ArginMax Forte pre ženy: Kompletná recenzia, ktorá ukončí diskusie a dohady

V rámci voľne dostupných podporných prípravkov na zlepšenie sexuálneho života sa stávajú cieľovou skupinou už nielen muži, ale aj ženy. V tomto ohľade sa začína v poslednej dobe aktivizovať čoraz viac tradičných výrobcov a značiek, medzi inými aj Simply You Pharmaceuticals so značkou ArginMax.

Medzi pomerne zaujímavé prípravky, ktoré sú určené práve na podporu zdravej sexuality u žien, patria aj tabletky ArginMax Forte pre ženy. Ide o špeciálny prípravok, ktorý by mal ženám pomôcť k zvýšeniu sexuálnej túžby a zároveň k vyššej frekvencii pohlavného styku.

ArginMax Forte pre ženy by mal zároveň zvýši kvalitu sexuálneho styku a celkovo aj zlepšiť spokojnosť so sexuálnym životom. Deklarované účinky sú teda ohromujúce, ale mňa už skúsenosť učí, že sa treba pozerať najmä na prax.

Výrobca a pôvod

ArginMax Forte pre ženy Výrobca a pôvod Samotný produktový rad ArginMax Forte je značkou spoločnosti Simply You Pharmaceuticals. Tá nie je v tomto obore žiadnym nováčikom, čo je do istej miery pozitívne. Stojí napríklad aj za značkou Clavin, ktorá je určená pre mužov a mám s ňou skúsenosti. U nás na Slovensku je výhradným distribútorom spoločnosť Simply You Slovakia.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Rovnako je tomu aj v prípade ArginMax Forte pre ženy. Ide o riadne zaregistrovaný výživový doplnok, ktorý je z hľadiska zloženia 100 % bezpečný. Na druhú stranu, rôzne papiere, potvrdenia a certifikáty ešte nie sú všetko a neznamenajú, že daný prípravok je automaticky aj kvalitným a účinným produktom.

Zloženie a účinné látky

ArginMax Forte pre ženy Zloženie a účinné látky ArginMax Forte pre ženy má rastlinný základ a jeho účinné látky sú 100 % prírodného pôvodu. Prípravok obsahuje komplex látok nazvaných ForteComplexTM, ktorý kombinuje extrakty a výťažky bylín spolu s aminokyselinami. Na prvý pohľad je takéto zloženie pomerne zaujímavé a môže vyvolať vysoké očakávania.

Tu sú jednotlivé účinné látky popísané detailnejšie:

Kotvičník zemný: Táto rastlina, možno viac známa ako Tribulus Terrestris, sa v mužských prírodných tabletkách používa najmä na stimuláciu testosterónu. U žien má tiež vplyv na hormonálnu hladinu a ide o univerzálne prírodné afrodiziakum zvyšujúce libido, sexuálnu túžbu a celkovo sexuálny apetít.

Dôležitý je vplyv aj na zvýšenie sexuálnej vitality a pocitu energie, no opomenúť netreba ani pôsobenie na lepšie prekrvenie pohlavnej sústavy. To môže zlepšiť kvalitu samotného styku a má to vplyv aj na mieru vzrušenia počas sexuálnej stimulácie. Účinnosť v praxi však závisí aj od koncentrácie a kvality extraktu.

Šafran: Druhou účinnou látkou nachádzajúcou sa v ArginMax Forte pre ženy je extrakt zo Šafranu. Ide o rastlinu používanú v našich končinách najmä vo forme korenia a aj to len v menšej koncentrácii, nakoľko dávka nad 10 gramov môže byť toxická. Okrem funkcie dochutenia má však zmysel aj pre sexuálne zdravie.

Aký? V prvom rade je to skvelé afrodiziakum stimulujúce mužské aj ženské libido. V druhom rade, podobne ako v prípade Kotvičníka, aj Šafran pomáha lepšie prekrviť pohlavné orgány. Vplýva aj na celkovú vitalitu a ide o výborný povzbudzujúci prostriedok, nakoľko pozitívne ovplyvňuje tvorbu serotonínu.

Selén: Známy antioxidant Selén je tiež súčasťou receptúry a zloženia ArginMax Forte pre ženy. Tento stopový prvok pomáha aj na správne fungovanie imunitného systému, srdca, ciev a aj proti únave. Pomáha zlepšiť prekrvenie pohlavnej sústavy a umožňuje lepšie nahrnutie krvi do pohlavných orgánov.

Zinok: Minerál Zinok patrí tiež medzi výborné antioxidanty, je však všeobecne známy najmä pre zlepšenie plodnosti mužov. Čo teda robí v ArginMax Forte pre ženy? Pomáha im najmä v pôsobení na libido a kvalitu sexuálne styku. Tento minerál má totiž povzbudzujúce účinky napríklad na nervový systém či sexuálnu vitalitu.

L-Arginín: Lepšie prekrvenie pohlavných orgánov zabezpečuje v ArginMax Forte pre ženy aj aminokyselina L-Arginín. Ide o látku podporujúcu tvorbu oxidu dusnatého, ktorý je priamo zodpovedný za rozšírenie ciev a zlepšenie cirkulácie krvi aj do vzdialenejších tkanív a orgánov. U mužov je to pohlavný úd, u žien celá pohlavná sústava.

L-Citrulín: Druhou aminokyselinou, ktorá býva tiež častou súčasťou prípravkov tohto druhu, je L-Citrulín. Jeho zmysel je najmä v podpore L-Arginínu, nakoľko obličky ho vedia zmeniť práve na prvú spomínanú aminokyselinu. Okrem toho prispieva látka k lepšiemu fyzickému výkonu a má pozitívny vplyv na kondíciu či celkovú vitalitu a pocit energie.

ArginMax Forte pre ženy obsahuje tieto účinné látky v nasledovných koncentráciách:

Látka:Množstvo:
L-arginín417 mg
L-citrulín220 mg
Kotvičník zemný (Tribulus terrestris, extrakt)66.67 mg
Eleuterokok ostnatý (Sibírsky ženšen, Eleutherococcus senticosus, suchý extrakt, stand. na 1,5% eleutherosidov)20 mg
Selén (seleničitan sodný, selénan sodný)17.3 mg
Vitamín E (D-alfa-tokoferol)15 mg
Viniče (Vitis vinifera, suchý extrakt z listov, štandardizovaný na 10-20% obsah anthokyanov a 5% obsah polyfenolov)13 mg
Schizandra čínska (Schisandra chinensis, suchý extrakt z plodov, štandardizovaný na 5% obsah lignanov a 10% obsah anthokyanov)10 mg
Šafran siaty (Crocus sativus, extrakt)10 mg
Zinok (oxid zinočnatý, glukonát zinočnatý)1.33 mg
Vitamín B6 (pyridoxín hydrochlorid)1 mg
Luteín1 mg
Kyselina listová (vitamín B9, Folát)0.1 mg
Biotín (vitamín B7)0.05 mg
Vitamín B12 (kyanokobalamín)0.003 mg

KOMBINÁCIA PODOBNÁ AKO U MUŽOV

Kombinácia vyššie spomínaných účinných látok je veľmi podobná tej, aká sa využíva aj u mužov. To je ale dvojsečná zbraň, nakoľko v prípade podpory mužského sexuálneho a pohlavného života sa jedná o osvedčené látky, no u žien nemusia byť tieto účinky presne také, ako aj u mužov.

Dávkovanie a užívanie

ArginMax Forte pre ženy Dávkovanie a užívanie Výrobca už v samotnom príbalovom letáku upozorňuje, že ArginMax Forte pre ženy je v prvom rade určený na dlhodobé užívanie. Pri jednorazovom užití vykazuje zreteľne nižší efekt, ako pri tom pravidelnom, čo má samozrejme vplyv na kvalitu účinkov v praxi.

  • Jedna dávka = 1 tabletka. Maximálna denná dávka sú 3 tablety
  • Prvý týždeň by ste mali užívať 3 tabletky denne, neskôr je možné dávkovanie znížiť na 2 tabletky každý deň

Výrobca tvrdí, že maximálny účinok by sa mal dostaviť po 2 týždňoch užívania, čo je podľa mňa možné docieliť práve zvýšeným dávkovaním v prvý týždeň. Takáto stratégia dávkovania ale podľa mňa už môže neznačiť, že koncentrácia dôležitých účinných látok nie je najlepšia možná a práve vyššie dávkovanie by malo na začiatok užívania tento problém prekryť.

Účinky

ArginMax Forte pre ženy Účinky ArginMax Forte pre ženy ponúka v prvom rade zvýšenie libida, čiže sexuálneho apetítu. Ide na to podobným spôsobom, ako aj u mužov, čo znamená stimuláciou prostredníctvom hladiny pohlavných hormónov. Druhým dôležitým účinkom je skvalitnenie sexuálneho života pôsobením na lepšie prekrvenie pohlavných orgánov.

Jedna vec je ale teória, druhá vec je prax. Poďme sa na to pozrieť bližšie:

Zvýšenie sexuálnej túžby

Prvým účinkom ArginMax Forte pre ženy by aj na základe zloženia malo byť zvýšenie sexuálnej túžby. To je dosiahnuté najmä pôsobením na hormonálnu hladinu a zvýšením celkovej sexuálnej vitality. Podľa skúseností je tento účinok naozaj reálny aj v praxi, ale nie všetky ženy ho pociťujú rovnako intenzívne a viditeľne. Niektoré zaznamenajú zmenu už po dvoch týždňoch, iné ženy však ani po mesiaci.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Lepšie prekrvenie pohlavných orgánov

Druhým účinkom, ktorý by mal pri užívaní tabliet ArginMax Forte nastať, je zlepšenie prekrvenia pohlavných orgánov a celkovo pohlavnej sústavy. V tomto ohľade je to aj veľmi pravdepodobný účinok, prakticky skoro všetky účinné látky obsiahnuté v tabletkách tento vplyv podporujú. Je reálny aj v praxi? Hoci sa to pomerne ťažko dá rozoznať, viacero žien akoby ho pocítilo, ale len vo veľmi slabej podobe.

Lepšie vzrušenie počas pohlavného styku

Ktorá žena by nechcel zažiť kvalitnejší sex a najmä viac vzrušenia počas neho? Práve na túto túžbu cieli ArginMax Forte pre ženy, ktorý sľubuje lepšie precítenie sexuálneho vzrušenia. Tento účinok by mal byť dosiahnutý najmä vďaka lepšiemu prekrveniu pohlavnej sústavy a v praxi sa u viacerých žien naozaj objavuje. Sú však na druhú stranu aj skúsenosti, že vplyv je len veľmi malý a niekedy stráca na intenzite.

Zvýšenie vitality a pocitu energie

Kotvičník aj Šafran sú okrem svojho vplyvu na sexuálnu a pohlavnú sústavu aj stimulujúcimi prírodnými prostriedkami pre zvýšenie pocitu energie a vitality. Tento účinok sa v prípade tabliet ArginMax Forte pre ženy ale prejavuje len sporadicky a skôr v menšej intenzite, čo bude podľa mňa spôsobené asi nedostatočným obsahom. Niektoré hodnotenia a skúsenosti žien však hovoria o tom, že takéto zvýšenie citeľne zažili pri dlhodobom užívaní.

VEĽKÉ ROZDIELY V ÚČINKOCH

Podľa skúseností žien, ktoré som mal možnosť vidieť a čítať, je problémom nestabilita účinkov. U niekoho ArginMax Forte pre ženy spôsobí viditeľnejšie zlepšenie sexuálneho zdravia, u niekoho zas má veľmi slabé výsledky. Takáto nestabilita je veľké mínus.

Nežiaduce účinky

ArginMax Forte pre ženy Nežiaduce účinky Naopak, plusom je, že vďaka prírodnému a rastlinnému zloženiu sa s ArginMax Forte nespájajú žiadne vedľajšie alebo vážne nežiaduce účinky. Platí to teda nielen o verzii pre mužov, ale aj o tej pre ženy. Jediným problémom, ktorý sa môže niekedy vyskytnúť, je dočasná vyššia bolesť hlavy.

Tento stav nastáva spravidla len u žien, ktoré majú neriešené problémy s krvným tlakom a ide o dôsledok zvýšenia prietoku krvi, čo spôsobuje aj kolísanie tlaku a bolesti v hlave. Druhým neduhom môže byť alergická reakcia, ale tu už sa nejedná o nič, čo by zapríčinil priamo prípravok ako taký a nedá sa to predvídať.

Balenie a cena

ArginMax Forte pre ženy Balenie a cena ArginMax Forte pre ženy sa dá kúpiť iba v jednej jedinej veľkosti balenia, čo je tak trocha škoda. Prípravok určených pre mužov je totiž možné získať vo väčšom balení, ktoré je ideálne na užívanie napríklad aj viac, ako len jeden mesiac. Balenie, ktoré je dostupné pre ženy, obsahuje totiž len 45 kapsúl.

Koľko to vychádza na deň užívania pri rôznom dávkovaní? Pozrite sa sami:

Dávkovanie 1 tableta denne: 0,64 €

Dávkovanie 2 tablety denne: 1,29 €

Dávkovanie 3 tablety denne: 1,93 €

Menšie balenie je teda veľkou nevýhodou a to tak z finančného hľadiska, ako aj z organizačného. To znamená, že ak by ste chceli užívať prípravok dlhodobo, čo sa aj odporúča pre dosiahnutie lepších výsledkov, bude vás to stáť viac peňazí, ale aj času pri objednávke ďalších balení.

Kde kúpiť

ArginMax Forte pre ženy Kde kúpiť ArginMax Forte pre ženy sa dá kúpiť cez viacero obchodných kanálov. Dostať sa dá aj v lekárni, ja osobne som ho videl vo viacerých kamenných prevádzkach, no nedá sa na to plne spoľahnúť. Problémom môže byť, že nemusí byť napríklad aktuálne priamo na sklade a preto je takýto nákup podľa mňa stratou času.

Druhou možnosťou je nákup v internetových lekárňach, ktorý problém s nedostatkom prípravok na sklade eliminuje. Takýto nákup je zároveň aj rýchlejší a pohodlnejší, nehovoriac už o tom, že ušetríte nemálo finančných prostriedkov, nakoľko pri online predaji je lepšia cena, ako v kamennej lekárni.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Poslednou možnosťou je nákup cez oficiálnu webstránku slovenského dodávateľa. Túto možnosť ja sám obvykle odporúčam, on tentoraz tomu nebude. Objednávka je podľa mňa zbytočne časovo náročná, na webstránke je príliš málo informácií a je aj horšia flexiblita platenia a spôsobu dopravy. Naopak, odporúčam nákup cez overenú lekáreň Pilulka.

NEVÝHODNÉ POŠTOVNÉ

Jedným z ďalších dôvodov pri zvolení Pilulky na rozdiel od objednávky priamo z oficiálneho eshopu je výhodnejšie poštovné. Ak si totiž objednáte tabletky priamo od distribútora, získate poštovné zdarma až pri nákupe nad 50 €.  V Pilulke je tento limit len 29,90 €.

Online objednávka, doprava a doručenie

ArginMax Forte pre ženy Online objednávka, doprava a doručenie Uvedomujem si, že situácia s objednaním cez iný zdroj, ako priamo z oficiálneho eshopu, je možno trocha mätúca a neštandardná. Rozhodol som sa preto priblížiť vám postup objednávky cez internetovú lekáreň Pilulka:

  • Vložíte tabletky ArginMax Forte pre ženy do košíka
  • Zvolíte si spôsob dopravy
  • Vyberiete spôsob platby
  • Vyplníte svoje údaje, adresu dodania a objednávku odošlete

Áno, presne takto jednoduché a rýchle to je. Pri výbere platby máte možnosť zvoliť si klasickú platbu na dobierku, čo je ale spoplatnené 1 €, oveľa lepšie je však zaplatiť vopred a to buď bankovým prevodom alebo platobnou kartou cez internet. Nemusíte mať obavy o bezpečnosť takejto platby, Pilulka je známa a overená lekáreň.

Veľký je aj výber spôsobu dopravy. Ak bývate v Bratislave, môžete využiť doručenie cez Pilulka auto. V iných prípadoch je tu sieť výdajných miest pod označením Zásielkovňa, alebo doručenie priamo domov. Tu sa dá vybrať kuriér GLS aj Poštový kuriér. Kto chce, môže si nechať poslať balíček priamo na poštu.

Diskrétne doručenie DISKRÉTNE BALENIE

Ak sa obávate, že by vás balenie mohlo prezradiť, môžem vás uistiť, že Pilulka balí všetko diskrétne a tak, aby nikto nepovolaný nemohol zistiť, čo konkrétne ste si objednali. Je to veľké plus a zachováva to maximálne vašu anonymitu.

Najčastejšie otázky

ArginMax Forte pre ženy Najčastejšie otázky Samotné tabletky ArginMax Forte pre ženy pútajú dosť veľa pozornosti, aspoň čo som mal možnosť vidieť na internetových fórach a v rôznych diskusiách. Rozhodol som sa preto na tomto mieste zhrnúť najčastejšie otázky a dotazy súvisiace s týmito tabletkami. Neprikladám ale len otázky, ale aj odpovede a tak všetko nájdete na jednom mieste:

Po akej dobe užívania možno očakávať účinok tabliet?

Výrobca sám hovorí, že ArginMax Forte pre ženy je prípravok určený ideálne pre dlhodobé užívanie. Pri správnom dávkovaní by sa mali prvé účinky objaviť po 2 týždňoch, ale toto by som, aj podľa skúseností mnohých žien, bral s rezervou. Väčší problém ale vidím s nestabilitou účinkov, u niektorých žien je ich intenzita veľmi nízka.

Ako je to s dávkovaním, nemôžem užívať viac tabliet?

Určite neodporúčam prekračovať maximálnu dennú dávku, čo sú tri tabletky. Podľa skúseností viacerých žien, ktoré ArginMax Forte užívali, sa zvýšením dávky intenzita a viditeľnosť účinkov príliš nezlepší. Podľa mňa si pri zvýšenom dávkovaní môžete skôr privodiť vedľajšie alebo nežiaduce účinky.

Existujú nejaké kontraindikácie pri užívaní?

Priamo na príbalovom letáku sa nevyskytujú žiadne kontraindikácie či interakcie s nejakými liekmi. Osobne by som sa vyvaroval užívaniu v prípade dojčenia a tehotenstva, rovnako vtedy, ak máte nejaké neliečené kardiovaskulárne alebo hormonálne ochorenie. Určite je kontraindikáciou aj alergická reakcia.

Naozaj je lepšie objednať si ArginMax Forte pre ženy v internetovej lekárni?

Áno, v prípade tejto značky je to naozaj tá najlepšia možná cesta, hoci sa to na prvý pohľad nemusí tak javiť. Pripúšťam, že vo väčšine situácií je výhodnejšie a lepšie si objednať prípravok priamo od oficiálneho dodávateľa, teraz je ale napríklad lekáreň Pilulka skutočne výhodnejšou a pohodlnejšou možnosťou.

Čo robiť v prípade, že nie som spokojná s účinkami?

Tejto situácii by som sa, aspoň po prečítaní skúseností iných žien, príliš nečudoval. Otvorené balenie sa už vrátiť nedá, ale viete si nabudúce vybrať lepšiu alternatívu. Na trhu s prípravkami špeciálne pre ženy síce nie je tých možností tak veľa, ale dobrou správou je, že sa predsa len nejaké nájdu.

Skúsenosti

ArginMax Forte pre ženy Skúsenosti Čo hovoria na užívanie ArginMax Forte pre ženy samotné dámy? Hodnotenia a skúsenosti sú pozitívne, ale aj negatívne. Neprevažuje žiadna zo skupín, ale treba povedať, že negatíva, ktoré sa prípravku vyčítajú, sú dosť závažné.

V prvom rade ide o nestabilitu účinkov, najmä to, že niekedy sa objavujú intenzívnejšie, inokedy zas menej. V druhom rade ide o pomer ceny a kvality, kde je tento pomer podľa mňa pod oprávnenou kritikou. V treťom rade ide o výskyt bolestí hlavy, aj keď treba povedať, že v tomto ohľade to je veľmi individuálne.

Značka ako taká je však určite účinným prostriedkom na zlepšenie sexuálneho života žien. ArginMax Forte pre ženy patrí určite medzi tie účinnejšie tabletky na našom trhu, problém je len s tým, že u príliš veľa žien sa účinnosť prejavuje veľmi málo. Problémovým faktorom je aj dlhší nástup účinkov ako takých.

PRÍRODA NA SEBA NECHÁVA ČAKAŤ

K vyššie spomínaným skúsenostiam by som rád dodal informáciu, že ArginMax Forte pre ženy je prípravok s rastlinným základom. Mnoho žien bolo príliš nedočkavých, no to je chyba. Pôsobenie tabliet tohto typu, nielen tejto značky, totiž musí byť dlhodobejšie, aby sa mohli účinky naplno prejaviť.

Vlastná skúsenosť

ArginMax Forte pre ženy Vlastná skúsenosť Pochopiteľne, ja sám som ArginMax Forte pre ženy neužíval, ale užívala ho moja partnerka a to spolu 2 mesiace. Treba hneď na úvod povedať, že to nebol lacný špás, nakoľko spotrebovala dosť balení. Aké je jej hodnotenie? Za tú cenu je to príliš draho vykúpené príliš málo viditeľné zlepšenie sexuálneho života.

Partnerka pritom zaznamenala v podstate len dva účinky zo štyroch a to miene zvýšenie sexuálnej túžby a o niečo lepšiu intenzitu prežitia samotného pohlavného styku. Subjektívne od ArginMaxu čakala niečo viac, najmä vzhľadom k veľmi intenzívne dávkovanie počas prvého týždňa užívania.

V poriadku je samotné objednanie z eshopu Pilulka, priamo od dodávateľa cez jeho webstránku ArginMax Forte neobjednávala na moju radu. Negatívne sa u nej prejavila aj bolesť hlavy, aj keď tu je plusom, že bola naozaj len veľmi mierna.

Výsledok vlastného testovania

ArginMax Forte pre ženy Výsledok vlastného testovania Celkové zhodnotenie prípravku z hľadiska účinnosti, dostupnosti, zloženia a pomeru ceny a kvality je tak trocha rozpačité. Určite nechcem tvrdiť, že by ArginMax Forte pre ženy boli peniaze vyhodené von oknom, nakoľko tabletky určitú účinnosť naozaj majú.

  • ArginMaxForte pre ženy nakoniec dostáva známku 3, čiže priemer

Myslím, že takéto hodnotenie je maximálne adekvátne tomu, aké sú väčšinové skúsenosti žien s prípravkom. Ak nerátam nejaké zjavne nereálne hodnotenia s prílišným chválením, ktoré sú podľa mňa skrytou reklamou, patrí ArginMax Forte pre ženy k priemeru, ktorý neurazí, ale určite nie je ani najlepšou možnosťou na trhu.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Pozitívom je dostupnosť vo viacerých lekárňach a možnosť kúpy bez predpisu. Negatívom je možný výskyt nežiaducich účinkov a veľká nestabilita intenzity tých žiaducich. Ak sa k tomu pridá o niečo vyššia cena, nemožnosť kúpy veľkého balenia a nutnosť nadmerného dávkovania, výsledok je naozaj rozpačitý.

Zhodnotenie

ArginMax Forte pre ženy Zhodnotenie Veľké očakávania môžu plodiť aj veľké sklamania. Myslím, že toto je presne situácia, do ktorej sa dostal ArginMax Forte pre ženy. Známejšia značka s celkom bohatým produktovým radom prípravkov pre mužov aj ženy akoby stále hľadala tú úspešnú koncovku, najmä v účinnosti.

Je to škoda, nakoľko z hľadiska zloženia ponúkajú tieto tabletky naozaj zaujímavú kombináciu extraktov a aminokyselín, ktoré by pri maximálnom naplnení potenciálu mohli dosiahnuť naozaj skvelý výsledok. Bohužiaľ, práve v nenaplnení potenciálu je chyba, ktorá produkt zráža nadol.

Z hľadiska typu, čiže rastlinný a bylinný produkt, je to ale dobrá cesta a to kvôli:

  • prirodzenému zloženiu s výťažkami prírodných afrodiziak
  • dostupnosti bez predpisu či receptu
  • možnosti dlhodobého bezproblémového užívania
  • širším účinkom na pohlavnú sústavu komplexne

ArginMax Forte pre ženy síce spĺňa mnoho z vyššie spomínaných faktorov a podmienok, no jeho výsledné hodnotenie je viac negatívne a to kvôli viacerých nedostatkom. Ich výsledkom je totiž nižšia kvalita účinkov a aj veľká nestabilita intenzity týchto účinkov.

Aby som ale len nekritizoval, mám našťastie aj dobrú správu a to takú, že na našom trhu sú k dispozícii už aj účinnejšie prípravky určené špeciálne pre ženy. Momentálne najlepšou možnosťou je Stoporex Women pre ženy, ktorá ponúka viditeľné účinky a veľmi priaznivý pomer ceny a kvality. Tento prípravok môžem určite odporučiť!

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

2.47

19 Hodnotení