Orálny sex: ako na to u mužov a u žien

Orálny sex: ako na to u mužov a u žien

Pre niekoho predohra, pre niekoho ten najlepší chod z menu, taký je orálny sex. Platí to rovnako pre mužov, ako aj pre ženy, pričom štatistiky uvádzajú, že až dve tretiny ľudí si bez toho nevedia predstaviť plnohodnotný partnerský a sexuálny život. To však platí len v prípade, ak je orálne potešenie vykonávané technicky správne a spôsobuje rozkoš.

Orálny sex je principiálne veľmi jednoduchou technikou, ale v tomto prípade platí, že všetko záleží od detailov. Oproti klasickému pohlavnému sexuálnemu styku, ktorý je primárne o veľkosti penisu a tvrdosti erekcie, v tomto prípade závisí aj od techniky a skúseností.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

To je aj dôvod, spoločne so všeobecnou popularitou orálneho sexu, prečo som sa rozhodol pozrieť na túto oblasť trocha bližšia. Predstavím vám trocha teórie týkajúcej sa orálneho sexu, ale hlavne praktické rady a tipy, ako ho dopriať partnerke či partnerovi so 100 % úspechom.

Orálny sex, jeho história a súčasnosť

Orálny sex, jeho história a súčasnosť Ľudstvo sprevádza táto sexuálna technika už od staroveku. Popularita orálneho sexu bola ale počas histórie rozličná, napríklad v stredoveku bol „orál“ zakázaný a jeho praktizovanie sa trestalo. S nástupom 20. storočia sa však orálna stimulácia naplno spopularizovala.

  • Orálny sex, nazývaný aj felácia v prípade sexu poskytovanému mužovi a cunnilingus v prípade sexu poskytovanému žene, je o stimulácii genitálií ústami, perami a jazykom
  • U mužov je technika zameraná na vložení penisu do úst a pohybu nahor či nadol spoločne so stimuláciou uzdičky, u žien zas na dráždení vchodu do vagíny a klitorisu
  • Špecifikom u mužov býva problém s predčasnou ejakuláciou, ktorý sa prejaví aj tu

Popularita orálneho sexu má hlavne fyziologickú príčinu. Dôvodom totiž je, že sexuálne vzrušenie je dosahované stimuláciou nervových zakončení nachádzajúcich sa v oblasti pohlavných orgánov. U mužov je najviac inervovaným bodom žaluď a uzdička, u žien zas klitoris. Práve pri orálnom sexe dochádza k ich najintenzívnejšiemu dráždeniu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Oproti bežnému pohlavnému styku má orálny sex niekoľko špecifík:

z „antikoncepčného“ hľadiska ide o bezpečný sex, nakoľko pri ňom nehrozí žiadne riziko otehotnenia, na rozdiel od pohlavného styku bez ohľadu na typ ochrany
je dôležitou súčasťou budovania vzrušenia u mužov aj žien, pričom podľa vašej aktuálnej nálady môže byť len predohrou, alebo aj cieľom sexu
práve podľa kvality orálneho sexu a dosiahnutia uspokojenia z neho sa dá rozoznať, či je váš partner alebo partnerka začiatočníkom alebo pokročilým milencom

POZOR NA POHLAVNE PRENOSNÉ OCHORENIA

Mnoho mužov aj žien si tiež myslí, že na rozdiel od klasického pohlavného styku, pri orálnom sexe im nehrozí riziko prenosu pohlavných chorôb. Nie je to ale tak, takýmto spôsobom sa totiž môžete nakaziť tiež, najrizikovejšie sú syfilis, HPV infekcia a tiež HIV.

Ako na orálny sex u žien

Ako na orálny sex u žien Prejdime teraz od teórie do praxe, konkrétne k tomu, ako dopriať partnerke to najlepšie orálne potešenie. Tu platí, že menej je niekedy viac, čím mám na mysli tak rýchlosť, ako aj pestrosť vykonávania techník zameraných na orálnu stimuláciu pošvy a jej okolia.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Mužom odporúčam držať sa nasledujúcich zásad a skúseností:

Neútočte hneď na cieľ

Orálny sex je považovaný za predohru, to ale neznamená, že na to môžete „vletieť“. Aj tu je potrebné isté budovanie napätia, zamerajte sa preto najskôr na okolie genitálií, napríklad môžete začať bozkami na vnútornú stranu stehien. Postupne prejdite k vonkajším pyskom, nevynechajte ani hrádzu, potom k vnútorným a až na záver choďte „na vec“.

Nájdite klitoris

Veľa mužov má naozaj vážne problémy nájsť klitoris. Uznávam, na úvod, kedy ešte nie je naplno zdurený, to nemusí byť jednoduché, ale tu pomôže len prax s konkrétnou partnerkou. Klitoris môžete stimulovať jazykom, perami aj prstami, netlačte však príliš silno, môže to byť bolestivé. Ideálny spôsob vycítite aj podľa dýchania a reakcií partnerky.

Neopakujte len jednu techniku

Ak už nájdete klitoris, nemali by ste sa sústrediť čisto len naň a už vôbec by ste sa nemali držať len jednej techniky. Najčastejšie muži využívajú jazyk tak, ako keď sa mačka čistí, no to je chyba. Ľudský jazyk je totiž veľmi mrštný a to môžete využiť pre rôzne typy pohybov, napríklad krúženie, ale aj pohyb z ľavej strany do pravej.

Používajte aj ruky

Zabúdať netreba ani na používanie rúk, pomáhať si nimi môžete prakticky po celú dobu orálnych hier. Na úvod odporúčam hladenie nôh a stehien, neskôr, keď už sa „usídlite“ hlavou v lone, ich môžete využiť na dráždenie hrádze, análneho otvoru, „škriabanie“ na chrbte alebo hladenie a stískanie zadočku, stehien alebo členkov podľa polohy.

Vyskúšajte rôzne polohy

Fantázii sa nemajú klásť medze nielen pri technike orálnej stimulácie či používaní rúk, ale ani pri skúšaní rôznych polôh. Áno, najpohodlnejšie je síce užívať si sex v spálni v posteli, ale čo tak vyskúšať gauč, kuchynský stôl alebo niečo viac exotickejšie? To isté platí aj pre sexuálne polohy, napríklad známa poloha 69 poskytuje skvelú možnosť na vzájomné dráždenie.

Nekončite hneď po prvom orgazme

Ženy síce potrebujú na regeneráciu po orgazme o niečo viac času, ale obvykle do 10 až 15 minút sú pripravené na ďalšie „kolo“. Nezabúdajte ale na fantáziu, nech to nie je o tom istom, môžete skúsiť iné spôsoby stimulácie, inú polohu alebo iné miesto. Uvidíte, že vaša partnerka takúto bonusovú aktivitu ocení a odmení aj vás orálnym potešením.

NIE SÚ TO ŽIADNE PRETEKY

Orálny sex nie je žiadnym súbojom, súťažou alebo pretekmi a to ani z pohľadu rýchlosti a ani z pohľadu iných parametrov. To znamená, že nie je dobré sa nielen ponáhľať, ale ani príliš tlačiť na partnerku. Naopak, vychutnávajte si to, pretože tak isto si to vychutnáva aj ona.

Ako na orálny sex u mužov

Ako na orálny sex u mužov Teraz prejdime k téme orálneho uspokojenia mužov. Na prvý pohľad sa zdá orálny sex poskytovaný mužom o niečo jednoduchší, no nie je tomu tak. Rozdiel v „kvalitnej fajke“ sa spozná hlavne podľa stúpajúceho vzrušenia u muža a rýchlosti dosiahnutia orgazmu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu odporúčam dodržiavať nasledovné princípy a pravidlá:

Zapojte jazyk aj zuby

Orálne uspokojovanie muža nie je len o jednoduchom vložení penisu do úst a pohyboch hore a dole. Zapojiť by ste mali aj jazyk a to tak v úvode na rozdráždenie penisu, ako aj neskôr na stimuláciu žaluďa a uzdičky. Niektorí muži majú radi aj jemné pohryzkávanie, ale tu odporúčam maximálnu opatrnosť, aby sa slasť nezmenila na bolesť.

Očný kontakt rajcuje najviac

Muži milujú pri orálnom upokojovaní očný kontakt, dokáže ich to mimoriadne vzrušiť, čo pomáha tak na úvod, ako aj na záver orálneho sexu. Ak máte príliš dlhé a objemné vlasy, pripravte si taký účes, ktorý vám nebude zavadzať pri udržiavaní zmyselného pohľadu z očí do očí. Skúste ho tiež zosynchronizovať aj s dráždením uzdičky.

Použite obe ruky

V tomto prípade závisí všetko od individuálnej preferencii mužov, ale ak sa rozhodnete zapojiť obe ruky, určte nič nepokazíte. Tu máte možností viac, napríklad využiť jednu ruku na pohyb po penise a druhú na dráždenie hrádze, masáž prostaty alebo len jednoduché hladenie po tele. Niektorí muži majú zas radi stimuláciu penisu oboma rukami.

Rôzne polohy

Podobne ako v prípade orálneho uspokojovania ženy, aj tu platí, že využiť sa dajú rôzne polohy. Najčastejšie sú ľah na posteli oboch partnerov alebo sed či voľné postavenie muža a kľačanie partnerky. Veľmi vzrušujúca je aj poloha, keď muž leží na okraji posteli a partnerka stojí v predklone, prípadne už spomínaná poloha 69.

Hlboké hrdlo

Táto technika, podľa ktorej bol mimochodom pomenovaný aj jeden z najznámejších filmov pre dospelých, zaberá naozaj u každého muža a nepoznám žiadneho, ktorému by sa nepáčila. Cieľom je vloženie špičky penisu čo najviac do hrdla, čo je spojené aj so špeciálnou stimuláciou vnútornou stranou líca. Vyžaduje si to ale veľa tréningu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Striedanie intenzity a tlaku

To, čo zaručene každého muža privedie do orálneho siedmeho neba, je striedanie intenzity a spôsobu stimulácie pri orálnom sexe. Odporúčam striedanie rýchlejších a pomalších pohybov ruky po penise, vytvorenie tlaku perami a zapojenie jazyka pri stimulácii uzdičky, ktorá môže byť aj jemnejšia a na záver aj silnejšia.

ZISŤUJTE, ČO SA MU PÁČI NAJVIAC

Veľa mužov má problém hovoriť o tom, čo sa im pri sexe najviac páči. Vedia to však dať najavo nepriamo, napríklad vzdychmi, pohybom hlavy a podobne. Ak chcete dopriať partnerovi najlepšie orálne uspokojenie, sledujte jeho reč tela a zistíte, čo sa mu najviac páči.

Ako zlepšiť a podporiť vzrušivosť a sexuálny život

Ako zlepšiť a podporiť vzrušivosť a sexuálny život Aby ste si mohli užiť orálny sex pokiaľ možno čo najlepšie, alfa a omega je podporiť vzrušivosť. Vďaka tomu budete totiž môcť najlepšie precítiť sexuálnu stimuláciu a dráždenie pri tejto forme intímneho kontaktu, čo zlepší pôžitok a v konečnom dôsledku aj kvalitu sexuálneho života. Spôsobov, možností a techník, ako to docieliť, je niekoľko.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú tipy a rady, ktoré sa najviac osvedčili mne osobne z praxe:

základom je zdravý stav pohlavnej sústavy, ktorý súvisí aj so životosprávou a životným štýlom, u mužov je to dôležité predovšetkým pre erekciu

pri sexuálnom styku je potrebné sa čo najviac uvoľniť, pomôcť vám k tomu môžu napríklad vonné sviečky, aromatické masážne gély alebo pohárik vína

nuda a stereotyp sú najväčšími nepriateľmi vzrušenia, preto je dôležité z času na čas experimentovať, napríklad so spodnou bielizňou alebo sexuálnymi polohami

vyskúšať môžete rôzne sexuálne pomôcky, u žien sú populárne vibrujúce guličky a u mužov zas vibrujúce krúžky, vzrušenie vedia zvýšiť aj chladivé prezervatívy

na podporu vzrušivosti, sexuálnej dráždivosti a lepšieho prežitia sexuálnej stimulácie nielen počas orálneho sexu sa mi osvedčili tiež prírodné afrodiziaka a stimulanty, najmä v podobe rôznych bylín, môžete si ich pripraviť aj ako čaje

Ako fungujú prípravky na zvýšenie vzrušivosti a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na zvýšenie vzrušivosti a prečo ich odporúčam Jednou z možností, ako využiť spomínanú silu prírody a rôzne rastlinné afrodiziaka či sexuálne stimulanty, sú aj špeciálne prípravky vo forme tabliet, krémov alebo gélov. Tie sú určené pre mužov aj pre ženy, pričom ide o voľne dostupné prípravky bez receptu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Spôsob ich fungovania na vzrušivosť a sexuálny život je nasledovný:

  • Základom ich zloženia sú rastlinné extrakty a výťažky v kombinácii s aminokyselinami, ktoré spôsobujú zvýšenie prekrvenia genitálií a to má vplyv na zvýšenie dráždivosti

Najviac využívanými zložkami v prípravkoch sú bylinné a prírodné afrodiziaka typu Maca alebo Tribulus Terrestris, ktoré majú vplyv na zvýšenie sexuálneho libida a vzrušenia. Druhou skupinou látok sú aminokyseliny, najčastejšie L-Carnitín a L-Arginín, ktoré zlepšujú prekrvenie u mužov v oblasti penisu a u žien v oblasti pošvy, čím zvyšujú ich dráždivosť.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Uvedené prípravky majú aj tieto tri dôležité pozitívne vlastnosti:

okrem dostupnosti voľne bez predpisu či nutnosti nejakého vyšetrenia je to aj pohodlná kúpa, viacero značiek kúpite online priamo od ich výrobcov

užívanie je vďaka charakteru účinných látok bezproblémové, miera nežiaducich a vedľajších účinkov je minimálna, to isté platí o kontraindikáciách a interakciách

dávkovanie môže byť založené buď na pravidelnom každodennom užívaní, alebo na použití či aplikácii priamo pred pohlavným stykom, obvykle hodinu pred sexom

Na svoje si prídu obidve pohlavia, v posledných rokoch totiž stúpol výber značiek a typov aj pre ženy. Niektoré prípravky sú určené čisto len pre zvýšenie vzrušivosti a dráždivosti počas sexu, iné majú komplexnejšie účinky, napríklad aj na plodnosť alebo oddialenie ejakulácie.

BEZ PREDPISU, ALE SO ZODPOVEDNÝM VÝBEROM

To, že uvedené prípravky viete kúpiť voľne neznamená, že by ste mali postupovať náhodným výberom. Práve naopak, dobre si prečítajte, na čo konkrétne je daný prípravok zameraný, aké má zloženie, aké má užívanie a dávkovanie a až podľa toho sa následne rozhodnite.

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi Ak vás spomínané rastlinné a prírodné prípravky oslovili, mám pre vás dobrú správu. Na trhu je ich naozaj pomerne dostatok, vyberať si môžete z viacerých značiek aj druhov a to tak pre mužov, ako aj pre ženy. Dôležité ale je, aby ste pozerali primárne na skúsenosti a referencie z praxe, nielen na sľuby výrobcov na obale.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ja sám mám najlepšie skúsenosti so značkou Stoporex, hlavne ak ide o kombináciu zlepšenia libida, vzrušivosti a tvrdosti erekcie.

Tie najlepšie značky prípravkov sme dokonca aj otestovali, tu sú naše recenzie:

Pre ženy:

Erotická bielizeň a oblečenie

  • Kvalitný materiál
  • Diskrétne doručenie
  • Výhodné ceny

Pre mužov:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie