Poloha kliešte

poloha kliešte

Na prvý pohľad je táto poloha náročnejšia pre mužov aj pre ženy a mnoho ľudí si u hneď na úvod povie, že to ani nestojí za to skúšať. Opak je ale pravdou, najmä z pohľadu žien, ktoré môžu pri tejto polohe dosiahnuť veľmi zaujímavý vaginálny orgazmus. Dôvod? Penetrácia penisu do vagíny je veľmi hlboká a ako bonus je tu dráždenie bodu G.

Muži si túto polohu, ktorá sa hodí aj uprostred milovania alebo na jeho koniec, obľúbia kvôli tomu, že môže pôsobiť na oddialenie ejakulácie. Pozícia je zaujímavá aj tým, že hoci žena je pri nej hore, ani muž nemusí zostať úplne pasívny.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Práve naopak, má voľné ruky a tak sa môže venovať partnerke. Tá mu vďaka napnutému telu ohnutému dozadu ponúka skvelú vizuálnu stimuláciu. V každom prípade, poloha klieští je niečo viac, ako len obyčajná posteľná gymnastika. Čítajte ďalej a uvidíte sami.

Poloha kliešte: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha kliešte: popis, technika, výhody, nevýhody Pokiaľ ide o polohu klieští, tak tá je určená pre mužov aj pre ženy, ktorí si radi užívajú netradičné pozície a neboja sa ani trocha akrobatických vízií. Rozhodne však nepatrí medzi nejaké veľké extrémy a pri troche cviku si ju môže užiť každý pár.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong
  • Poloha sa používa primárne pre bežný vaginálny styk
  • Muž si ľahne alebo sadne na posteľ, žena si na neho obkročmo kľakne, penis zasunie do pošvy a následne sa zakloní dozadu
  • Na úvod stačí mierny záklon s dlaňami opretými o zem, kedy žena môže viac kontrolovať prirážanie, pre náročných je možný úplný záklon dozadu

Poloha kliešte je veľmi zaujímavá pre oboch milencov, najmä mužovi umožňuje vychutnať si dokonalý pohľad na telo svojej partnerky. Môže sa pritom zapojiť aj rukami, napríklad hladiť jej prsia a dráždiť klitoris. Pre ženu je výhodou polohy možnosť dosiahnuť pri správnej technike skvelý vaginálny orgazmus, no rovnako tak aj vyvrcholenie stimuláciou klitorisu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Pozícia však so sebou prináša aj zopár nevýhod či menších problémov:

poloha je fyzicky náročná tak na muža, ako aj na ženu
niekedy môže mať muž problém dosiahnuť orgazmus
poloha nie je príliš intímna a je tu málo kontaktu
bez spolupráce s mužom a správnej techniky žena nedosiahne vaginálny orgazmus
pozícia kliešte si vyžaduje veľkú flexibilitu ženy

LEN PRE POKROČILÝCH MILENCOV

Táto poloha je náročnejšia nielen na fyzické možnosti ženy, ale tiež aj na správne technické prevedenie zo strany oboch milencov. Odporúčam ju preto pokročilejším párom, ktoré už majú nejaké skúsenosti s polohou ženy hore, prípadne už poznajú to, čo ich vzrušuje najviac.

Ako a kedy polohu kliešte využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť

Ako a kedy polohu kliešte využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť Pozícia kliešte sa hodí do interiéru aj exteriéru, základom je možnosť ženy oprieť sa. Hodí sa uprostred milovania a na jeho úvod, aj kvôli pôsobeniu polohy na príliš rýchlu ejakuláciu. Dá sa však využiť aj na záver kvôli dosiahnutiu zaujímavého orgazmu pre ženu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu je niekoľko možností, ako ju ešte viac využiť:

Rozpáľte sa na úvod: Hoci je poloha ideálna na hlboký prienik a penetráciu vagíny penisom, na úvod odporúčam ako predohru jemné dráždenie. Žena sa môže trieť panvou o mužov penis, ten jej zas môže rukami hladiť prsia, boky a zadoček.

Nielen prirážanie: Pozícia kliešte je skvelá možnosť využiť aj iné typy pohybu, nielen prirážanie. Žena dokáže prežiť najlepšie vzrušenie v prípade krúživých pohybov panvy, pri pohojdávaní sa a pri miernom vlnení.

Aj muž môže byť aktívny: Poloha klieští poskytuje mužovi pri zaklonenej partnerke nielen skvelý výhľad, ale aj príležitosti na aktivitu. Ja odporúčam rukami sa venovať jej stehnám, poprsiu a najmä pošve, pozícia je ideálna na stimuláciu klitorisu.

Príležitosť pre bod G: Chcete si užiť viac stimulácie známeho bodu G? Nie je nič jednoduchšie, čím viac sa žena zakloní dozadu, tým lepšie a intenzívnejšie bude dráždenie a trenie penisu na hornú stenu vagíny pri akomkoľvek pohybe.

Análny sex len pre expertov: Poloha kliešte sa dá využiť aj pre análny sex, ale je to naozaj náročné a určené pre expertov. V tomto prípade sa žena zakloní dozadu len mierne, aby sa mohla na partnerovi hojdať, muž jej môže medzitým dráždiť klitoris.

Najčastejšie otázky o polohe kliešte

Najčastejšie otázky o polohe kliešte Väčšina mužov aj žien pri prvom pohľade na túto polohu len pokrúti hlavou. Dôvodom je, že im príde príliš nemotorná. Tomu zodpovedajú aj ich otázky a dotazy na internetových fórach. Aby som ich trocha upokojil, na tie najdôležitejšie odpoviem:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Je táto poloha určená aj pre dlhodobejšie milovanie?

Príliš nie, nakoľko v prípade väčšieho záklonu vzniká veľký tlak na ženine stehná. Ak je však uhol menší a žena je zaklonená dozadu len mierne, môže v tejto polohe na záver milovania zostať až do dosiahnutia vaginálneho alebo klitoriálneho orgazmu.

Môžu sa pri pozícii kliešte vyskytnúť aj nejaké zranenia?

Z hľadiska rizika poranení týkajúcich sa penisu či vagíny je táto pozícia pomerne bezpečná, nakoľko pri nej nenastávajú žiadne príliš akčné pohyby. Môže však byť riziková pre chrbticu ženy, úplný záklon preto odporúčam len naozaj trénovaným milencom.

Hodí sa táto poloha aj v období počas tehotenstva?

Príliš nie, hoci jej využitiu v prvých mesiacoch nič nebráni. Pozícia kliešte si však vyžaduje napnutie väčšieho množstva svalov vrátane tých brušných, čo môže byť komplikované. Preto odporúčam poohliadnuť sa po menej náročných pozíciách.

Môžu si polohu užiť aj páry, kde majú muži krátky penis?

Áno, ale budú si musieť polohu trocha viac prispôsobiť. Žena sa musí posunúť trocha viac dopredu a tak, aby maximálne dosadla na penis a umožnila mu čo najlepší prienik. Nemôže sa tiež príliš zakláňať dozadu, len tak, aby sa rukami oprela o zem.

Kde všade sa dá poloha kliešte skúšať?

Kdekoľvek, kde máte pevný podklad pod sebou a dostatok priestoru okolo seba. Môžete ju teda praktizovať na podlahe doma, na posteli či vonku v prírode na zemi. V aute to bude problém, vo väčšine prípadov tam totiž panujú stiesnené podmienky.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

DAJTE TOMU VIAC ČASU

Hoci poloha vychádza z jednoduchých pozícií na koníka či iných pozícií, kedy je žena hore, je predsalen o trocha viac náročnejšia na správnu techniku prirážania a stimulácie. Netreba sa preto vzdávať hneď na úvod, ak sa vám nepodarí dosiahnuť orgazmus, skúšajte to ďalej.

Ako fungujú tabletky na oddialenie ejakulácie a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na oddialenie ejakulácie a prečo ich odporúčam Nakoľko poloha kliešte sa hodí aj na problém s príliš rýchlou ejakuláciou, rozhodol som sa pozrieť na tento častý jav u mužov trocha bližšie. Sám som mal v minulosti problém s tým, že som dosiahol orgazmus príliš rýchlo, až kým som nenašiel riešenie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Týmto riešením sú prípravky s rastlinným zložením:

  • Ide o tabletky na perorálne užitie, ktoré obsahujú rastlinné, bylinné a iné prirodzené zložky normalizujúce libido a zároveň zlepšujúce reakcie na sexuálne dráždenie

Zloženie z pohľadu účinných látok býva bohaté a pomerne rôznorodé. V prípravkoch sa tradične vyskytujú rastlinné afrodiziaka, napríklad Všehoj ázijský či Pestrec mariánsky, ktoré pôsobia na libido a zároveň aj na nervovú sústavu. Na skvalitnenie a predĺženie tvrdej erekcie sú tu zas aminokyseliny, veľmi využívané sú L-LyzínL-Citrulín.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Okrem zaujímavého zloženia ponúkajú tabletky aj tieto benefity:

dostupnosť, nakoľko ide o voľne dostupné a voľne predajné prípravky bez receptu, pričom na ich získanie netreba žiadne lekárske vyšetrenie
pohodlnosť pri kúpe, viete si ich totiž kúpiť nielen v lekárni, ale tie najlepšie značky aj priamo od výrobcu z jeho oficiálneho eshopu cez internet
bezproblémové užívanie, keďže vďaka prírodnému zloženiu sa netreba obávať ani pri dlhodobom dávkovaní žiadnych vážnejších vedľajších efektov

Samozrejme, tieto prípravky nie sú všeliekom na každý typ príliš rýchlej ejakulácie, na predčasnú ejakuláciu z dôvodu krátkej uzdičky vám príliš nepomôžu. Majú však všeobecne podporné účinky a vďaka bohatému zloženiu podporujú napríklad aj predĺženie erekcie.

DODRŽUJTE DÁVKOVANIE

Pokiaľ chcete využiť účinky spomínaných prípravkov na maximum, riaďte sa inštrukciami týkajúcimi sa dávkovania od výrobcu. Neprekračujte maximálnu dennú dávku a hlavne si pamätajte, že keďže sú to prípravky s prírodnými látkami, je nutné dlhodobé užívanie.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Príliš rýchle ejakulovanie býva niekedy aj dôsledkom nadmerného sexuálneho libida či vzrušivosti. Práve na tieto dva faktory cieli poloha klieští, no existujú aj iné možnosti, ako ich zvládnuť. Ja sám preferujem tie prirodzenejšie, kam patria aj spomínané tabletky s prírodnými zložkami. Chceli by ste ich vyskúšať tiež? Žiaden problém!

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Pozor si však dajte pri výbere konkrétnych značiek. Pri ich výbere sa zameriavajte nielen na to, čo vám sľubuje výrobca na obale, ale aj na to, ako prípravky účinkujú v praxi. Ako to zistiť? Najlepšie podľa referencií a skúseností. Tu sú tie moje:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie