XtraSize: Prírodný preparát na zväčšenie penisu, ktorý sa v lekárni nedá kúpiť

XtraSize cena, skusenosti, zlozenie, davkovanie a predaj

Prípravky, ktoré majú bombastické slogany a hlásajú doslova a do písmena zázraky na počkanie, mávajú zvyčajne až absurdný ohlas. Inak tomu nie je ani v prípade tabliet značky XtraSize, stačí si pozrieť nejedno fórum pre mužov a nájdete desiatky komentárov, hodnotení a skúseností.

XtraSize je prípravok, ktorý sa označuje sám ako prírodný preparát na zväčšenie penisu. Keďže presne toto je to, čo muži asi najviac chcú, rozhodol som sa ho objednať a pozrieť sa naň trocha bližšie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ak chcete vedieť, či sa oplatí investovať vaše ťažko zarobené peniaze práve do tabliet XtraSize a či je účinnosť v praxi totožná s tým, aké účinky deklaruje výrobca na obale, práve pre vás je tu táto moja recenzia.

Výrobca a pôvod

XtraSize: Výrobca a pôvod Na prvý pohľad mi pritom samotné balenie, ale najmä spôsob marketingu a reklamy, pripomína už dávno zabudnuté časy spred niekoľkých rokov. Keď som zablúdil na webstránku oficiálneho predajcu, zrazu mi bolo všetko jasné. U nás je za distribúciou a predajom prípravku spoločnosť Cron Systems, ktorá takto predáva aj Maxatin.

Kde presne sa produkt XtraSize vyrába, sa mi zistiť nepodarilo. Isté je len to, že sa predáva vo viac ako 60 krajinách, čo je už naozaj úctyhodné číslo. Ak do toho prirátame registráciu na Úrade verejného zdravotníctva SR, čo je zrejmé z príbalového letáku o zložení XtraSize, jedná sa na prvý pohľad o seriózny produkt. Nič to ale nevypovedá o jeho účinnosti.

Vákuová pumpa na penis

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber
  • kvalitné značky

Zloženie a účinné látky

XtraSize: Zloženie a účinné látky XtraSize patrí medzi tabletky prírodného charakteru, čo znamená, že účinné látky majú rastlinné alebo bylinné zloženie. Nenájdete tu žiadne chemicky, umelo a synteticky vyrobenú účinnú látku, všetko je vo forme extraktu alebo výťažku z nejakej rastliny. To má svoje výhody, ale pri nedostatočnej koncentrácii aj nevýhody.

Toto sú účinné látky, ktoré produkt obsahuje:

Ženšen pravý: Táto známa liečivá rastlina je používaná najmä v Ázii a na Ďalekom východe. Odborne sa nazýva Panax Ginseng a ide o všeobecne povzbudzujúci prostriedok, ktorý pomáha prekonať únava, zvyšuje koncentráciu a celkovo zvyšuje pocit energie a vitality. Zároveň je to afrodiziakum a skvelý stimulant na nervový systém.

Maca: Žeruchu peruánsku, nazývanú odborne Lepidium Meyenii, som v zložení spoznal okamžite. Jedná sa o výnimočné prírodné afrodiziakum, ktoré zároveň pomáha aj na plodnosť. Pozitívne ovplyvňuje výkonnosť, vitalitu a metabolizmus. Podobne ako Ženšenu, ani Macy sa však v XtraSize nenachádza príliš veľké množstvo.

Kotvičník zemný: Najvyššie zastúpenie v tabletkách spomedzi všetkých látok, ale oproti konkurencii stále slabšie, má Tribulus Terrestris. Táto rastlina je považovaná tiež za afrodiziakum, ale napríklad má aj podporné účinky na lepšie prekrvenie pohlavného údu. To môže spôsobiť lepšie stoporenie a opticky zväčšenie, samozrejme len v istých medziach.

Serenoa plazivá: Extrakt tejto rastliny, možno známejšej skôr ako Saw Palmetto, je v XtraSize z dôvodu priaznivého vplyvu na prostatu a celkovo pohlavný systém. Ide rovnako tiež o silnejšie prírodné afrodiziakum pôsobiace na hladinu testosterónu u muža, ale aj o prírodný prostriedok k zlepšeniu kvality erekcie a stoporenia.

Prestup lekársky: Sarsaparilla, ako sa táto rastlina odborne nazýva, sa využíva už od nepamäti najmä v ľudovej indiánskej medicíne strednej a južnej Ameriky. Rastlina sa využíva najmä na zlepšenie zdravia močovej sústavy a močových ciest, má aj afrodiziakálne účinky, pomáha tiež na normalizáciu hladiny hormónov, čiže na lepšie libido.

Tekvicové semená: Všimol som si trend, že do viacerých prípravkov na zlepšenie potencie sa začínajú pridávať tekvicové semená. Ide o dobrý zdroj minerálov aj omega-3 mastných kyselín, čo sa využíva najmä pri podpore prostaty. Zároveň môžu mať tieto látky kladný vplyv na spermatogenézu, čiastočne aj na sexuálnu vitalitu.

Pŕhľava dvojdomá: Aj Žihľava dvojdomá je využívaná na zlepšenie stavu prostaty a jej fungovania, no má aj iné účinky. V liečiteľstve je známa prakticky už od stredoveku pre svoje pozitívne účinky na prečistenie krvi a teda aj na zlepšenie prekrvenia rôznych tkanív. to môže mať vplyv na lepšiu erekciu, avšak v XtraSize je Pŕhľavy príliš málo.

Sladovka hladkoplodá: Sladké drievko, ako sa neoficiálne tejto rastline hovorí, má pozitívne účinky najmä na zdravú hladinu pohlavných hormónov, čiže nepriamo aj na libido. V správnom množstve môže pravidelné užívanie pomôcť zlepšeniu celkovej aj sexuálnej výkonnosti, rastlina má tiež antioxidačné účinky.

L-Arginín: Táto aminokyselina je zrejme najčastejšou látkou obsiahnutou v podobných prípravkoch, pričom jej zmysel je v pôsobení na lepšie prekrvenie penisu. Nakoľko sa jedná o významný neurotransmitter pre oxid dusnatý, môže nastať isté rozšírenie ciev a lepšie prekrvenie penisu. V tabletkách je ale tejto aminokyseliny príliš málo.

ZLOŽENIE VS. HLAVNÝ ÚČINOK

Najdôležitejším a hlavným účinkom prípravku XtraSize by malo byť zväčšenie pohlavného údu a to prostredníctvom zlepšenia prekrvenia toporivých komôr. Už to je samo o sebe otázne, ale ak by sa to aj dalo, zloženie prípravku takýto efekt vo viditeľnej miere nemôže priniesť.

Dávkovanie a užívanie

XtraSize Dávkovanie a užívanie Pokiaľ chcete dosiahnuť viditeľné účinky, XtraSize by ste mali užívať podľa predpísaného dávkovania. Tak to tvrdí výrobca, bohužiaľ, mne ani takéto užívanie príliš nepomohlo. Aj tu však platí, že dlhodobé a pravidelné užívanie je nevyhnuté kvôli prírodnému typu tabliet.

  • Jedna dávka = 1 tabletka. Za 24 hodín je maximálna denná dávka 2 tabletky
  • Užitie prvej tabletky by malo byť ráno po jedle, druhá tabletka sa môže užiť 30 minút pred pohlavným stykom

Takto navrhnuté dávkovanie mi už od úvodu nedávalo zmysel. Je teda treba užiť 2 tabletky denne alebo len jednu? Na pokynoch priamo v príbalovom letáku sa hovorí, že denne sa má užiť jedna tabletka buď ráno alebo pred stykom, na oficiálnej webstránke sa spomína aj alternatíva s dvoma tabletkami.

Účinky

XtraSize Účinky Tým najdôležitejším účinkom, ktorý XtraSize ponúka, je zosilnenie a predĺženie penisu. Výrobca dokonca sľubuje neuveriteľné predĺženie až o 30 %, prípadne niekde udáva zväčšenie až o 7,5 cm. Takéto zväčšenie je už na prvý pohľad nereálne a pre mňa to bolo aj maximálne nedôveryhodné.

Tu sú všetky možné účinky, ktoré sa pri užívaní prípravku spomínajú:

Zväčšenie dĺžky penisu

Ako prvý a hlavný účinok je teda zväčšenie dĺžky pohlavného údu. To by malo nastať následkom lepšieho prekrvenia hlavnej tkaniny v penise, nazvanej Corpora Carvenosa. V nej by sa malo udržať a nahromadiť viac krvi. Výsledok? Nič viditeľné a dramatické som nezaregistroval, penis sa nezväčšil o viac ako 1 cm, aj to malé zväčšenie bolo len optické.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zväčšenie objemu penisu

Druhý účinok je už o niečo reálnejší z pohľadu zloženia, čiže zväčšenie objemu penisu. Pokiaľ by prišlo naozaj k dramatickému zlepšeniu prekrvenia a počiatočný stav by bol naozaj spojený s veľkými problémami prekrvenia, mohol by sa objem viditeľne zväčšiť. Výsledok v praxi? Bohužiaľ, takmer nepostrehnuteľný. Voľným okom teda určite nepostrehnuteľný.

Tvrdšia a dlhšie trvajúca erekcia

Tretím účinkom, o ktorom hovorí výrobca XtraSize, je zlepšenie erekcie a stoporenia. Z hľadiska zloženia by k takémuto efektu skutočne mohlo prísť, prípravok obsahuje dostatok látok pôsobiacich na lepšie zásobenie krvou. Problém však bude asi v ich nízkom množstve, nakoľko až na niekoľko výnimiek nie je tento účinok vôbec badať.

Zvýšenie sexuálneho apetítu

Vyššie libido by malo ísť ruka v ruke s vyššou hladinou testosterónu. Tento účinok je však variabilný, nakoľko prírodné zloženie umožňuje len normalizovať hladinu testosterónu na úroveň, ktorá je zdravá. Nad túto úroveň vám XtraSize testosterón nezvýši a preto som ani ja, ani väčšina mužov, nepocítil žiadne viditeľné a významnejšie zvýšenie libida.

TRVALÉ ÚČINKY

Podľa výrobcu by mali byť tieto účinky po istej dobe trvalé a stačilo by znížiť dávkovanie na 1 tabletku dvakrát až trikrát týždenne. Toto je podľa mňa nereálne, nakoľko ani pri dávkovaní 2 tabliet denne som ja sám vyššie spomínané účinky vo viditeľnej miere nedosiahol.

Nežiaduce účinky

XtraSize Nežiaduce účinky Počas užívania XtraSize sa síce nedostavili žiadané účinky tak, ako to deklaruje výrobca, ale nedostavili sa našťastie ani nežiaduce alebo vedľajšie účinky. To je dobré znamenie, ale v tejto oblasti, čiže v oblasti tabliet rastlinného charakteru, je to už štandard. Pri syntetických prípravkoch je to samozrejme iné.

Počas užívania sa však môžu vyskytnúť dve situácie, ktoré možno bude treba riešiť. Prvou je alergická reakcia na niektorú zo zložiek prípravku, vtedy treba užívanie ukončiť. Druhou sú menšie tráviace problémy na úvod, tie by mali u väčšiny mužov pominúť do pár dní, kým si váš žalúdok na nový prípravok zvykne.

Balenie a cena

XtraSize Balenie a cena XtraSize sa dá zakúpiť v troch veľkostiach balení, ktoré sa odlišujú počtom tabliet a teda aj časovými možnosťami užívania. Všeobecne platí, že čím menšie je balenie, tým je cena za jednu tabletku vyššia a tým pádom je aj nákladnejšie užívanie v prepočte na jeden deň v danom mesiaci.

Tu je stručné porovnanie balení a nákladov na užívanie:

XtraSize štartovacie balenie:

  • 1 balenie na 2 mesiace
  • cena balenia je 59 €
  • cena na deň 1 €

Xtrasize ekonomické balenie

  • 2 balenia na 4 mesiace
  • cena balenia je 112 €
  • cena na deň 0,90 €

Xtrasize odporúčane balenie

  • 3 balenia na 6 mesiace
  • cena balenia je 152 €
  • cena na deň 0,83 €

Štartovacie balenie obsahuje 60 tabliet, ktoré by mali vydať na 1 až 2 mesiace a penis by sa mal zväčšiť o 3 cm. Najväčšie je balenie s obsahom 180 tabliet, ktoré je údajne určené na pol roka a penis by sa mal zväčšiť až o 5 cm. Ja sám som užíval XtraSize 2 mesiace, ale zmena nenastala žiadna.

Vákuová pumpa na penis

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber
  • kvalitné značky

Kde kúpiť

XtraSize Kde kúpiť XtraSize by ste v lekárni hľadali márne, ja sám som prešiel nejednu lekáreň a nenašiel som ho vôbec nikde. Nehovorím, že ak sa prípravok nachádza v ponuke internetovej alebo kamennej lekárni, je to znamenie kvality, to určite nie.

Vždy posudzujem prípravok podľa jeho účinnosti a dôveryhodnosti, nie podľa toho, kto ho predáva. V prípade XtraSize je predaj možný len cez oficiálnu webstránku distribútora určeného pre Slovensko, čo je štandardný postup. Takýmto spôsobom predávajú svoje prípravky aj omnoho úspešnejšie a známejšie značky.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Vzhľadom na to, že prípravok ale v praxi neúčinkuje podľa toho, ako deklaruje, nemyslím si, že by ste ho mali chcieť kúpiť. Na našom trhu existuje množstvo rôznych iných alternatív, ktoré sú úspešnejšie a dosahujú oveľa lepšie výsledky, ako je tomu u XtraSize.

ŽIADNE NELEGÁLNE LIEKY

Jedno z častých alternatív, ktorú muži v honbe za dlhším penisom hľadajú, sú nelegálne lieky. Tie sa u nás nemôžu predávať, no mnoho z vás sa uchýli k predaju cez internet zo zahraničia. Nerobte to, ani takto nemáte garantovaný výsledok a môžete si len poškodiť zdravie!

Online objednávka, doprava a doručenie

XtraSize Online objednávka, doprava a doručenie Objednávanie cez internet ale pochopiteľne nemusí byť problémom vtedy, ak si objednávate overený prípravok z kvalitného eshopu. Pokiaľ by ste si predsalen chceli objednať XtraSize, postup je jednoduchý:

  • Vyberiete si z dostupných veľkostí balenia tabliet
  • Vyplníte svoje údaje vrátane adresy doručenia
  • Zvolíte platobnú metódu, čiže spôsob zaplatenia za produkt
  • Objednávku potvrdíte a odošlete tlačítkom Odoslať

Doba dodania je spravidla na druhý pracovný deň, pričom na dodanie sa používa kuriér, ktorý vám XtraSide prinesie až domov. Balíček ako taký je anonymný a diskrétny, nikto nezistí, čo ste si objednali. Podobne postupujú aj iné konkurenčné značky, takýto spôsob doručovania je štandard.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Čo sa týka spôsobu platby, môžete platiť na dobierku pri prebratí zásielky, ale aj vopred. Vopred sa dá platiť bankovým prevodom, cez PayPal alebo online platobnou kartou. Tieto spôsoby sú najlepšie pre urýchlenie doručenia prípravku už na druhý deň, to isté platí aj pri iných značkách.

ZÁRUKA VRÁTENIA PEŇAZÍ?

Na oficiálnych stránkach XtraSize vás distribútor upokojuje, že ak u vás nebude prípravok účinkovať, vráti vám peniaze a ponúka na to 90 dňovú záruku. Nesmiete ale dané balenie tabliet vôbec ani načať.

Najčastejšie otázky

XtraSize Najčastejšie otázky XtraSize patrí medzi prípravky, ktoré svojimi deklarovanými účinkami celkom prirodzene pútajú pozornosť mužov. Je to pochopiteľné, kto by nechcel mať o 30 % dlhší penis? Okrem účinnosti sa však muži zaujímajú aj o niektoré iné, tiež praktické otázky. Tu sú tie najčastejšie spolu s mojimi odpoveďami:

Ako dlho je treba XtraSize užívať?

Optimálnou dobou na užívanie by mal byť čas, počas ktorého spotrebujete 3 až 4 balenia. V závislosti od toho, aké dávkovanie zvolíte, to môžu byť 2 ale aj 4 mesiace. Ja sám som užíval XtraSize sústavne dva mesiace, no nebadal som za ten čas žiaden výrazný a viditeľný progres. Nemyslím si teda, že takéto, alebo aj dlhšie dávkovanie, vám pomôže.

Naozaj sa počas užívania nevyskytujú vedľajšie účinky?

V tomto má výrobca naozaj pravdu a môžem to potvrdiť ja, ako aj mnoho iných mužov. U mňa sa nevyskytla žiadna alergická reakcia, ani problémy s trávením neboli viditeľné, nedostavili sa ani bolesti hlavy či začervenanie pokožky. V tomto ohľade teda môžete byť absolútne bez obáv a negatívnych vplyvov sa báť nemusíte.

Sú výsledky trvalé?

Výrobca sám hovorí, že pri trvalom a pravidelnom užívaní sú trvalé aj účinky. Dokonca po dosiahnutí požadovaného výsledku môžete upraviť dávkovanie na udržiavacie množstvo, čo je 1 tabletka dvakrát alebo trikrát za týždeň. S týmto ja nesúhlasím, nakoľko aj tie slabé účinky veľmi rýchlo pominú po znížení dávky.

Je možné dosiahnuť lepšiu účinnosť vyšším dávkovaním?

Nie je a potvrdzujú to skúsenosti mnohých mužov z internetových fór a diskusií. Bohužiaľ, aj keď sa vám to možno teraz nebude páčiť, takáto je realita pri užívaní XtraSize. Problémom však je, že ani pri riadnom užívaní nie sú účinky viditeľné a prípravok teda značne v praxi zaostáva za očakávaniami.

Čo robiť v prípade, ak výsledok nie je podľa mojich očakávaní?

Tu je pomoc pomerne jednoduchá, treba sa zamerať na kvalitnejšie prípravky a spôsoby zväčšenia penisu. V prvom rade si ale musíte uvedomiť, že cez tabletky je možné len mierne zväčšenie, najviac o 2 centimetre a to len pri veľmi kvalitnom zložení. Väčšie zväčšenie je možné len chirurgicky.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Skúsenosti

XtraSize Skúsenosti XtraSize priťahuje pozornosť nielen záujmom a otázkami, ale aj komentármi, hodnoteniami a skúsenosťami. Aké sú? Ak by som mal povedať jedným slovom, tak by to bolo: negatívne. Presne tak, odhliadnuc od toho, že niektoré komentáre boli aj pozitívne. Mám však dôvodné pochybnosti, či boli pravé.

 

Pri prípravkoch tohto typu totiž svoju úlohu zohráva aj skrytá reklama. Nemusí a pravdepodobne ani nie je za takouto reklamou priamo distribútor, skôr ide o sprostredkovateľov, ktorí z predaja niečo môžu mať. Čo sa týka konkrétnych skúseností, muži sa sťažovali najmä na neúčinnosť ohľadom zväčšenia penisu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ohľadom kvality erekcie som zaznamenal aj pozitívne komentáre, ale s dodatkom, že účinok je aj tak len priemerný. Terčom kritiky je aj cena, podľa mňa celkom oprávnene, aj vzhľadom na pomer kvality a ceny. Na trhu sú oveľa lepšie prípravky s lepšou účinnosťou a nižšou cenou.

KOMBINÁCIA S ĎALŠÍMI TECHNIKAMI

Viacero mužov sa rozhodlo skombinovať užívanie XtraSize napríklad s užívaním pumpy na penis, prípadne s rôznymi technikami masáže na predĺženie penisu. Výsledok a účinnosť samotných tabliet to ale žiadnym spôsobom neovplyvnilo, XtraSize je evidentne slepá ulička.

Vlastná skúsenosť

XtraSize Vlastná skúsenosť Aká je moja vlastná skúsenosť s prípravkom? Samotné objednanie prebehlo v poriadku, doručenie tiež. Webstránka je síce trocha zastaralá a informácie neúplné, ale dá sa na to zvyknúť. Nie je to tak očividne prehnané, ako v prípade niektorých poľských tabliet podobného typu.

Celkovo som užíval XtraSize 2 mesiace pri dávkovaní 2 tabliet denne. Čakal som, že nástup účinku bude o niečo pomalší, ale bohužiaľ, žiaden účinok neprichádza ani po mesiaci. Až v polovici druhého mesiaca som zbadal mierne zlepšenie erekcie a mierne zvýšenie libida. Iné účinky u mňa nenastali.

Pozitívom je absencia tých nežiaducich a vedľajších, čo je však ale príliš málo na akékoľvek pozitívne hodnotenie. Podľa mojej vlastnej skúsenosti hodnotím XtraSize ako neúčinné placebo, ktoré síce neuškodí, ale príliš ani nepomôže. Ide o draho zakúpenú skúsenosť, ale za ten pokus to stálo.

Výsledok vlastného testovania

XtraSize Výsledok vlastného testovania Moje výsledné hodnotenie na základe vlastného užívania preto bude bohužiaľ negatívne. Od toho, aby som dal prípravku jednoznačne nedostatočnú dávku ho zachraňuje len niekoľko pozitívnych faktorov, tých však naozaj nie je príliš veľa a na výsledok až tak vplyv nemajú.

    • XtraSize odo mňa dostáva známku 4 mínus, lepšie to naozaj nemôže byť

Od jasnej známky 5 zachraňuje XtraSize ako tak seriózne zloženie, spoľahlivé doručenie prípravku a absencia nežiaducich či vedľajších účinkov. Z hľadiska účinnosti ako takej je na tom ale XtraSize veľmi zle a určite ho nemôžem odporučiť. Pokiaľ hľadáte zväčšenie penisu, tak to už vôbec neodporúčam.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Iné účinky, najmä zlepšenie libida, sexuálneho styku, sexuálneho apetítu či kvality erekcie, sú však tiež na bode mrazu. Ak sa nejaké objavia, je to skôr podľa mňa šťastie a nečakajte, že si to všimnete nejako viditeľne. Problémom je nízka koncentrácia tých látok, ktoré by daný účinok mali priniesť. V prípravku síce sú, ale je ich málo.

Zhodnotenie

XtraSize Zhodnotenie Na prvý pohľad zaujímavý produkt s medzinárodným zastúpením a predajom v mnohých krajinách. Veľmi široké zloženie, ešte zaujímavejšie deklarované účinky a vplyvy. Dostupnosť bez predpisu a rýchle objednanie cez internet. To sú na prvý pohľad samé pozitívne faktory a výhody. Bohužiaľ, realita v praxi je až moc tvrdá.

Pokiaľ hľadáte prostriedok na zväčšenie penisu alebo zlepšenie erekcie, XtraSize nie je vaše riešenie. Výsledku sa nedočkáte a to nehovorím len ja, ale aj množstvo iných mužov, ktorí už do tabliet investovali a bez viditeľného efektu na konci. Určite teda neodporúčam prípravkom sa zaoberať ani sekundu, nikam by to neviedlo.

Prírodné prípravky ako také ale majú viacero zaujímavých benefitov:

  • vďaka organickému a rastlinnému zloženiu sú pre telo prirodzené
  • z toho istého dôvodu väčšinou nemajú vedľajšie účinky
  • sú dostupné aj bez lekárskeho predpisu
  • pomáhajú na viacero sexuálnych problémov súčasne

XtraSize síce väčšinu uvedených podmienok spĺňa, problém je ale v tom, že miera účinnosti je mimoriadne pochybná a podľa mojich vlastných skúseností aj úspešne spochybnená. Ide teda určite o slepú uličku a neodporúčam s týmto prípravkom strácať čas, vlastne ani peniaze.

Ak by ste chceli zlepšiť stoporenie a tým pádom aj dosiahnuť mierne zväčšenie vášho pohlavného údu, musíte na to ísť úplne inak. Áno, aj niektoré tabletky vám môžu pomôcť, ale musí sa jednať o veľmi kvalitné značky, napríklad ako je Stoporex. Tieto môžem odporučiť na základe svojej vlastnej skúsenosti.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

2.09

11 Hodnotení