Zerex: Podpora erekcie a predĺženia sexuálneho styku. Je to pravda, alebo len reklama?

zerex megabalik

Zerex sa stará o zdravie celej rodiny a intimita nie je výnimkou.

Chcete pozdvihnúť kvalitu svojho intímneho života, byť plný energie, dbať o svoju duševnú pohodu, mať silnú imunitu, dobré trávenie, zdravé srdce, cievy, pečeň, či kĺby? Užívať si život bez zbytočného stresu a cítiť sa vitálny v každej oblasti života? Potom určite vyskúšajte doplnky stravy od značky ZEREX. Spoločnosť Activelife Investments ktorá značku vytvorila pred desiatimi rokmi, stojí za zrodom širokého produktového portfólia zameraného na zdravie celej rodiny. Dôkazom toho, že ZEREX sa stará o zdravšie ”ja” každého z nás, bez ohľadu na vek, pohlavie, či vekovú kategóriu, sú desiatky certifikovaných výrobkov, ktorých kvalitu si odskúšalo už viac ako 300 000 spokojných zákazníkov.

Výživové doplnky pre udržanie vitality a pevného zdravia si kupujú ľudia nie iba na Slovensku, ale aj v Českej republike, Nemecku, Rakúsku, Maďarsku, či Francúzsku.  

Doplnky sú vyrábané v Európskej únii a samozrejmosťou je certifikát vydaný Úradom verejného zdravotníctva Slovenskej republiky. Výhodou je tiež testovanie v akreditovaných skúšobných laboratóriach. V ponuke nájdete dokonca produktovú radu, z ktorej veľká časť sa hrdí označením 100% Vegan a BIO. Spoločnosť rovnako vyvíja aktivity na to, aby sa v blízkej dobe mohla stať nositeľom statusu Eco-Friendly.

Na stránkach zerex.sk nájdete pomocníkov pre pevné zdravie v týchto kategóriách: Intimita a urológia, trávenie a metabolizmus, duševná pohoda, zdravie a krása, vitamíny a minerály.

Značka pri vývoji myslí naozaj na všetkých, a tak ponúka kvalitné produkty na prírodnej báze, nápomocné pri budovaní pevnej imunity dospelých aj detí.

Na svoje si prídu ľudia vystavení veľkému nervovému napätiu, stresu, alebo tí, ktorí trpia problémami so spánkom.

Nachádzajú sa tu aj prírodné prípravky nápomocné pri chudnutí a na správnu funkciu metabolizmu.

Ak ste diabetik, môžete naturálnym spôsobom ovplyvniť redukciu cukru v krvi.

ZEREX sa venuje tiež problémom s cholesterolom, cievami a pečeňou.

Významné zastúpenie má rada pre ženy, ktorá sa stará o zdravie, vitalitu, pleť, vlasy i nechty.

Vďaka prémiovej kĺbovej výžive staršia generácia môže vyraziť na prechádzku s vnúčatami a milovníci športu nemusia odkladať svoje koníčky pre bolesti kĺbov.

Podporiť svoje zdravie môžete samozrejme v oblasti potencie, predĺženia pohlavného styku, a súčasne prostaty, či močových ciest. 

Erekciablog si do hľadáčika vzala práve kategóriu cielenú na intimitu, pozostávajúcu z prípravkov na prostatu, andropauzu a erektilnú dysfunkciu.

Tablety Zerex nie je treba zrejme väčšine mužov vôbec predstavovať. Ide o značku voľnopredajných prípravkov určených na zlepšenie erekcie, predĺženie pohlavného styku a aj na zvýšenie libida či sexuálneho výkonu. Zerex má pritom 100 % prírodné zloženie a je bez receptu.

Táto značka je pritom na našom trhu už 10 rokov, pričom podľa informácií priamo od výrobcu vyskúšalo tabletky viac ako  300 000 mužov. Tabletky majú certifikát nielen Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, ale prešli aj skúškami akreditovaného laboratória.

To, čo sa mi na značke páči, je špecializácia. Výrobca totiž na trh uviedol nie jeden, ale hneď tri druhy tabliet a to Zerex Klasik, Zerex ExtralongZerex Ultragold. Každému typu sa budem venovať aj samostatne, tu však zhrniem všetko podstatné.

Doba testovania produktu2 mesiace
Kedy sa dostavili prvé účinkyuž do 1 týždňa
Bez receptu✅ áno
Zlepšenie erekcie
Zvýšenie libida
Zväčšenie penisudo 1 cm počas dlhodobého užívania
Vedľajšie účinkyžiadne
Vekvšetky vekové kategórie
Diskrétne doručeniediskrétne doručené do 1-2 dní
Lepšia alternatívaStoporex Klasik, Stoporex Prolong
Cena + Zľavový kupón29.90 € [kupón na 2 €: DOG2]
Verzie tabliet ➡️ Zerex Klasik - podpora erekcie
➡️ Zerex Extralong - predlženie sexu
➡️ Zerex Ultragold - podpora erekcia dlhodobo
Overený predaj Oficiálny e-shop

Výrobca a pôvod

Zerex Výrobca a pôvod Za značkou Zerex stojí spoločnosť Active life Investments , pričom značka samotná má u nás už dlhoročnú históriu. Samotný Zerex má označenie „Made in EÚ“. Zloženie tabletiek je známe a samotný produkt má certifikát vydaný Úradom verejného zdravotníctva Slovenskej republiky.

 

Čo je ešte dôležitejšie, ako certifikát, sú skúšky v praxi. Zerex je ako jeden z mála producentov odskúšaný v laboratórnych podmienkach, čo mu dáva punc dôveryhodnosti. Vďaka laboratórnemu prevereniu máte 100 % garanciu, že v tabletke dostanete presne všetko to, čo výrobca deklaruje. Za mňa veľký palec nahor, nakoľko toto u konkurencie nie je samozrejmosť.

Zerex

  • Erekcia a stoporenie
  • Predĺženie erekcie
  • Zvýšenie testosterónu a chuti na sex

Zloženie a účinné látky

Zerex Zloženie a účinné látky Ako som už spomenul, Zerex je čisto prírodný produkt. Napriek tomu, že väčšina jeho konkurencie sa na tento fakt odvoláva pri „ospravedlňovaní“ slabších účinkov, Zerex otáča túto skutočnosť vo svoju výhodu. Musím dodať, že oprávnene, nakoľko svojim zložením patria tieto tabletky patria medzi špičku. Nájdete tu hneď niekoľko látok, ktoré by ste u konkurencii hľadali márne.

V tabletkách nájdete nasledujúce látky:

Schizandra chinesis: Schizandra čínska je rastlina s červenými plodmi, ktorá sa veľmi hojne využíva v tradičnom liečiteľstve. Ide o skvelý prírodný životabudič, ktorý je v starej ázijskej medicíne považovaný doslova za všeliek. Vďaka svojim účinkom pomáha nájsť stratenú sexuálnu energiu a môže prispieť k oveľa intenzívnejšiemu a dlhšiemu pohlavnému styku.

Tribulus Terrestris: Tribulus Terrestris, čiže Kotvičník zemný, môžete nájsť najmä v Ázii. Ide o stimulant vyhľadávaný napríklad aj profesionálnymi športovcami, ale rovnako sa tiež využíva v tradičnej ázijskej medicíne. V Zerexe ho možno nájsť najmä pre pozitívny vplyv na hladinu testosterónu, ale aj pre zvýšenie vytrvalosti a fyzickej výkonnosti.

Ženšen: Táto rastlina je nazývaná aj Všehoj ázijský a patrí medzi najznámejšie liečivé rastliny. Revitalizuje funkcie pohlavného ústrojenstva a stimuluje tvorbu hormónov. Je to tiež známy prostriedok na tlmenie únavy a celkové uvoľnenie. Vďaka týmto účinkom pomáha k zlepšeniu erekcie a k uvoľneniu stresu.

Lepidium Meyenii: U nás je táto rastlina známa skôr pod označením Maca. Ide o prírodné afrodiziakum, ktoré pochádza z Južnej Ameriky, kde bolo známe už z čias prvých civilizácií. Výťažky z rastliny podporujú najmä lepšiu potenciu a zvyšujú libido, niekedy sa rastline dokonca hovorí aj „prírodná viagra“.

Vitamíny skupiny B: Nie vo všetkých typoch Zerexoch, ale len vo verzii Ultragold, možno nájsť vitamíny B. Konkrétne ide o vitamíny B2, B6 a B12. Viete, aký je zmysel ich prítomnosti v týchto tabletkách? Podpora a zvýšenie chuti na sex pre mužov v každom veku, aj v tom vyššom.

Pestrec mariánsky: Pestrec mariánsky sa využíva najmä pri ochoreniach pečene, ale tam jeho účinky zďaleka nekončia. Možno aj preto si ho vybral výrobca do tabletiek Zerex, keďže Ostropestrec, ako sa niekedy bylina nazýva, pomáha zlepšiť prekrvenie v oblasti genitálií a zároveň chráni tenké a citlivé žily v pohlavnom úde.

L-Lyzín: Táto aminokyselina patrí medzi esenciálne aminokyseliny, čiže náš organizmus si ju nevie syntetizovať sám. L-Lyzín pomáha pri detoxikácii tela, ale je najmä dôležitý pri obnove ciev a používa sa aj pri podpornej terapii kardiovaskulárnych ochorení. Zlepšuje tiež prekrvenie penisu, vďaka čomu môžete predĺžiť dobu erekcie.

L-Citrulín: Medzi aminokyseliny podporujúce lepšiu erekciu vďaka zlepšeniu prekrvenia pohlavného údu patrí aj L-Citrulín. Vďaka lepšiemu prekrveniu ciev prichádza k pevnejšej a kvalitnejšej erekcii, pričom v kombinácii s inými aminokyselinami v Zerexe dochádza dokonca aj k rýchlejšiemu nástupu erekcie.

Čo sa týka obsahu látok, jednotlivé verzie tabliet Zerex sa v tomto mierne odlišujú. Tu je prehľadná tabuľka, ktorý Zerex aké látky obsahuje:

Látka:Zerex KlasikZerex ExtralongZerex Ultragold
Tribulus Terrestris150 mg100 mg300 mg (40% saponínov)
L-Arginín100 mg100 mg150mg
Maca50 mg-200 mg (Lepidium meyenii) extrakt 10:1
Ginko dvojlaločné50mg20mg20 mg
Ženšen-100mg-
Schizandra chinensis --50 mg (extrakt 4% schizandrinu)
Zinok-10 mg15 mg (150% RVH)
Vitamín B2 (riboflavín)--2,8 mg (200% RVH)
Vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid)--2,8 mg (200% RVH)
Meď (glukonán meďnatý)--2 mg (200% RVH)
Vitamín B12 (kyanokobalamín)--5,0 µg (200% RVH)

PRE SENIOROV

Špecialitou na našom trhu je Zerex Ultragold, ktorý je svojim zložením určený špeciálne pre mužov v strednom veku a pre seniorov. Obsahuje viacero vitamínov skupiny B a tiež zinok či meď. Svojim spôsobom je doslova unikát!

Dávkovanie a užívanie

Zerex Dávkovanie a užívanie Zerex na rozdiel od bežných liekov na predpis neúčinkuje okamžite a za každých okolností. Naopak, lepšie je jeho dlhodobé užívanie. Na druhú stranu, výrobca sám hovorí, že je možné užiť aj jednu tabletku, pričom denné odporúčané maximum sú 2 tablety.

  • 1 tableta = jednorazová dávka. Užiť tabletku je potrebné 60 minút pred sexuálnym stykom.
  • Maximálna denná dávka sú 2 tablety. Zerex by sa nemal miešať s alkoholom.

Vzhľadom na to, že prípravok je kategorizovaný ako výživový doplnok, odporúčam dlhodobejšie užívanie. U niekoho sa totiž môžu prejaviť pozitívne účinky skôr, u iného zas neskôr. Aby ste predišli sklamaniam, je potrebné rátať s rozumnou dobou, než sa vyššia hladina účinných prírodných látok v tele prejaví.

Účinky

Zerex Účinky Zerex je primárne určený na zlepšenie erekcie a potencie. Myslím, že toto je alfa a omega jeho účinkov a pokiaľ je práve toto váš cieľ, nemyslím si, že by ste zostali sklamaní. Navyše, ako som spomenul v úvode, výrobca má v ponuke na trhu až tri druhy tabliet, pričom každá je v niečom viac účinná a na niečo sa viac zameriava.

Hoci sa účinky jednotlivých typov Zerexu sa mierne odlišujú, jeden je spoločný: podpora erekcie a zlepšenie sexuálneho výkonu. Tú sú najdôležitejšie účinky jednotlivých prípravkov:

Erekcia a stoporenie

V každom z troch typov prípravkov Zerex sú obsiahnuté všetky účinné prírodné látky nevyhnutné pre lepšie prekrvenie penisu a nástup kvalitnej erekcie. Tu platí, že miera úspechu je individuálna u každého muža, pričom to závisí jednak na miere problému s erekciou a jednak na dĺžke užívania Zerexu. Čím dlhšie ho budete „brať“, tým lepší výsledok sa dostaví.

Predĺženie erekcie

Dlhšie trvajúcu erekciu sľubujú najmä Zerex ExtralongZerex Ultragold. V prvom prípade ide o prípravok obohatený o Pestrec Mariánsky a Ženšen, ktorý je určený pre predĺženie sexuálneho aktu podporou dlhšej erekcie. V druhom prípade ide o verziu Zerexu špeciálne určenú mužom v strednom veku a seniorom. V tomto prípade sa účinok dostaví s najväčšou pravdepodobnosťou až pri dlhodobom užívaní, výrobca hovorí o minime 3 mesiacov.

Zerex

  • Erekcia a stoporenie
  • Predĺženie erekcie
  • Zvýšenie testosterónu a chuti na sex

Predčasná ejakulácia

Pre tých mužov, čo majú problémy s príliš rýchlou ejakuláciou a predčasným vyvrcholením, prináša Zerex tabletky s označením na balení Extralong. Výrobca ich opisuje ako špeciálne tablety pre mužov, ktorých trápi rýchle vyvrcholenie. Ja som Extralong užíval a hoci som nemal až tak vážne problémy s predčasnou ejakuláciou, pocítil som naozaj určité zlepšenie.

Zvýšenie testosterónu a chuti na sex

Zvýšenie chuti na sex je charakteristické pre všetky typy Zerexu, avšak špeciálne Zerex Ultragold je odporúčaný tým mužom, ktorých trápi príliš nízke libido. Jednou z najčastejších príčin libida je nedostatočná hladina testosterónu a práve v tejto oblasti by mali tabletky pomôcť.

Už aj letmý pohľad odhalí, že napríklad Kotvičníka zemného je tu 3 násobne viac, než v Zerexe Klasik. Pre tých, čo majú najväčšie problémy je tak určený práve tento Zerex.

RÝCHLY NÁSTUP ÚČINKOV

Výrobca deklaruje rýchly nástup účinkov, čo sa nepriamo spomína aj v inštrukciách k dávkovaní, nakoľko podľa návodu stačí užiť jednu kapsulu 60 minút pred pohlavným stykom. Ja by som taký optimista nebol, ale jedno viem potvrdiť: Zerex u mňa naozaj fungoval.

Nežiaduce účinky

Zerex Nežiaduce účinky Toto je silná stránka nielen Zerexu, ale prakticky väčšiny najúspešnejších prírodných tabletiek na zlepšenie erekcie. Vďaka prírodnému zloženiu bez pridania rôznych náhrad, umelých látok alebo chemikálií je totiž riziko výskytu nežiaducich účinkov naozaj minimálne.

Napriek tomu netreba zabúdať, že existuje určité maximálne dávkovanie a rovnako tiež na to, že hoci sa jedná o výživový doplnok, nejde o náhradu stravy. Ak budete dodržiavať dávkovanie a nie ste precitlivený na žiadnu zo zložiek, nemal by byť problém s užívaním tabliet.

Zaznamenal som však na internete u niektorých mužov na úvod užívania menšie tráviace problémy, ktoré pomerne rýchlo prešli. Ide ale rozhodne o ojedinelý stav a podľa mňa nič vážne. V tejto oblasti buďte teda bez obáv.

Balenie a cena

Zerex Balenie a cena Zerex je možné zakúpiť vo viacerých typoch balení. Ako veľké pozitívum vidím možnosť zakúpenia len 2 tabletiek na otestovanie účinkov. To však platí len pri Zerexe KlasikExtralong, pri type Ultralong takúto možnosť nemáte. Na úvod odporúčam ale bežné balenie, ktoré vám vydrží viac dní a budete tak môcť objektívnejšie zhodnotiť účinky.

Tu sú balenia jednotlivých druhov Zerexov a ich ceny:

Typ balenia:Množstvo tabliet:Cena za balenie:Cena za tabletku:Ušetríte:Overená kúpa:
Zerex Klasik1229,90 €2,49 €-Chcem skúsiť
Zerex Extralong1234,00 €2,83 €-Chcem skúsiť
Zerex Ultragold12065,20 €0,54 €-Chcem skúsiť
Zerex Megabalik144115,00 €0,79 €10% Chcem skúsiť

Zerex

  • Erekcia a stoporenie
  • Predĺženie erekcie
  • Zvýšenie testosterónu a chuti na sex

Samozrejme platí, že čím väčšie balenie si objednáte, tým je lepšia cena za jednu tabletku. Ak teda zistíte, že Zerex u vás funguje, odporúčam si nabudúce objednať väčšie balenie, nakoľko sa to oplatí viac. Určite by som nevolil rôzne náhrady alebo generiká od predajcov cez podozrivé inzeráty, šetriť takýmto spôsobom sa vám rozhodne nevyplatí.

Kde kúpiť

Zerex Kde kúpiť Prípravok je možné kúpiť bez receptu, takže nemusíte navštevovať lekára a absolvovať vyšetrenia. Zerex kúpite nielen online cez eshop, ale aj v lekárni.

Myslím si však, že to vôbec nemusí byť problém. Ako tak poznám väčšinu mužov, zrejme by sa aj tak báli a ostýchali tabletky kúpiť osobne. Ostáva tak už možnosť kúpiť produkt len online cez internet.

Najlepšou voľbou bude priamo oficiálna webstránka www.zerex.sk, čo je v podstate priamo portál značky Zerex. Ako ukazujú moje skúsenosti a dlhé hodiny vlastného pátrania po internete, ide v podstate o jediný naozaj overený a 100 % predajný kanál.

ORIGINÁL JE NAJLEPŠIA VOĽBA

Pre istotu chcem ešte raz zdôrazniť, že oficiálny predajca Zerexu je jediná možnosť, ako získať originálne tabletky a garanciu, že dostanete presne to, čo ste si objednali. Neulakomte sa na rôzne napodobeniny, v drvivej väčšine ide o podvod, ktorý navyše nebude účinkovať.

Online objednávka, doprava a doručenie

Zerex Online objednávka, doprava a doručenie Predaj tabletiek je teda výhradne cez internet, čo má jednu veľkú výhodu: pohodlné objednanie. Presne tak, vyplnenie objednávky zaberie len zopár minút a nemusíte pritom nikam chodiť alebo sa s nikým kontaktovať. Objednanie prebieha nasledovne:

  • Najprv si vyberiete typ tabletiek a veľkosť balenia
  • Vyplníte svoje osobné údaje vrátane adresy
  • Zvolíte si platbu buď bankovým prevodom alebo na dobierku
  • Vyberiete si spôsob dopravy a objednávku odošlete

Zerex

  • Erekcia a stoporenie
  • Predĺženie erekcie
  • Zvýšenie testosterónu a chuti na sex

Na výber máte viac druhov dopravy. Najlacnejšie je dodanie prostredníctvom Slovenskej pošty, ktoré stojí len 2,99 €. ROvnakú cenu zaplatíte aj cez doručenie do Z-BOXU Packety. Cez balíkobox máte možnosť vyzdvihnutia zásielky aj cez víkend, doprava stojí 3,20 €. Najviac stojí kuriér UPS – 3,99 €, avšak tu máte dodanie spravidla do 24 hodín.

Pri objednávke nad 49 € ponúka výrobca dodanie zdarma, čiže ak budete objednávať väčšie balenie, určite by ste túto cenovú akciu mali využiť. Pri objednávke nad 100 € môžete získať dokonca aj špeciálny darček. Čo to je, vám neprezradím, aby ste zažili naozaj to pravé prekvapenie 🙂 Balenie je v každom prípade diskrétne a to isté platí aj o samotných údajoch v objednávke.

Medzi možnosťami platby nájdete: Platba kartou (GP webpay), Dobierku (1,20€), SEPA bankový prevod, Gpay, Apple pay, Edenred a Benefit plus.

GARANCIA VRÁTENIA PEŇAZÍ

Za podmienky, že produkt/tovar je spotrebovaný maximálne v rozsahu 50%, kupujúci je oprávnený produkt vrátiť, pričom má nárok na vrátenie 100 % hodnoty produktu vo forme poukazu od Predávajúceho, ktorý je Kupujúci oprávnený využiť na kúpu akéhokoľvek produktu ponúkaného Predávajúcim. Kupujúci môže právo na vrátenie tovaru podľa predchádzajúcej vety uplatniť do 14 dní odo dňa prevzatia zásielky s tovarom a poukaz je v takom prípade platný 30 dní odo dňa uplatnenia práva na vrátenia tovaru. Zároveň je Kupujúci povinný vrátiť tovar v uvedenej 14 dňovej lehote v originálnom balení, s vyplneným formulárom vrátenia ceny za tovar a s originál faktúrou od nákupu.

Najčastejšie otázky

Zerex Najčastejšie otázky Keďže moja recenzia by mala byť absolútne objektívna a komplexná, nestačia len strohé technické informácie. Na druhú stranu, toto nie je len blog, kde by som niečo chcel násilím propagovať a zamlčať nevýhody. Preto som sa rozhodol nájsť tie najdôležitejšie otázky súvisiace so Zerexom a na základe vlastných skúseností na ne aj zodpovedať:

Existujú nejaké prekážky užívania Zerexu?

Výrobca sám upozorňuje, že tablety sú určené pre dospelých, čiže musíte mať 18 rokov a viac. Prekážkou užívania sú však niektoré zdravotné problémy. Ak ste mali cievnu mozgovú príhodu, srdcový infarkt, ak trpíte nízkym krvným tlakom alebo máte iné problémy so srdcom, Zerexu sa vyhýbajte.

Je Zerex určený len pre mužov, alebo ho môžu užívať aj ženy?

Čoraz viac zachytávam otázky týkajúce sa tabletiek podporujúcich chuť na sex, kam patrí aj Zerex, ohľadom ich možností užívania pre ženy. Ja osobne nevidím dôvod, pre ktorý by ženy mali užívať Zerex, no zároveň nevidím možné negatívne účinky. Ako odpoveď však hovorím: nie, Zerex nie je určený pre ženy.

Ide dokopy Zerex a alkohol?

Alkohol je popri fajčení jedna z najčastejších nerestí nás mužov. Možno však prehodnotíte svoj životný štýl, pretože alkohol a fajčenie nejdú dokopy s kvalitnou erekciou a libidom. Rovnako tak nejde dokopy Zerex a alkohol, jeho užívanie naraz s tabletkami výrobca doslova zakazuje.

Je rozdiel medzi užívaním tabletiek krátkodobo a dlhodobo?

Určite je, hoci vám to takmer žiadna oficiálna reklama alebo vyjadrenie distribútora nepovedia. Dať si jeden Zerex len hodinu pred pohlavným stykom a očakávať výsledok je síce dobrý marketing, ale väčšine mužov to môže priniesť sklamanie. Naopak, dlhodobé užívanie má podľa prieskumov až 80 % šancu, že sa dostaví zlepšenie erekcie.

Ako viem, že mi Zerex pomôže a nepôjde o vyhodené peniaze?

Rovno poviem, že na toto zodpovedať naisto neviem. Viem však dve veci: u mňa Zerex účinkoval až prekvapivo dobre a drvivá väčšina mužov si ho pochvaľuje a kupuje. Myslím si, že to nebude náhoda. Už len zložením sú tabletky o konskú dĺžku pred konkurenciou a preto si myslím, že ak chcete vyskúšať niečo bez lekárskeho receptu, Zerex by ste určite nemali obísť.

Skúsenosti

Zerex Skúsenosti Čo hovoria skúsenosti mužov? Podľa štatistík zverejnených priamo na oficiálnej webstránke výrobcu vyskúšalo tabletky už viac ako 300.000 slovenských mužov. Z nich až 80 % bolo spokojných s ich účinkom. Tomuto číslu samozrejme môžeme, ale aj nemusíme veriť. Preto som sa rozhodol spraviť menší prieskum.

Našiel som viaceré internetové fóra a diskusie, kde sa muži vyjadrujú o účinkoch Zerexu. V princípe sa skúsenosti, reakcie a referencie dajú zhrnúť do dvoch kategórií: prehnane pozitívne a prehnane negatívne. Mám dojem, že za jednou aj druhou kategóriou nebudú reálni užívatelia, ale skôr ide o účelové komentáre.

Prečo účelové? Zerex totiž je na trhu jasnou jednotkou a masívne investuje do propagácie. O sebe sa snaží šíriť len dobré správy, investuje do reklamných videí a podobne. To isté, ale v opačnom garde, sa potom snažia robiť jeho konkurenti.

Triezve názory evidentne skutočných užívateľov sú tak v jasnej menšine, ale dajú sa nájsť. Tabletky si pochvaľujú najmä muži v strednom veku a tí, čo ich užívajú dlhšiu dobu. Našiel som aj mierne neisté komentáre, ktoré hovoria o tom, že Zerex vôbec neúčinkuje „na počkanie“. S tým sa stotožňujem. Reálne očakávania sú namieste, prehnaný optimizmus alebo pesimizmus určite nie.

Vlastná skúsenosť

Zerex Vlastná skúsenosť Je lepšie raz zažiť, ako o niečom stokrát počuť. Ja osobne sa riadim týmto pravidlom a Zerex som vyskúšal. Vlastne, stále ho z času na čas beriem, pretože ho považujem za veľmi dobrý a účinný prostriedok na zlepšenie kvality vlastného milostného života.

Ja som tento prípravok užíval niekoľko mesiacov a oproti konkurencii som videl jeden veľmi dôležitý rozdiel: intenzívnejšie účinky. Áno, mierne zlepšenie erekcie alebo predĺženie sexuálneho styku priniesli aj niektoré konkurenčné značky, no Zerex mal naozaj najviac viditeľný výsledok.

Diskrétne doručenie OBJEDNÁVKA A DODANIE

Na jednotku hodnotím celý proces od objednania až po dodanie, ktoré bolo naozaj expresné. Stalo sa mi dokonca aj to, že som mal Zerex už na druhý deň po objednaní. S niečím podobným som sa naozaj nestretol u žiadneho iného prípravku, takže za toto má výrobok u mňa veľké plus.

Výsledok vlastného testovania

Zerex Výsledok vlastného testovania Ja osobne som vyskúšal všetky typy Zerexov a u žiadneho som nespozoroval vedľajšie účinky, čo je pozitívne. Rovnako tak všetky druhy tabletiek u mňa pozitívne podporili schopnosť dosiahnuť erekciu na dlhšiu dobu a najmä vo viditeľne lepšej kvalite.

  • Pokiaľ teda chcete jednoduché zhodnotenie Zerexu, dávam mu známku 1, ale s jednou podmienkou

Tá podmienka je, že užívanie je dlhodobejšie a očakávania sú reálnejšie. Na druhú stranu, myslím si, že väčšina mužov práve vyššie spomenuté dve veci akceptuje. Ak máte seriózny problém vôbec dosiahnuť erekciu, čie máte úplnú erektilnú dysfunkciu, Zerex vám podľa mňa nepomôže. Tu pomôže jedine lekár a lieky na predpis.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Pokiaľ máte ale napríklad problém s kvalitou erekcie a jej dĺžkou, alebo ak nemáte dostatočnú chuť na sex, Zerex vám môže naozaj pomôcť. Myslím, že najmä muži v strednom veku a tí, čo majú príliš stresový život či nezdravý životný štýl, sú cieľovou skupinou pre tieto tabletky. Samozrejme, za podmienky, že zlepšia aj svoju životosprávu a budú Zerex užívať pravidelne a dlhodobo.

Zhodnotenie

Zerex Zhodnotenie Čo dodať na záver? Asi jedno jednoduché odporúčanie: kým to nezažijete, nebudete vedieť. Osobne si myslím, že väčšine mužov Zerex pomôže a vychádzam pri tom nielen z vlastnej skúsenosti, ale aj z môjho prieskumu v tejto oblasti. Rovnako tak môžem povedať, že ak vám nezabrala iná značka podobných prípravkov, pri Zerexe je väčšia šanca, že sa to podarí.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tabletky totiž majú naozaj nepomerne kvalitnejšie zloženie a koncentráciu účinných látok, ako ich konkurencia. To je veľmi dobrý základ pre skutočne účinnú pomoc pre tých, čo ju potrebujú. Nie nadarmo je značka Zerex na trhu už 5 rokov a čoraz viac mužov si tieto tabletky objednáva pravidelne – nie je za tým reklama, ale najmä pozitívna skúsenosť.

Tu sú 4 dôvody, prečo by ste tablety Zerex mali skúsiť:

  • pre každý typ problému má Zerex špeciálny typ tabliet a to ako jediný na trhu
  • vďaka 100 % prírodnému zloženiu nehrozia problémy s vedľajšími účinkami
  • na kúpu nepotrebujete lekársky recept a nemusíte absolvovať žiadne vyšetrenie
  • máte záruku vrátenia peňazí, ak by u vás Zerex neúčinkoval

Odporúčam: Zerex Megabalík je cenovo najvýhodnejšie balenie (ušetríte 10%)

Určite nečakajte, že na 100 % budú tabletky účinkovať u každého jedného muža. Rovnako tak nie je možné zaručiť, že pomôžu každému z vás. 80 % spokojnosť je ale podľa mňa veľmi dobré číslo, ktorým sa nemôže pochváliť len tak hocikto.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Pokiaľ by som mal Zerex vystihnúť jedným prívlastkom, bolo by to: unikátny. Presne taká je značka najúspešnejších voľne dostupných tabliet pre mužov na zlepšenie ich potencie a zvýšenie kvality sexuálneho života. Moja intuícia mi vraví, že v prípade Zerexu určite nestupíte vedľa, ak mu dáte šancu a aspoň ho vyskúšate. Nemáte čo stratiť, môžete naopak veľmi veľa získať. Za mňa ho určite odporúčam.

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.03

635 Hodnotení

zerex je NAJLEPŠÍ! vyskúšal som ho pred pár mesiacmi a odvtedy už nechcem nič iné, je to presne to, čo som hľadal. rýchle a jednoduché objednanie, takmer okamžité doručenie, cena v pohode, užívanie triviálne jednoduché. navyše, veľkou výhodou je, že si môžem kúpiť aj väčšie balenie. začal som tým menším, že nech vyskúšam, ale teraz už naisto viem, že budem zerex užívať dlhodobo a pri väčšom balení sa to brutálne oplatí. pre mňa jednoznačne top!

TT-Kraken píše 05 júna 2018 o 08:00

dlhodobo mi pride ale cena zerexu trocha vela. neviete niekto, nie je mozne ziskat nejaku zlavu pri trvalom odbere? ako ano, je to lacnejsie, nez napriklad viagra a podobne, ale to je zas aj liek na predpis, zerex su tabletky, ktore si kupite len tak. proti samotnej znacke nemam nic, vyskusal som a nieco mi to pomohlo, ale ak by som to mal uzivat nebodaj nastalo, tak by to stalo dost vela penazi 🙁 som skusal aj lacnejsie znacky ine, ale tam zas bol ucinok velmi slaby

jeloo-h píše 17 septembra 2018 o 08:45

načo skúšať niečo lacnejšie, čo ale nepomôže? ja som kedysi zerex užíval a pokiaľ viem, ak si objednával pravidelne, prišiel ti vždy nejaký kupón na zľavu pri ďalšej objednávke. podľa mňa teda stačí prípadne kontaktovať predajcu a zistiť, čo sa dá v tejto veci spraviť. alebo objednať väčšie balenie a to vydrží dlhšie a bude to aj lacnejšie.

antonERKO píše 18 septembra 2018 o 20:06

ja mam na to jasny nazor. som rad, ze zerex som skusil, ale je podla mna neumerne drahy. ved si len spocitajte cenu pri dlhodobom pouzivani, to je brutalne nieco. ak naozaj potrebujete pomoct, chodte za lekarom, tam to mate naisto. ak nemate az take vazne problemy, pouvazujte skor nad tym, co robite a ako zijete. ak niekto pravidelne pije a fajci, nepomoze mu nic. treba zdravo zit a problemy s erekciou vas budu obchadzat. zdar!

BAbravoMan píše 07 júna 2018 o 17:38

ja si naopak myslím, že Zerex môže pomôcť práve tým mužom, čo majú problémy s erekciou spojené práve so životným štýlom, aspoň u mňa tomu tak bolo. áno, obmedzil som napríklad aj to fajčenie, ale nie je to samo o sebe postačujúce. niečo mi tam chýbalo a to niečo bolo práve Zerex, teda ja som vyskúšal túto značku. nehovorím, že neexistujú aj iné, ale podľa mojich skúseností je toto najlepšia voľba. uznávam tiež, že pri najvážnejších prípadoch je treba už lekár. s tou cenou ale nesúhlasím, podľa mňa je adekvátna výsledkom!

leonardo-da-v píše 07 júla 2018 o 07:03

chcela by som sa spytat, ktory zerex by som mala objednat manzelovi. ake su vase skusenosti, ktory je najlepsi? manzel ma nieco po 50ke a nema nejaky velky problem, ktory by mu znemoznoval erekciu, ale rada by som povzbudila aj jeho libido a sexualny apetit. rozhodujem sa este stale aj medzi zerexom a ejoyom, neviem, co je lepsie. ak by som chcela, aby to uzival dlhodobo, musim totiz zvazovat aj cenu a tu je ejoy urcite lacnejsi, najma pri vacsom pocte baleni. najprv by som ale asi vyskusala zerex, len neviem ktory. dakujem za vas nazor, evka

1970evka píše 22 júna 2018 o 07:48

mne sa osvedčil zerex ultragold, ale nepoteším ťa, tá cena bude určite o niečo vyššia. poznáš asi ale príslovie, že kvalita niečo stojí a čo je zadarmo, tak aj tak funguje. ejoy, ktorý zvažuješ, som vyskúšal, no ultragold je pre niekoho po 50ke podľa mňa oveľa lepší, aspoň ak to hodnotím zo svojho pohľadu. vyskúšaj najprv to, ak manžel nebude spokojný, skús ejoy. snáď som pomohol aspoň trocha

nokturnoRR píše 08 júla 2018 o 21:31

ja mam naopak velmi dobru skusenost s ejoyom a treba zohladnit aj to, aky je pomer ceny a vykonu. ked som uzival ejoy aj zerex, nevidel som az tak velky rozdiel v ucinkoch, urcite nic, co by bolo ohromujuce a podobne. takze podla mna, skus najprv ejoy a ak bude vysledok podla tvojich predstav, ja by som pri tejto znacke urcite zostal

Popletko1977 píše 10 júla 2018 o 17:37

tak, skusila som a musim zerex pochvalit. objednala som ho muzovi, zacal ho uzivat, prve dva tri tyzdne to nebolo este uplne ono, ale teraz skoro po troch mesiacoch mozem povedat, ze zmena je naozaj viditelna. k ejoyu sme sa nedostali, so zerexom sme spokojni, takze ak sa nic vazne nestane, tak to tak aj zostane. vdaka vsetkym za komentare!

1970evka píše 20 septembra 2018 o 21:13

Zdravim suhlasim investovat do zarex ultragold nedavno som ho začal použivat a hned prvá tableta mi zaručila 4 krat erekciu za 1 hod a to dodavam penis ako skala a dlžka o 2 cm čo je proste parada konečne moje mužo funguje ako ma a ktomu ultragold ja skvele 120 kusov tabliet čo je dostatočna 3 mesačna zasoba…;-)

faster píše 16 apríla 2020 o 00:44

ja mam so zerexom velmi cerstvu a nedavnu skusenost a mozem povedat, ze nie uplne tu najhorsiu. ale pripisujem to tomu, ze ho zatial uzivam len dva tyzdne a aj to nie kazdy den ale len obcas. prve vysledky tu ale su, najma zlepsenie prekrvenia pohlavneho udu je zretelne a jasne, co sa prejavi vacsou tvrdostou ked mi penis stoji. pevne vsak verim, ze to casom bude este lepsie. co chcem ocenit, to je naozaj okamzita reakcia na objednavku, tabletky mi prisli prakticky o dva dni a zasielka bola absolutne anonymna, coho som sa trocha bal, kedze som tabletky objednaval prvy krat. zatial teda super

lebo_leco_preco píše 21 septembra 2018 o 16:15

treba trocha pockat, tiez to bolo zo zaciatku menej intenzivne a menej viditelne a potom sa to zlepsilo. tieto typy tabliet proste takymto sposobom funguju, je tam ista doba nabehu, kedze tam su „len“ prirodne extrakty. ale netreba sa bat, ono to pride skor ci neskor, hlavne treba uzivat tabletky co najcastejsie, samozrejme, v ramci davkovania

jeminoD píše 23 septembra 2018 o 11:00

a môžem sa spýtať, či je možné kombinovať zerex aj s niečim iným? ja by som to chcel užívať len jednorazovo, vždy pred sexom, ale rád by som si zakúpil viacero rozličných značiek a vždy skúsil inú, že ktorá najlepšie zaberie. po takomto mojom vlastnom teste by som potom zistil, čo mi pomáha najviac a pri tom by som zostal už dlhšiu dobu.

777kensighton777 píše 07 októbra 2018 o 21:17

Zdravím. Kombinovať jednotlivé prípravky Zerex medzi sebou je možné, ale určite ich neužívajte naraz všetky. Pokiaľ ide o kúpu iných značiek a ich kombinované užívanie napríklad na striedačku so Zerexom, tu je problém, samotní výrobcovia týchto tabliet to väčšinou neodporúčajú. Problémom totiž môže byť prekročenie maximálnej dennej dávky niektorých zložiek, nakoľko mnoho tabliet má podobné zloženie, alebo aspoň viaceré účinné látky. Vyskúšajte zopár mesiacov jednu značku, potom si dajte prestávku a potom druhú, to je najbezpečnejší postup. S pozdravom Jozef

Jozef píše 12 októbra 2018 o 20:59

Zdravím mám pár skúsenosti s tabletkami na erekciu. Najprv som užíval Zarex extra long a fungoval dobre. Ale tá cena ma odradzovala. Potom som vyskúšal Merlix, fungoval perfektne ale výrobca nezmenil receptúru,že vraj moc dvíhal tlak,a zmenili aj zapekaciu metódu. Teraz tvrdím že je to len drahý výživový doplnok.Nefunguje. Potom som skúsil Ejoy využíval som štyri balenia ale výsledok bol mizerný. Oznámkoval by som ho na3- až 4. Tým ích recenziam moc neverte, ked napíšete negatívnu ani ju nezverejnia. To platí či pri MERLIXE a tak tiež pri Ejoy. Nechávajú si len pozitívne aj to si myslím že si ich píšu sami. Teraz idem na Zarex klasic tak uvidíme.

Róbertko píše 14 októbra 2018 o 17:09

Priznám sa, že som bol skeptický k všetkým takýmto tabletkám. Pár rokov dozadu som vyskúšal nejaké zo zahraničia a výsledok bol, že buď mi pomáhali, ale mali viacero negatívnych účinkov, napríklad ma bolela dosť hlava, alebo nepomáhali vôbec a boli to peniaze von oknom. So Zerexom som ale spokojný už dlhodobo, viac ako rok ho používam a zatiaľ ma nesklamal. Niektorí ľudia tvrdia, že je drahý, ale keď si kúpim niečo lacnejšie, proste to nefunguje tak, ako by som čakal. Zerex je proste stávka na istotu, môžem odporučiť.

StarýBejk píše 20 októbra 2018 o 04:18

S tymto mozem len a len suhlasit. Naozaj som uz pojedol vselico, rozne znacky, aj take, co boli znamejsie, dokonca aj v lekarni boli, ale aj uplne nezname kdesi z Nemecka a nikdy som nedosiahol taky vysledok, ako pri Zerexe. Najma Ultragold je skvely, ma tak koncentrovane zlozenie a dokonca je urceny specialne pre muzov v strednom veku. Za mna 100 bodov pre znacku Zerex. Za tie peniaze to rozhodne stoji, kto skusil aj ine, ten to musi vidiet.

Lukas Gambricky píše 25 októbra 2018 o 13:13

ja som skúsil všetko možné a nič. až zerex mi pomohol, ale vždy ta najlepšia možná verzia, teraz je to ultragold sa mi zdá. a ešte jedna vec, nikdy som sa exaktne nedržal dávkovania, niekedy som si dal aj dvojnásobnú dávku, teda pri tých ostatných značkách, ale výsledky proste neboli nikde. takže každý, kto hovorí, že tabletky neúčinkujú, možno má aj pravdu. ale vidno, že neskúsil zerex!!!

RiccardoXXL píše 29 októbra 2018 o 20:19

Zdravým, chcem sa opýtať či nieje nebezpečné kombinovať zerex aj z inými liekmi napr. na vysoký krvní tlak. Ďakujem.

mireček píše 14 februára 2019 o 00:04

Dobry den, v tomto pripade vam silno odporucam prekonzultovat s vasim lekarom.

Jozef píše 14 februára 2019 o 18:23

Zdravim, takze ako odporucate uzivat zerex ked su az tri druhy?…ultragold denne dve tablety v kombinacii klasik 1 tableku 60 min pred stykom? Popripade eztralong 1 tabletku 60min pred stykom?.

Peter píše 27 februára 2019 o 19:50

Dobry den, dakujem za vasu otakzu, urcite pomoze aj inym 🙂 V prvom rade chcem pripomenut, ze kazdy druh Zerexu je urceny na nieco ine, aj ked ano v podstate vsetky funguju na zlepsenie erekcie. Zerex Klasik povazujem za akysi vstup, entry level, do sveta tabliet na zlepsenie erekcie, proste klasika ako uz amotny nazov naznacuje 🙂 . Zerex Extralong je primarne urceny pre chlapov, ktori by chceli predlzit svoj sexualny vykon a oddialit rychlu ejakulaciu. Zerex Ultragold sa postara o kvalitu erekcie dlhodobo a vyrobca uvadza, ze tento produkt je pre seniorov najlepsia volba. Taktiez este davam do pozornosti moje recenzie na vsetky tri typy Zerexov, kde som ich na zaklade mojho testovania rozobral viac do detailov. Co sa tyka kombinacie, ja osobne by som skusil kombinovat ultragold, cize dlhodobe zlepsenie erekcie + extralong, teda oddialenie ejakulacie a predlzenie pohlavneho styku. Ultragold + klasik mi pride ako zbytocna kombinacia.

Jozef píše 28 februára 2019 o 11:57

Dakujem pekne Jozef. Takze ako som ultragold uzivat 2x denne a 1x extralong si mozem k tomu dat vzdy pred stykom?☺

Peter píše 28 februára 2019 o 18:07

Dakujem pekne Jozef. Takze ako som ultragold uzivat 2x denne a 1x extralong si mozem k tomu dat vzdy pred stykom?☺

Peter píše 28 februára 2019 o 18:07

Ahoj! Ja som vyskúšal rôzne prípravky, ale Zerex sa mi najviac osvedčil. Tu si však treba uvedomiť, že to je prírodný výživový doplnok a nie liek na ED (erektílnu disfunkciu), žiadne koncentrované liečivo (ako napr. tadalafil a iné známe). Preto treba rátať s tým, že účinok sa prejavuje po dlhodobom užívaní, resp. pozvolnejšie. A tiež treba rátať s individuálnymi mierami a parametrami každého užívateľa (napr. vek, životospráva, pracovný režim, stres, frekvencia súlože, veľkosť pohlavia, libido, atď.). Zerex má tu výhodu, že ponúka viac druhov liekov s rôznymi zameraniami. Ja som už vyskúšal všetky typy a niektoré aj ešte užívam. Prípravky testujem na sebe už cca 3 roky. Postupne tu napíšem svoje skúsenosti, prípadne kto by chcel podrobnejšie a komplexnejšie informácie, tak mi môže napísať

Sperman píše 05 septembra 2019 o 10:20

Každý diskutér by mal uviesť svoj vek. Ale zo svojej skúsenosti môžem povedať, že do 60-63-ky mi postačovali rastlinné produkty, no po 65-ke už nie sú dostatočné a vypomáham si aj syntetickými. Ale v 50-ke som nič nepotreboval, stačila mi aj lepšia čokoláda.

Braňo píše 28 septembra 2019 o 17:57

Zdravím.Môžem používať Zerex Ultragold keď mám 41 rokov?Keď,že je určený pre seniorov.

Daniel píše 01 októbra 2019 o 08:25

Určite môžeš, je to rastlinný prípravok, no ozaj ho potrebuješ? V 41-ke som ja bol na vrchole v preberanej oblasti. Ešte aj po 60-ke mi stačila iba časť nejakej rastôinnej tabletky. K výraznému zlomu – výraznému zhoršenie – došlo okolo 66-ky a ide to dole kopcom. Dokonca nezaberajú tak ako skôr ani modré tabletky od urológa.

Braňo píše 06 októbra 2019 o 15:44

Tak od 38-roku mam slabšiu erekciu.Raz som skúsil Almeu,ale už nie je dostupná(bola dosť drahá,ale účinkovala perfektne,náhradu Vivanord som neskúšal)Alkohol len príležitostne,ale fajčím,niekedy aj krabičku denne.

Daniel píše 07 októbra 2019 o 09:15

Ja som si kúpil na erekciu to z čoho sa vyrabajú tabetky na erekciu: Bulharský Tribulus Terrestris zo 60 % protodioscínu na zvýšenie testasterónu-Macu peruánsku-Arginín-Citrulline Malate-L Lýzin-Schizandru čínsku-Pestrec mariánsky-Tmavú min 60%čokoládu

¸Marián píše 30 januára 2020 o 22:22

po dlhšej dobe, zhruba pol ročne prestávke, som sa vrátil k zerexu a potvrdzujem, že je to naozaj najlepšia voľba aj dnes. skúšal som nejaké iné značky, novinky a tak, ale nepresvedčili ma. kto chce staviť na istotu, pre toho je zerex jednoznačná voľba, ktorá nesklame!

Kolmann Jozef píše 18 mája 2020 o 06:47

dobry den. chcela by som kupit zerex pre manzela, ma 47 rokov a uz dlhsiu dobu ma problem s erekciou, najma s tym, ze ju nedokaze udrzat dlhsiu dobu. dokaze mi zerex pomoct s touto situaciou? nema aj nejake vedlajsie ucinky? a ktory je najlepsi z tych typov? dakujem

natasa maupaerova píše 23 mája 2020 o 09:58

s týmto vám zerex pravdepodobne pomôže, ale nie každý, odporúčal by som extralong, ktorý je ideálny práve na to, aby pomohol k dlhšiemu udržaniu erekcie. vzhľadom na vek manžela by som ešte pouvažoval o verzii ultragold, tá má ešte silnejšie zloženie. ja som vyskúšal obe a spokojnosť. skúste tiež a uvidíte 🙂

stanislav krnkáč píše 29 mája 2020 o 08:24

Zerex dlhe mesiace fungoval skvele, ale v poslednom case sa ucinok vytratil.. Neviem, ci si organizmus postupne zvykol a otupil sa, ale momentalne na mna neucinkuje prakticky vobec.. ma s tym niekto skusenosti? Ma zmysel napr. prepnut na eJoy, ktory ma v zasade skoro rovnake zlozenie? Jediny pripravok s uplne inym zlozenim, ktory tu vidim, je Vimax..

Frantisek Zelenak píše 02 júla 2020 o 02:32

U mna rovnako.dlhodobo fungoval a zrazu temer vobec.je mozne ze si telo zvyklo? Tiez uvazujem o nejakej zmene. A tiez som trosku sklamany. Alebo poplietli tabletky

Neo píše 07 júla 2020 o 15:49

Vidím, ze od nástupu leta si neprehliadnutelny fakt, ze Zerex prestal ucinkovat vsima stále viac jeho uzivatelov, vzhladom k mnoziacim sa prípadom predpokladám, ze uz nekupujeme to, co sme kupovali doteraz(uz vzhlad dnesnych hnedych toboliek na to upozornuje) a preto v sucasnosti zerex klasik kupovat nedoporucujem. Mozno by bolo na mieste upozornit UVZS a poslat tobolky na opätovny rozbor do akreditovaneho labáku.

Joe Black píše 11 augusta 2020 o 21:15

Zarex fungoval perfektne, ale stalo sa to čo aj pri Merlixe zmenili zloženie. Pri Merlixe že vraj moc dvíhal tlak. A pri zarex mi odpovedali že zmenili zloženie aby ho vraj mohli užívať vegáni. No totálna sprostosť. Keď som ím napísal či není zarex prírodný rastlinný produkt už mi ani neodpovedali. Zarex prestal fungovať!!! Jednoducho odstránili nejakú látku v produkte ktorá bola kľúčová, a vďaka nej produkt fungoval. Skúste do zarex napísať negatívnu recenziu? Píšu si ích sami.

Robertko píše 02 septembra 2020 o 12:16

Môžem zerex klasik kombinovať s primulusom?

Jozef píše 15 októbra 2020 o 22:11

Môžem len potvrdiť, že Zerex tento rok prestal účinkovať. Na konci leta som posledný raz užil Zerex Klasik z minulého roka, ktorý fungoval normálne a vzápätí Zerex Classic objednaný počas tohto leta už bohužiaľ neúčinkoval vôbec. Skúsil som aj Zerex Classic Plus, ktorý má rovnaké zloženie ako starý Klasik a objem účinných látok ešte väčší, ale rovnako účinok nula. Firma počas roka zmenila zloženie produktov, ako je známe a za seba môžem povedať, že neúčinkujú vôbec.

Nordman píše 22 októbra 2020 o 16:05

Tak vážení, je to jasné. Zerex som používal viac rokov – paráda, spoľahlivosť, vždy skvelá jazda. Ani som neskúšal nič iné. V júli 2020 som kúpil ďalšiu várku – už novú verziu. Nič, zero, akoby som papkal iba vitamínik. Hovorím si – už som na odpis… ale našiel som ešte staré balenie – do poslednej kapsuly skvelý účinok, medzi tým nové – nula bodov. Aj som im písal, odpísali – vraj sa mýlim… ale ja viem že zmenili zloženie a to nové je o ničom… :-(. Je to veľká škoda. Len sa im divím – pre ich kšeft to musí byť pohroma…

Tatusroman píše 25 novembra 2020 o 11:56

Prispejem trochu aj ja .Ten „starý zerex klasik“ fakt fungoval boli to tuším bielo šedé kapsule.Ten som si dal cca 1hod pred sexom a bolo postavené a dosť tvrdé. Keď som si koncom roka 2020 kúpil ďalšie balenie vidím iný obal kapsúl a tuším aj ten prášok vo vnútri tak som si dal tak ako vždy a nič , proste 0. skúsil som viac krát a nič. prečítal som si nové recenzie a všetko je mi hneď jasné. Už to není starý dobrý zerex.Proste nefunguje. Škoda hlavne pre výrobcu. A zerex klasik plus – to isté

Marián píše 28 apríla 2021 o 14:30

Přátelé, je mi líto, ale musím to potvrdit, dostal jsem jednu tabletku asi před dvěma lety od kolegy z práce a bylo to vynikající, říkal jsem si, je fajn, že tady něco podobného existuje na rostlinné bázi, opravdu hmatatelný účinnek. Až jsem si říkal, jestli tam není trocha sildenafilu, ale prý je to vyloučené. Před měsícem jsem si je koupil sám, těšil jsem se na to. Barva tobolek byla najednou jiná – hnědá, a hlavně – účinnek žádný. Nevím, co se stalo, ale současná podoba tabletek neúčinkuje. Asi neuškodí, ale ničemu nepomůže. Škoda.

Dejv píše 28 apríla 2021 o 14:33

Zerex mozem pouzivat ked mam vyskoy krvny tlak?

Votech píše 22 novembra 2021 o 11:32

Pridať komentár