Merlix: Tabletky na podporu erekcie aj lepší sex pre seniorov. Tu sú moje skúsenosti

Merlix skusenosti a recenzia tabliet Perfektum aj Senior

Keď sa mi prednedávnom chválil jeden môj známy, že objavil nový prípravok na podporu sexuálneho života, bol som aj ja plný očakávania. Značka Merlix naozaj pri svojom uvedení na trh spôsobila mierny rozruch, no potom vášne opadli. Ja sám som dlho odkladal jej vyskúšanie, no po skúsenosti môjho známeho som sa rozhodol, že je správny čas.

Podobne ako v prípade iných podobných prípravkov, aj Merlix je založený na kombinácii viacerých účinných látok bylinného, rastlinného a prírodného charakteru. K dispozícii je v dvoch typoch a to ako Merlix Perfektum a Merlix Senior.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Každý z nich sa mierne odlišuje zložením a zameraním na inú skupinu mužov, ako ukazuje oficiálna stránka aj nejedno internetové fórum, kde bola značka rozoberaná. Moja dnešná recenzia vám oba typy predstaví komplexne do najmenších detailov.

Výrobca a pôvod

Merlix: Výrobca a pôvod Výrobcom značky Merlix je americká spoločnosť Freedom Natural Products. Keď som sa snažil dopátrať k webstránke tohto výrobcu alebo k ďalším informáciám, narazil som na problém. Napriek veľkej snahe sa mi podarilo získať len prehľad o tom, aké rôzne produkty má tento výrobca registrované, no nič konkrétnejšie som sa nedozvedel priamo o firme.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

U nás je držiteľom rozhodnutia a oficiálnym distribútorom spoločnosť DKV Innovative. Ani o nej som sa nedozvedel nič extra, ale samotný Merlix má všetky požadované legislatívne podmienky pre uvedenie a predaj na trh splnené. Nejedná sa teda určite o žiaden problémový prípravok, otázkou však stále zostáva, ako sa jeho účinky prejavia v praxi.

Zloženie a účinné látky

Merlix: Zloženie a účinné látky Poďme sa pozrieť teda bližšie na zloženie Merlixu, keďže, ako som už povedal, je založený na rastlinných účinných látkach. Už na prvý pohľad je zloženie naozaj veľmi bohaté, najmä s dôrazom na látky podporujúce lepšiu cirkuláciu krvi a na látky z kategórie prírodných afrodiziak, ktoré stimulujú hladinu pohlavných hormónov.

Merlix Perfektum a Merlix Senior obsahujú mierne iné zložky, tu sú všetky na jednom mieste:

Tribulus Terrestris: Prvou zložkou obsiahnutou v Merlixe je extrakt z Kotvičníka zemného. Ide o veľmi známu rastlinu z prírodného liečiteľstva, ktorá pomáha na zvyšovanie testosterónu. Zároveň vďaka tomuto efektu podporuje vyššie libido, chuť na sex a tiež aj spermatogenézu, čo má zas pozitívny vplyv na plodnosť.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Maca: Druhou dôležitou účinnou látkou je extrakt z rastliny zvanej Žerucha peruánska, u nás známej aj pod pomenovaním Maca. Táto rastlina patrí tiež medzi veľmi účinné prírodné afrodiziaka, pochádza z oblasti Peru a podporuje nielen sexuálny apetít, ale napríklad aj lepšie prekrvenie penisu a teda aj lepšiu erekciu.

Ženšen: Zlepšenie prekrvenia pohlavného údu a celej pohlavnej sústavy by mal pomôcť Merlixu dosiahnuť aj výťažok zo Ženšenu. V tabletkách sa nachádza jeho Sibírsky typ, ktorý pomáha aj na zvýšenie sexuálneho apetítu. Extrakt je však obsiahnutý len vo verzii Merlix Senior, kde tvorí jednu z dôležitejších zložiek.

Saw Palmetto: Rovnako sa len v Merlix Senior nachádza extrakt z rastliny Serenoa plazivá, u nás známy znova pod viac exotickým názvom Saw Palmetto. Táto rastlina pochádza z oblasti Severnej Ameriky a už staré indiánske kmene ju využívali pre celkové zvýšenie sexuálnej vitality a životnej energie.

Aminokyseliny: Podstatnou zložkou prípravkov určených na podporu sexuálneho života mužov sú aminokyseliny. V Merlixe ich možno nájsť dokopy až 4, konkrétne L-Arginín, L-Lyzín, L-Ornitín a L-Citrulín. Prvé dve sú určené primárne na zlepšenie prekrvenia pohlavnej sústavy a pohlavného údu, čo by malo viesť k lepšej a pevnejšej erekcii.

L-Ornitín je zas aminokyselina s doplnkovým účinkom, ktorej cieľom je nielen prekrvenie penisu, ale aj stimulácia rastového hormónu. Poslednou menovanou aminokyselinou je L-Citrulín, ktorý sa používa u športovcov na zvýšenie výkonu a v tele je akousi zásobárňou L-Arginínu.

Vitamíny a minerály: Bežne býva súčasťou podobných tabliet aj niekoľko druhov vitamínov a minerálov, inak tomu nie je ani v prípade tejto značky, konkrétne sa tieto látky nachádzajú v Merlix Senior. Základom je minerál Zinok, ktorý pomáha na tvorbu pohlavných hormónov a zároveň zlepšuje prekrvenie pohlavnej sústavy.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Okrem neho je tu napríklad vitamín B2, ktorý dodáva telu energiu a podporuje bunkový metabolizmus, či vitamín B6 podporujúci funkciu červených krviniek a lepšie prekrvenie pohlavnej sústavy. Vitamín B12 zas pomáha na zvýšenie sexuálnej energie a tiež podporuje nervový systém, čo zlepšuje sexuálnu vzrušivosť.

PRÍLIŠ MALÁ KONCENTRÁCIA

Ak ide o koncentráciu jednotlivých látok, všimol som si, že hoci veľkému rozsahu extraktov a výťažkov, dokopy je koncentrácia všetkých účinných látok príliš malá. Áno, nevybočuje to síce z priemeru, no na druhú stranu, na trhu som videl už aj oveľa kvalitnejšie produkty.

Dávkovanie a užívanie

Merlix: Dávkovanie a užívanie Podľa toho, ktorý z Merlixov si vyberiete, môže byť užívanie aj krátkodobé či jednorazové, ale napríklad aj dlhodobé a pravidelné. Ja sa bez ohľadu na typ prihováram vždy pri týchto prípravkoch za dlhodobejšie dávkovanie, nakoľko ich účinnosť je závislá priamo od toho, aby sa účinné látky dostali čo najviac do organizmu.

  • 1 dávka = 1 tabletka. Maximálna denná dávka je práve jedna tabletka
  • Kým Merlix Perfektum by sa mal užiť len v deň pohlavného styku, konkrétne hodinu pred ním, Merlix Senior sa má užívať pravidelne každý deň

Pri Merlixe Perfektum deklaruje výrobca možnosť účinku až po dobu dvoch dní, čo ale sám z vlastnej skúsenosti môžem označiť za príliš prehnané tvrdenie. Účinok trvá nanajvýš zopár hodín a aj to nie je taký, ako sľubuje obal. Pri užívaní Merlixu Senior treba mať na pamäti, aby ste tabletku užili vždy po jedle, nie pred ním.

Účinky

Merlix: Účinky Merlix je prípravok určený pre mužov, ktorí chcú zlepšiť kvalitu svojho sexuálneho života a primárne erekcie. Jednotlivé typy tabliet však sľubujú aj omnoho konkrétnejšie účinky, takže som sa rozhodol ich vyskúšať a súčasťou tejto recenzie bude aj ich zhodnotenie. Popravde, prax sa od teórie značne odlišuje.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Poďme ale pekne postupne:

Vplyv na erekciu a penis

Prvým účinkom, ktorý deklaruje výrobca už priamo na obale, je podpora erekcie. Merlix by mal priniesť pevnejšiu a dlhodobejšiu erekciu, pričom nástup účinku by mal byť veľmi rýchly. Rovnako tak by malo prísť k zhrubnutiu a spevneniu penisu. Výsledok v praxi u mňa? Síce trocha viditeľné, ale len veľmi slabý.

Predĺženie sexuálneho styku a oddialenie ejakulácie

Druhou oblasťou, kde by mali tabletky účinkovať, je zlepšenie samotného pohlavného styku. Prípravok sľubuje jeho predĺženie, taktiež aj oddialenie ejakulácie. Mal by tiež priniesť viac psychickej pohody. Tu môžem povedať, že nejaký účinok sa dostavil, ale obávam sa, že to bol skôr placebo efekt, nakoľko sa objavoval veľmi sporadicky.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Vplyv na libido a testosterón

Zvýšenie hladiny testosterónu a s tým súvisiace zvýšenie sexuálneho apetítu aj lepšia sexuálna kondícia, to je tretí účinok, ktorý by malo užívanie Merlixu priniesť. V tejto oblasti som nezaznamenal bohužiaľ žiadne viditeľné zmeny a musím povedať, že inak som na zvýšenie libida naozaj citlivejší než ostatok mužov.

Intenzívnejší orgazmus

Posledným sľubovaným vplyvom by mal byť vplyv na orgazmus. Jednak by ste ho mali mať vďaka tomuto prípravku intenzívnejší, jednak by ste mali mať aj lepšiu sexuálnu výdrž. Merlix Senior sľubuje tiež zlepšenie kondície a imunity. Výsledok? U mňa asi nefungoval, nepostrehol som vôbec žiadnu viditeľnú zmenu ohľadom orgazmu.

2 DNI ÚČINNOSTI? ANI NIE

Ak sa aj v niektorej oblasti dostavil aspoň menší viditeľný účinok, jeho trvanie bolo krátke, rádovo len niekoľko hodín. Výrobca pri Merlix Perfektum sľubuje, že efekt môže pretrvávať až dva dni, moja skúsenosť to ale určite nepotvrdzuje a podobne to hodnotia aj iní muži.

Nežiaduce účinky

Merlix: Nežiaduce účinky To, čo je veľkým plusom prípravkov typu Merlix, čiže tabliet založených na rastlinných extraktoch, je bezproblémové užívanie z hľadiska možných negatívnych efektov. Vďaka tomu, že tieto prípravky neobsahujú žiadne synteticky a chemicky vyrábané účinné látky, je ich užívanie prakticky bezproblémové. Žiada sa však dodať, že takmer.

Problémom totiž môže byť alergická reakcia, ale dostaviť sa môžu výnimočne aj niektoré vedľajšie účinky. Patria sem nevoľnosť, nespavosť a podráždenosť, aspoň tieto uvádza výrobca. Ja sám musím povedať, že som v malej miere u seba pozoroval práve zvýšenú nervozitu, občas ma akoby aj viac pobolievala hlava.

Balenie a cena

Merlix: Balenie a cena Merlix patrí medzi prípravky, ktoré majú v ponuke jeden typ balenia, no dá sa objednať viacero balení naraz, čo predstavuje pri hromadnej objednávke už relevantnú finančnú úsporu. Základné balenie Merlix Perfektum obsahuje 12 kapsúl, v prípade Merlix Senior je to 30 kapsúl. V oboch prípadoch je maximálna denná dávka 1 kapsula.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

V tejto tabuľke nájdete prehľad všetkých balení pre oba typy aj s ich cenami:

Typ balenia:Množstvo kapsúl:Cena za balenie:
Merlix Perfektum 1224,90 €
Merlix Perfektum 2 balenie2446,90 €
Merlix Perfektum 3 balenie3665,90 €
Merlix Senior 3029,90 €
Merlix Senior 2 balenie6055,90 €
Merlix Senior 3 balenie9079,90 €

Aj v prípade tejto značky teda platí, že čím viac balení zakúpite, tým je cena za jedno výhodnejšia. Zároveň ma však zaradil pomer ceny za jeden deň pri najväčšom balení a pri dávkovaní jednej tabletky. Oproti mnohým známejším značkám je totiž Merlix drahší a myslím si, že toto bude jeho veľké mínus.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Kde kúpiť

Merlix: Kde kúpiť Merlix Senior aj Merlix Perfektum patria medzi riadne registrované výživové doplnky, takže ide o typ prípravkov, ktoré sa bežne predávajú aj v lekárni. Musím však povedať, že by ste ich hľadali u nás len márne a to bez ohľadu na to, či by ste navštívili kamenné lekárne alebo tie s internetovým predajom.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Dôvody sú podľa mňa dva. Prvým je, že výrobca chce mať distribúciu plne vo vlastnej réžii, čo znamená, že nikde inde ako od oficiálneho distribútora si prípravok nekúpite. Ten na to využíva internetový eshop, kde prípravky predáva.

Druhý dôvod je však podľa mňa závažnejší a to ten, že Merlix nedosahuje takej kvality, aby ho lekárne distribuovali. Ide čisto o môj subjektívny pohľad na základe skúseností s užívaním, nakoľko viem, že v lekárni sa dá kúpiť len zopár značiek prípravkov na podporu potencie a tie musia byť naozaj známymi a overenými značkami.

GARANCIA VRÁTENIA PEŇAZÍ

Oficiálny distribútor Merlixu sľubuje, že produkt je možné pri kúpe z oficiálneho eshopu vrátiť a poskytuje garanciu vrátenia peňazí. To však platí ale len pri neotvorenom a nepoužitom tovare a len do 14 dní. V praxi je vám teda takáto záruka na nič.

Online objednávka, doprava a doručenie

Merlix: Online objednávka, doprava a doručenie Objednanie Merlixu je podobne, ako aj v prípade iných podobných prípravkov objednávaných cez internet z oficiálneho eshopu, časovo nenáročné a technicky jednoduché. Prebieha prakticky rovnako, ako aj v prípade iných značiek:

  • Na úvod si zvolíte typ prípravku a počet balení, koľko chcete nakúpiť
  • Vložíte produkt do košíka, kde si vyberiete typ dopravy a dopravcu
  • Následne zvolíte spôsob platby a vyplníte adresu dodania
  • Na záver už len zaškrtnete súhlas s obchodnými podmienkami a objednávku odošlete

Áno, naozaj je objednávka takto jednoduchá a rýchla. Pri výbere dopravy máte na výber medzi kuriérskou službou GLS alebo Slovenskou poštou, zvoliť sa dá aj GLS ParcelShop, ale len pri platbe vopred. Cena dopravy podľa výberu konkrétneho typu a dopravcu je od 2,50 € do 3,50 €, paradoxne najdrahšia je doprava Slovenskou poštou.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Čo sa týka platby, platiť sa dá vopred aj pri doručení zásielky. Pri doručení ide o klasickú platbu na dobierku, našťastie bez extra poplatku. Vopred môžete zaplatiť bežným prevodným príkazom medzi bankami, platobnou kartou online alebo internetbankingom vašej banky a to priamo cez platobnú bránu.

Diskrétne doručenie DODANIE AJ DO 24 HODÍN?

Na oficiálnom webe som sa dočítal, že v ideálnom prípade môže byť dodanie Merlixu pri objednávkach do 13:00 aj v nasledujúci pracovný deň. V praxi toto overené nemám, ja som si prípravok totiž objednával cez víkend. Ak by to tak ale bolo, je to samozrejme plus.

Najčastejšie otázky

Merlix: Najčastejšie otázky Existujú nejaké prekážky či interakcie iných tabliet s Merlixom? Môže sa užívať prípravok aj dlhodobo? Do akej doby by mali tabletky zaúčinkovať? Nielen tieto, ale aj iné otázky sa dosť často pýtajú muži na internetových fórach a v rôznych diskusiách. Aby bola moja recenzia kompletná, najviac kladené otázky zodpoviem na tomto mieste ja sám:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Je možné užívať tabletky s alkoholom?

V malom množstve je možné užívať tabletky aj s konzumáciou alkoholu, treba však pamätať na to, že alkohol môže znížiť ich účinnosť a tiež má negatívny vplyv aj na erekciu. Ja osobne som to neskúšal, hoci si viem predstaviť, že mnoho mužov chce takéto tabletky užívať napríklad počas bujarej noci na nejakej párty. Neodporúčam to ale.

Čo kombinácia Merlixu s inými tabletkami a kontraindikácie?

S inými prípravkami podobného typu, ale konkurenčných značiek, sa Merlix kombinovať nesmie. Rovnako tak ani s antidepresívami na predpis. Čo sa týka kontraindikácií, prípravok nie je možné užívať v prípade, že trpíte vysokým krvným tlakom, cukrovkou, poruchou štítnej žľazy alebo kardiovaskulárnymi ochoreniami srdca.

Ako rýchlo by tabletky mali začať účinkovať?

V prípade Merlix Senior by sa prvé účinky mali dostaviť údajne do niekoľkých týždňoch, predpokladá to však pravidelné užívanie a je to závislé aj od zdravotného stavu muža. Merlix Perfectum by malo zabrať do 1 hodiny od užitia, ani tu ale nečakajte zázraky v prvé dni. Moja vlastná skúsenosť ukazuje, že užívanie je nutné dlhodobo, aj 3 mesiace a viac.

Je balenie prípravku diskrétne?

Áno, kuriér vám domov prinesie balíček bez akýchkoľvek reklám, označenia značky alebo iných vonkajších polepov, ktoré by mohli propagovať Merlix. Nikde na obale nie je použitý žiaden názov produktu ani názov webu, takže sa prakticky nikto nemôže dozvedieť, že ste si objednali Merlix. Veľmi podobne to funguje aj u iných podobných prípravkov.

Je možné získať aj dopravu zdarma?

Áno, aj tu sa oficiálny distribútor Merlixu inšpiruje konkurenčnými značkami. Hoci samotná cena dopravy nie je príliš veľká, pri väčšej objednávke je možné získať doručenie domov zdarma. Podmienkou je, aby ste si objednali tabletky Merlix spolu nad sumu 50 € a za dodanie kuriérom nič neplatíte.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Skúsenosti

Merlix: Skúsenosti Keď som začal pátrať na rôznych diskusných fórach po skúsenostiach s Merlixom, väčšina mužov sa zhodla s mojim hodnotením účinkov v praxi. Z hľadiska intenzity a viditeľnosti ide v prípade tohto prípravku o bežný produkt, ktorý síce funguje, ale existuje veľa konkurenčných značiek, ktoré majú silnejší vplyv.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tabletky ako také sú z hľadiska zloženia v poriadku, ich užívanie je bezproblémové s ohľadom na vedľajšie účinky, aj keď niektoré negatívne efekty sa z času na čas môžu vyskytnúť. Menším problémom je ale o niečo vyššia cena oproti konkurencii.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Merlix však neprináša na trh nič prevratné a rozhodne sa nejedná o žiaden prípravok, ktorý by vám mohol priniesť zázračné zlepšenie sexuálneho života z večera do rána. Nenašiel som síce žiadne prehnane negatívne komentáre, ale väčšina skúseností opisuje tabletky ako priemerný produkt, mnoho mužov ako podpriemerný.

PRÍLIŠ MÁLO RECENZIÍ

Merlix patrí medzi prípravky, o ktorých sa až tak veľa skúseností a hodnotení nedočítate. Niečo som síce našiel na webe, ale napríklad na portáloch typu Heureka toho moc nie je. Aj to ukazuje, že oproti konkurencii ide o menej známy a menej rozšírený produkt.

Vlastná skúsenosť

Merlix: Vlastná skúsenosť Sám som užíval oba typy Merlixov, čiže aj Perfektum aj Senior. V prípade prvého typu môžem určite povedať, že až 2 dni účinky netrvajú, skôr ide rádovo o zopár hodín. Nástup účinku tiež nie je ideálny, najmä na začiatok užívania sa prvé viditeľnejšie efekty dostavia s dosť veľkým odstupom.

Čo sa týka kúpy, z tohto pohľadu nevybočuje objednanie Merlixu zo štandardného rámca, samotná objednávka je podobná konkurenčným značkám. Škoda ale, že sa tabletky nedajú kúpiť aj v lekárni, to je veľké mínus aj z pohľadu prestíže.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

S výčitkou ohľadom ceny môžem len súhlasiť, tu podľa mňa výrobca nasadil latku príliš vysoko. V prípade porovnania pomeru ceny a výkonu si myslím, že príliš veľa mužov po vyskúšaní už Merlix znova neobjedná a dá prednosť overeným značkám. Nečudujem sa, sám som to urobil tiež.

Výsledok vlastného testovania

Merlix: Výsledok vlastného testovania Užívanie samotných tabliet Merlix je bezproblémové. Možno na prvý pohľad môže byť ich sýto červená farba čudná, ale prehltnutie tabliet je v poriadku. Reagujem tak na to, že niektorí muži v komentároch hovorili o tom, že sú príliš veľké.

  • Z hľadiska účinnosti však Merlix musím bohužiaľ ohodnotiť až známkou 3-

Prečo až také prísne hodnotenie? Viem pochopiť, že ak niekto nemá príliš veľa skúseností, možno mu budú tabletky stačiť a ich účinok pripadať dostatočný, no u mňa to tak rozhodne nie je. Užíval som už aj omnoho lepšie a kvalitnejšie tabletky, takže musím hodnotiť Merlix maximálne objektívne a na lepšiu známku nemá.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Väčšina účinkov, ktoré tabletky deklarujú, sa v praxi prejavovala u mňa naozaj len minimálne. Najmä podpora erekcie, ktorá bola aj na obale prípravku ako najdôležitejší účinok, bola pre mňa sklamaním. Výsledný minimálny vplyv na libido ma tiež nepríjemne prekvapil, lepšiu známku teda tabletkám nemôžem dať.

Zhodnotenie

Merlix: Zhodnotenie Po skončení užívania balenia Merlix som si vydýchol. Prečo? Kvôli tomu, že som sa mohol vrátiť k mojim obľúbeným značkám. Viem, že to znie možno príliš negatívne, ale taká je realita. Na prvý pohľad sú tabletky naozaj zaujímavé a podľa zloženia sľubujú celkom obstojné účinky, no v praxi sú len minimálne.

Áno, prípravok je naozaj bezproblémový z hľadiska užívania a aj to, že dávkovanie nie je príliš časté, je výhoda pre jednoduchosť brania samotných tabliet. Toto všetko by som ale vymenil za skutočne viditeľné a kvalitné účinky na libido, erekciu, sexuálnu energiu či intenzívnejší orgazmus.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Samozrejme, nájsť by sa dalo aj niekoľko plusov:

  • tabletky si môžete kúpiť bez lekárskeho predpisu či receptu
  • objednať sa dajú aj pohodlne cez internet z oficiálneho eshopu
  • ich zloženie je bez umelo a chemicky vyrábaných účinných látok
  • dávkovanie nie je viazané na určitý čas a je len raz denne

Merlix však zapadne do šedého priemeru a ničím extra vás neupúta. Ako som povedal už vyššie, muži bez akýchkoľvek skúseností si to možno nevšimnú, no ja som na podobné prípravky náročnejší. Mojich favoritov táto značka ohroziť nemôže a podobne to vidí aj väčšina mužov.

Moje záverečné zhodnotenie Merlixu je teda viac negatívne a to aj napriek tomu, že sa teoreticky od svojich konkurentov príliš neodlišuje. V praxi je to ale iné a napríklad taký Stoporex Klasik a Stoporex Prolong sú doslova míľové kroky pred ním. Určite teda odporúčam vyskúšať skôr tieto značky, podľa mňa budete s nimi oveľa spokojnejší.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

2.63

56 Hodnotení

Uzival som perfektum U mna boli ucinky dost silne, objavily sa aj na druhy den co ma dost prekvapilo narozdiel od ostatnych produktov bol som velmi spokojny no pri druhom baleni som zacal pocitovat bolest hlavy a upchaty nos. Ked som dobral poslednu tabletku tak som mal neskutocne bolesti hlavy az som nemohol spat a to nebolo vsetko ked som zaspal tak som sa zobudil v strede spanku ze sa nemozem poriadne nadychnut (upchaty nos). Uz nikdy viac. Neodporucam jedine ak by niekto prehltol tie vedlajsie ucinky.

Xxx píše 05 augusta 2018 o 21:09

Aj ja som mal merlix a nepocitoval som ziadne vedlajsie ucinky. Praveze som s nim bol spokojny a to sa neda povedat o zerexe ci eraxane ktore som mal predtym a vobec nic, nula bodov, proste nefungovali, vyhodene peniaze. Ked som si dal merlix citil som ze je to urcite lepsie. Neviem preco tu ten pan pise o vedlajsich ucinkoch ked tam ziadne nie su, pise sa to aj na obale.

Nechcem uviest meno píše 07 augusta 2018 o 22:34

Merlix som užíval a fungoval perfektne. Ale výrobca zmenil receptúru,vraj príliš dvíhali tlak. Chutia úplne inak. Viem to, lebo som zvykol tabletku vysypať rovno do úst. Vraj zmenili zapekaciu metódu. Momentálne je to len drahý, že vraj výživový doplnok. Nefunguje, a nebojím sa napísať že vôbec.

Róbertko píše 14 októbra 2018 o 17:20

Chcel by som požiadať prispievateľov, aby vždy uviedli svoj vek, lebo je to veľmi dôležitá súčasť informácie. V mladšom veku zaúčinkujú aj rastlinné preparáty veľmi účinne podobne ako malé množstvo z modrej tabletky (napr. 1/8). No čím bližšie ku 70- ke je potrebné množstvá zvyšovať. A ako mi spomínal urológ, niekedy ani užitie chemickej modrej tabletky nezaúčinkuje.

Braňo píše 13 septembra 2019 o 15:57

Pridať komentár