Ako dosiahnuť orgazmus u muža

Ako dosiahnuť orgazmus u muža

Pre mužský orgazmus je typické podľa väčšinového názoru rýchle a jednoduché dosiahnutie, no opak býva častokrát pravdou. Môže za to hneď niekoľko faktorov, či už ide o problémy so stoporením penisu, ale aj o problémy na strane ejakulácie, najmä príliš rýchle dosiahnutie sexuálneho vyvrcholenia.

Zároveň však platí, že aj v prípade zdravého fungovania celého mechanizmu z hľadiska fyziológie nie je jednoduché dosiahnuť kvalitného sexuálneho uspokojenia. Vyžaduje si to aj dostatok skúseností a správnu techniku zo strany partnerky.

V nasledujúcom texte sa pozrieme na túto problematiku komplexne a to vrátane toho, ako sa prejavuje orgazmus u muža, aké problémy najčastejšie nastávajú a čo robiť, aby bol mužský orgazmus čo najkvalitnejší a najintenzívnejší.

Najčastejšie problémy s dosiahnutím orgazmu u muža

Najčastejšie problémy s dosiahnutím orgazmu u muža Medzi najrozšírenejšie problémy s mužským orgazmom patria tri kategórie problémov. Prvou kategóriou sú problémy s príliš dlhým časom trvania do vyvrcholenia, druhou kategóriou zas príliš rýchly orgazmus. Treťou kategóriou je úplná nemožnosť dosiahnuť orgazmus.

  • Ak muž dosiahne orgazmus príliš rýchlo, napríklad do 1 či 2 minút, označuje sa tento stav ako predčasná alebo príliš rýchla ejakulácia
  • Opakom je príliš dlhé trvanie vyvrcholenia, čo býva spôsobené napríklad problémom s libidom alebo s nekvalitnou erekciou
  • Ak nie je možné dosiahnuť orgazmus vôbec, ide o ochorenie zvané anorgazmia

Na dosiahnutie mužského orgazmu má vplyv niekoľko faktorov:

sexuálny apetít – ak muž nemá dostatočne vysoký sexuálny apetít, môže u neho nastať problém tak s dosiahnutím orgazmu, ako aj vôbec s chuťou na sex
nástup a kvalita stoporenia – nevyhnutným predpokladom dosiahnutia orgazmu je erekcia, kde najčastejšie nastávajú problémy s jej vznikom či udržaním tvrdosti
predčasná alebo neskorá ejakulácia – dôležité je aj načasovanie, kvalitný orgazmus by nemal byť dosiahnutý ani príliš skoro, ale na druhú stranu, ani príliš neskoro
nesprávna sexuálna stimulácia – posledný faktor už nezávisí od muža, ale skôr od jeho partnerky, nakoľko na dosiahnutie orgazmu treba aj správne sexuálne dráždenie

Erotická bielizeň a oblečenie

  • Kvalitný materiál
  • Diskrétne doručenie
  • Výhodné ceny

DOČASNÉ VS. TRVALÉ PROBLÉMY

Ak sa u vás nejaký problém popísaný vyššie vyskytuje, treba pozerať aj na to, či ide len o dočasný výskyt alebo permanentný stav. Z času na čas môže prísť k problémom s erekciou či ejakuláciou u každého, pozornosť tomu treba venovať až vtedy, ak sa stav opakuje.

Príčiny problémov s mužským orgazmom

Príčiny problémov s mužským orgazmom Vyššie popísané problémy a faktory majú zásadný vplyv nielen na dosiahnutie orgazmu, ale celkovo na sexuálny život. Tieto veci nevznikajú bez príčiny, práve naopak, ide veľa krát o výsledok dlhodobejšie neriešeného stavu.

Tu sú najčastejšie príčiny súvisiace s problémami týkajúcimi sa mužského orgazmu:

Životný štýl a životospráva: Nezdravá životospráva, fajčenie, zlé stravovanie, nadmerná konzumácia alkoholu, to všetko vplýva napríklad na nízke libido, nekvalitnú erekciu či vôbec schopnosť erekciu dosiahnuť. Samozrejme, ovplyvňuje to aj zdravotný stav celkovo, no práve v oblasti erekcie sa tieto príčiny prejavia najviditeľnejšie.

Psychické problémy: Stres, depresia či iné problémy súvisiace s psychikou vedia nielen u žien, ale aj u mužov veľmi negatívne zasiahnuť do sexuálneho života. Nie nadarmo majú najväčšie problémy sexuálneho charakteru muži vyťažení pracovne, ktorí sú pod stresom a musia zvládať aj psychický tlak okolia v práci či doma.

Fyziologické príčiny a ochorenia: Napríklad za predčasnou ejakuláciou môžu byť problémy s dĺžkou uzdičky alebo jej tvarom, no tiež niektoré ochorenia pohlavného systému sa negatívne podpíšu na sexuálnom výkone. Problémy v tejto oblasti môže spôsobiť aj zväčšená prostata, čo je typické ochorenie pre mužov v strednom veku.

Nekvalitný sex: Túto príčinu som si nechal nakoniec, ale pravdupovediac, mnohokrát je práve prvá a najčastejšia. Hoci ide o veľmi široké pomenovanie, mám na mysli napríklad rutinu v sexuálnom vzťahu, nedostatok fantázie či nesprávnu techniku zo strany ženy. dôležité však je, aby aj muž poznal sám seba a vedel partnerke ukázať, čo ho najviac vzrušuje.

Možnosti a spôsoby, ako zlepšiť dosiahnutie orgazmu u muža

Možnosti a spôsoby, ako zlepšiť dosiahnutie orgazmu u muža Poďme sa teraz pozrieť na to, čo všetko sa dá spraviť v praxi pre dosiahnutie kvalitnejšieho sexuálneho zážitku u mužov. Chcel by som zdôrazniť, že zamerať sa treba na celý sexuálny život komplexne, nielen na orgazmus. Ten je len výsledkom viacerých faktorov.

Toto sú možnosti, ktoré na zlepšenie dosiahnutia mužského orgazmu máte:

Zlepšenie životosprávy a životného štýlu

Hovorí sa, že v zdravom tele je aj zdravý duch a to isté platí aj pre sexuálny život. V prvom rade sa teda zamerajte na zlepšenie stravovania, obmedzenie zlozvykov typu fajčenie či alkohol a pridať by ste mohli aj viac pohybu, pre mužov je najlepšie intenzívne cvičenie, čo prispeje k prirodzenému zvýšeniu testosterónu v tele.

Riešenie prípadných fyziologických problémov

Ak máte problém s uzdičkou, zväčšenú prostatu alebo nejaké zápalové či infekčné ochorenie týkajúce sa pohlavnej sústavy, jedinou možnosťou je jeho odstránenie. Častokrát sa to bohužiaľ nezaobíde bez lekárskeho vyšetrenia a liečby, odporúčam sa tomu teda nevyhýbať.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Viac oddychu

Menej stresu a viac oddychu robí hotové zázraky, verte mi. Obmedziť treba prácu doma, nadčasy v práci, lepšie si plánujte a organizujte čas a dostanete sa tak spod bežného tlaku, ktorý zažívate každý deň. Pridajte k tomu viac spánku a oddychu a vaše libido vám poďakuje.

Zmeny v rutine

Rutina vo vzťahu aj v sexe zabíja fantáziu a prirodzenú schopnosť ľudí zažívať niečo nové. Mnoho mužov má potom problémy s dosiahnutím orgazmu, prípadne ak ho aj dosiahnu, sú s tým spojené problémy. Vyskúšajte zmeny, napríklad aj rôzne erotické hračky!

Zlepšenie techniky

Nie všetko je samozrejme len o zmenách, dôležitá je aj správna technika. Tá sa týka tak predohry, ako aj samotnej sexuálnej stimulácie. Toto však už záleží viac od partnerky, ktorá by mala naberať nové skúsenosti a práve vďaka nim dopraje mužovi kvalitnejší orgazmus.

PODPORNÉ PROSTRIEDKY

Na skvalitnenie sexuálneho zážitku je možné využiť aj podporné prostriedky. Môže ísť o afrodiziaka typu známych španielskych mušiek či rôzne feromónové parfumy, mne sa však viac osvedčili prípravky s komplexným účinkom na libido aj na funkčnosť pohlavnej sústavy.

Moje vlastné skúsenosti pri dosahovaní orgazmu u muža

Moje vlastné skúsenosti pri dosahovaní orgazmu u muža Od všeobecných rád, ktoré ale naozaj fungujú, by som chcel prejsť k zopár individuálnym príkladom z vlastnej skúsenosti. Kvalita sexuálneho života a dosiahnutie intenzívneho orgazmu sú totiž len výsledky, ktorým predchádzajú konkrétne zmeny.

Tu sú tie, ktoré mi pomohli najviac:

Nové polohy: Nebojte sa vyskúšať nové polohy, oživí to váš sex ako nikdy predtým. Hovorím to s vlastnej skúsenosti, veľmi dobrou inšpiráciou mi bola nielen Kamasútra, ale aj iné podobné knihy. Skúšajte, experimentujte, len tak zistíte, čo vám vyhovuje najviac.

Väčšie zapojenie partnerky: Mnoho mužov podceňuje väčšie zapojenie partnerky a to je chyba. Ukážte jej, čo sa vám páči, navigujte ju, uvidíte, že rozdiel bude citeľný. Muži si myslia, že žena vie čítať ich myšlienky, ale to určite neplatí.

Častejší sex: Tréning robí majstra a naozaj platí, že častejší sexuálny kontakt zlepšuje prax a techniku. V kombinácii s experimentovaním, novými polohami a lepším zapájaním partnerky je to asi najlepšia možná rada, čo vám môžem dať. Sexujte tak často, ako sa len dá.

Vzájomná masáž: Nie nadarmo sú v poslednej dobe populárne rôzne druhy masáží, či už ide o Tantra masáž alebo masáž penisu. Na prvý pohľad zbytočnosť, no pre intenzívnejší orgazmus u muža skvelá vec. Ja odporúčam vzájomnú masáž aj pre potešenie ženy.

Erotické hračky: Veľa mužov si myslí, že sexuálne pomôcky sú určené len pre potešenie žien, ale nie je to pravda. Existujú rôzne druhy masturbátorov či iných podobných pomôcok. Nepoužívajte ich ale osamote, zapojte partnerku, nech ich vyskúša na vás ona!

Ako fungujú tabletky na libido a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na libido a prečo ich odporúčam Možno si teraz poviete, že nejaké tabletky vám predsa nemôžu pomôcť dosiahnuť lepší orgazmus, no nepodceňujte ich podpornú funkciu. Je to najmä vďaka tomu, že sú založené na prírodných afrodiziakach s dlhodobo overenými účinkami.

Prípravky sú zaujímavé práve obsahovými látkami:

  • V tabletkách možno nájsť extrakty a výťažky rastlín pôsobiacich na libido či prekrvenie pohlavného systému, čo zlepšuje sexuálny apetít a môže pomôcť na vyššiu vzrušivosť

Bežnou súčasťou tabliet sú napríklad byliny ako Maca alebo Ashwagandha, ktoré majú pozitívne účinky na libido. Ak sú tabletky doplnené aj o aminokyseliny, napríklad L-Arginín či L-Citrulín, pomáhajú aj na zlepšenie prekrvenia pohlavného údu. To sa odrazí aj v zlepšení stoporenia, čo pomáha na problémy s nekvalitnou erekciou.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Ja sám si cením na tabletkách aj tieto tri podstatné výhody:

kúpiť si ich môžem aj bez predpisu či predošlého lekárskeho vyšetrenia, nakoľko sú tieto tabletky vo forme voľne dostupných výživových doplnkov
dôležitým plusom je tiež jednoduché dávkovanie a možnosť dlhodobého užívania aj niekoľko mesiacov, čo zlepšuje účinnosť
v závislosti od zloženia možno očakávať od týchto prípravkov aj širšie pôsobenie v rámci celej sexuálnej oblasti

Práve ten posledný bod dávam do pozornosti najviac, keďže ide podľa mňa o najväčší benefit. Tieto prípravky totiž pôsobia na celý sexuálny život a zvyšujú jeho kvalitu komplexne, mne sa najviac páči vplyv na libido a kvalitu erekcie, čo ocení podľa mňa nejeden muž.

BEZ VEDĽAJŠÍCH ÚČINKOV

Veľkým plusom je vďaka rastlinnému zloženiu bez syntetických látok aj minimálne riziko výskytu nejakých nežiaducich, negatívnych či vedľajších účinkov. To umožňuje užívať tabletky dlhodobo a napríklad bez výskytu bolesti hlavy či začervenania pokožky.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Netvrdím pochopiteľne, že vám nejaké tabletky zázračne pomôžu s lepším sexuálnym životom a zvýšia vám kvalitu orgazmu. Na druhú stranu, u mňa sa tieto podporné prostriedky osvedčili a môžem povedať, že som videl viditeľné rozdiely najmä v oblasti lepšieho sexuálneho apetítu a tiež aj v oblasti zlepšenia erekcie.

Na našom trhu boli v minulosti rôzne značky, aj také, ktorých účinnosť v praxi bola takmer nulová. Dnes je situácia už oveľa lepšia a to aj zásluhou silnejšej konkurencie. V nasledujúcej tabuľke uvádzam tie prípravky, ktoré u mňa účinkovali najlepšie aj s ich hodnotením:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Erotická bielizeň a oblečenie

  • Kvalitný materiál
  • Diskrétne doručenie
  • Výhodné ceny

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.00

11 Hodnotení