Ako vzrušiť muža

Sexuálne vzrušenie je dejom aj stavom súčasne, ktorého cieľom je pripraviť organizmus na pohlavný styk. Dosiahnuť vzrušenie u muža je možné viacerými spôsobmi, či už ide o priamu alebo nepriamu sexuálnu stimuláciu a dráždenie. Na prvý pohľad jednoduchá vec ale nie je vôbec automatická a vzrušenie závisí od viacerých faktorov.

Ak ide o techniky, ako maximálne vzrušiť muža, ani tie najlepšie spôsoby nemusia fungovať v prípade, že nastáva problém napríklad s libidom či fungovaním nervovej sústavy. Práve preto sa treba pozerať na sexuálne vzrušenie aj z biologického hľadiska.

Mojim cieľom je však v tomto článku ukázať všetky možnosti, ako dokonale vzrušiť muža. Mnoho žien sa tiež pýta, ako vzrušiť muža nielen osobne, ale aj po telefóne, cez SMS alebo cez internet. Neobídem preto ani túto tému.

Najčastejšie problémy so vzrušením u muža

Najčastejšie problémy so vzrušením u ženy Sexuálne vzrušenie je súborom procesov prebiehajúcich na mentálnej, fyziologickej a aj biochemickej úrovni. Všetky tieto faktory musia prebehnúť v správnom poradí a na požadovanej úrovni, iba tak môže byť vzrušenie muža maximálne.

  • Vzrušenie je kombináciou sexuálnej stimulácie zvonka, najčastejšie erotogénnych zón, a odpovede centrálnej nervovej sústavy na túto stimuláciu
  • Vo vnútri organizmu prebieha počas sexuálneho dráždenia aktivácia prekrvenia pohlavnej sústavy, najviditeľnejšie sa to prejaví erekciou
  • Medzi vonkajšie príznaky patrí rozšírenie zreníc, rýchlejšie dýchanie či búšenie srdca

V súvislosti so vzrušením sa môže u muža objaviť niekoľko problémov:

nekvalitná erekcia – najviditeľnejším prejavom je stoporenie, jeho pomalší nástup alebo nemožnosť udržania signalizuje nízku úroveň vzrušenia
predčasná ejakulácia – tento typ problému sa vyskytuje podobne často, ako poruchy erekcie, môže mať fyziologické aj psychosomatické príčiny
neskorá ejakulácia – opakom príliš rýchleho vyvrcholenia je jeho oneskorenie, čo môže byť spôsobené aj nízkou mierou libida či sexuálneho dráždenia
problém s dosiahnutím orgazmu – najhorším problémom je nemožnosť dosiahnuť orgazmus a vyvrcholenie vôbec, tomuto stavu sa hovorí aj anorgazmia

JEDNORAZOVÉ PROBLÉMY

Nie všetky vyššie zmienené problémy sú dlhodobého charakteru, niektoré sa môžu objaviť len z času na čas a sú za tým niektoré externé príčiny. Napríklad alkohol alebo stres pôsobia prakticky na všetky tieto problémy, no ide len o jednorazové či krátkodobé vplyvy.

Príčiny problémov s mužským vzrušením

Problémy a poruchy spojené so vzrušením u ženy Prv, než prejdeme k tomu, ako najlepšie vzrušiť muža, musíme sa pozrieť na možné prekážky, ktoré tomu bránia. Vyššie spomínané problémy sú ovplyvnené viacerými príčinami a faktormi, či už vnútorného alebo externého charakteru.

Tu sú tie, ktoré sú najčastejšie a zároveň najvýznamnejšie v sexuálnom živote:

Nízke libido: Podobne ako u žien, aj u mužov hormóny ovplyvňujú sexuálny život, čo sa prejaví najmä nízkym libidom. To je závislé od hladiny testosterónu a ak je ho v tele príliš málo, znižuje sa vzrušivosť a muž tak nevie precítiť sexuálnu stimuláciu. Výsledkom je problém s dosiahnutím vzrušenia.

Fyziologické príčiny a poruchy: Za problémami so vzrušením u chlapa môžu byť aj niektoré poruchy a ochorenia. Ide napríklad o problémy s nervovou sústavou a jej nesprávnym fungovaním, poruchy týkajúce sa erekcie či deformácie penisu alebo uzdičky, čo môže vyústiť do problémov s ejakuláciou.

Psychosomatické faktory: Problémy s dosiahnutím vzrušenia a teda aj s dosiahnutím vyvrcholenia môžu byť spôsobené napríklad aj stresom, depresiou, mentálnym vyčerpaním alebo psychickou únavou. Viacerým mužom vadia aj rôzne externé rušivé faktory počas styku, hluk a ruch okolia, niektorým aj hudba.

Erotická bielizeň a oblečenie

  • Kvalitný materiál
  • Diskrétne doručenie
  • Výhodné ceny

Nesprávna alebo nedostatočná stimulácia: Poslednou kategóriou príčin je problém v samotnom sexuálnom dráždení. Neskúsenosť, stereotyp, nedostatok fantázie či nedostatočné spoznanie potrieb muža môže viesť k tomu, že sexuálna stimulácia nespôsobuje vzrušenie, ale naopak, skôr pokles záujmu o sex.

Možnosti a spôsoby, ako vzrušiť muža

Ako na zlepšenie vzrušenia a vzrušivosti u ženy Na prekonanie vyššie spomínaných problémov a príčin je možné vyskúšať viacero rôznych možností a spôsobov. Základným pravidlom pri vzrušení u muža je však rovnováha medzi mentálnym a fyzickým vzrušením, ktorá je u muža dôležitá.

Tu sú jednotlivé možnosti, ako dosiahnuť u muža vzrušenie:

Sexi oblečenie a podmanivá vôňa

Začiatok vzrušenia môže byť pokojne spojený s vizuálnym vnemom a čuchom, to sú koniec koncov aj jedny z najsilnejších ženských zbraní. Sexi spodná bielizeň, podväzky a zaujímavý parfum, to by mala byť tiež súčasť predohry. Zabudnúť netreba ani na feromóny!

Bozky po celom tele

Bozkávanie je ďalšou zbraňou, ktorú žena má na rozpálenie muža. Začať môže letmými bozkami, neskôr treba však pridať vášeň, muži majú radi „francúzaky“. Po ochutnávacom bozkávaní možno prejsť aj na bozky na intímnych partiách , penis pochopiteľne nevynímajúc.

Masáž

Dotyky môžu mať zázračnú moc a jednou zo skvelý možností, ako vzrušiť muža, je masáž. Samozrejme, žiadna žena nie je od úvodu bohyňou tantra masáží, ale naučiť sa dá všetko. Ideálne je, ak sa potom partner zapojí tiež, vzájomná masáž je mocné afrodiziakum.

Jazyk vždy a všade

Nielen pri bozkávaní sa hodí jazyk na rozpálenie a maximalizáciu vzrušenia. Využiť sa dá najmä pri sexuálnej stimulácii penisu a jeho dráždení. Nie nadarmo muži milujú orálny sex v rámci predohry, odporúčam naštudovať si rôzne techniky napríklad aj v známej Kamasútre.

Vzdychy

Mnoho žien sa snaží pri milovaní potláčať podľa nich nežiaduce zvukové prejavy, ale to je veľká chyba. Čo vzrušuje mužov najviac? Práve to, keď vidia, ako ich partnerka slastne stoná a vzdychá. Aj takáto nepriama stimulácia dokáže muža poriadne nabudiť a rozpáliť, uvidíte!

Sexuálne pomôcky

Nielen vibrátor ako známa sexuálna pomôcka pre ženy, ale aj rôzne návleky na penis alebo vibračné prúžky na penis patria už medzi bežný sortiment erotických hračiek. Prečo teda nevyužiť tieto pomôcky na vzrušenie muža? Všetko záleží len na iniciatíve partnerky.

RIEŠENIE VÁŽNEJŠÍCH PORÚCH

Nie na každý druh problému stačia len niektoré zmeny, režimové opatrenia alebo nové spôsoby sexuálneho dráždenia. Pri vážnejších poruchách stoporenia alebo ejakulácie je už nevyhnutné navštíviť lekára a podstúpiť odbornú liečbu, napríklad liekmi na predpis.

Moje vlastné skúsenosti, ako maximálne vzrušiť muža

Ako na zlepšenie vzrušenia a vzrušivosti u ženy Jedna vec sú všeobecne zaužívané postupy, druhá však konkrétne skúsenosti. Žena by mala vždy zistiť, čo sa páči jej partnerovi a podľa toho prispôsobiť napríklad aj konkrétne techniky sexuálnej stimulácie a priameho či nepriamo erotického dráždenia.

Toto sú podľa mňa najlepšie spôsoby, ako poriadne vzrušiť muža:

Zvádzanie pohybom: Ak má žena nejakú silnú stránku, tak je to pohyb. V spojení so zaujímavou vizážou, či už hovoríme o účese alebo oblečení, môže vzrušiť muža aj pohľadom. Stačí sa napríklad pomaly vlniť alebo sa pred mužom predvádzať v rôznych pózach.

Viac sexi bielizne: Hovorí sa, že menej je viac a to platí skoro vždy, s výnimkou sexi bielizne. Už dávno na vzrušenie chlapa nestačí si dať len nohavičky a podprsenku, naopak, fantázia velí skúsiť viac. Čo tak napríklad samodržiace pančuchy či košieľka?

Masturbácia: Pri zvádzaní pomocou zraku ešte zostaneme, aj keď nie tak úplne. Väčšinu mužov vzrušuje totiž pohľad na ženu, ktorá ich zvádza nielen oblečením a pohybom, ale aj vlastným sexuálnym dráždením. Môže ísť o hladenie poprsia, ale aj o obyčajnú masturbáciu.

Krúženie penisu „vo vnútri“: Prejdime od predohry priamo do akcie. Jedna z najlepších možných techník na zvýšenie vzrušenia u mužov je využiť polohu „na koníka“. Keď už je penis vo vnútri vagíny, môže žena pohybovať panvou a tak spôsobí krúženie penisu v nej.

Afrodiziaka: Áno, mne sa veľmi dobre osvedčili aj podporné prostriedky, či už ide o prípravky na podporu erekcie alebo na zvýšenie testosterónu a libida. Najlepšie je užívať ich pravidelne a raz za čas zmeniť typ či značku. Odporúčam všetkým mužom, naozaj to pomáha!

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Ako fungujú tabletky na libido a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na podporu libida a prečo ich odporúčam Jednou z výborných vecí, ktoré pomohli aj mne osobne, sú podporné prostriedky určené na podporu sexuálnej aktivity prostredníctvom zvýšenia libida. Možno to vyzerá na prvý pohľad prehnane, ale verte mi, so sexuálnym apetítom dokážu spraviť zázraky.

Tieto tabletky fungujú na princípe rastlinných extraktov:

  • Základom prípravkov sú účinné látky z kategórie rastlinných afrodiziak, ktoré sú doplnené aj o aminokyseliny podporujúce napríklad lepšie stoporenie a libido

Ak by som mal byť trocha viac konkrétny, najčastejšie sú účinné látky založené na extraktoch bylín typu Tribulus Terrestris, Saw Palmetto alebo Maca. Tieto sú potom doplnené aj o niektoré aminokyseliny, napríklad L-Arginín, ktoré zlepšujú prekrvenie pohlavnej sústavy. Synergickým efektom pôsobenia týchto látok je potom aj vyššia vzrušivosť.

Na tabletkách vidím zároveň viacero výhod:

sú dostupné bez predpisu nakoľko ide o voľne predajné výživové doplnky bez receptu, nemusíte teda mať recept od lekára a ani absolvovať vyšetrenie
pomer ceny a kvality je veľmi priaznivý a to platí aj pre tie najdrahšie značky, pričom kúpiť si prípravky môžete mnohokrát aj z eshopu priamo od výrobcu
nakoľko je zloženie prípravkov bez syntetických a chemicky vyrábaných účinných látok, žiadne vážne vedľajšie účinky obvykle nehrozia

Prípravky tohto typu sa mi páčia aj kvôli tomu, že ich pole pôsobnosti je širšie, nielen zamerané napríklad čisto na libido. Vďaka bohatšiemu zloženiu pôsobia tabletky napríklad aj ako podpora erekcie a viaceré značky aj na zlepšenie ejakulácie či plodnosti.

UŽÍVANIE AJ 2 ALEBO 3 MESIACE

Najlepšie výsledky, aspoň podľa mojej skúsenosti, dosiahnete pri dlhodobejšom užívaní tabliet, čo vo väčšine prípadov znamená 2 alebo aj 3 mesiace. Nahrávajú tomu aj väčšie balenia, ktoré odporúčam zakúpiť po úspešnom odskúšaní konkrétnej značky.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Na trhu je aktuálne ponuka prípravkov pre mužov veľmi bohatá, to však neznamená, že všetky značky sú rovnako kvalitné a majú zhodné účinky. Moje skúsenosti mi už vravia, že pri výbere treba pozerať nielen na to, čo hovorí obal alebo deklaruje výrobca, ale najmä na kvalitné zloženie účinných látok.

Ešte dôležitejšie sú skúsenosti, referencie a hodnotenia mužov v praxi. Vyhýbať sa treba určite neznámym značkám s pochybným spôsobom predaja, naopak, osvedčené tabletky sú stávkou na istotu. Ak chcete, môžete sa inšpirovať mojimi skúsenosťami:

Erotická bielizeň a oblečenie

  • Kvalitný materiál
  • Diskrétne doručenie
  • Výhodné ceny

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.10

21 Hodnotení

Erotické šaty