Ako urobiť muža rukou

Ako urobiť muža rukou

Jednou zo základných techník na uspokojenie chlapa je sexuálna stimulácia rukou. Na prvý pohľad je to veľmi jednoduché, no veľmi veľa žien v skutočnosti nevie, ako správne urobiť chlapa rukou tak, aby bol maximálne uspokojený. Nejde totiž len o jednoduchú mechanickú činnosť, podobne ako aj pri iných technikách, najdôležitejšie sú prax a detaily.

Okrem správnej techniky a dokonalého postupu je dôležitá aj druhá podmienka a to plná erekcia muža a jeho maximálne vzrušenie. V tomto ohľade je žena limitovaná len možným externým pôsobením na chlapa, no veľa záleží aj od jeho samotného.

Čo tým myslím? V skratke, nejde len o samotnú sexuálnu stimuláciu, dôležité je aj to, aby mal bezproblémovú erekciu a zdravý sexuálny apetít. V tomto článku sa teda pozrieme na problematiku uspokojenia chlapa rukou komplexne.

Najčastejšie problémy s uspokojením muža rukou

Najčastejšie problémy s uspokojením muža rukou Prv, než prejdeme na spôsoby, ako spraviť muža rukou a moje skúsenosti, treba sa zmieniť niečo o problémoch, ktoré môžu pri tejto sexuálnej stimulácii nastať. Nakoľko je táto sexuálna technika závislá od muža aj ženy, problémy sa týkajú oboch strán.

  • Uspokojenie muža rukou si vyžaduje v prvom rade dostatočný sexuálny apetít, čo súvisí aj so vzrušivosťou a jej správnym fungovaním s ohľadom na nervovú sústavu
  • Druhým faktorom je kvalitná erekcia, bez ktorej by nebolo možné na úvod sexuálne stimulovať erotogénnu zónu nachádzajúcu sa na penise
  • Dôležitý je aj správny mechanizmus ejakulácie, ktorá by nemala byť skorá ani neskorá

Vzhľadom na spomínané faktory dochádza k týmto problémom pri sexuálnom uspokojení:

problémy s erekciou – najviac sa objavujú problémy so vznikom erekcie alebo udržaním jej tvrdosti a kvality dlhšiu dobu potrebnú pre sexuálny styk
nízka vzrušivosť – navonok ide o problém, ktorý sa môže podpísať aj pod slabšiu erekciu, no je to skôr následok nedostatočného libida, čiže sexuálneho apetítu
predčasná ejakulácia – ak príde k vyvrcholeniu do niekoľkých minút od začiatku sexuálnej stimulácie, hovorí sa o príliš rýchlej alebo predčasnej ejakuláciu
problém s dosiahnutím orgazmu – opačným problémom je príliš dlhý čas do dosiahnutia ejakulácie, u niektorých mužov nastáva dokonca úplná absencia orgazmu

DOČASNÉ VS. TRVALÉ PROBLÉMY

Niektoré problémy majú dočasný charakter, napríklad ako následok nejakého krátkodobého pôsobenia choroby, ktorá môže oslabiť sexuálne funkcie. Takéto problémy sa vyriešia pominutím príčiny alebo pôsobenia faktoru, nie je potrebné prijímať špeciálne opatrenia.

Príčiny problémov s mužským uspokojením rukou

Príčiny problémov s mužským uspokojením rukou Problémy, ktoré som popísal vyššie, môžu mať viacero príčin. Niektoré vychádzajú napríklad zo sexuálnej neskúsenosti alebo zlej techniky, no iné sú vážnejšie a ohrozujú celý sexuálny život a jeho kvalitu.

Tu sú najčastejšie príčiny a faktory ovplyvňujúce mužské uspokojenie:

Neskúsenosť a nesprávna stimulácia: Bez toho, aby som hneď hľadal nejaké vážnejšie dôvody, v mnohých prípadoch je dôvodom problémov so sexuálnym uspokojením buď neskúsenosť alebo nesprávna sexuálna stimulácia či dráždenie. Tieto faktory sú však len dočasné a dajú sa rýchlo riešiť.

Nízke libido: Za problémami s erekciou, ale najmä s nedostatočným vzrušením, býva veľmi často nízke libido. To závisí u muža od hladiny testosterónu, čo je mužský pohlavný hormón s mimoriadnym vplyvom na sexuálny život. Jeho nedostatok sa prejavuje aj na poklese sexuálnej vitality.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Nedostatočné prekrvenie penisu: V prípade, že neprichádza k erekcii, najčastejšou príčinou tohto stavu je porucha prekrvenia penisu. Tá môže byť dôsledkom nedostatočného roztiahnutia ciev, nedostatočného účinku oxidu dusnatého na pružnosť ciev alebo dôsledkom nemožnosti udržať krv v toporivých telesách.

Vplyvy okolia: Poslednou významnejšou kategóriou sú vplyvy okolia. Veľmi negatívne pôsobia najmä stres, prepracovanosť a faktory, ktoré môžu byť za depresiou, úzkosťou či strachom. Všetky tieto veci môžu brániť dostatočnému prežitiu sexuálnej stimulácie, čo sa prejaví na erekcii a na ejakulácii.

Možnosti a spôsoby, ako urobiť muža rukou

Možnosti a spôsoby, ako urobiť muža rukou Od problémov a ich príčin prejdime k riešeniam, konkrétne k postupu, ako uspokojiť muža rukou a čo sa dá spraviť, aby to bol kvalitný erotický zážitok. Najdôležitejšie je mať správnu techniku a nezabudnúť na niektoré detaily.

Pri sexuálnej stimulácii rukou sa riaďte nasledovnými pravidlami:

Príprava

Hoci sa o mužoch hovorí, že sú sexuálni predátori a sú schopní sexu kedykoľvek a kdekoľvek, neplatí to tak doslova. Na úvod je potrebné preto muža na stimuláciu rukou pripraviť a ideálne sú na to letmé bozky a dotyky na intímnych miestach. Tie by však mali byť najskôr len jemné, zvýšiť intenzitu odporúčam až po čase.

Najskôr len hore dole

Úvod sexuálneho dráždenia by mal byť čo najjednoduchší, no zároveň aj dostatočne účinný. Za týmto účelom odporúčam najskôr jednoduchý pohyb zdola nahor po celej dĺžke penisu, ideálne celou dlaňou, ktorá bude penis obklopovať. Na úvod stimulácie treba vykonávať pohyb s kratšou dĺžkou.

Gél je dôležitý

Po zahriatí je najvyšší čas pridať na intenzite aj uchopení penisu. Ešte predtým však treba použiť lubrikačný alebo masážny gél s kĺzavou funkciou, aby sa predišlo nadmernému treniu a bolesti. Jeho nanesenie môže byť príležitosťou na maximálne rozpálenie muža rôznymi pohybmi sexuálneho dráždenia.

Použitie oboch rúk

Najlepšie je dráždenie viacerými spôsobmi súčasne. To, že chce žena spraviť muža rukou, neznamená, že nemôže použiť aj tú druhú. Niektorí muži majú radi napríklad hladenie po tele, masáž semenníkov počas stimulácie, prípadne ručnú prácu oboma rukami. Zapojiť možno aj bozky a jazyk pre ešte lepší a komplexnejší sexuálny zážitok.

To najlepšie na záver

Ako urobiť muža rukou tak, aby na to nezabudol? Niektorí muži majú radi extra stimuláciu uzdičky, iní zas dráždenie celého žaluďa, ďalším stačí intenzívnejšie a pevnejšie uchopenie rukou a pokračovanie v predošlom pohybe. Partnerka by to mala zistiť a nechať si to na samotný záver ako vyvrcholenie.

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

ODĎAĽOVANIE VYVRCHOLENIA

Hoci je cieľom sexuálnej stimulácie rukou priviesť muža k orgazmu, nejde o dostihy. Naopak, viacerí muži si môžu vychutnať odďaľovanie vyvrcholenia, orgazmus bude intenzívnejší, treba to však spraviť citlivo. Stimulácia rukou takúto kontrolu veľmi dobre umožňuje.

Moje vlastné skúsenosti, ako uspokojiť muža rukou

Moje vlastné skúsenosti, ako uspokojiť muža rukou Aby sme nezostali len pri teórií, rozhodol som sa zverejniť aj vlastné skúsenosti týkajúce sa sexuálneho uspokojenia muža pomocou rôznych techník masturbácie. Pomocou týchto skúseností chcem ukázať, ako veľmi záleží na niektorých detailoch.

Nech sa páči, tu sú moje tipy a postrehy:

Minimalizácia okolitých vplyvov: Pre čo najlepšie precítenie sexuálnej stimulácie odporúčam minimalizáciu niektorých negatívnych faktorov okolia. Ide napríklad o stres alebo rušivé vplyvy, optimálne je, ak muža neruší nič z okolia a môže sa sústrediť len na seba.

Žiadne mechanické pohyby: Na rozdiel od masturbácie by malo sexuálne uspokojenie muža vychádzať skôr z prvkov masáže. Znamená to, aby nebol kontakt len o nejakých pohyboch nahor alebo nadol, ale o kreativite a viac netradičnom pohybe rúk či prstov po penise.

Zrakový kontakt: Veľmi silnou ženskou zbraňou sú oči a udržiavanie očného kontaktu. Ak sa na to muž sústredí, môže mu to pomôcť intenzívnejšie precítiť samotnú sexuálnu stimuláciu a dráždenie penisu, čo má za následok kvalitnejší zážitok pri vyvrcholení.

Aj semenníky a prostata: Mnoho žien pri ručnom uspokojovaní muža zabúda na ostatné erotogénne zóny. Dráždenie alebo masáž semenníkov môže pomôcť zvýšiť sexuálne napätie, no len do doby ejakulácie, potom už nie. To isté platí aj pri jemnej masáži prostaty.

Prírodné afrodiziaka: Veľmi dobrým spôsobom, ako stimulovať sexuálnu energiu, ale napríklad aj erekciu či libido, sú prírodné afrodiziaka. Hovorím o rastlinách, ktoré sa využívajú na zvýšenie testosterónu alebo na zlepšenie erekcie. Dostupné sú už aj ako tabletky.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Ako fungujú tabletky na erekciu a libido a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na erekciu a libido a prečo ich odporúčam Keďže jedným z nevyhnutných predpokladov sexuálneho uspokojenia u muža je aj kvalitná erekcia a dostatočný sexuálny apetít, práve tieto dva faktory je potrebné podporiť čo najviac. Ak sa zároveň dá, tak aj čo najprirodzenejšou cestou, mám s tým skúsenosť.

Hovorím o prípravkoch založených na prírodných zložkách:

  • Ide o tabletky, ktorých účinné látky majú charakter rastlinných extraktov pôsobiacich či už na testosterón alebo na zlepšenie prekrvenia pohlavného údu a to dlhodobo

Súčasťou tabliet sú rastliny spadajúce medzi známe afrodiziaka, ktoré podporujú sexuálnu vitalitu. Ide napríklad o Ashwagandhu, Ženšen alebo Muira Puama. Veľmi častou zložkou sú aj aminokyseliny zlepšujúce erekciu, najčastejšou je obvykle L-Arginín pôsobiaci na rozšírenie ciev a prekrvenie penisu.

Tieto tabletky sú spojené s niekoľkými výhodami:

ich kúpa nie je viazaná na lekársku indikáciu, čiže nemusíte absolvovať predtým žiadne vyšetrenie a tabletky sú bez predpisu či receptu
nakoľko je zloženie bez umelo alebo chemicky vyrábaných látok, je užívanie bezproblémové a nehrozia žiadne vážnejšie vedľajšie účinky
bezproblémová je aj dostupnosť tabliet, kúpiť si ich môžete dokonca aj cez internet z eshopov oficiálnych výrobcov, nikdy však nie anonymne cez inzerát

Veľkou výhodou je najmä pomerne široké pôsobenie tabliet na sexuálne zdravie a kvalitu sexuálneho života. Viacero tabliet pomáha nielen na libido, ejakuláciu či erekciu, ale napríklad môže pomôcť aj zlepšiť spermogenézu, čiže vplýva aj na plodnosť.

POSTUPNÝ NÁBEH ÚČINKOV

Tabletky, o ktorých hovorím, sú založené na rastlinných a prírodných látkach. To znamená, že s tým treba počítať aj pri ich pôsobení, nakoľko účinky sa dostavia postupne a po dlhodobejšom užívaní. Prvé vplyvy by však mohli byť viditeľné už o dva či tri týždne.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Na trhu je v posledných rokoch naozaj veľké množstvo rozličných prípravkov a tabliet popísaných vyššie. Niektoré sú kvalitnejšie, iné menej, veľmi záleží najmä od zloženia. To, že sú tieto tabletky bez predpisu a vo forme výživových doplnkov, totiž spôsobilo, že sú lákavé aj pre menej serióznych producentov.

Ako sa vyhnúť sklamaniu a skúšaniu jednej značky za druhou, až nájdete tú pravú? Nechajte si poradiť od skúseností a referencií ostatných mužov. Aby som aj ja niečím prispel, rozhodol som sa v tejto tabuľke zverejniť tabletky, ktoré u mňa účinkovali najlepšie:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

BDSM pomôcky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.10

10 Hodnotení