Feminus: Recenzia na prírodné tabletky pre ženy na menopauzu, libido a vitalitu

Feminus recenzia, skusenosti, cena, zlozenie a uzivanie

Kým muži majú situáciu v rámci podpory vitality, energie či sexuálneho výkonu pomerne jednoduchú, nakoľko trh je plný rôznych produktov s takýmto účinkom, výber u žien je oveľa chudobnejší. Našťastie, už aj k nám dorazila značka Feminus, prírodné tabletky na udržanie optimálnej hladiny estrogénu a zvýšenie energie, vitality a libida.

Moja partnerka ich vyskúšala zopár mesiacov dozadu a ich účinkom bola veľmi pozitívne prekvapená. Ide o 100 % prírodný produkt bez akejkoľvek chémie alebo obsahu hormónov, ktorý patrí svojim zložením a účinnosťou k tým najsilnejším na trhu.

Tabletky obsahujú kombináciu rastlinných extraktov, vitamínov, minerálov, prírodných afrodiziak a rôznych výťažkov, ich zloženie patrí k najkvalitnejším, aké možno nájsť. Táto recenzia vám priblíži aj ich účinky, cenu a reálne skúsenosti žien.

Doba testovania produktucca 90 dní
Kedy sa dostavili prvé účinky1 týždeň
Bez receptu✅ áno
Intenzívnejší orgazmus
Zvýšenie sexuálnej túžby a libida
Zlepšenie energie a vitality
Vedľajšie účinkyžiadne
Vekvšetky vekové kategórie
Diskrétne doručeniediskrétne doručené do 2 pracovných dní
Cena23 €
Overený predaj Officiálny e-shop

Výrobca a pôvod

Feminus: Výrobca a pôvod Ak vám názov Feminus niečo pripomína, ide o prípravok veľmi podobný, ako je Primulus, ktorý je určený mužom. Za oboma týmito značkami je česká spoločnosť Primulus Group, ktorá má vo svojom portfóliu aj doplnok výživy Kloubus. Spoločnosť je na trhu už dostatočne dlhú dobu a ide o výrobcu, ktorý má jasný pôvod ako aj skúsenosti.

Spoločnosť pôsobí na slovenskom aj na českom trhu a množstvo recenzií jej prípravkov ukazuje, že ide o seriózneho producenta. Jej príbehom je cieľ vyrábať produkty predovšetkým s dôrazom na kvalitu, čo sa čiastočne odráža aj v mierne vyššej cene, ako má konkurencia. Účinnosť prípravkov, vrátane Feminusu, je vďaka tomu výborná.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Zloženie a účinné látky

Feminus: Zloženie a účinné látky Tak, ako som spomenul už na úvod tejto recenzie, tabletky Feminus sú založené na kvalitnej kombinácii prírodných extraktov, takže z tohto ohľadu je zloženie bezproblémové. Nenájdete tu žiadne rizikové chemické látky, ktoré by mohli mať vážne vedľajšie a nežiaduce účinky, naopak, je tu veľa prospešných vitamínov a minerálov pre ženy.

Tu je prehľad všetkých extraktov, výťažkov a látok:

Maca peruánska: Prvou látkou obsiahnutou v tabletkách Feminus je extrakt z koreňa Macy, nazývanej aj Žerucha peruánska. Je to známe afrodiziakum pre mužov aj ženy a veľký stimulant duševného zdravia, nakoľko podporuje zvýšenie pocitu energie a vytrvalosti. Pomáha aj na negatívne prejavy menopauzy, najmä nespavosť a návaly tepla.

Indický ženšen: Táto rastlina sa niekedy nazýva aj Ašvaganda a hovorí sa jej elixír mladosti, keďže látky obsiahnuté v nej zmierňujú starnutie. Pomáha na obranyschopnosť, zvýšenie libida a potencie, zlepšenie prekrvenia celej panvovej oblasti a zvýšenie chuti na sexuálny styk. Má tiež pozitívne účinky na hormonálnu rovnováhu u žien.

Extrakt z kakaa: Kakao je veľmi známy antioxidant plný vitamínov a stopových prvkov prospešných pre vitalitu a energiu a aj preto je súčasťou tabliet vo forme extraktu z plodov. Má afrodiziakálne účinky, zvyšuje vitalitu a pocit energie a prispieva k zlepšeniu sústredenia a koncentrácie. Je výborným stimulantom výkonnosti organizmu.

Kotvičník zemný: Silným afrodiziakom je Kotvičník zemný, odborne nazývaná aj Tribulus Terrestris, ktorý je ako extrakt zo semien rastliny súčasťou zloženia Feminusu. Pomáha na zvýšenie libida, pričom u mužov podporuje testosterón a u žien zas hladinu estrogénu. Prispieva k fungovaniu močovej sústavy a na lepší priebeh menopauzy.

Muira Puama: Veľmi známe afrodiziakum so stimulačným efektom u mužov aj žien, presne taká je rastlina Muira Puama, ktorej extrakt je súčasťou tabliet Feminus. Rastlina u žien pomáha na rôzne sexuálne dysfunkcie a tiež na lepšie prekrvenie genitálií a celého pohlavného systému. Môže pomôcť aj na menštruačné bolesti.

Angelika čínska: Zaujímavou rastlinou obsiahnutou v prípravku je aj Angelika čínska, ktorá je tu zastúpená kvalitným extraktom z koreňa v pomere 4:1. Koreň obsahuje veľa aminokyselín a esenciálnych olejov, ktoré prispievajú k fungovaniu močového systému a na správnu menštruáciu. Zmierňujú aj návaly tepla a príznaky menopauzy.

Damiána pravá: Posledným bylinným extraktom obsiahnutým vo Feminuse je extrakt Damiány pravej, konkrétne v koncentrácii 10 ku 1. Táto bylinka je známa najmä ako stimulant sexuálnej výkonnosti a afrodiziakum, pričom sa využíva aj pri poklese libida. Má tiež pozitívny vplyv na hormonálnu rovnováhu počas menopauzy.

Vitamíny a minerály: Okrem bylinných zložiek sú súčasťou produktu aj viaceré stopové prvky. Z minerálov je to Zinok vplývajúci na libido a potenciu, z vitamínov potom vitamíny C, E, D, B6 a B12. Tie pomáhajú proti únave, na činnosť nervovej sústavy, k regulácii hormonálnej hladiny, na podporu vitality a na menštruačný cyklus.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Celkové zloženie prípravku vrátane koncentrácii je:

Látka:Množstvo:
Žerucha peruánska (Maca peruánska)200 mg
Indický ženšen (Vitánia snodárna)150 mg
Extrakt z kakaa (Theobroma Cacao)100 mg
Kotvičník zemný (Tribulus Terrestris)100 mg
Muira puama100 mg
Vitamín C80 mg
Angelika čínska60 mg
Damiána pravá50 mg
Zinok15 mg
Vitamín E2,5 mg
Vitamín B61,2 mg
Vitamín D325 μg
Vitamín B1210 μg

ĎALŠIE PRÍDAVNÉ ZLOŽKY A INÉ LÁTKY

Okrem spomínaných bylinných extraktov a stopových prvkov, ktoré tvoria aktívne látky, sú v tabletkách obsiahnuté aj pomocné a doplnkové zložky. Ide o mikrokryštalickú celulózu, maltodextrín a stearan horečnatý, využívané aj v ďalších doplnkoch.

Feminus: Dávkovanie a užívanie Dávkovanie a užívanie

Tak, ako aj pri iných prípravkoch podobného typu, je užívanie Feminusu veľmi jednoduché a stačí sa držať inštrukcií v príbalovom letáku. Nakoľko ide o tabletky, užívanie je perorálne, pričom dávka sa užíva raz denne, takže sa nemusíte báť zabúdania.

  • 1 dávka = 2 tabletky. Maximálna denná dávka prípravku sú 2 tabletky
  • Dve tabletky jednoducho vyberte z obalu, dajte si ich do úst a zapite pohár tekutiny, ideálne čistej vody, neprehrýzajte ich a ani ich nerozdeľujte inak

Niektoré ženy užívajú jednu tabletku ráno a jednu večer, moja partnerka sa držala jednoduchého dávkovania dvoch tabliet naraz, vždy po jedle ráno. Výrobca udáva, že užitie je možné aj počas jedla. Je len na vás, kedy počas dňa budete Feminus užívať, môžete tak robiť aj dva krát denne, ale vtedy je vyššie riziko, že na dávku zabudnete.

Účinky

Feminus: Účinky Veľkou výhodou prípravku Feminus je, že má vďaka bohatému a dobre vyváženému zloženiu aj veľmi komplexné účinky v praxi. Tie sa týkajú celkovo zvýšenie pocitu energie, vitality a fyzickej aj mentálnej výkonnosti a to pre ženy prakticky každého veku. Samozrejme, prípravok má pozitívny vplyv na sexuálny život a sexuálny výkon.

Toto sú tie oblasti, kde Feminus účinkuje najlepšie:

Podpora pohlavného a sexuálneho zdravia

Z môjho pohľadu je najdôležitejší práve tento účinok a to podpora k lepšej sexuálnej vitalite. Rastlinné extrakty obsiahnuté vo Feminuse patria vo veľkej miere medzi prírodné afrodiziaka, čo sa prejaví podporou vyššieho libida a sexuálneho apetítu. Okrem toho pomáhajú aj celkovo na sexuálne zdravie, najmä na správne fungovanie močovej sústavy.

Vplyv na menopauzu a menštruačný cyklus

Viaceré bylinky nachádzajúce sa v zložení Feminusu sú určené práve na úpravu estrogénu a na podporu ženských problémov. Ide hlavne o vplyv na menštruačný cyklus, ale ešte viac o vplyv na prejavy menopauzy. Zloženie prípravku prispieva k zvýšeniu menopauzálneho komfortu, napríklad ak má žena problémy s návalmi tepla a podobne.

Pôsobenie na celkovú vitalitu a výkonnosť

Treťou oblasťou, kde má Feminus svoj účinok, je podpora celkovej vitality a výkonnosti. Zložky obsiahnuté v prípravku, či už ide o bylinné výťažky, vitamíny alebo minerály, podporujú zvýšenie energie, zníženie únavy a vyčerpania, zlepšenie koncentrácie, posilnenie imunity a prispievajú aj k lepšiemu fungovaniu nervovej sústavy.

PRE ŽENY PRAKTICKY KAŽDÉHO VEKU

Feminus je podporný prípravok, ktorého spomínané účinky pomôžu každej žene bez ohľadu na jej vek. Či už ide o čerstvú 30-tničku, ženu v strednom veku, ženu v čase prechodu alebo aj po ňom, kombinácia účinných látok má pozitívny vplyv u každej.

Nežiaduce účinky

Feminus: Nežiaduce účinky Vzhľadom na zloženie a absenciu nejakých rizikových alebo intenzívnejších látok, je užívanie Feminus tabliet obvykle bez nejakých závažnejších problémov. Výrobca nespomína priamo žiadne rizikové vedľajšie účinky, vzhľadom na bohaté zloženie bylinných extraktov sa však môže individuálne objaviť precitlivená alebo alergická reakcia.

Pri prekročení dávkovania môžu potenciálne vzniknúť aj nejaké ťažkosti týkajúce sa trávenia alebo zažívania, ide však o  výnimočné situácie. Dôležité je držať sa odporúčaného dávkovania a ak zabudnete jednu tabletku užiť, neužívajte najbližšie dvojnásobnú dávku a pokračujte v bežnom dávkovaní. Známe nie sú ani kontraindikácie.

Balenie a cena

Feminus: Balenie a cena Feminus je prípravkom, ktorý ponúka len jednu veľkosť balenia to s obsahom 60 tabliet. Podľa odporúčaného dávkovania vám toto balenie vydrží pri každodennom užívaní celý mesiac, čiže 30 dní. Tabletky sú balené v klasických blistroch, sú hnedej farby a majú oválny tvar. Vďaka nemu je ich prehltnutie bezproblémové v každom veku.

Tu je prehľad ceny balenia a ceny na 1 deň užívania:

Počet tabliet v balení60 ks
Cena za balenie23 €
Cena za jednu tabletu0,38 €
Cena za 1 deň0,76 €
Cena za trojmesačnú kúru69 €

Komplexna formula: Feminus odporúčam hlavne kvoli viacerým benefitom: vitalita, zdravie, energia a viac chuti na sex!

Vzhľadom na to, že Feminus nemá až tak širokú konkurenciu na trhu, sa môže zdať cena jednej dávky o niečo vyššia, ako sú bežné výživové doplnky. Netreba však zabúdať na to, že prípravok má bohaté a  koncentrované zloženie, ktoré je cielene nakombinované tak, aby dochádzalo k čo najlepšiemu účinku na vitalitu a aj sexuálny výkon.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Kde kúpiť

Feminus: Kde kúpiť Podobne, ako aj pri ostatných produktoch tohto výrobcu, aj tabletky Feminus si viete zakúpiť priamo z oficiálneho eshopu, ktorý nájdete na webovom sídle www.feminus.sk. Nemusíte  nikam osobne chodiť a všetko vybavíte priamo z pohodlia domova. Prípravok aktuálne nezakúpite v lekárni, výrobca chce mať distribúciu vo svojej réžii.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

To so sebou prináša niekoľko výhod, či už ide o záruku originality, ale aj najlepšiu možnú cenu, cena prípravku Feminus tak nemusí byť navýšená o nejaké distribučné poplatky alebo provízie. Navyše, máte istotu dostupnosti skladom, oficiálny eshop totiž má vždy dostatok balení k dispozícii a okamžite po objednávke ich odosiela k vám.

Celý nákupný proces je aj podľa skúseností mojej partnerky veľmi dobre zvládnutý a štandardne platí, že do niekoľkých dní máte prípravok priamo doma. Na nič zbytočne nečakáte a nákup viete spraviť cez počítač, tablet alebo aj smartfón.

INFOLINKA PRE VAŠE OTÁZKY A DOTAZY

Máte nejakú otázku týkajúcu sa balenia, chceli by ste sa dozvedieť niečo viac o tom, ako dlho trvá doručenie a aký spôsob platby alebo ako dlho môžete Feminus užívať? Na všetky tieto otázky vám odpovie oficiálna infolinka, nájdete ju na webstránke.

Online objednávka, doprava a doručenie

Feminus: Online objednávka, doprava a doručenie Pokiaľ nemáte ešte dostatok skúseností s online objednávkou, rozhodol som sa vám priblížiť aspoň v stručnosti celý nákupný proces a podmienky či parametre pri objednávke. Nemusíte sa báť, ide o vec zopár minút a nákup spravíte len na pár klinutí:

  • Najskôr zvolíte, koľko balení chcete kúpiť, minimum je jedno
  • Vyplníte v jednoduchom formulári svoje osobné údaje a kontakt
  • Vyberiete si, do ktorej krajiny má byť doručenie Feminusu
  • Zvolíte spôsob dopravy a platby a objednávku už len odošlete

Dobrou správou je, že v cene prípravku je aj poštovné a balné, za doručenie teda neplatíte už nič navyše, cena je konečná. Pri spôsobe dopravy máte na výber doručenie kuriérnou službou priamo k vám domov a to kuriérom Slovenskej pošty alebo UPS. Alternatívou je doručenie do Zásielkovne, kde si balíček vyberiete vtedy, kedy budete chcieť.

Čo sa týka platenia, aj tu sú na výber tri možnosti. Prvou je platba na dobierku pri prevzatí, ktorá je spoplatnená navyše, ďalšie dve možnosti sú už v cene a to buď zaplatenie platobnou kartou online alebo prevod bankovým prevodom priamo na účet.

Diskrétne doručenie DISKRÉTNE BALENIE AKO AJ DORUČENIE

Tak, ako aj pri iných prípravkoch pre mužov, aj v prípade Feminusu sa nemusíte báť, že by doručenie balíčka k vám domov narušilo anonymitu alebo diskrétnosť. Kuriér a ani nikto iný sa nedozvie, čo ste si objednali, doručenia sa nemusíte preto báť.

Najčastejšie otázky

Feminus: Najčastejšie otázky Ak by ste chceli vedieť niečo viac ohľadom praktických vlastností, výhod, nevýhod alebo užívania tabliet Feminus, stačí sa pozrieť na komentáre, príspevky a otázky v internetových diskusiách alebo fórach. Mnoho žien sa zaujíma o účinnosť produktu, jeho dávkovanie, rýchlosť doručenia či vekové odporúčania. Tu sú najčastejšie otázky:

Je Feminus určený iba ženám v prechode, alebo aj iným?

Aj podľa skúseností na internetových fórach, aj podľa vyjadrení výrobcu, je prípravok vhodný pre ženy každej vekovej kategórie od 35 až do 50 rokov, prípadne pokojne aj starším. Jeho vplyv na hormonálnu rovnováhu má pozitívne vplyvy aj u mladších žien, potvrdzujú to aj skúsenosti mojej partnerky, ktorá ani zďaleka nie je v prechode.

Obsahuje prípravok nejaké hormóny či podobné zložky?

Nie, nič také, zloženie je čisto prírodné a žiadne hormóny, chemikálie alebo syntetické látky, ktoré by boli hormónom podobné, nie sú v tabletkách obsiahnuté. Všetky spomínané účinky na hormonálnu rovnováhu, cyklus, prejavy menopauzy, vitalitu či sexuálny výkon sú výsledkom pôsobenia rastlinných a bylinných extraktov a výťažkov.

Je bezpečné užívať Feminus a prečo nie je na recept?

Prípravok prešiel certifikáciou cez všetky orgány, ktoré kontrolujú zloženie a bezpečnosť doplnkov výživy, v Českej republike je na trhu už dlhú dobu a je dostatočne overený. To, že Feminus je voľno predajný, vychádza z toho, že má prírodné zloženie a neobsahuje žiadne syntetické liečivá, ktorých užívanie by vyžadovalo indikáciu lekára.

Ako dlho je potrebné tabletky užívať? Týždeň, mesiac?

V zásade platí, že tak, ako aj pri iných prírodných prípravkoch, aj tu by malo byť užívanie dlhšiu dobu, aby sa mohli bylinné extrakty naplno prejaviť, nakoľko musia v tele účinkovať dlhšiu dobu. Ideálne je prípravok užívať dva či tri mesiace, moja partnerka ho užíva pravidelne a na stálo. Čím dlhšie to bude, tým lepší je účinok.

Čo robiť, ak nebudem spokojná s účinkami prípravku?

Hoci aj podľa zverejnených skúseností by niečo také nemalo hroziť, výrobca dáva garanciu vrátenia peňazí v prípade, ak z akéhokoľvek dôvodu nebude žena spokojná s účinnosťou prípravku. Podľa toho, čo som sa dočítal, som sa s takouto situáciou ešte nestretol, takže neviem, ako to funguje. Značka je ale seriózna a je tu dlhodobo.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Skúsenosti

Feminus: Skúsenosti Hoci na Feminus nie je na našom trhu ešte príliš dlho, aj za ten pomerne kratší čas si stihol spraviť veľmi dobré meno, čo vidno podľa zverejnených skúseností na portáloch typu Heureka, ale aj na rôznych internetových fórach a v diskusiách pre ženy. Platí to prakticky bez ohľadu na vekovú kategóriu, prípravok je chválený všeobecne.

Medzi najviac vyzdvihované pozitíva patrí výborné zloženie, ktoré pokrýva komplexne všetky potreby ženského tela prakticky už od 35. roku života, kedy dochádza k pozvoľnému poklesu hladiny estrogénu. Vďaka tomu je účinnosť tabliet nadpriemerná.

Platí to hlavne na celkové povzbudenie, zvýšenie vitality a u žien, ktoré majú prejavy nastupujúcej menopauzy, aj zmiernenie jej niektorých negatívnych prejavov. U mladších žien sa ukazuje pozitívny vplyv celkovo na cyklus a tiež na celkové povzbudenie sexuálneho apetítu. Viditeľný je aj vplyv na zníženie únavy a mentálneho vyčerpania.

BEZ NÁVŠTEVY LEKÁRA A BEZ PREDPISU

Prípravok Feminus je voľne dostupným produktom a doplnkom výživy, môžete si ho teda kúpiť aj bez toho, aby ste museli predtým navštíviť lekára alebo ísť na nejaké testy či vyšetrenie. Nie je potrebné mať žiadny recept, prípravok je voľne predajný.

Vlastná skúsenosť

Feminus: Vlastná skúsenosť Čo sa týka skúsenosti mojej partnerky s prípravkom Feminus, tá vzhľadom na svoj vek, nakoľko ešte nie je v prechode, pocítila najviac účinky v dvoch oblastiach. Prvou bolo zvýšenie sexuálnej vitality a sexuálneho apetítu, druhou úprava cyklu.

V rámci pôsobenia na menštruačný cyklus bolo pozitívne najmä to, že bylinky obsiahnuté v tabletkách podporujú pravidelnosť a lepší priebeh cyklu, u partnerky to malo vplyv aj na zlepšenie komfortu počas menštruácie a to dokonca naozaj viditeľne.

Pokiaľ ide vplyv na zvýšenie sexuálnej vitality a libida, ten bol spojený aj celkovo stimulačnými a povzbudzujúcimi účinkami, sekundárne prišlo aj k zníženiu únavy alebo pocitov vyčerpania. Pozitívne hodnotí však najmä zvýšenie sexuálneho apetítu a libida, najmä pri dlhodobejšom a pravidelnom užívaní bol tento účinok intenzívny.

Výsledok vlastného testovania

Feminus: Výsledok vlastného testovania Na základe dlhodobejšieho užívania mojej partnerky a jej skúseností možno Feminus zhodnotiť nadpriemerne a to nielen kvôli tomu, že konkurencie je dosť pomenej. Pozitívne je, že aj napriek tomu si výrobca dal záležať a pripravil kvalitný produkt.

  • Preto odo mňa a od mojej partnerky dostáva Feminus jasnú jednotku

Či už ide o cenu, o kvalitu zloženia, o účinnosť v praxi, o veľkosť balenia alebo o dostupnosť, prakticky v ničom nemajú tieto tabletky žiadne slabé miesto. Zloženie bez syntetických látok, ktoré by mohli spôsobiť vážnejšie vedľajšie a nežiaduce účinky, je veľké plus, rovnako tak aj minimum kontraindikácií. Užívanie je možné dokonca aj dlhodobo.

Jediným menším mínusom môže byť pre niekoho až príliš silné a široké zloženie, čo môže na úvod užívania výnimočne spôsobiť zažívacie ťažkosti, ale našťastie, je to ojedinelé. Inak sú tabletky bezproblémové a práve naopak, svojimi žiaducimi účinkami hodnotené aj inými ženami vysoko pozitívne. Feminus preto určite stojí za to vyskúšať.

Zhodnotenie

Feminus: Zhodnotenie Záverečné zhodnotenie prípravku Feminus je teda v pozitívnom duchu a to aj na základe všeobecne kladných skúseností a pochvalných komentárov. Platí to tak pre samotný produkt, ako aj pre rýchly spôsob nákupu, užívanie, dávkovanie alebo jeho cenu.

To, že konkurenčných prípravkov na našom trhu nie je už toľko, ako v prípade mužov, je síce pre Feminus výhoda, ale aj tak sa jedná o nadpriemerne kvalitný produkt a to viem posúdiť aj ja, nakoľko s podobnými tabletkami určenými pre mužov na zvýšenie ich vitality aj libida mám dosť skúseností. Prípravok má určite čo ponúknuť každej žene.

Medzi jeho najväčšie výhody a benefity patria najmä

  • 100 % prírodné zloženie, ktoré je navyše pre ženy prispôsobené
  • veľmi jednoduché dávkovanie, stačí denne užiť 2 tabletky a je to
  • komplexný vplyv pre ženy vo veku od 35 až po 50 rokov či viac
  • bezproblémové užívanie, minimum vedľajších účinkov a rizík

Tabletky sú výbornou formou podpory celkovej vitality u žien, najmä vtedy, ak majú problémy s hormonálnou nerovnováhou a z toho vyplývajúce ťažkosti v oblasti menštruačného cyklu, menopauzy, výkonnosti alebo sexuálnej vitality. Vďaka tomu, že ich zloženie je pomerne široké a koncentrované, vedia viditeľne pomôcť.

Moja partnerka je spokojná najmä s účinkami na zníženie únavy a zvýšenie vitality, rovnako tak aj na podporu pravidelnosti cyklu, pozitívne účinky videla samozrejme aj na zvýšenie libida a sexuálneho zdravia. Feminus jej pomohol zrejme najviac zo všetkých značiek, ktoré doteraz vyskúšala a myslím, že si právom zaslúžil najlepšie hodnotenie.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

3.71

35 Hodnotení