eJoy Long: Tabletky na oddialenie ejakulácie a predĺženie erekcie. Tu sú moje skúsenosti

ejoy long

Máte problém s príliš rýchlou ejakuláciou? Chcete predĺžiť svoju erekciu a zlepšiť tak výdrž v posteli? Máte pocit, že vám chýba viac sexuálnej energie a viac apetítu? Ak ste aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, nasledujúce riadky budú určené práve vám. V tejto recenzii sa totiž pozrieme na zaujímavú novinku zvanú eJoy Long.

Možno vám samotná značka eJoy už niečo hovorí. Ide o výrobcu rovnomenného podporného prípravku pre mužov, ktorí majú problém s nedostatočným libidom a slabšou erekciou. Po dvoch veľmi úspešných rokoch prichádza značka s novým a ešte zaujímavejším produktom.

eJoy Long je odpoveď na otázku, ako čo najprirodzenejšie predĺžiť erekciu a oddialiť ejakuláciu, aby mohol muž na 100 % uspokojiť svoju partnerku a zlepšiť kvalitu svojho aj jej sexuálneho života. Jeho najväčším plusom je prirodzené a prírodné zloženie.

Doba testovania produktu3 mesiace
Kedy sa dostavili prvé účinkyuž do 1 týždňa!
Bez receptu✅ áno
Predĺženie sexuálneho styku a oddialenie ejakulácie
Zlepšenie erekcie
Zvýšenie libida
Vedľajšie účinkyžiadne
Vekvšetky vekové kategórie
Diskrétne doručeniediskrétne doručené do 2 dní
Lepšia alternatívaStoporex Klasik, Stoporex Prolong
Cena + Zľavový kupón27,90 € [kupón na 3€: ejoybonus]
Overený predaj Oficiálny e-shop

Výrobca a pôvod

eJoy Long: výrobca a pôvod Podobne ako za značkou eJoy, aj za značkou eJoy Long stojí spoločnosť Pharmatico Ltd. so sídlom v Londýne. Ide o výrobcu, ktorý má viacročnú históriu, čo sa odráža nielen na úspešnosti už známych tabliet eJoy, ale aj na kvalite novej verzie eJoy Long. Pôvod ako aj zloženie účinných látok v prípravkoch je samozrejme najvyššej kvality.

Na našom trhu zabezpečuje distribúciu prípravkov tejto značky spoločnosť Pharmatico CE, ktorá zaregistrovala eJoy aj eJoy Long na Úrade verejného zdravotníctva. Tabletky majú za sebou laboratórne testy a boli schválené pre uvedenie a predaj na našom trhu. Nemusíte mať teda žiadnu obavu o užívanie, z hľadiska bezpečnosti je všetko v poriadku.

Zloženie a účinné látky

eJoy Long: zloženie a účinné látky eJoy Long je čisto prírodným prípravkom, čo znamená, že účinné látky sú vo forme buď rastlinných extraktov a výťažkov, prípadne vo forme aminokyselín, minerálov, vitamínov alebo stopových prvkov. Nenájdete tu žiadnu syntetickú účinnú látku, naopak, všetky zložky pôsobia v organizme maximálne prirodzene a sú overené z pohľadu sexuálneho života.

eJoy long Zloženie a účinné látky

Tu je detailné zloženie a účinné látky obsiahnuté v tabletkách eJoy Long:

Kotvičník zemný: Táto rastlina sa nazýva aj Tribulus Terrestris a ide o jedno z najviac známych a najviac účinných prírodných afrodiziak. U mužov pomáha táto rastlina na normalizáciu libida a chuti na sex, zároveň podporuje stimuláciu testosterónu a má tiež pozitívny účinok na predĺženie erekcie. Je základnou zložkou eJoy Long.

Maca: Ďalším rastlinným extraktom s afrodiziakálnymi účinkami je Maca, čiže Žerucha peruánska. Táto bylinka je už stáročia známa ako stimulant testosterónu a sexuálnej vitality, pričom pomáha na zvýšenie pocitu energie a tiež na stabilizovanie hormonálnej hladiny u mužov. Svojim účinkom dopĺňa Kotvičník zemný a pomáha tiež na predĺženie erekcie.

eJoy Long

  • Predĺženie sexuálneho styku a oddialenie ejakulácie
  • Predĺženie erekcie a zlepšenie stoporenia
  • Pôsobenie na libido a sexuálnu vitalitu

Všehoj ázijský: Túto rastlinu poznáte pod názvom Ženšen a ide o známu bylinu z východnej Ázie, ktorá sa používa na zvýšenie adaptability a stimuláciu centrálneho nervového systému. Vďaka tejto rastline prináša eJoy Long zlepšenie vnímania sexuálneho dráždenia a zníženie vplyvu stresových faktorov, ktoré veľmi často môžu za rýchlu ejakuláciu.

L-Arginín: Pre predĺženie erekcie je veľmi dôležité zlepšenie prekrvenia penisu a práve to je úlohou L-Arginínu, ktorý je dôležitou účinnou látkou eJoyu Long. Táto aminokyselina totiž stimuluje produkciu oxidu dusnatého a zlepšuje jeho účinok, takže podporuje roztiahnutie ciev a zvýšenie prekrvenia penisu. Vďaka tomu nastáva u muža lepšia a dlhšia erekcia.

L-Citrulín: Obdobný účinok ako L-Arginín má aj L-Citrulín. Jeho úlohou je podporiť účinnosť L-Ariginínu, nakoľko v ľudskom tele sa Citrulín syntetizuje práve na Arginín. Okrem toho pomáha táto aminokyselina aj znížiť únavu a zvýšiť fyzickú výkonnosť u muža, čo má pozitívny vplyv na jeho sexuálnu vitalitu a predĺženie sexuálneho výkonu v posteli.

Vitamín C: Veľmi známym vitamínom je vitamín C, ktorý patrí medzi najvýznamnejšie antioxidanty. Jeho najdôležitejší účinok je, že prečisťuje krvný obeh a telo od toxických a odpadových látok, čím pomáha aj lepšiemu prekrveniu tkanív a orgánov. Podporuje tiež vstrebávanie aminokyselín, najmä L-Arginínu a L-Citrulínu, čím zvyšuje ich účinnosť.

Vitamín D: Vitamín D je známy ako vitamín získavaný zo slnka, pričom tento prvok je dôležitý pre celkovú vitalitu a rovnako pre minerálnu rovnováhu v organizme. Vitamín pôsobí pozitívne proti únave, ale zároveň znižuje aj podráždenosť a zlepšuje mentálnu vitalitu, takže môže pôsobiť na celkové upokojenie, zlepšenie nálady a lepšie prežívanie sexu.

Pokiaľ ide o konkrétne zastúpenie účinných látok v eJoy Long, tu sú všetky zložky aj s ich koncentráciou:

Látka:Množstvo:
Tribulus Terrestris165 mg
Panax Ginseng (Ženšen)140 mg
L-Arginín75 mg
L-Citrulín75 mg
Maca60 mg
Vitamín C30 mg
Vitamín D400 IU
  • 1 dávka = 2 kapsule

VYLEPŠENÉ A KONCENTROVANEJŠIE ZLOŽENIE

Oproti klasickému eJoyu, ale hlavne oproti väčšine konkurencie, je zloženie kvalitnejšie a koncentrovanejšie. Výrobca vylepšil prítomnosť niektorých látok, niektoré nové pridal, takže výsledkom je špecifickejšie zameranie na predĺženie erekcie a oddialenie ejakulácie.

Dávkovanie a užívanie

ejoy Long: dávkovanie a užívanie Veľkým benefitom pri užívaní eJoy Long je veľmi jednoduché užívanie a dávkovanie. Tabletky nie sú príliš veľké, takže sa ľahko prehĺtajú, pričom základom je ich užitie chvíľku pred pohlavným stykom. Tak bude ich efektivita maximálna.

  • Jedna dávka = 2 tabletky. Maximálna denná dávka sú spolu 4 tablety
  • Na základe odporúčania výrobcu je treba užiť jednu dávku, čiže dve tabletky, zhruba 60 minút pred pohlavným stykom

Tabletku nerozhrýzajte, jednoducho dajte do úst a zapite vodou. Pre istotu neprehĺtajte obe tabletky naraz, ale radšej po jednej. Nástup účinku môže prísť niekedy aj skôr, ako za 60 minút, je to veľmi individuálne. Čo sa týka doby účinku, u mňa to bolo v rozmedzí 4 až 5 hodín, niekedy to môže byť aj viac. Najlepšie účinky sú hneď na úvod po užití tabliet.

Účinky

eJoy Long účinky Základným zmyslom prípravku eJoy Long je predĺženie pohlavného styku a to pôsobením na predĺženie erekcie a oddialením doby do ejakulácie. K týmto dvom účinkom treba prirátať vďaka obsahu rastlinných afrodiziak aj zvýšenie chuti na sex, čiže pôsobenie na libido. Tieto účinky sú pravidelne dosahované aj v praxi, nielen v rovine nejakých sľubov.

Tu sú jednotlivé oblasti pôsobenia popísané trocha detailnejšie:

Predĺženie sexuálneho styku a oddialenie ejakulácie

Najdôležitejším účinkom eJoy Long je predĺženie pohlavného styku. To je dosiahnuté jednak vplyvom na erekciu, čo popíšem v ďalších riadkoch, ale aj pôsobením na nervovú sústavu. Nakoľko tabletky obsahujú extrakt zo Ženšenu, ktorý pomáha znížiť vplyv stresu a niektorých negatívnych faktorov na nervový systém, môže ten lepšie spracovať podnety zo sexuálneho dráždenia a stimulácie. Výsledkom je zníženie nervozity a vzrušivosti a oddialenie ejakulácie.

eJoy Long

  • Predĺženie sexuálneho styku a oddialenie ejakulácie
  • Predĺženie erekcie a zlepšenie stoporenia
  • Pôsobenie na libido a sexuálnu vitalitu

Predĺženie erekcie a zlepšenie stoporenia

Druhým veľmi dôležitým účinkom, ktorý sa podieľa aj na predĺžení samotného pohlavného styku, je pôsobenie na erekciu. To je dosiahnuté hlavne vďaka kombinácii aminokyselín a vitamínov obsiahnutých v tabletkách, takže príde k lepšiemu prietoku krvi do penisu a zároveň k väčšiemu prekrveniu celého pohlavného údu. Výsledkom je pevnejšie stoporenie a v kombinácii s ostatnými účinkami aj predĺženie doby erekcie.

Pôsobenie na libido a sexuálnu vitalitu

Nedá mi nespomenúť aj tretí dôležitý účinok eJoy Long a to je pôsobenie na libido. Vďaka dvom základným zložkám v tabletkách, konkrétne rastlinám Tribulus Terrestris a Maca, ktoré majú priamy vplyv na testosterón, prichádza k normalizácii libida a sexuálneho apetítu. Muži, ktorí majú nedostatok libida, tak pocítia jeho zvýšenie, čo sa prejaví aj na zvýšení sexuálneho apetítu. Zároveň prichádza tiež k zvýšeniu sexuálnej výkonnosti a vitality.

NEPREKRAČUJTE DÁVKOVANIE

Mnoho mužov sa na internetových fórach chváli, že pri nadmernom užití dosahujú oveľa lepšiu účinnosť, pred tým chcem ale každého varovať. Zloženie je síce prírodné a pôsobenie prirodzené, ale pri nadmernom užívaní hrozí predávkovanie a niektoré vedľajšie účinky.

Nežiaduce účinky

eJoy Long: nežiaduce účinky Pokiaľ ide o možné vedľajšie účinky, eJoy Long je z tohto hľadiska oproti väčšine konkurenčných značiek bezproblémový z hľadiska užívania a to aj dlhodobo. Hovorím to na základe vlastnej skúsenosti, ja sám som nemal pri braní tabliet žiadne problémy a nevyskytli sa u mňa ani žiadne negatívne efekty či vplyvy.

Výrobca však upozorňuje, že niekedy sa môžu na začiatku užívania dočasne objaviť tráviace problémy, kým si telo na rastlinné látky zvykne. V ojedinelých prípadoch sa môžu objaviť bolesti hlavy. Ak máte problémy s krvným tlakom, srdcom alebo nejaké srdcovo-cievne ochorenie, nemali by ste tabletky užívať. V prípade výskytu problémov užívanie prerušte.

Balenie a cena

eJoy Long: balenie a cena Podobne ako pri základnej verzii eJoy, aj pri verzii eJoy Long ponúka výrobca naozaj veľký výber balení rôznej veľkosti. Základné balenie obsahuje 24 tabliet, konkrétne 20 kapsúl a 4 grátis. Toto balenie vydrží na 12 dávok, pri maximálnom možnom dávkovaní na deň dokopy na 6 dní. Cena tohto základného balenia je 27,90 €.

Okrem 24 tabletkovej verzie máte možnosť získať aj väčšie balenia:

Typ balenia:Množstvo tabliet:Cena za balenie:Cena za tabletku:Ušetríte:Overená kúpa:
1 balenie2427,90 €1,16 €Chcem skúsiť
2 balenie4855,90 €1,16 €7 %Chcem skúsiť
3 balenie7278,90 €1,09 €12 %Chcem skúsiť
5 balenie120129,00 €1,07 €15 %Chcem skúsiť
7 balenie168159,00 €0,94 €24 %Chcem skúsiť

Doprava zdarma: pri zakúpení 3-balenia, 5-balenia alebo 7-balenia neplatite za dopravu!

Už štandardným pravidlom býva, že čím väčšie balenie objednáte, tým je to výhodnejšie. To platí aj pri tabletkách eJoy Long, kde pri objednávke najväčšieho balenia získate jednu dávku v prepočte len za 1,77 €. Ak už teda vyskúšate nejaké menšie balenie eJoy Long a bude mať u vás pozitívne účinky, odporúčam siahnuť nabudúce práve po najväčšom balení.

Kde kúpiť

Kde kúpiť eJoy Long eJoy Long v lekárni nekúpite, podobne ako ani základnú verziu eJoy. Dôvod je veľmi jednoduchý, výrobca chce mať distribúciu kompletne vo svojich rukách a zveril ju do rúk len oficiálnej distribučnej spoločnosti. Tá ako svoj predajný kanál využíva najpohodlnejšiu a najefektívnejšiu cestu pre koncového spotrebiteľa, čiže eshop.

Kúpa je teda možná cez oficiálnu webstránku www.ejoy.sk, kde si viete objednať eJoy Long doslova v priebehu pár minút. Nemusíte tak nikam chodiť, nemusíte čakať na naskladnenie tovaru u nejakého sprostredkovateľa, tabletky kupujete priamo od výhradného distribútora pre Slovenskú republiku a s istotou najlepšej ceny.

Ja vidím v takomto spôsobe nákupu len výhody, hoci chápem aj ľudí, ktorí si myslia, že ak kúpia nejaké tabletky v lekárni, je to dôveryhodnejšie. Môžem vás však ubezpečiť, že aj moja vlastná skúsenosť ukazuje, že to tak vždy neplatí a eJoy je už dostatočne overená značka.

Diskrétne doručenie ABSOLÚTNE DISKRÉTNE DORUČENIE

Veľkou výhodou objednávky priamo cez oficiálny eshop distribútora je absolútna diskrétnosť. To platí nielen o vašich osobných údajoch, ale aj o spôsobe doručenia. Domov vám príde neoznačený balíček bez reklamy na značku a tak ani kuriér nezistí, čo vám doručil.

Online objednávka, doprava a doručenie

eJoy Long: Online objednávka, doprava a doručenie Aby som vám ukázal, že objednávka priamo z oficiálneho eshopu www.ejoy.sk je naozaj jednoduchá a bezproblémová, rozhodol som sa aspoň v skratke a pár bodoch ukázať, ako nákup prebieha. Je rýchly a hlavne pohodlný:

  • Najskôr si vyberte veľkosť balenia tabliet eJoy Long
  • Potom vyplňte svoje meno, priezvisko a adresu doručenia
  • Vyberte si spôsob dopravy, k dispozícii sú až tri možnosti
  • Na záver celú objednávku ešte raz skontrolujte a môžete ju odoslať

Ak ide o možnosti doručenia, oficiálny distribútor ponúka všetky štandardné možnosti. Môžete si vybrať doručenie kuriérom DPD až domov za poplatok 3,50 €, doručenie Slovenskou poštou za 2,90 € a aj doručenie balíka na poštu alebo do anonymného a diskrétneho Balíkoboxu za 3,60 €, čo využívam pravidelne aj ja.

➡️ TIP: špeciálna zľava 3 € pre mojich čitateľov Kupón: ejoybonus

Pri platbe ponúka distribútor zatiaľ len možnosť platby na dobierku priamo pri prevzatí balíka. Pri objednávke cez kuriéra však môžete platiť aj prostredníctvom platobnej karty. Zaujímavou možnosťou, ktorou sa eJoy odlišuje od iných značiek, je možnosť objednávky aj cez SMS. Viac sa dozviete priamo na oficiálnej stránke www.ejoy.sk.

RÝCHLE DORUČENIE A AJ ZDARMA

Oficiálny distribútor odosiela balíček s tabletkami eJoy Long zväčša do 24 až 48 hodín. Doručenie môžete očakávať obvykle v priebehu 2 pracovných dní. Pokiaľ si objednáte väčší balíček s viac tabletkami, konkrétne nad 70 €, získate dokonca dopravu domov zdarma.

Najčastejšie otázky

eJoy Long: Najčastejšie otázky Poďme sa pozrieť teraz od teórie trocha viac do praxe. Hoci je eJoy Long na trhu zatiaľ len krátko, známosť značky už vyvolala na internetových fórach a v diskusiách pomerne široký ohlas. Výsledkom je viacero otázok a dotazov mužov, ale aj ich partneriek, hlavne ohľadom účinnosti tabliet. Na tie najčastejšie teraz podľa svojich skúseností odpoviem:

O koľko mi môže predĺžiť eJoy Long pohlavný styk?

Tento účinok je vždy veľmi individuálny a závisí od toho, aký bol počiatočný stav a aká je príčina krátkej výdrže pri milovaní. Mne osobne sa podarilo dosiahnuť predĺženie zhruba o necelých 15 minút, avšak pri ťažších prípadoch to môže byť aj menej. Pokiaľ však užívanie skombinujete aj s dlhodobým cvičením cvikov na oddialenie ejakulácie, môže to byť aj viac.

Sú nejaké prekážky užívania tabliet?

Áno, hoci na druhú stranu, eJoy Long patrí medzi prípravky s naozaj bezproblémovým užívaním. Prekážkou k jeho braniu ale môže byť napríklad alergická reakcia, srdcová porucha, porucha funkčnosti pečene, porucha krvácavosti, vrodené porucha sietnice, niektoré vredové ochorenia či užívanie niektorých liekov. Viac sa dozviete v príbalovom letáku.

Ako dlho treba tabletky užívať, aby som videl viditeľný účinok?

Prvé výsledky sa u mňa dostavili už v druhom týždni užívania, ale sú aj muži, u ktorých to môže trvať mesiac. Podobne ako pri prvej otázke, aj tu to závisí od miery problému s dĺžkou pohlavného styku a od príčiny tohto problému. Optimálne užívanie by malo byť aspoň 3 mesiace, počas tejto doby by malo postupne prísť k zvýšeniu účinnosti eJoy Long.

Je možné užívať tabletky naraz s jedlom či alkoholom?

Užívanie s jedlom nepredstavuje žiaden problém, tabletky možno užiť po jedle, ale aj nalačno. Výrobca však udáva, že výsledky pri užití ráno nalačno pred prvým jedlom nemusia byť optimálne. Alkohol v malom množstve by nemal byť žiadnym rizikom, no môže znížiť účinnosť prípravku. Lepšie je preto alkohol s eJoy Long nekombinovať vôbec.

Nemusím sa báť, že niekto príde na to, že som si objednal eJoy Long?

Nie, celý proces objednávky je diskrétny a všetky vaše osobné údaje sú chránené. To isté platí aj pri doručení, kde sa nemusíte báť, že by prišlo u kuriéra k prezradeniu, že ste si objednali tabletky určené na podporu sexuálneho života. Balíček vám príde neoznačený, bez nejakých reklám a nikto tak nemá šancu zistiť, čo ste si domov objednali.

eJoy Long

  • Predĺženie sexuálneho styku a oddialenie ejakulácie
  • Predĺženie erekcie a zlepšenie stoporenia
  • Pôsobenie na libido a sexuálnu vitalitu

Skúsenosti

Ejoy Long: Skúsenosti Počet mužov, ktorí majú nejaké problémy s kvalitou erekcie a najmä výdržou počas milovania, stúpa. Úmerne tomu stúpa aj počet mužov, ktorí skúsili prípravky určené na predĺženie erekcie a oddialenie ejakulácie. Nakoľko samotná značka eJoy je na trhu už dostatočne dlho, o referencie, hodnotenia, skúsenosti a recenzie nie je núdza.

Už letmý pohľad na portály typu Heureka alebo aj na rôzne internetové diskusie a fóra naznačuje, že značka má u mužov nadpriemerný úspech. Pochopiteľne, nejde o žiaden zázračný prútik, takže nepomôže na všetky problémy, nájdu sa teda aj menej kladné komentáre. Väčšina mužov však je s účinnosťou spokojná.

Podobne to platí aj pri verzii eJoy Long, ktorá je síce na trhu kratšie, ale už si stihla získať prvých spokojných klientov. Viacerí muži si pochvaľujú najmä účinok na predĺženie erekcie a oddialenie ejakulácie, pozitívne hodnotený je ale aj vplyv na libido.

KONKURENCIA ZATIAĽ ZAOSTÁVA

Pri hodnoteniach eJoy Long som si všimol, že porovnanie tejto značky s konkurenčnými prípravkami vyznieva jednoznačne v prospech eJoyu. Ak teda aj nemá 100 % úspešnosť, čo sa pri rastlinnom zložení dosahuje ťažko, stále je oproti konkurencii jednoznačne vpredu.

Vlastná skúsenosť

eJoy Long: Vlastná skúsenosť Moja vlastná skúsenosť s eJoy Long je pozitívna a to som mal už pomerne vysoko nastavené očakávania aj na základe dlhodobého užívania klasickej verzie eJoy. Účinky, ktoré výrobca deklaruje, sa v praxi objavujú a ja sám som bol spokojný s ich intenzitou. Moje problémy s dĺžkou sexuálneho styku ale nepatrili medzi tie najťažšie.

Pozitívne hodnotím aj proces objednávky a doručenie tabliet, v tomto si môžu od eJoyu brať iní výrobcovia a iné značky naozaj príklad. Zatiaľ ma mrzí len to, že nie je možné platiť kartou vopred už pri objednávke, ale verím, že aj toto bude čoskoro vyriešené.

Pokiaľ ide o výskyt nežiaducich účinkov alebo kolísanie viditeľnosti a intenzity deklarovaných účinkov, nezaznamenal som žiadne problémy. Platí však, že istú dobu trvá, kým tabletky dosiahnu maximálnu účinnosť, takže sa treba ozbrojiť trpezlivosťou. Zo dňa na deň vám prípravky bez predpisu skrátka zázrak priniesť nemôžu.

Výsledok vlastného testovania

eJoy Long: Výsledok vlastného testovania Ja sám som dlhodobým užívateľom tabliet eJoy a v posledných mesiacoch som testoval aj novinku od výrobcu, čiže eJoy Long. Dokopy som tabletky užíval 2,5 mesiaca a za ten čas som zaznamenal naozaj viditeľné zlepšenie.

  • eJoy Long na základe môjho vlastného používania dostáva známku 1

Z hľadiska účinkov nemám žiadne výhrady, osobne som nepozoroval na sebe ani žiadne nežiaduce či vedľajšie účinky, takže užívanie hodnotím bezproblémovo. Čo som videl skúsenosti iných mužov, vo väčšine prípadov je to tak aj u nich, hoci nie vždy.

eJoy Long má podľa mňa veľký potenciál a som si istý, že prekoná úspech klasickej verzie eJoy, ktorá je na trhu už veľmi silnou značkou so značnou popularitou. Pevne verím, že výrobca zotrvá pri doterajšej kvalite a cene, tento pomer je podľa mňa veľmi dobre vyvážený. To je aj dôvodom, prečo má eJoy tak veľký úspech u mužov.

Zhodnotenie

eJoy Long: Zhodnotenie Moje záverečné zhodnotenie značky eJoy Long bude v pozitívnom duchu. Nie, že by to bol prípravok, ktorý vám prinesie zázraky na počkanie, určite je ešte čo vylepšovať, napríklad pri spôsobe platby za dopravu. Výrobca by mohol tiež podľa mňa pripraviť kombinované balíčky klasického eJoyu a verzie eJoy Long.

Treba však povedať, že účinnosť na predĺženie pohlavného styku a oddialenie ejakulácie je pri tejto značke naozaj nadpriemerná. Ak budete tabletky užívať pravidelne a dlhodobo, môžete dosiahnuť predĺženie pohlavného styku aj o 15 minút, pochopiteľne, v závislosti od pôvodného stavu a príčiny problémov, ktoré ste mali.

Tabletky navyše svojim charakterom prinášajú viacero benefitov:

  • pôsobenie na sexuálny život je vďaka prírodnému zloženiu prirodzené
  • miera negatívnych a nežiaducich účinkov je minimálna
  • užívanie a dávkovanie tabliet je jednoduché a bezproblémové
  • účinnosť až 4 či 5 hodín uspokojí aj tých najnáročnejších milencov

Nechcem to ale samozrejme s chválou značky príliš prehnať. Vzhľadom na charakter zloženia účinných látok nie je ani eJoy Long všemocný a pri najťažších formách porúch erekcie či pri predčasnej ejakulácii z dôvodu fyziologických ochorení vám zrejme veľké zázraky neprinesie. V tomto prípade treba jedine navštíviť lekára.

Odporúčam: 5-balenie je cenovo najvýhodnejšie (ušetríte 15%)

Ak ale hľadáte prirodzenú cestu, ako predĺžiť svoju výkonnosť v posteli a dosiahnuť zlepšenie kvality sexuálneho života pre vás aj vašu partnerku, eJoy Long je podľa mňa tá najlepšia cesta. Spokojnosť s predĺžením pohlavného styku a oddialením ejakulácie vyslovilo až 95 % užívateľov a ja sám môžem úspešnosť tabliet v praxi naozaj potvrdiť.

eJoy Long

  • Predĺženie sexuálneho styku a oddialenie ejakulácie
  • Predĺženie erekcie a zlepšenie stoporenia
  • Pôsobenie na libido a sexuálnu vitalitu

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.31

62 Hodnotení

Možno ejoy užívať,keď sa liečim na glaukómu (zvýšený vnútroočný tlak) ?

Erik píše 05 apríla 2019 o 05:20

v minulosti som ejoy uzival, ale potreboval som nieco na predlzenie doby erekcie a oddialenie orgazmu, takze som presiel ku konkurencnemu zerexu extralong. nedavno som zistil, ze na trhu je uz aj ejoy long, takze som sa k povodnej znacke vratil a naozaj nelutujem. vylepsene zlozenie, viditelny ucinok na predlzenie sexu a ziadne vedlajsie ucinky, to je to, pre co povazujem ejoy za jednotku!

66Vepr píše 18 mája 2020 o 17:22

no neviem, ja mam uz dlhodobo overeny zerex a nehodlam na tom nic menit. som spokojny s jeho ucinnostou, objednavka je za par minut aj cez mobil, dorucenie velmi rychle a je spolah na to, ze naozaj pomaha. ano, cena je kusok vyssia, ale zas, je to naj produkt na trhu, to mate ako ked si kupite mercedes a nie ine auto. za mna je zerex urcite naj!

Stano Krunpal píše 22 mája 2020 o 09:04

Nedávno som skúsil eJoy long a som spokojný, som dlhoročný užívateľ eJoyu a tento nový prípravok sa mi páči, hlavne mi pomohol na predĺženie doby erekcie. Zloženie je o niečo lepšie, cena je veľmi podobná, užívanie a dávkovanie podobne, nepocítil som žiadne vedľajšie účinky, takže odporúčam tiež 🙂 Značiek s takýmto dobrým pomerom cena / kvalita na trhu veľa nie je…

Pavol Treskoň píše 28 mája 2020 o 06:44

Chcem sa spýtať beriem tabletky na zvýšený vysoký tlak. Môže mi ejoy long uškodiť?
Ďakujem

dano22 píše 13 októbra 2020 o 20:42

Pridať komentár

Chcem kúpiť