu sú prípravky typu Maxatin zlé. Má to tieto dôvody:

  • zloženie je založené na prirodzených látkach prírodného charakteru
  • prípravky majú zväčša viacero účinkov, čiže vplyv je komplexnejší
  • dostupnosť je pomerne dobrá, tabletky sú bez predpisu
  • vo väčšine prípadov sa nevyskytujú ani žiadne vedľajšie účinky

Myslím si teda, že Maxatin nastúpil celkom správnu cestu, akurát to nedotiahol do úspešného konca. Chýba mu intenzívnejšie a viditeľnejšie prejavenie účinkov, rýchlejší nástup týchto účinkov a neuškodila by aj nižšia cena. Pomer ceny a kvality je totiž veľmi zlý.

Pokiaľ si ale zvolíte niektorú jeho konkurenciu, myslím si, že urobíte lepší krok, ako investovať do Maxatinu. Ja osobne mám veľmi dobré skúsenosti najmä so značkou Stoporex. Som pravidelným a dlhodobým užívateľom týchto prípravkov a musím povedať, že zlepšenie potencie u nich je naozaj na dobrej úrovni.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

2.86

7 Hodnotení