Sex na verejnosti: pohľad zákona a postup, ako na to

Sex na verejnosti: pohľad zákona a postup, ako na to

Exhibicionizmus je vlastný tak trocha asi každému človeku. Téma sexu na verejnosti bola v minulosti buď tabu, alebo bola považovaná za niečo extrémne a úchylné. Doba sa však zmenila a spolu s ňou aj nazeranie na radovánky mimo obvyklých priestorov spálne. Výsledkom je čoraz väčší záujem aj o takúto formu rozptýlenia.

Pod pojmom sex na verejnosti pritom netreba chápať len nejaké okaté predvádzanie sa. Všeobecne ide o akúkoľvek sexuálnu aktivitu vykonávanú v exteriéroch, či už v prírode, na parkovisku alebo kdekoľvek, kde milenci nemusia byť nutne len sami.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Láka vás táto téma viac? Chcete vedieť, či je vôbec legálne u nás skúsiť sex na verejnosti? Prípadne by ste chceli aj niekoľko tipov ohľadom polôh, oblečenia alebo miest, kde je možné si „užiť“ s partnerom či partnerkou? Čítajte ďalej a všetko sa dozviete.

Sex na verejnosti: môžete, nemôžete?

Sex na verejnosti: môžete, nemôžete? Sexuálne radovánky na verejnosti sú lákadlom najmä v letných mesiacoch a veľa ľudí tomuto pokušeniu podľahne. Otázkou však zostávajú nielen praktické aspekty takéhoto sexu, čomu sa budem venovať neskôr, ale aj posúdenie z hľadiska legálnosti a zákona.

  • Zákon hovorí, že ak sa verejne alebo na verejne prístupom mieste dopustíte pri sexuálnej aktivite verejného pohoršenia, ide o trestný čin výtržníctva
  • Zákon za verejné pohoršenie považuje konanie, ktoré hrubo uráža väčší počet súčasne prítomných osôb, konkrétne sa hovorí o 3 a viac osobách, ktoré by vás museli vidieť
  • Pod verejným miestom sa myslí aj vaše auto, ak je do neho vidieť alebo z neho počuť

Z hľadiska zákona sa pozerá pri sexe na verejnosti aj na stupeň vážnosti tohto činu. Ak sa chcete vyhnúť tomu, že vaše konanie bude trestným činom, ale maximálne tak priestupkom, musia byť jeho závažnosť, spôsob konania, následky a okolnosti nepatrné a s minimálnym dosahom na okolie. V takomto prípade obídete „len“ s pokutou.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Samozrejme, ja nie som právnik, preto berte moje rady s rezervou, ale odporúčam:

ak si chcete „užiť“ sex na verejnosti a zároveň sa vyhnúť nepríjemným problémom, mali by ste zvážiť hlavne miesto a čas tak, aby ste nikoho nerušili
z tohto pohľadu je najviac „ohľaduplným“ riešením voči okoliu príroda alebo súkromie auta odparkovaného mimo dosah ľudí a najlepšie v noci
pokiaľ chcete mať pri sexe viac adrenalínu, skúste si ho spestriť zaujímavým oblečením a nejakými sexuálnymi pomôckami, nie jeho vykonávaním v strede mesta

TRESTNÝ ČIN VS. PRIESTUPOK

Ak sa rozhodnete pre sex na verejnosti, dajte si pozor, ako bude vaše konanie kvalifikované. Ak pôjde o trestný čin a prichytia vás, budete musieť absolvovať veľa nepríjemností. V prípade, ak pôjde len o priestupok, vyviaznete z toho s pokutou, čo je oveľa lepšie.

Miesta, kde všade sa dá sex na verejnosti praktizovať

Miesta, kde všade sa dá sex na verejnosti praktizovať Prejdime teraz od teórie viac do praxe, konkrétne k tipom na miesta, kde môžete sex na verejnosti skúsiť. Existuje viacero miest a priestorov, ktoré sa na tento účel najviac využívajú. Môžete si z nich vziať príklad pre inšpiráciu, ale skúsiť aj viac experimentovať.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Toto sú miesta, kde sa sex na verejnosti najčastejšie praktizuje:

Auto: Asi najčastejším a najviac využívaným miestom je auto. Ľudia majú totiž pocit, že sú „vo svojom“, no zároveň sú na verejnosti. Sex v aute je nepochybne zaujímavý a netradičný zážitok, ale ak nemáte nejaký priestranný kombík, bude to aj značne nepohodlné. Z času na čas a hlavne neplánované je však auto asi najlepším riešením a to bez ohľadu na počasie.

Voľná príroda: Druhým častým miestom pre sex na verejnosti je sex v prírode. Či už pôjde o lúku, park, les, hory alebo jazero, v tomto prípade ste vždy závislí od počasia. Na druhú stranu, máte veľké množstvo možností pre striedanie polôh a ste viac „v kontakte“ s okolím. Prírodu obľubujú najmä mladí ľudia, niekedy sa to dá skombinovať aj so sexom v aute.

Záhrada: V tomto prípade ste síce aj na verejnosti, aj v prírode, ale zároveň máte vlastné súkromie a priestor. Ide teda o kombináciu so zachovaním maximálneho pohodlia a zároveň s veľkou voľnosťou. V záhrade môžete využiť aj záhradný nábytok alebo hojdačku, aj keď tu si treba dávať pozor na úrazy. Vzrušenie sa v tomto prípade skĺbi s pohodlím a atmosférou.

Veľké priestory: Ľudí pre ich erotické radovánky lákajú aj veľké priestory mimo prírody. Najčastejšie ide buď o námestia, kde sa využívajú menšie parčíky, okolie fontán alebo lavičky, prípadne o veľké vnútorné priestory. V tomto ohľade víťazí sex v kine, obľúbený je aj sex v bazéne, napríklad v aquaparku, prípadne sex v reštauračných zariadeniach.

Malé priestory: Posledným často využívaným miestom sú malé, či skôr stiesnené, priestory. V takomto prípade môžete, ale aj nemusíte byť na verejnosti, je tu totiž tzv. moment prekvapenia. Typickým príkladom malých priestorov využívaných na radovánky sú prezliekacie kabínky a kabínky na toaletách. Ak máte radi adrenalín, skúsiť môžete aj výťah.

Oblečenie a dôležité pravidlá pre sex na verejnosti

Oblečenie a dôležité pravidlá pre sex na verejnosti Ak už viete, kde by ste skúsiť sex na verejnosti, dôležité je tiež sa na to vhodne obliecť a dodržať aj niekoľko pravidiel. Ich cieľom je, aby ste mali z milovania čo možno najlepší zážitok a potešenie. Pochopiteľne, ak pôjde o neplánovaný sex, je to s nimi ťažšie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu je zopár zásad, ktoré treba dodržiavať pri sexe na verejnosti:

pohodlie je základ, takže si vyberte také miesto, ktoré vyhovuje vám aj tomu druhému, aby ste sa mohli čo najviac uvoľniť a užiť si spoločné milovanie
pamätajte na okolie, pokiaľ vašim cieľom nie je čo najväčší exhibicionizmus, skúste pôsobiť nenápadne, čomu môžete prispôsobiť aj polohy pri milovaní
nielen to, čo okolie vidí, ale aj to, čo počuje, je dôležité, ak budete používať napríklad vibračné hračky, zvoľte také, ktoré nie sú príliš hlučné a neupútajú pozornosť
dôležitá je aj atmosféra, keďže práve o nej je celý sex na verejnosti, odporúčam striedať miesta, ktoré sú živšie a vhodné pre rýchlovky, s tými viac romantickými

Ak ide o oblečenie, ženy sa budú cítiť jednoznačne najviac pohodlne v sukni alebo s legínach, tie navyše môžu zvýrazniť ich typické ženské krivky. Muži môžu mať pokojne nohavice alebo kraťasy, ak si budete chcieť užiť v teplejších letných mesiacoch. Najdôležitejším pravidlom je, aby vás oblečenie neobmedzovalo a bolo zároveň čo najpohodlnejšie.

HYGIENA JE NEVYHNUTNÁ

Veľmi dôležitým pravidlom, na ktoré treba tiež pamätať, je aj hygiena. To platí najmä v prípade, ak budete chcieť využiť leto a teplé počasie. Vtedy, ak sa dá, skúste priestory, kde je skôr chladnejšie a až tak sa nezapotíte, napríklad chládok lesa alebo klimatizované auto.

Sexuálne polohy ideálne pre sex vonku a na verejnosti

Sexuálne polohy ideálne pre sex vonku a na verejnosti Neoddeliteľnou súčasťou sexu a milovania je výber správnej polohy. Nemusí ísť len o jednu jedinú, môžete ich vystriedať viac, ale vždy by ste ich mali zvoliť podľa toho, aby ste mali čo najviac pohodlia a zároveň mohli dosiahnuť vyvrcholenie bez zbytočného „zapotenia sa“.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú 4 najviac využívané sexuálne polohy pre sex vonku a na verejnosti:

Poloha jazdkyne

Asi najviac využívanou sexuálnou polohou je poloha jazdkyne. Táto pozícia sa dá využiť skoro všade, či už pôjde o auto, voľnú prírodu, park, záhradu alebo aj prezliekaciu kabínku. Stačí, ak si muž vie sadnúť alebo ľahnúť a žena má dostatok priestoru, aby si mohla kľaknúť na neho. Podľa potreby mu môže byť otočená tvárou, ale aj chrbtom.

Poloha zozadu

Druhou obľúbenou polohou je poloha zozadu, nazývaná aj poloha na psíka. Táto poloha sa tiež dá využiť v aute aj vo voľnej prírode, inde už príliš nie, nakoľko je náročnejšia na priestor a hlavne je príliš nápadná. Výhodou polohy je, že žena si pri nej môže pomôcť aj vibračnými pomôckami, rovnako tak tiež to, že sa hodí na klasický aj na análny sex.

Poloha v stoji

Univerzálne využiteľnou a mimoriadne populárnou polohou je aj poloha v stoji. Táto poloha sa hodí prakticky kamkoľvek od sexu v lese až po milovanie vo výťahu. Poloha sa môže použiť spredu aj zozadu, kedy sa môže žena oprieť, prípadne môže zdvihnúť jednu nohu a ak má pod sebou nejakú oporu, tak aj dve. Pozícia je ideálna pre vášnivé milovanie.

Poloha v sede

Posledná sexuálna poloha má tiež viac možností a variant, pričom sa hodí aj do priestorov, kde potrebujete viac intimity. Pozíciu v sede a zozadu môžete vyskúšať v aute aj v prírode, prípadne tiež v kine. Sedieť môžete dokonca aj pri sebe a v tomto prípade je poloha ideálna na vzájomné dráždenie rukami, čo sa tiež dá využiť v kine, prípadne aj v reštaurácii.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Ako podporiť a zlepšiť svoj sexuálny výkon

Ako podporiť a zlepšiť svoj sexuálny výkon Adrenalín a napätie, ktoré so sebou prináša sex na verejnosti a vonku môžu u niektorých mužov aj žien spôsobiť dočasne pokles sexuálneho výkonu. Nejde však o problém s miestom, ale symptóm, ktorý ukáže len dlhodobo neriešenie problémy v tejto oblasti. Sexuálne výkon, konkrétne erekcia u mužov a libido u žien, totiž súvisia aj s bežným životom.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú faktory, ktoré majú na oblasť sexuálneho výkonu najväčší vplyv:

životný štýl, konkrétne hlavne konzumácia alkoholu a fajčenie, majú u mužov negatívny vplyv na erekciu a jej výdrž, u žien zas na sexuálne libido
nezdravá životospráva, hlavne ťažké jedlá, zhoršujú tiež prekrvenie penisu, ale celkovo znižujú aj sexuálnu vitalitu a sexuálnu výkonnosť u oboch pohlaví
stres a mentálne vyčerpanie sú rovnako negatívnymi faktormi, ktoré sa môžu podpísať u mužov na problémoch s erekciou, ale aj zdravým priebehom ejakulácie
nedostatočná fyzická kondícia, ktorá obvykle súvisí aj s predošlými faktormi, má významný vplyv na zlý vplyv aj na erekciu, aj na ejakuláciu a aj na libido
hladina pohlavných hormónov, ktorá významne ovplyvňuje predovšetkým libido a vzrušivosť u žien a erekciu a libido u mužov, býva v dôsledku absencie niektorých dôležitých látok v tele nízka a tiež sa podpíše na nedostatočnej sexuálnej výkonnosti

Ako fungujú prípravky na podporu libida a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na podporu libida a prečo ich odporúčam Základom sexuálneho výkonu je libido, čiže chuť na sex. Viacero faktorov spomínaných vyššie ovplyvňuje v prvom rade túto oblasť a sekundárne potom aj napríklad problémy s erekciou u mužov alebo s nedostatočnou vzrušivosťou u žien.

Na podporu libida je možné využiť aj špeciálne prírodné prípravky:

  • Najčastejšie ide o tabletky na perorálne užitie a krémy na vonkajšiu aplikáciu, ktoré obsahujú kombináciu aminokyselín, vitamínov a rastlinných stimulantov libida

Pôsobenie týchto prípravkov je na prirodzenej báze, kedy pôsobia a stimulujú pohlavné hormóny zvyšujúce libido u mužov aj žien vďaka rastlinným extraktom napríklad z Kotvičníka zemného alebo Žeruchy peruánskej. Vďaka aminokyselinám, napríklad L-Arginínu a L-Citrulínu, zas podporujú prekrvenie genitálií.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Prípravky so sebou prinášajú aj viacero ďalších výhod:

na výber máte viacero foriem, či už tabletky, alebo prípravky s vonkajšou aplikáciou, najčastejšie vo forme gélov a krémov, všetky formy môžete aj kombinovať
prípravky si viete kúpiť kedykoľvek a sú dostupné bez predpisu či vyšetrenia u lekára, čo je rozdiel od tradičnej „modrej pilulky“ určenej pre mužov na erekciu
vďaka prírodnému zloženiu a prirodzenému pôsobeniu sú vedľajšie účinky minimálne a užívanie tabliet či aplikácia krémov a gélov sú väčšinou bezproblémové

Tabletky by sa mali užívať každopádne dlhodobo, nakoľko práve vďaka prírodnému zloženiu je nutné pravidelné každodenné dávkovanie, aby sa mohli účinky látok čo najlepšie prejaviť. Ak ide o krémy a gély, tie sa spravidla aplikujú jednu hodinu pred pohlavným stykom.

POZERAJTE NA REFERENCIE A RECENZIE

Prv, ako sa rozhodnete akýkoľvek prípravok objednať, vyhľadajte si o ňom referencie a recenzie. Pozerajte však na tie skutočné, ktoré vychádzajú z osobného používania, nie len na také, čo si výrobcovia napíšu sami. Sľubované účinky sa od praxe veľakrát značne odlišujú.

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi Na podporu libida je na trhu veľké množstvo rôznych produktov a prípravkov. Je pravda, že väčšina z nich je orientovaná na mužov, ale už aj v oblasti ženských podporných prostriedkov rastlinného typu sa začína ponuka rozširovať. Ja aj moja partnerka sme za posledné roky vyskúšali naozaj rôzne značky aj druhy, takže viem, o čom hovorím.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Mužom odporúčam najmä tabletky, tu je konkurencia najsilnejšia a výsledky najlepšie. Mne sa osvedčili produkty Stoporex.

Na uvedené prípravky sme pripravili aj recenzie s našimi detailnými skúsenosťami:

Pre ženy:

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Pre mužov:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie