Ako uspokojiť ženu rukou a prstami

Ako uspokojiť ženu rukou a prstami

Ak by mala pre mužov existovať akási prvá a základná lekcia v kurze úspešného milenca, potom by to bola určite lekcia na tému, ako spraviť ženu rukou alebo ako spraviť ženu prstami. Ide o elementárnu techniku sexuálneho dráždenia a stimulácie, bez ktorej sa žiaden muž neobíde, najmä, ak chce byť dobrý milenec.

Nehovorím pritom len o nejakej predohre, kedy je dráždenie rukou alebo prstami výborným spôsobom na úvodné zahriatie ženy, ale aj o postupe, ako žene privodiť sexuálne uspokojenie. Nielen od techniky však záleží, ako správne urobiť ženu prstami či rukou.

Veľmi podstatný faktorom pre dosiahnutie kvalitného sexuálneho vyvrcholenia a orgazmu je aj sexuálne zdravie. O tejto oblasti sa totiž hovorí v súvislosti s úspešným sexuálnym životom len veľmi málo, hoci nepochybne, správna technika je tiež dôležitá.

Najčastejšie problémy s uspokojením ženy rukou a prstami

Najčastejšie problémy s uspokojením ženy rukou a prstami Prv, než si priblížime konkrétny postup, ako spraviť ženu rukou alebo prstami, rád by som spomenul niečo v súvislosti s objektívnymi prekážkami, ktoré môžu úspešnému sexuálnemu uspokojeniu ženy brániť. Súvisia s tým, ako mechanizmus orgazmu funguje.

  • Sexuálne uspokojenie rukou a prstami je zamerané predovšetkým na stimuláciu pošvy a jej okolia, najmä na stimuláciu klitorisu
  • Nevyhnutným predpokladom sexuálneho vyvrcholenia je zdravá miera libida a dostatočné prekrvenie a zvlhčenie pošvy
  • Po splnení týchto predpokladov záleží aj na spôsobe a technike samotného dráždenia

Pokiaľ ide o prekážky, ktoré môžu byť problémom pri uspokojení, toto sú najčastejšie:

nedostatočné prekrvenie pošvy – problém s prekrvením pošvy sa môže premietnuť do nízkej vzrušivosti a vôbec do problémov s vnímaním sexuálnej stimulácie
vaginizmus – za týmto názvom sa skrýva vážna porucha spôsobená fyziologickými alebo psychologickými faktormi, ktorá znemožňuje akúkoľvek stimuláciu vagíny
frigidita – o ženách, ktoré neprejavujú žiaden záujem o sexuálny kontakt, sa hovorí, že sú frigidné, pričom ide o serióznu poruchu súvisiacu s nízkym sexuálnym apetítom
anorgazmia – problém s dosiahnutím orgazmu je anorgazmia, pričom môže byť buď celková, alebo len čiastočná, kedy nie je možné dosiahnuť len istý typ orgazmu

MIERNEJŠIE PROBLÉMY

Vyššie spomínané prekážky sú už viditeľným prejavom nejakej vážnejšej poruchy, no mnoho žien môže mať len miernejšie problémy. Typicky ide o nedostatočný sexuálny apetít alebo nízku sexuálnu vitalitu. Našťastie, takéto problémy sú riešiteľné niekoľkými zmenami, najmä ohľadom techník sexuálneho dráždenia.

Príčiny problémov so ženským uspokojením rukou a prstami

Príčiny problémov so ženským uspokojením rukou a prstami Pokiaľ ide nielen o vyššie spomínané problémy, ale celkovo aj menej uspokojivé prežitie sexuálneho vyvrcholenia, existuje viacero faktorov a príčin zodpovedných za tento stav. Niektoré sa týkajú zdravotných problémov, iné sú viac špecifické.

Tu sú najčastejšie príčiny a faktory zodpovedné za nedostatočnú kvalitu orgazmu:

Nízke libido: Jednou z častých príčin problémov s dosiahnutím kvalitného sexuálneho uspokojenia je nízky sexuálny apetít, čiže nízke libido. U žien to môže byť spôsobené napríklad hormonálnou nerovnováhou, prípadne niektorými psychickými problémami. Výsledkom tohto stavu môžu byť aj problémy so zvlhčením pošvy.

Nedokonalá stimulácia: Ruku na srdce muži, druhým najčastejším problémom nedostatočného sexuálneho uspokojenia ženy je zlá, nesprávna alebo nedostatočná technika sexuálneho dráždenia. Na prvý pohľad nie je ťažké spraviť ženu rukou či prstami, no vyžaduje si to oveľa viac, ako len obyčajné mechanické pohyby.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Psychické faktory: Na vnímanie a precítenie sexuálneho dráždenia majú vplyv aj niektoré faktory pôsobiace na psychiku. Negatívne vplývajú napríklad stres, úzkosť, strach, nervozita či depresia, ale aj niektoré rušivé vplyvy, najmä hluk. Na druhú stranu, ženy sú v tomto ohľade oproti mužom o niečo odolnejšie.

Fyziologické príčiny: Posledným typom problémov môžu byť nejaké prekážky fyziologického charakteru. Niekedy ide o gynekologické ochorenia, napríklad zápaly či infekcie, inokedy o problémy s nedostatočným prekrvením či zvlhčením vplyvom poruchy daného mechanizmu mimo pohlavnú sústavu.

Možnosti a spôsoby, ako uspokojiť ženu rukou a prstami

Možnosti a spôsoby, ako uspokojiť ženu rukou a prstami Prejdime teraz priamo k spôsobom a možnostiam, ako dosiahnuť orgazmus u ženy pomocou sexuálneho dráždenia rukou a prstami. Pamätajte si, že nejde o žiadne preteky alebo súťaž, najlepšie je nechať celému kontaktu a sexuálnej stimulácii plne voľný priechod.

Tu je postup, ako spraviť ženu rukou a prstami:

Predohra na úvod

Sexuálna stimulácia prstami alebo rukou je sama o sebe považovaná za predohru, no v tomto prípade mám na mysli aj niečo iné. Na úvod zvoľte skôr letmé hladenie a dotyky po celom tele, s dôrazom na poprsie, krk a uši. To isté platí aj pre bozky, zabúdať však netreba ani na overené francúzske bozkávanie.

Masáž aj klitoris

Uspokojiť ženu rukou znamená po úvodnej predohre prejsť na masáž jej intímnej oblasti. Začnite všetkými prstami alebo celou dlaňou a spočiatku jemne krúživými pohybmi masírujte okolie pošvy, neskôr celú pošvu samotnú. Pridať môžete potom aj cielenú stimuláciu klitorisu a počkať, kým žena maximálne zvlhne.

Jeden prst alebo dva prsty

Po vonkajšej stimulácii odporúčam prejsť k stimulácii vnútra pošvy. Najskôr môžete skúsiť len jedným prstom, neskôr zapojte oba. Začať treba pomaly, ideálne je snažiť sa nájsť mieru vyváženia medzi pôsobením formou trenia a formou tlaku. Skúste nahmatať bod G nachádzajúci sa na vrchnej strane pošvy tesne za jej vchodom a dráždite ho.

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Obe ruky na záver

Ak chcete dopriať žene neopakovateľný orgazmus, treba sexuálnu stimuláciu skombinovať. Jednou rukou budete prstami jazdiť vo vnútri jej pošvy alebo stimulovať bod G a druhou rukou môžete masírovať okolie pošvy, poprsie alebo sa zamerať na klitoris. Ten odporúčam stimulovať na úplný záver.

VŽDY SA DÁ ZDOKONAĽOVAŤ

Veľmi dôležitou zásadou pre muža pri tomto druhu sexuálneho uspokojenia svojej partnerky by mala byť chuť neustále sa zdokonaľovať. Neberte môj postup ako jediný možný, objavujte vlastné cesty, zlepšujte predohru, komunikujte so svojou partnerkou, čo sa jej najviac páči.

Moje vlastné skúsenosti, ako urobiť ženu rukou a prstami

Moje vlastné skúsenosti, ako urobiť ženu rukou a prstami Prejdime teraz od celkového postupu k niektorým detailom, ktoré by si mali muži osvojiť ešte skôr, ako budú chcieť dopriať partnerke sexuálne uspokojenie rukou. Ide o postrehy získané z mojej vlastnej skúsenosti, takže ich skôr chápte ako dobre mienené rady.

Toto sú tie najdôležitejšie, ktoré vám chcem odovzdať:

Bozky: Mnoho mužov pri sexuálnej stimulácii rukou či prstami zabúda na to, že žena potrebuje aj bozky a to nielen počas predohry na úvod. Vyskúšajte z času na čas prerušiť dráždenie a vráťte sa k osvedčenému francúzskemu bozkávaniu, ktoré miluje každá žena.

Nové polohy: Pri klasickom sexuálnom styku sú páry naučené na časté striedanie polôh, no pri stimulácii rukou väčšinou nie. Nenechajte sa vniesť do stereotypu, práve naopak, fantáziu netreba určite obmedzovať. Uspokojiť ženu môžete nielen v ľahu, skúmajte aj iné možnosti.

Sexuálne pomôcky: Veľmi veľa mužov berie použitie dilda, vibrátora alebo vibračného vajíčka ako znamenie zlyhania, no to je nesprávny pohľad. Na sexuálne hračky sa treba pozerať ako na príležitosť prežiť nový typ rozkoše. Vyskúšajte to, vaša partnerka sa poteší.

Nesústreďte sa len na klitoris: Mnoho mužov si myslí, že na to, aby dokonale uspokojili ženu rukou a prstami, im bude stačiť dráždenie klitorisu. Čím viac a čím rýchlejšie, tým lepšie, myslia si. To je však omyl, využívať treba všetky erotogénne zóny a aj vnútro pošvy.

Pomoc prírody: Ženám, ktoré majú problém s nedostatočným vzrušením alebo libidom, môže pomôcť sama príroda. Existuje viacero rastlín považovaných za skvelé stimulanty a afrodiziaka, stačí po nich len siahnuť. Môžu mať podobu čajov aj výživových doplnkov.

Ako fungujú prípravky na ženské libido a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na ženské libido a prečo ich odporúčam Dosiahnuť úplné sexuálne uspokojenie môžu ženám pomôcť aj niektoré rastliny a byliny z kategórie prírodných afrodiziak. Nejde o žiadne šarlatánstvo, ale o rastliny známe pre svoje povzbudivé účinky na pohlavnú sústavu dlhé stáročia.

Dnes sa dajú využiť v modernej forme výživových doplnkov a prípravkov:

  • Najčastejšie ide o krémy alebo tabletky, ktorých základom sú rastlinné extrakty posilnené o iné pomocné látky, ktorých cieľom je lepšie prekrvenie pohlavnej sústavy

Také rastliny, ako napríklad Damiána, Krpčiarka šípolistá alebo Maca, sú veľmi známe prírodné stimulanty sexuálneho apetítu u žien a práve vo forme extraktov sú veľmi častou zložkou týchto produktov. Okrem toho tu možno nájsť aj špecifické látky podporujúce lepšie prekrvenie pohlavnej sústavy, napríklad aminokyselina L-Arginín.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Či už ide o tabletky alebo krémy, tieto produkty majú niekoľko plusov:

ich pôsobenie je maximálne prirodzené, nakoľko aj ich zloženie vychádza z prírodných látok bez obsahu syntetických či chemicky vyrábaných zložiek
vďaka takémuto zloženiu je možné si kúpiť prípravky voľne, ide buď o voľne dostupné výživové doplnky alebo voľnopredajné krémy a gély
okrem podpory libida majú tieto produkty aj iné účinky, napríklad celkové posilnenie sexuálnej vitality alebo zvýšenie sexuálnej energie

Mne osobne aj mojej partnerke sa veľmi páči aj spôsob nákupu týchto produktov. Objednať sa totiž dajú aj priamo od výrobcu či oficiálneho distribútora cez ich internetové obchody. Máte tak zaručenú najlepšiu cenu a navyše pohodlný nákup spojený s rýchlym dodaním domov.

VEDĽAJŠIE ÚČINKY

Mnoho žien sa obáva, či nemajú podobné prípravky nejaké nežiaduce efekty alebo vedľajšie účinky. S výnimkou možnej alergickej reakcie, čo nie je chyba daného produktu, sa netreba ničoho takého báť. Vďaka rastlinnému a prírodnému zloženiu je používanie bezproblémové.

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi Pokiaľ ide o konkrétne produkty, či už tabletky alebo krémy, výber na trhu je v posledných rokoch čoraz širší. To so sebou prináša nielen výhodu bohatšej ponuky, ale tiež aj nevýhodu možného zníženia kvality. Viacero značiek a výrobcov sa totiž orientuje skôr na nízku cenu, než napríklad na lepšie a účinnejšie zloženie.

Okrem obsahových látok treba však pri výbere pozerať aj na skúsenosti z praxe, ktoré môžu o účinnosti jednotlivých značiek napovedať najviac. Ak by ste sa chceli inšpirovať, v tejto tabuľke sú tie prípravky, ktoré najlepšie pomohli mojej partnerke:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

BDSM pomôcky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

3.87

15 Hodnotení