Sexuálne polohy zozadu

Sexualne polohy zozadu

Medzi najviac obľúbené polohy pre mužov aj pre ženy patria sexuálne polohy zozadu. Tieto polohy môžu na jednej strane predstavovať živočíšnosť a možnosť maximálneho prirážania, čiže si viete užiť poriadne vášnivý sex, na druhú stranu niektoré konkrétne pozície podporujú aj romantické a intímne milovanie s maximálnym kontaktom telo na telo.

Sexuálne pozície tohto typu sú žiadané najmä pre flexibilitu, nakoľko ich môžete využiť prakticky všade a hodia sa aj počas tehotenstva, keďže príliš nezaťažujú ženu. Veľmi rôznorodé sú aj typy polôh, niektoré sú v stoji, iné v kľaku, ďalšie zas v ľahu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Pri polohách zozadu však treba vo zvýšenej miere pamätať na jednu vec. Nakoľko vizuálna aj sexuálna stimulácia sú pre muža veľmi silné, veľakrát dosiahne orgazmus skôr, ako žena. Je tu preto vyššie riziko, že partnerka zostane sexuálne neuspokojená.

Sex zozadu: podmienky, výhody, nevýhody, obmedzenia

Sex zozadu: podmienky, výhody, nevýhody, obmedzenia Sex zozadu majú radi muži aj ženy. Ide o jeden z najviac vášnivých, akčných a živočíšnych spôsobov milovania, ktorí sa dá podľa zvolenej pozície praktizovať prakticky kdekoľvek vo vnútri aj vonku. Hodí sa do spálne, do auta, do prírody aj do kabínky v obchodnom dome.

  • Sexuálne polohy zozadu sa využívajú najviac pre klasický vaginálny styk, populárne sú však aj pre análny sex
  • Najčastejšie ide o polohy, kedy partneri kľačia alebo stoja, tesnejší kontakt telo na telo možno dosiahnuť pri polohách v ľahu a v posteli
  • Niektoré z týchto polôh sa využívajú na otehotnenie aj počas tehotenstva

Medzi najväčšie výhody polôh zozadu patria možnosť absolútneho uvoľnenia sexuálnej energie, možnosť uplatnenia rôznych experimentov pri pohyboch od bežného prirážania až po krúživé pohyby a v neposlednom rade aj maximálna penetrácia. Pri vhodnej pozícii panvy oproti penisu prichádza do úvahy aj možnosť stimulácie bodu G.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Sexe zozadu však má aj isté nevýhody a obmedzenia, i keď viaceré sú subjektívne:

ak sa nejedná o tesný kontakt telo na telo, sexuálne polohy zozadu sú veľmi málo intímne a chýba aj očný kontakt, čo môže niektorým milencom chýbať
z pohľadu ženy býva väčšina pozícií statických, čo zvádza k pasivite či odovzdanosti, niekedy môžu mať ženy bez dodatočného dráždenia klitorisu problém s orgazmom
muž má pri väčšine polôh síce voľné ruky, na druhú stranu s nimi ale nemá čo príliš robiť, pretože mu je žena otočená chrbtom a on nedosiahne na klitoris alebo poprsie

NA RÝCHLOVKU AJ DLHÉ VEČERNÉ MILOVANIE

To, že polohy odzadu sú veľmi flexibilne využiteľné a sú veľmi variabilné, dokumentuje aj ich možnosť využitia tak na nezáväznú rýchlovku, ako aj na celovečerné milovanie. Všetko je to len o tom, ako si danú pozíciu prispôsobíte, tu máte veľmi široké možnosti.

Polohy a pozície pre sex zozadu

Polohy a pozície pre sex zozadu Sex zozadu sa hodí tak pre začiatočníkov, ako aj pre milencov s bohatými skúsenosťami. Polohy a pozície pri sexe zozadu uplatníte pri milovaní v spálni, ale napríklad aj v lese alebo v aute. Striedať ich môžete na úvod aj záver milovania, sú teda maximálne flexibilné.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú tie, ktoré sú najobľúbenejšie a najlepšie:

Poloha psíka: Asi najčastejšou polohou na sex zozadu je poloha na psíka zvaná aj doggystyle. Pri tejto polohe žena kľačí na štyroch na kolenách aj rukách, muž si k nej kľakne zozadu a môže do nej preniknúť penisom. Poloha je skvelá aj pre možnosť spätného prirážania zo strany ženy a pre využiteľnosť aj na análny sex.

Poloha vlka: Veľmi obdobnou pozíciou je poloha vlka, kedy ide o sex zozadu a v stoji súčasne. Žena stojí a predkloní sa, pričom uhol predklonu závisí len od nej. Muž potom k nej zozadu pristúpi a podobne ako pri polohe psíka do nej vnikne. Tu je plusom, že žena má voľné ruky a môže si tak dráždiť klitoris.

Poloha slonov: Ak si chcete dopriať viac pohodlia, na sex odzadu sa dá využiť aj poloha slonov. V tomto prípade sa žena ľahne čiastočne na bok a čiastočne na brucho, pričom jednu nohu pokrčí v kolene a dá nabok. Muž si potom ľahne k žene, rukami sa podoprie a môže začať vnikať zozadu. Dôležitý je aj pohyb bokmi.

Obrátený misionár: Ak má muž trocha dlhšie a väčšie prirodzenie, môže si párik užiť aj polohu obráteného misionára. Žena je v tejto pozícii dole, ale leží na bruchu. Muž si na ňu ľahne, no rukami a nohami sa podopiera o zem alebo posteľ. Zľahka potom môže do nej preniknúť, ak dosiahne. Poloha je ideálna tiež na análny sex.

Poloha lyžičky: Veľmi obľúbenou polohou v tehotenstve a pre tých, čo majú radi intimitu a kontakt telo na telo, je poloha v ľahu na boku, zvaná aj lyžičky. Žena leží na boku, muž si k nej ľahne od chrbta a pritlačí sa svojou panvou na tú jej. Žena potom nohy pokrčí, mierne môže jednu zdvihnúť a muž môže penisom preniknúť do jej vagíny.

Poloha fúrik: Poslednou polohou je pozícia, ktorá sa odporúča aj na otehotnenie. Muž sa postaví vedľa postele, žena si ľahne na jej kraj bruchom v predklone. Jednu nohu zdvihne, pokrčí v kolene a muž ju chytí za členok. Potom zozadu pristúpi k žene a penisom vie hlbšie vniknúť do vagíny pod 45 stupňovým uhlom čiastočne zospodu a zozadu.

Najčastejšie otázky o sexe a sexuálnych polohách zozadu

Najčastejšie otázky o sexe a sexuálnych polohách zozadu Sex zozadu sa teší veľkej obľube aj pri pohľade na internetové fóra a diskusie. Dôvodom je, že ho využívajú takmer všetci, no ako som podľa viacerých reakcií zistil, nie vždy na maximum. Poďme sa teda pozrieť na veci, ktoré vás najviac pri tejto téme zaujímajú:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Využívajú sa polohy odzadu aj na otehotnenie?

Áno, najmä pozícia na psíka patrí medzi tie, ktoré sú na splodenie potomstva hojne využívané. Viacerí odborníci odporúčajú aj pozíciu fúrik, ktorá je tiež zozadu. Pri snahe otehotnieť je dôležitý čo najhlbší prienik a práve to polohy odzadu umožňujú.

Ako to je pri sexe zozadu a tehotenstve. Ide to dokopy?

Áno, polohy zozadu patria medzi tie, ktoré sa dokonca v tehotenstve odporúčajú. Ideálne je, ak žena kľačí na kolenách a lakťoch či dlaniach, podoprie si pod bruško vankúše pre lepšie pohodlie a muž môže do nej prenikať bezpečne a pohodlne zozadu.

Môžu si sex zozadu užiť aj muži, ktorí majú problém s dĺžkou penisu?

Áno, hoci v prípade, že je pohlavný úd naozaj veľmi krátky, treba niektoré vylepšenia pozície. Typicky žena jednu nohu zdvihne alebo viac zdvihne zadoček pre lepší prístup. Ak je penis naopak príliš dlhý, môže si ho muž obmotať uterákom a tým zmierni hĺbku penetrácie.

Akým spôsobom môže muž milovanie zozadu ešte viac oživiť?

Nakoľko polohy zozadu sú väčšinou ideálne pre živočíšny sex, tak odporúčam okrem akčného prirážania použiť viac ruky. Muž môže partnerku potiahnuť za vlasy, lepšie uchopiť za boky, trocha plesknúť po zadku. Ak dosiahne, môže stimulovať jej poprsie.

Čím môže žena prispieť k ešte lepšiemu prežitiu milovania odzadu?

Najmä aktivitou, pretože pasivita je pri týchto pozíciách jednou z najčastejších chýb žien. Ideálne je pomôcť mužovi v prirážaní, krúžiť sa dá aj bokmi a panvou a tým zlepšiť stimuláciu vagíny zvnútra. Ak má voľné ruky, môže si žena dráždiť aj klitoris.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

DAJTE SI POZOR AJ NA ÚRAZY

Pri milovaní zozadu sa môžu stať aj úrazy, najmä ak ide o menej stabilné a viac akrobatické polohy. Bežné sú pošmyknutia a s tým spojené problémy. Pri príliš akčnom prirážaní, napríklad aj zo strany partnerky, zas hrozia vykĺbenia alebo zlomeniny penisu.

Ako zlepšiť a podporiť zdravú ejakuláciu

Ako zlepšiť a podporiť zdravú ejakuláciu Ak je muž nedočkavý, má vysoké libido alebo problém s citlivosťou a vzrušivosťou, príliš rýchle dosiahnutie orgazmu spojené s rýchlou ejakuláciou nie je vôbec žiadna výnimka. Je to veľké mínus pre oboch partnerov, nakoľko tým trpí nielen muž, ale aj žena.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Mnoho problémov s príliš rýchlou ejakuláciou sa pritom dá riešiť aj doma:

osvedčenou metódou je vybúrenie sexuálnej energie, takže ak bude mať muž častejšie pohlavný styk, môže mu to pomôcť s upokojením a vydrží dlhšie
pri chronických problémoch so vzrušivosťou treba uvažovať nad upokojením nervového systému, napríklad taký pohár vína je dobrý prostriedok
riešením priamo počas sexu môže byť prerušovanie súlože či sexuálnej stimulácie, skúsiť môžete aj kondómy napustené znecitlivujúcim benzokaínom
existujú tiež lubrikačné znecitlivujúce gély, v minulosti sa síce počas styku mohli preniesť aj na ženu, dnes už existujú aj typy, ktoré účinkujú len na mužov
skúsiť môžete aj cvičenia určené na trénovanie oddialenia ejakulácie, napríklad známa metóda Masters-Johnson, ktorú možno cvičiť aj s partnerkou

Ako fungujú tabletky na oddialenie ejakulácie a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na oddialenie ejakulácie a prečo ich odporúčam Jednou z možností, ako podporiť predĺženie erekcie a oddialiť príliš rýchlu ejakuláciu, sú aj voľne dostupné prípravky vo forme tabliet. Ide o modernú formu, ale s využitím tradičných rastlinných a prírodných prostriedkov, ktoré sú overené dlhé roky.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tieto tabletky sú totiž založené najmä na rastlinných extraktoch:

  • Princípom ich pôsobenia je využitie rastlinných a iných prírodných látok na normalizáciu libida, predĺženie stoporenia penisu a upokojenie nervovej sústavy

Aby bol účinok tabliet čo najlepší, obsahujú kombináciu viacerých zložiek. Sú tu aminokyseliny typu L-Arginín na lepšie prekrvenie penisu. Upokojujúci vplyv na nervovú sústavu a vzrušivosť majú zas rastlinné extrakty typu Pestrec mariánsky. Nachádzajú sa tu aj prírodné afrodiziaka typu Yerba maté či Hloh obyčajný pomáhajúce na dĺžku erekcie.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Prípravky sú charakteristické aj týmito vlastnosťami:

vďaka tomu, že obsahujú len prírodné a prirodzené látky, nemusíte sa báť pri ich užívaní o nejaké zásadnejšie vedľajšie alebo nežiaduce efekty
z toho istého dôvodu a tiež preto, že neobsahujú syntetické liečivá, na ich kúpu nepotrebujete indikáciu od lekára, čiže si ich kúpite bez predpisu či receptu
prípravky si môžete kúpiť v lekárni, ale napríklad aj priamo od výrobcu cez jeho eshop, dokonca najznámejšie značky preferujú práve tento spôsob predaja

Pokiaľ ide o dávkovanie, môžete si vybrať prípravky s jednorazovým dávkovaním zhruba hodinu pred sexom, alebo tabletky, ktoré sa užívajú pravidelne každý deň. V oboch prípadoch platí, že účinok sa nedostaví zo dňa na deň, ja som niektoré značky užíval aj 3 či 4 mesiace.

SKOMBINUJTE VIACERO OPATRENÍ

Pre dosiahnutie čo najlepšieho účinku odporúčam skombinovať užívanie takýchto tabliet aj s inými postupmi, napríklad tými, čo som spomenul vyššie. Mne sa najviac osvedčilo trénovanie metódy Masters-Johnson a použitie hrubších či znecitlivujúcich prezervatívov.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi Ktorý muž by si nechcel predĺžiť erekciu a oddialiť ejakuláciu, aby mohol vydržať dlhšie a uspokojiť naplno aj partnerku? Práve pri sexuálnych pozíciách zozadu je to veľmi žiaduce. V minulosti som preto aj ja sám skúšal tieto prípravky a viaceré mi naozaj viditeľne pomohli. Pochopiteľne, nie všetky, situácia na trhu je rôzna.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Niektoré tabletky majú len bombastické sľuby, ale v praxi je ich pôsobenie veľmi slabé. Najlepšou cestou je preto vyberať si podľa referencií z praxe. Aby som vám s tým pomohol, rozhodol som sa zverejniť značky, ktoré u mňa účinkovali najlepšie:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie