Ako urobiť muža ústami

Ako urobit muza ustami

Medzi najviac obľúbené spôsoby sexuálneho uspokojenia muža je orálny sex. To je aj dôvod, prečo je jednou z najčastejších otázok žien pri debate na túto tému jednoduchá otázka, ako spraviť muža ústami. Hoci si ženy uvedomujú, že odpoveď sa skrýva najmä v skúsenosti a technike, nielen od toho závisí, ako najlepšie uspokojiť muža ústami.

Vzrušenie u muža vychádza z jeho libida a pokiaľ je to nedostatočné, prejaví sa to na nízkom sexuálnom apetíte. Druhý často sa vyskytujúci problém v súvislosti so sexuálnym životom je v nedostatočnej erekcii, čiže nekvalitnom stoporení.

Tretím faktorom je zdravé fungovanie mechanizmu ejakulácie. Ak je príliš rýchla alebo príliš pomalá, má to negatívny vplyv na sexuálny zážitok. Ako teda vidíte, nejde vždy len o to, ako urobiť chlapa ústami z pohľadu techniky, ale aj z pohľadu sexuálneho zdravia.

Najčastejšie problémy s uspokojením muža ústami

Najčastejšie problémy s uspokojením muža ústami Skôr, než si detailnejšie povieme techniky a triky, ako správne spraviť chlapa ústami, chcel by som predstaviť spôsob, akým takýto typ sexuálnej stimulácie funguje a od čoho všetkého je závislý. Rovnako tak sa zameriam na to, aké problémy môžu nastať.

  • Sexuálne uspokojenie ústami je v prvom rade závislé od erekcie, ktorá musí byť dostatočne tvrdá a zároveň musí aj dostatočne dlho trvať
  • Nevyhnutné je tiež to, aby mal muž silný sexuálny apetít, čiže chuť na sex, nakoľko to podmieňuje vzrušivosť na sexuálnu stimuláciu
  • Pre dosiahnutie vyvrcholenia je dôležitá aj ejakulácia, najmä jej zdravý priebeh

Kvalitu sexuálneho upokojenia muža ústami môžu narušiť nasledovné problémy:

nízke libido – ak je libido nedostatočné, nastáva problém so sexuálnym apetítom a to sa prejaví napríklad aj na nízkom vzrušení pri sexuálnej stimulácii
problém s nástupom a kvalitou erekcie – častým problémom mužov je pomalší nástup erekcie a rovnako tak aj neschopnosť ju dlhodobo udržať
čiastočná alebo úplná anorgazmia – prekážkou sexuálneho uspokojenia je problém s orgazmom, či už predĺženie času do orgazmu alebo nemožnosť ho dosiahnuť
príliš rýchla ejakulácia – naopak, ak muž dosiahne uspokojenie a orgazmus už po jednej či dvoch minút, ide o stav nazvaný predčasná ejakulácia

NESKÚSENOSŤ U MUŽA

Viacero problémov, napríklad s príliš rýchlou ejakuláciou či udržaním erekcie dlhodobo v dostatočnej kvalite, môže súvisieť aj so sexuálnou neskúsenosťou u muža. Naberaním skúseností by sa tak mali tieto problémy postupne tlmiť a vyriešiť.

Príčiny problémov s mužským uspokojením ústami

Príčiny problémov s mužským uspokojením ústami Problémy, ktoré môžu muža postretnúť v súvislosti so sexuálnym uspokojením, majú viaceré príčiny. Niektoré vyplývajú priamo zvnútra, napríklad ide o poruchu libida či prekrvenia penisu, no iné sú závislé od vonkajších a okolitých vplyvov.

V nasledujúcom prehľade sú najčastejšie faktory ovplyvňujúce uspokojenie muža:

Nízka hladina testosterónu: Testosterón je najdôležitejší pohlavný hormón u muža, má vplyv prakticky na všetok od sexuálneho apetítu až po plodnosť. Nedostatok testosterónu vplýva na nízku sexuálnu vitalitu, prejaví sa nižšou vzrušivosťou a následkom potom môžu byť nekvalitná erekcia a nedostatočné libido.

Nedostatočné prekrvenie penisu: Priamy vplyv na kvalitu erekcie má prekrvenie pohlavnej sústavy, konkrétne pohlavného údu. Za nekvalitnou erekciou sú problémy spojené či už s nedostatočným roztiahnutím ciev vyživujúcich penis alebo s nefunkčným mechanizmom udržania krvi v toporivých telieskach.

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Fyziologické a psychologické faktory: Na erekciu, ejakuláciu aj libido má podstatný vplyv tiež vonkajšie pôsobenie. Napríklad stres, depresia alebo negatívne psychické faktory zhoršujú funkčnosť mechanizmov pohlavnej sústavy. To isté spôsobujú aj fyziologické príčiny, napríklad úraz, zápal či infekcia.

Nesprávna sexuálna stimulácia: Umenie orálneho sexu je veľmi závislé od správnej techniky sexuálnej stimulácie a sexuálneho dráždenia. Ak je žena neskúsená alebo nemá správny spôsob sexuálnej stimulácie, môže nastať opačná situácia a teda namiesto sexuálneho uspokojenia vznikne problém s erekciou či ejakuláciou.

Možnosti a spôsoby, ako urobiť muža ústami

Možnosti a spôsoby, ako urobiť muža ústami Poďme teraz od teórie do praxe. V prípade, že muž je z hľadiska sexuálneho zdravia a funkčnosti všetkých mechanizmov týkajúcich sa jeho pohlavnej sústavy v poriadku, najdôležitejším faktorom je správna technika sexuálnej stimulácie.

Tu sú pravidlá, ktoré treba pri dokonalom uspokojení muža ústami dodržiavať:

Predohra

Hoci sa o orálnom sexe hovorí, že je sám o sebe predohra, neplatí to úplne. Na úvod je dôležité u muža vzbudiť sexuálny záujem, napríklad bozkami a dotykmi v oblasti erotogénnej zóny. Potom je možné prejsť k jemnej stimulácii penisu rukou, ideálne celou dlaňou, no najskôr len veľmi jemne.

Jazyk ako všemocný nástroj

Po tom, čo vznikne erekcia, je možné sa pustiť do samotného orálneho sexu. Okrem jednoduchého pohybu ústami nadol a nahor by mala žena využiť aj jazyk. Podobne, ako majú muži radi francúzske bozkávanie, milujú aj to, ak sa žena hrá s ich penisom jazykom. Začať možno krúžením po špičke, neskôr dráždením uzdičky.

Pohyby a očný kontakt

Veľmi silnou ženskou zbraňou je očný kontakt. Muži milujú počas orálneho sexu udržiavanie očného kontaktu, môže to mať dokonca stimulačný efekt. Ako jedna z veľmi dobrých pomôcok na zvýšenie intenzity zážitku sú ladné pohyby kriviek ženského tela, v závislosti od aktuálnej polohy.

Pravidelnosť aj prestávka

Stúpajúce vzrušenie u muža by nemalo byť nasledované prudkým zrýchlením dráždenia a stimulácie, práve naopak. Žena sa nemusí báť, že by nedokázala udržaním rovnakého tempa približovať muža k vyvrcholeniu. Skôr naopak, občas sa zíde prestávka sprevádzaná napríklad len hladením okolia penisu.

Efektný záver

To najlepšie by si mala nechať žena na záver. Tesne pred vyvrcholením sa môže pohrať s mužskou uzdičkou pomocou jazyka alebo skúsiť aj tzv. sací efekt. Spôsob ejakulácie je už na dohode, mužov láka ejakulácia nielen do úst, ale aj na prsia alebo tvar. Ideálne je, ak je umocnená aj ručnou stimuláciou penisu.

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

POMOC AJ RUKAMI

Hoci hovorím o uspokojení muža ústami, neznamená to, že by si žena nemohla pomôcť aj iným spôsobom, najmä rukami. Hovorím v množnom čísle preto, že jednou rukou je možné stimulovať penisu a druhou semenníky. Spoločná stimuláciami dokáže spraviť divy.

Moje vlastné skúsenosti, ako uspokojiť muža ústami

Moje vlastné skúsenosti, ako uspokojiť muža ústami Orálny sex je jedna z oblastí, ktorej sa s dôrazom na detaily venovala aj známa kniha lásky, Kámasútra. Práve v detailoch sa nachádza kľúč k dokonalému uspokojeniu muža zo strany jeho partnerky, pričom tieto detaily vychádzajú aj zo skúseností.

Tie najdôležitejšie som sa rozhodol aj ja sám zverejniť:

Pomoc prírody: Miernejšie problémy s kvalitou erekcie môže vyriešiť príroda sama, najmä pomocou rôznych druhov rastlín a bylín. To isté platí aj o nízkom libide alebo príliš rýchlej ejakulácii. Vďaka modernej forme tabliet je takáto pomoc veľmi jednoduchá.

Žiadne divoké tempo: Niektoré ženy si myslia, že čím rýchlejšia a agresívnejšia stimulácia penisu bude, tým je to lepšie. To však vôbec neplatí, ak teda nehovoríme o extrémnych výnimkách. Lepšie je udržiavať rovnaké tempo, zrýchlenie na konci by malo byť len mierne.

Dotyky len pred, nikdy nie po: Dotyky rukami, ktoré som spomínal aj vyššie, sú veľmi dobrým prostriedkom pre zintenzívnenie sexuálneho zážitku, no treba pamätať na pravidlo, že po ejakulácii sa semenníkov dotýkať nesmie. Sú totiž veľmi citlivé a dotyk je nepríjemný.

Pozor na zuby: hranie sa s penisom vo vnútri úst je prípustné jazykom, nikdy nie však zubami. Aj keď si to žena myslí, odhadnúť správnu mieru je veľmi náročné. Za riziko vzniku menších poranení alebo nepríjemnej situácie to nestojí, takže lepšie je zuby vynechať úplne.

Rôzne polohy: Fantázii sa medzi nekladú a to ani pri orálnom sexe. Na prvý pohľad je to činnosť, ktorá je stereotypná a práve tento stereotyp treba zbúrať vyskúšaním rôznych polôh. Dobrým príkladom a inšpiráciou môže byť napríklad aj známa Kamasútra.

Ako fungujú tabletky na erekciu, ejakuláciu a libido a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na erekciu, ejakuláciu a libido a prečo ich odporúčam V rámci podpory kvalitnejšieho a intenzívnejšieho sexuálneho zážitku mám ja sám veľmi dobrú skúsenosť s rastlinnými prípravkami. Ide o tabletky vo forme voľne dostupných výživových doplnkov, ktoré majú prírodné zloženie.

Tieto tabletky pôsobia na telo na základe dlhodobejšieho užívania:

  • Sú tu obsiahnuté ako účinné látky rastlinné extrakty prírodných afrodiziak spoločne s rôznymi aminokyselinami, minerálmi a vitamínmi, nie sú tu žiadne syntetické látky

Výťažky a extrakty bylín, ktoré sa v prípravkoch nachádzajú, majú podporiť libido, ako napríklad Maca či Kotvičník zemný. Na podporu lepšej erekcie sú tu rôzne aminokyseliny, napríklad L-Arginín, ktorý zlepšuje prekrvenie pohlavnej sústavy. Dôležitou zložkou sú aj niektoré minerály, napríklad Zinok.

Ja sám vidím v prípravkoch okrem prírodného zloženia aj ďalšie výhody:

sú dostupné bez predpisu alebo receptu, na ich kúpu nepotrebujete žiadne vyšetrenie alebo odporúčanie od lekára
užívanie je možné krátkodobo, ale väčšina značiek lepšie účinkuje pri pravidelnom a dlhšom užívaní, aj niekoľko mesiacov
tabletky pôsobia na viacero oblastí sexuálneho života, ich vplyvy sú teda komplexné a zlepšujú celkovo funkčnosť reprodukčného systému

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Tieto prípravky sa dajú kúpiť v niektorých lekárňach, ja však odporúčam pre lepšiu cenu ich objednávku priamo od oficiálnych distribútorov. Pozor si dajte ale na kúpu cez inzerát, tu už nemáte záruku originality. Najlepšie je preto objednať si ich len z oficiálneho eshopu.

BEZ VEDĽAJŠÍCH ÚČINKOV

Jednou z najväčších výhod je bezproblémové užívanie. To znamená, že sa nemusíte báť nejakých vážnejších a dlhodobých nežiaducich účinkov. Výnimočne sa môže objaviť alergická reakcia alebo bolesť hlavy či tráviace problémy, ale len na úvod a krátkodobo.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Zlepšenie erekcie, ejakulácie či libida musí byť dlhodobá záležitosť a to je aj výhoda týchto tabliet, nakoľko sú svojim zložením predurčené na dlhodobé pôsobenie. Ich užívanie musí byť pravidelné, preto si treba dobre vybrať značku už na začiatku. Pozerajte v prvom rade na kvalitu a zloženie, menej už na cenu.

Čo môže byť veľmi dobrým vodítkom pri výbere, to sú referencie a hodnotenia ostatných mužov. Nakoľko ja sám mám s týmito prípravkami pomerne bohaté skúsenosti, rozhodol som sa podeliť aj o svoje hodnotenia. Nech sa páči, pripájam ich v tejto tabuľke:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

BDSM pomôcky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.88

8 Hodnotení