Penidrol Max: Podozrivé tabletky na predaj, ktoré sľubujú erekciu aj zväčšenie penisu

Penidrol Max zlozenie, cena, ucinky a realne skusenosti

Okrem kvalitných prípravkov, ktoré viac menej dosahovali deklarované účinky a už na prvý pohľad bolo zrejmé, že to myslia naozaj vážne, sa mi z času na čas do rúk dostanú aj produkty alebo tabletky, ktoré sú zjavne už na prvý pohľad úplne mimo. Presne tak, ako je to je v prípade značky Penidrol Max.

Už samotná diskusia, ktorá prípravok sprevádza, je podľa mňa veľmi dobrým príkladom, že bohužiaľ aj dnes sa na našom trhu vyskytujú prípravky, ktoré síce nemusia priniesť účinky, ale dôležitá je ich masívna reklama.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Penidrol Max patrí typovo medzi tabletky rastlinného charakteru, takže nie je potrebný recept na ich získanie a dajú sa kúpiť úplne voľne. Týmto sa neodlišujú od konkurencie, problém ale nastane, keď ich skúsite v praxi.

Výrobca a pôvod

Penidrol Max Výrobca a pôvod Kto je za značkou Penidrol Max? Bohužiaľ, toto sa mi zistiť nepodarilo, ale niečo môžu napovedať niektoré indície. Vzhľad stránky pripomína jednu nemenovanú spoločnosť, ktorá pôsobí vo viacerých krajinách a predáva tiež prípravky na zväčšenie penisu alebo na zlepšenie libida či erekcie.

Keď som po výrobcovi pátral, narazil som vždy len na nedôveryhodné stránky ospevujúce činky Penidrol Max, čo je samo o sebe už dosť podozrivé. Predajná internetová stránka, kde sa tento prípravok u nás propaguje, patrí neznámej firme G.M. Partners Ltd. Z tohto pohľadu považujem teda tabletky za veľmi nedôveryhodné.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Zloženie a účinné látky

Penidrol Max Zloženie a účinné látky Penidrol Max o sebe tvrdí, že ide o prípravok rastlinného a prírodného charakteru. Podľa deklarovaného zloženia to môže byť pravda, ale je veľmi otázne, v akej koncentrácii sa jednotlivé zložky v tabletkách nachádzajú, rovnako aj to, aký je ich pôvod a teda aj kvalita. To je kameň úrazu, nakoľko od týchto faktorov sa odvíja výsledný efekt.

A aké látky teda v tabletkách možno nájsť? Nasledovné:

Panax Ginseng: Za týmto názvom sa skrýva Ženšen, čo je známa rastlina využívaná nielen v Ázii a na Ďalekom východe v ľudovom liečiteľstve a v tradičnej medicíne. Táto rastlina je všeobecne dobrá na zníženie únavy, zvýšenie celkovej vitality a pocitu energie, zároveň ide o stimulant pôsobiaci komplexne na nervový systém.

Zo Ženšenu sa využíva koreň a práve z neho sa má extrakt využívať v Penidrole Max na podporu libida a celkovo potencie, keďže ide o silné prírodné afrodiziakum. To síce platí, ale otázne je, či je ho v prípravku dostatok. Zároveň mi uniká zmysel, ako by mal pomôcť hlavnému účinku tabletiek, čiže zväčšeniu penisu, keďže na toto vplyv nemá.

Maca – Lepidium Meyenii: Táto rastlina býva tradičnou súčasťou rôznych typov prípravkov a tabliet podporujúcich potenciu a erekciu, preto ma v zásade neprekvapila jej prítomnosť v tabletkách Penidrol Max. Ide o prírodné afrodiziakum, ktoré pomáha aj na zlepšenie plodnosti, sexuálnej výkonnosti a tiež na zvýšenie vitality.

Okrem toho, že Maca pôsobí na libido, má kladný vplyv aj na stav prostaty. Pomáha tiež na zmiernenie starnutia, proti psychickému vyčerpaniu a proti stresu. Pokiaľ ale ide znova o účinok na zväčšenie či predĺženie penisu, v tomto ohľade je rastlina úplne bezbranná. Príliš veľký vplyv nemá ani na zlepšenie stoporenia.

Tribulus Terrestris: Kotvičník zemný, ako sa táto látka nazýva, patrí tiež medzi prírodné afrodiziaka a bežnú súčasť podobných prípravkov. Tribulus sa v Penidrole Max nachádza ako extrakt v pomere 4:1, podobne ako aj Maca, pričom u mužov má vplyv najmä na testosterón a teda na mieru sexuálneho apetítu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu už musím povedať, že v tomto prípade už ide o rastlinu, ktorá môže pomáhať aj na zlepšenie erekcie a stoporenia penisu. To môže mať sekundárny vplyv na veľkosť, ale len veľmi malý. Podstatnejší vplyv má rastlina na prostatu, cholesterol a tiež na odbúravanie tuku. Otázkou však samozrejme je aj jej množstvo v tabletkách.

Saw Palmetto: Poslednou účinnou látkou nachádzajúcou sa v Penidrole Max je extrakt rastliny Saw Palmetto, u nás nazývanej aj Serenoa plazivá. Táto rastlina sa už veľmi dlhé obdobie používa v prírodnej a tradičnej medicíne na zlepšenie fungovania močových ciest a prostaty, najmä pri benígnom zväčšení predstojnej žľazy.

Rovnako tiež ide o silnejšie prírodné afrodiziakum, ktoré pôsobí aj na hladinu testosterónu a tým pádom môže podporiť libido. Hoci nepochybne má Serenoa repens priaznivý vplyv, v tabletkách na zväčšenie penisu je podľa mňa nadbytočná. Extrakt z nej nemá tiež žiaden vplyv napríklad na erekciu a kvalitu stoporenia.

Doplnkové látky: Okrem účinných látok sa v Penidrole Max nachádzajú aj niektoré doplnkové látky, najmä s plniacou a protihrudkujúcou funkciou. Nejde o nič netradičné, týchto sa teda netreba nijakým spôsobom obávať.

CHÝBAJÚCE LÁTKY NA PREDĹŽENIE PENISU A EREKCIU

Vzhľadom na zloženie, ktoré je už samo o sebe chudobné, treba povedať, že tu absentujú látky ovplyvňujúce stav stoporenia a erekcie výraznejším spôsobom, čo by mohlo pomôcť aj na zväčšenie či predĺženie penisu. Už aj letmý pohľad na zloženie tak u mňa vyvolal podozrenie, či sa účinky skutočne môžu dostaviť.

Dávkovanie a užívanie

Penidrol Max Dávkovanie a užívanie Tak, ako bol tajomstvom opradený pôvod a kvalita zloženia účinných látok, je veľkým tajomstvom aj spôsob užívania a dávkovania. Najmenšie balenie má 30 tabliet a je určené na mesiac, väčšie balenia na viac mesiacov. Z toho vyplýva, že užívanie má byť dlhodobé.

  • Jedna dávka = 1 tabletka. Maximálna denná dávka je 1 tabletka za 24 hodín
  • Samotné užitie by malo byť v celosti, tabletku treba prehltnúť a zapiť, ideálne čistou vodou, iné inštrukcie výrobca neudáva

Výrobca je skúpy na slovo aj pri spôsobe dávkovania, takže nevieme, či treba užívať prípravok pred jedlom alebo po ňom, prípadne či je lepšie užívanie ráno alebo večer. Ja som tabletky Penidrol Max užíval večer po jedle, aby bolo užitie časovo čo najbližšie k plánovanému pohlavnému styku.

Účinky

Penidrol Max Účinky Celá reklama a marketing značky Penidrol Max sú zamerané na propagáciu jedného jediného dôležitého účinku, čiže predĺženie a zväčšenie penisu. Okrem toho by ale mal prípravok pôsobiť aj na zlepšenie erekcie a dokonca aj na posilnenie libida, čiže zvýšenie sexuálneho apetítu.

Poďme si teraz rozobrať tieto účinky v praxi:

Zväčšenie dĺžky penisu

Prvým a zásadným účinkom je zväčšenie penisu do dĺžky. Tu výrobca prípravku Penidrol Max tvrdí, že vďaka užívaniu tabliet sa vám môže penis predĺžiť až o 7 cm. Je to reálne? Určite nie a potvrdzuje to zloženie, moja vlastná skúsenosť a tiež skúsenosti ostatných mužov. Ak nerátam skrytú reklamu za falošnými komentármi, u nikoho tento účinok nenastal.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Celkové zväčšenie penisu

Okrem predĺženia by malo byť ďalším účinkom celkové zväčšenie penisu a jeho objemu. Podobne ako pri prvom účinku, aj tu platí, že v praxi sa tento vplyv žiadnym spôsobom neprejavuje, očakávať sa to nedá ani z hľadiska zloženia. Bohužiaľ, žiaden účinok nenastal ani u iných mužov, tabletky sú teda v tomto smere rovnako neúčinné, ako pri predĺžení.

Zlepšenie erekcie

Hoci prvé dva účinky výrobca Penidrolu Max prezentoval ako najdôležitejšie, na oficiálnom webe aj obale prípravku spomína aj ďalší a to zlepšenie stoporenia a erekcie. Tu už môže byť z teoretického pohľadu vyššia pravdepodobnosť dosiahnutia tohto vplyvu, ale v praxi sa u mňa nič podobné nevyskytlo. Znova za to môže, podľa mňa, nekvalitné zloženie.

Posilnenie libida

Posledným vplyvom, ktorý by mal Penidrol Max mať, je posilnenie a zvýšenie sexuálneho apetítu, čiže vlastne libida. Toto je jediný účinok, ktorý podľa zloženia teoreticky naozaj môže nastať, ale bohužiaľ, v realite sa nič nekoná. Menšie zvýšenie vitality som pocítil, ale nešlo o nič badateľné a o nič, čo by priamo či nepriamo zvyšovalo moje libido a apetít.

OKAMŽITÉ ÚČINKY?

Výrobca udáva nielen prehnané a nereálne účinky, ale aj spôsob ich nástupu. Pri zväčšení penisu dokonca udáva viditeľný začiatok účinnosti už od prvej tabletky, čo je ale podľa mňa úplný nezmysel. Ešte som sa nestretol s takýmto zavádzaním, je to jednoznačné mínus.

Nežiaduce účinky

Penidrol Max Nežiaduce účinky Na rozdiel od tých žiadaných účinkov, aj na moje vlastné prekvapenie sa u mňa vyskytli niektoré nežiadané a nežiaduce. Mám na mysli síce len tráviace problémy na úvod užívania, no tie trvali o niečo dlhšie, ako som čakal. Všeobecne síce prírodné prípravky vedľajšie účinky nemajú, ale tento sa z času na čas vyskytnúť môže.

Samozrejme, nejedná sa o nič katastrofálne, čo by malo nejaký vyslovene negatívny vplyv na moje posúdenie tabliet alebo užívanie Penidrolu Max. Niektorí muži uvádzajú aj bolesti hlavy, tie sa ale u mňa nevyskytli. Problémom ešte môže byť alergická reakcia na niektorú z látok v zložení, ale tu objektívne hovorím, že to už nie je vina Penidrolu Max.

Balenie a cena

Penidrol Max Balenie a cena Čo sa týka veľkosti balení, Penidrol Max sa v tomto veľmi podobá na niektoré prípravky podobného typu, nebudem ich ale menovať, nakoľko som s nimi tiež nebol spokojný. Základné balenie má 30 tabliet a je určené na mesačné užívanie, pričom je však z hľadiska ceny samozrejme najmenej výhodné.

Tu je porovnanie všetkých balení a ich ceny:

Typ balenia:Množstvo tabliet:Cena za balenie:Cena za tabletku:
Štartovacie balenie3049 €1,63 €
Ekonomické balenie9079 €0,87 €
Odporúčané balenie180109 €0,60 €

Aj pri najväčšom a finančne najvýhodnejšom balíčku Penidrol Max je cena už na prvý pohľad príliš vysoká. Ja sám som síce vyskúšal balenie 90 tabliet na tri mesiace, čo sa oplatilo menej, ale vzhľadom na neúčinnosť hovorím, že akákoľvek cena týchto tabliet by bola príliš veľa, nakoľko v praxi sú neúčinné.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Kde kúpiť

Penidrol Max Kde kúpiť Podľa toho, čo som zatiaľ v tejto recenzii napísal, asi nepredpokladáte, že by ste Penidrol Max našli v lekárni. To je aj pravda, podľa mňa by ho u nás žiadna lekáreň alebo sieť lekární do distribúcie ani nevzala.

Aby ste si ale nemysleli, že toto je pre mňa nejaké vážne hodnotiace kritérium, to určite nie. Existujú príklady mnohých iných značiek, ktoré patria dokonca medzi špičku na našom trhu, ktoré v lekárni tiež nenájdete a predávajú sa len cez oficiálnu webstránku dodávateľa. Dôvodom je úspora nákladov a čo najnižšia cena daného produktu.

Podobným spôsobom distribúcie postupuje aj Penidrol Max, kúpiť sa totiž dá len online cez internet. Celá webstránka ale pôsobí veľmi nedôveryhodne a hoci je doprava zdarma, myslím si, že väčšina mužov nepokladá takýto nákup za výhodný a ani seriózny.

AKTUÁLNE HO UŽ ASI NEKÚPITE

Musím povedať pravdu, že od užívania Penidrolu Max ubehlo už trocha času a aktuálne ho podľa mňa na Slovensku už nedostať kúpiť cez oficiálneho distribútora. Varujem však pred nákupom cez inzerát, je to zdravotné a finančné riziko a to nielen v prípade tejto značky!

Online objednávka, doprava a doručenie

Penidrol Max Online objednávka, doprava a doručenie Princíp objednania podobných prípravkov cez internet ale nie je problém, veď online dnes nakupujú ľudia prakticky čokoľvek. Pri tabletkách sa postup objednávky a doprava tabliet od iných vecí príliš nelíši:

  • Najprv si zvolíte veľkosť balenia, tu je to od 30 do 180 tabliet
  • Potom zadáte adresu doručenia
  • Zvolíte si spôsob platby a spôsob dopravy
  • Na záver objednávku potvrdíte a cez internete odošlete

Doručenie PenidrolMax prebieha prostredníctvom kuriéra, doprava je už zahrnutá v cene. Väčšina konkurenčných tabliet však ponúka pestrejšie možnosti, kde sa dá vybrať aj iný typ dopravy, napríklad lacnejšie dodanie na poštu alebo využitie iných prepravných spoločností, takže máte väčšiu voľnosť.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Spôsob platby je tu štandardný s tým, čo ponúka väčšina konkurenčných značiek. Dá sa platiť vopred, ale aj na dobierku, čiže až pri prevzatí balíčka. Myslím, že väčšina mužov si zvolí práve túto možnosť a to aj kvôli nízkej dôveryhodnosti samotnej webstránky. Pri iných značkách ale pokojne voľte platbu vopred, napríklad kartou cez internet.

POCHYBNÁ ZÁRUKA VRÁTENIA PEŇAZÍ

Značka Penidrol Max propaguje možnosť vrátenia peňazí v prípade, ak budete s účinkami nespokojní. Musíte ale vrátiť celé a neotvorené balenie, takže ak si objednáte to štartovacie a neosvedčí sa vám, vrátiť ho už nemožno.

Najčastejšie otázky

Penidrol Max Najčastejšie otázky Keď som začal viac pátrať po Penidrole Max, narazil som na viaceré diskusné fóra a internetové stránky, kde boli okrem skúseností mužov aj otázky týkajúce sa či už značky, alebo celkovo prírodných tabliet podobného typu. Tu sú tie, ktoré vás zaujímali najviac aj spolu s mojimi odpoveďami:

Nezlepšia sa účinky tabliet pri dlhodobom užívaní?

Bohužiaľ, v tomto ohľade som veľmi skeptický. Myslím, že 3 mesačné užívanie je už dostatočne dlhé na to, aby som vedel otestovať reálnu účinnosť prípravku. Našiel som aj skúsenosti mužov, ktorí užívali Penidrol Max oveľa dlhšie a tiež sa u nich účinky nijak nezlepšili ani po dlhšom čase.

Je možné skúsiť vyššie dávkovanie?

Skúsiť to síce môžete, ale osobne si myslím, že to k lepšiemu výsledku nepovedie. Platí to v podstate pri každej značke prípravkov rastlinného charakteru a prírodného pôvodu. Ako ukazujú skúsenosti aj iných mužov, jediné, čo môže nastať, je viditeľnejšie prejavenie sa vedľajších účinkov.

Môžu byť výsledky Penidrolu Max trvalé?

Hoci to výrobca tvrdí, je to samozrejme nezmysel a zároveň jasný príklad toho, že reklama tohto prípravku sa nezastaví naozaj pred ničím. Je možné, že pri kvalitnejších prípravkoch môže účinok trvať istú dobu po skončení užívania, ale určite nemožno čakať, že by bol efekt dlhodobý, nebodaj trvalý.

Čo alkohol alebo nejaké kontraindikácie, existujú?

Pri týchto výrobkoch platí obvykle pravidlo, že by sa s alkoholom miešať nemali, hoci to priamo nemusí byť zakázané. Tabletky vplývajúce na erekciu či potenciu môžu byť problémom pre ľudí s kardiovaskulárnymi alebo hormonálnymi problémami, preto by sa im mali vyhýbať alebo by sa mali o ich užívaní poradiť vopred s lekárom.

Je možné s tabletkami dosiahnuť zväčšenie penisu?

Určite by som netvrdil, že je reálne dosiahnuť zväčšenie či predĺženie penisu o viac ako 2 centimetre, na to existujú potom už len chirurgické postupy. Do 2 cm sa to ale dá, no musí ísť o kombináciu kvalitného prípravku a zároveň špeciálnych techník masáže a naťahovania pohlavného údu. Závisí to ale individuálne od stavu každého muža.

Skúsenosti

Penidrol Max Skúsenosti Stačilo mi niekoľko desiatok minút hľadania skúseností a referencií iných mužov a bolo mi hneď jasné, že nie som jediný, u koho nenastalo zväčšenie penisu, ale ani iné účinky. Penidrol Max má naozaj strašnú reputáciu, ale podľa mňa oprávnene. Účinnosť tabliet je nie na bode mrazu, ale hlboko v mínuse.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

V tomto tvrdení sa zhodujú naozaj všetci muži, s výnimkou anonymných komentárov a hodnotení, ktoré Penidrol Max vychvaľujú až do nebies. Podľa mňa ale nejde o reálne referencie, ale o skrytú reklamu tých, čo predávajú prípravok a snažia sa ho spropagovať prilepšením jeho skutočných výsledkov.

Isté však je, že žiadne zväčšenie penisu sa nekoná a ostatné výsledky sú tak minimálne, že ich muži skoro ani nevnímali. Terčom kritiky je aj vysoká cena a rovnako tak príliš málo informácií na oficiálnej webstránke. To je podľa mňa pochopiteľné, výrobca sa naozaj nemá čím chváliť.

REFERENCIE AKO Z MINULOSTI

Pri čítaní a zisťovaní skúseností a hodnotení mužov s Penidrolom Max som mal občas pocit „dejavú“. Potom som si spomenul, že podobné reakcie som čítal veľmi veľa rokov dozadu, keď na našom trhu boli podvodníci s tabletkami na zväčšenie penisu.

Vlastná skúsenosť

Penidrol Max Vlastná skúsenosť Prejdime teraz k mojej vlastnej skúsenosti s užívaním Penidrolu Max. Dala by sa síce opísať aj jednoducho tak, že prípravok nefunguje a tušil som to už od úvodu, no nechcel by som to odbiť len takto stručne. Ide totiž o to, že iné konkurenčné tabletky v istom zmysle fungovať môžu, takže nechcem hádzať všetky značky do jedného koša.

Penidrol Max som užíval dokopy 3 mesiace, pričom samotný proces objednania už bol trocha neštandardný. Podľa zloženia som tušil, že sa účinky nedostavia, ale vydržal som celé 3 mesiace. Počas nich som občas mal pocit, že sa niečo lepší, ale išlo vždy len o tzv. placebo efekt a pred ním chcem varovať aj vás.

Po skončení trojmesačnej kúry bol výsledok nulový. Možno o niečo viac vitality, ale erekcia zostala v tom istom stave, rovnako tak aj veľkosť, objem a dĺžka pohlavného údu. Výsledkom bolo len to, že som bol chudobnejší o zopár desiatok Eur a bohatší o ďalšiu novú skúsenosť.

Výsledok vlastného testovania

Penidrol Max Výsledok vlastného testovania Podľa všetkých kritérií je Penidrol Max jasný prepadák a tomu bude zodpovedať aj moje hodnotenie. Vždy sa síce snažím byť mierny a hľadať aj pozitíva, no tu som ich nenašiel vôbec a verte mi, že som sa snažil naozaj hľadať lupou niečo pozitívne.

  • Penidrol Max odo mňa dostáva jasnú známku 5, úplne prepadol

Minimum serióznych informácií, chudobné zloženie nezodpovedajúce vôbec hlavnému účinku, príliš vysoká cena, veľmi oklieštený spôsob nastavenia doručenia a objednávky, to všetko sú veľké mínusy, ktoré by dobrý prípravok určite nemal mať, no tento ich má.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Penidrol Max možno bude sklamaním pre niektorých mužov, ale mňa neprekvapil. Je pravda, že kvalitnejších prípravkov je čoraz viac a na podobné nepodarky, ako je tento, už nenarážam príliš často, ale vždy ma to negatívne prekvapí a zaskočí. Tabletky tak určite neodporúčam, nezaslúžia si ani jedného zákazníka, dajte od nich ruky preč!

Zhodnotenie

Penidrol Max Zhodnotenie Aký je teda môj záverečný rezultát? Myslím, že vzhľadom na známku aj vyššie popísané skúsenosti je asi jasné, že Penidrol Max je jasná slepá ulička a určite neodporúčam s týmto prípravkom ani strácať čas. Už samotné deklarované zväčšenie penisu o 7 cm je úplne nereálne a z ríše fantázie.

Produkt má okrem prehnaných a megalomanských tvrdení týkajúcich sa jeho účinkov úplne nedôveryhodnú prezentáciu, informácie týkajúce sa výrobcu a zloženia sú nedostatočné, samotné zloženie je nedostatočné a prípravok je predražený. Ak by som mal vymenovať jediné pozitívum, nenašiel by som ho.

Na podobné, ale lepšie prírodné prípravky ale určite nezanevrite a to z týchto dôvodov:

  • rastlinné a bylinné zloženie sú pre naše telo prirodzené a pozitívne
  • lepšie značky ponúkajú viditeľnejšie a komplexnejšie účinky
  • dostupnosť takýchto tabliet je bez predpisu
  • väčšina prírodných prípravkov nemá žiadne vedľajšie účinky

Penidrol Max síce nepatrí kvalitné tabletky, ktoré možno odporúčať ale ako vidíte, rastlinný a prírodný charakter vôbec nemusí byť na škodu. Naopak, v prípade lepších značiek ide skôr o výhodu, ktorá umožňuje prípravok užívať dlhodobo a bez nejakých negatívnych efektov.

Ak potrebujete zlepšiť erekciu a chcete aj o niečo predĺžiť svoj penis, je to dokonca možné aj s takýmito prípravkami. Musíte ale staviť na overené a známejšie značky s pozitívnymi referenciami, napríklad ja mám vyskúšaný Stoporex.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.33

3 Hodnotení