Sarapis Plus: Pomoc prírody nielen pre ženy počas klimaktéria. Aké sú účinky?

sarapis plus

Po zaujímavom prípravku Sarapis Mensis bol na trh ako jeho nástupca s vylepšenou receptúrou uvedený prípravok Sarapis Plus. Cena tabliet je len o niečo málo vyššia ako v prípade predchodcu, no ich zloženie je oveľa bohatšie o účinné látky určené špeciálne pre ženy počas klimaktéria. Výhody prípravku však môže využiť prakticky každá žena.

Navyše, producent na rozdiel od pôvodného prípravku ponúka na trhu už nielen jedno balenie, ale bohatší výber, čo umožňuje vybrať si prípravok aj s menším či väčším počtom tabliet. Ako ukazuje aj diskusia na internete, toto riešenie potešilo všetky ženy.

Moja partnerka, hoci ešte nie je v období prechodu, sa rozhodla po Sarapis Mensis vyskúšať aj Sarapis Plus. Cieľom bolo zistiť, či recenzie neklamú a či je prípravok naozaj taký účinný, ako hovoria referencie a skúsenosti ďalších užívateliek.

Výrobca a pôvod

Sarapis Plus: Výrobca a pôvod Podobne ako v prípade Sarapis Mensis, aj Sarapis Plus je produktom z portfólia spoločnosti Vegall Pharma. Tá už od roku 1998 spolupracuje s výrobcom doplnkov stravy so včelími zložkami, spoločnosťou Sanamed. Samotná produktová rada Sarapis je vo výrobnom programe a portfóliu spoločnosti tiež od roku 1998.

Sarapis Plus patrí u nás medzi jeden z najcennejších prípravkov svojho druhu. Ide o riadne registrovaný výživový doplnok, ktorý prešiel náročnými testami a dnes ho možno kúpiť v bežnej lekárni bez predpisu. Samotná značka Sarapis patrí medzi najviac obľúbené na trhu, pričom má jasné zloženie a veľmi prirodzený spôsob pôsobenia na organizmus.

Sarapis Plus

  • Pomoc pri menopauze a ženských problémoch
  • Zlepšenie stavu kostí, chrupaviek či kože
  • Zvýšenie vitality, zníženie únavy
  • Cievy, nervy a psychický stav

Zloženie a účinné látky

Sarapis Plus: Zloženie a účinné látky Tabletky Sarapis Plus sú prírodného charakteru, pričom obsahujú viacero zaujímavých účinných látok. Ide najmä o rastlinné extrakty doplnené o niekoľko vitamínov a minerálov, ktorých cieľom je podporiť najdôležitejší účinok tabliet a to pomoc pri problémoch s menopauzou a podpora správnej hormonálnej hladiny a hormonálnej rovnováhy.

Tu sú najvýznamnejšie účinné látky obsiahnuté v prípravku:

Kvetový a fermentovaný peľ: Prvou zložkou obsiahnutou v tabletkách sú včelie produkty, konkrétne kvetový a fermentovaný peľ. Ide o obsahové látky, ktoré pomáhajú na udržanie hormonálnej hladiny estrogénov a iných pohlavných hormónov, ktoré sú dôležité pre prekonanie klimaktéria bez príliš negatívnych príznakov a prejavov.

Inulín: Druhou najsilnejšou látkou zastúpenou v Sarapis Plus je Inulín. Ide o polysacharid rastlinného typu, ktorý je rozpustný v črevách a funguje tu ako probiotikum a zdroj energie. Pomáha tiež na vstrebávanie vápnika, železa a horčíka do tela, reguluje úroveň cholesterolu v krvi a pomáha na črevnú flóru. Podporuje tiež imunitný systém.

Šalvia lekárska: Extrakt z tejto rastliny je treťou významnou látkou obsiahnutou v prípravku Sarapis Plus. Dôvodom prítomnosti tejto látky sú tiež protizápalové, antivirotické a antibakteriálne pôsobenie, ale najmä pomoc pri ženských problémoch. Rastlina prispieva k menštruačnému komfortu a je vhodná proti nadmernému poteniu cez menopauzu.

Materská kašička: Medzi dôležité včelie produkty obsiahnuté v tabletkách Sarapis Plus patrí aj materská kašička. Tá je veľmi cenená pre svoje významné antibakteriálne a antivírusové účinky, no je považovaná aj za elixír mladosti. Má tiež pozitívne účinky na zlepšenie vitality a pomáha na správnu hormonálnu aktivitu.

Koenzým Q10: Prírodný antioxidant a energetická zásobáreň, to je Koenzým Q10, ktorý sa tiež nachádza v Sarapise Plus. Na zlepšenie fyzickej výkonnosti a proti únave je táto látka ako stvorená a aj preto sa nachádza v tabletkách vo väčšom množstve. Pomáha tiež proti predčasnému starnutiu.

Vitamín C: Jedným z najznámejších vitamínov je vitamín C, ktorý má veľmi pozitívny vplyv na imunitu. Okrem toho ide aj o látku podporujúci vitalitu, normálnu činnosť nervovej sústavy, prirodzenú psychickú činnosť a energetický metabolizmus. Vitamín zároveň pomáha na tvorbu kolagénu dôležitého pre kosti, zuby aj kožu.

Železo: Medzi významné zložky Sarapis Plus patrí aj Železo. Spoločne s vitamínom C prispieva tiež k zníženiu únavy a zvýšeniu vitality, má tiež priaznivé účinky pre krvotvorbu a na kardiovaskulárny systém ako taký. Práve ako prevencia anémie z nadmerného menštruačného krvácania je Železo nenahraditeľné.

Ďalšie vitamíny a minerály: V tabletkách Sarapis Plus možno nájsť aj ďalšie zaujímavé látky. Napríklad vitamín K pomáha proti úbytku kostnej hmoty, vitamín D3 podporuje lepšie využitie vápnika a minerál Chróm pomáha na metabolizmus a udržanie prirodzenej hladiny cukru v krvi. V tabletkách sú aj Selén či beta-karotén.

Ak by ste chceli vedieť, aké je celkové zloženie tabliet aj s koncentráciou látok, tu je prehľad:

Látka:Množstvo v 1 kapsule:
Kvetný peľ240 mg
Fermentovaný peľ120 mg
Inulín (prebiotikum)65,7 mg
Šalvia lekárska (Salvia officinalis), extrakt z listu - zodpovedá 152,5 mg listov25 mg
Včelia materská kašička24 mg
Vitamín C (kyselina L-askorbová, askorbát sodný)20 mg
Železo (fumarát železnatý)3,5 mg
Koenzým Q10 (ubichinón)3,33 mg
Vitamín E (D-alfa-tokoferol)3 mg
Betakarotén (provitamín A)1 mg
Chróm (pikolinát, chlorid 6-hydrát, chlorid chromitý)0,02 mg
Vitamín K0.01875 mg
Selén (seleničitan sodný, selénan sodný)0.01375 mg
Vitamín D3 (cholekalciferol)0.00125 mg

OVERENÉ AJ OBOHATENÉ ZLOŽENIE

Obsahové látky Sarapis Plus vychádzajú z overeného zloženia Sarapis Mensis. Výrobca sa však rozhodol toto zloženie obohatiť a mierne pozmeniť, najmä s ohľadom na potreby žien v strednom veku počas klimaktéria. Skúsenosti ukazujú, že sa mu to naozaj podarilo.

Dávkovanie a užívanie

Sarapis Plus: Dávkovanie a užívanie Sarapis Plus je nasledovník tabliet Sarapis Mensis a zobral si z nich nielen základ zloženia s dôrazom na včelie produkty, ale aj spôsob užívania a dávkovania. Podobne ako pri iných podobných produktoch určených na podporu pri menopauze, aj tento prípravok je najlepšie užívať dlhšiu dobu a pravidelne.

  • 1 kapsula je 1 dávka. Za deň je maximálnou dávkou objem 2 kapsúl
  • Kapsuly užívajte pred jedlom, ideálne je užiť jednu dávku pred raňajkami a druhú zas večer, napríklad pred večerou

Prípravok určite nevyužívajte nadmerne, moja partnerka vravela, že odporúčané dávkovanie je ideálne aj z hľadiska nástupu účinkov a tiež z hľadiska viditeľnosti ich intenzity. Určite si však prečítajte príbalový leták ohľadom možných kontraindikácií a interakcií. Hoci ich nie je veľa, treba na to pamätať pre bezproblémové užívanie.

Účinky

Sarapis Plus: Účinky Poďme teraz k tomu najdôležitejšiemu, kvôli čomu táto recenzia na Sarapis Plus vznikla a to posúdenie účinkov tabliet v praxi. Hlavným zameraním prípravku je pozitívne pôsobenie na hormonálnu hladinu u žien a to najmä počas menopauzy. Sekundárne pôsobí aj vďaka pestrému zloženiu prípravok tiež na niektoré negatívne príznaky s menopauzou spojené.

Tu sú najvýznamnejšie účinky:

Pomoc pri menopauze a ženských problémoch

Vďaka svojmu kvalitnému zloženiu je Sarapis Plus ideálnym pomocníkom pre ženy v období prechodu. Ak vás trápia návaly tepla, potenie, nespavosť či nervozita, podľa skúseností viacerých žien pomáha Sarapis Plus práve na tieto negatívne príznaky. Má tiež pozitívny vplyv aj na hormonálnu hladinu a teda napríklad aj na menštruáciu.

➡️ Prečo odporúčam Sarapis Plus? na základe osobných skúseností mojej priateľky, Sarapis Plus naozaj funguje

Zlepšenie stavu kostí, chrupaviek či kože

Vďaka obsahu viacerých vitamínov, predovšetkým vitamínu C, vitamínu K a vitamínu D3, má Sarapis Plus pozitívny vplyv aj na tvorbu kolagénu a podporu normálneho stavu pohybového aparátu. Tento účinok je viditeľný najviac na pokožke, ale tiež aj na funkčnosti svalov a zdravom stave chrupu.

Zvýšenie vitality, zníženie únavy

Železo spolu s vitamínom C, včelími produktmi a bylinnými extraktmi pomáha tiež na zlepšenie imunity a celkovej vitality organizmu. Rovnako tak tieto látky pôsobia na energetický metabolizmus a prispievajú k zníženiu vyčerpania. Treba však povedať, že tento účinok ženy až tak príliš často a intenzívne nevnímajú.

Cievy, nervy a psychický stav

Vďaka viacerým stopovým prvkom a najmä vitamínom by mal Sarapis Plus pôsobiť pozitívne napríklad aj na nervový systém. Podobne by mal mať pozitívne účinky na krvný obeh a cievy, napríklad na krvotvorbu, hladinu cukru v krvi či funkčnosť ciev. Tieto účinky ale možno len veľmi ťažko zmerať.

DLHODOBÉ UŽÍVANIE = LEPŠIE VÝSLEDKY

Podobne ako pri iných podobných prípravkoch tohto typu, aj v prípade Sarapis Plus platí, že čím pravidelnejšie sa tabletky užívajú, tým viditeľnejší a lepší je ich vplyv. Pochopiteľne, u každej ženy je intenzita účinkov individuálna, ale dlhšie užívanie je vždy lepšie.

Nežiaduce účinky

Sarapis Plus: Nežiaduce účinky Sarapis Plus patrí medzi prípravky rastlinného charakteru a tak neobsahuje žiadne synteticky vyrábané látky, ktoré by mohli spôsobovať závažnejšie komplikácie. Pozor si ale treba dať na precitlivenú alebo alergickú reakciu, napríklad na včelie produkty. Ak sa niečo podobné u vás počas užívania vyskytne, musíte prestať tabletky brať.

Čo sa týka iných nežiaducich účinkov, u niektorých žien na úvod môžu vzniknúť menšie tráviace problémy. Ak trpíte zvýšenou zrážanlivosťou krvi, mali by ste užívanie konzultovať s lekárom. Inak môžu Sarapis Plus užívať aj ženy so zápalom žíl, cukrovkou vyšším krvným tlakom a tie, ktorým nie je možné podávať hormonálnu liečbu.

Balenie a cena

Sarapis Plus: Balenie a cena Oproti svojmu predchodcovi, tabletkám značky Sarapis Mensis, je možné zakúpiť Sarapis Plus vo viacerých veľkostiach balení. Kúpiť si môžete balenie s obsahom 30 kapsúl, ale aj to, ktoré obsahuje 60 kapsúl. V minulosti bolo v niektorých lekárňach dostupné aj balenie 60+15 tabliet, to ale aktuálne príliš nevidieť.

Tu je porovnanie balení Sarapis Plus aj s prípravkom Sarapis Mensis:

Typ balenia:Množstvo kapsúl:Cena za balenie:Ušetríte:Overená kúpa:
Sarapis Mensis6024,79 €-Chcem objednať
Sarapis Plus 303015,29 €-Chcem objednať
Sarapis Plus 606028,19 €2,40 €Chcem objednať

Sarapis Plus je síce o niečo drahší, stojí 28 €, čo znamená zhruba o 3 až 4 € viac ako Sarapis Mensis, ponúka ale vylepšenú receptúru, ktorá sa hodí viac pre ženy počas prechodu. Na druhú stranu, musím uznať, že oproti niektorým konkurenčným prípravkom je cena za 1 deň užívania o niečo väčšia, čo je mínus tejto značky.

Prečo odporúčam Sarapis Plus? na základe osobných skúseností mojej priateľky, Sarapis Plus naozaj funguje

Kde kúpiť

Sarapis Plus: Kde kúpiť Tabletky sú registrované ako voľne dostupný výživový doplnok, ktorý si môžete kúpiť bez receptu. Nájdete ich v sortimente lekárni, no nie v každej. Hoci je značka veľmi známa, môže sa stať, že niektoré menšie lekárne nebudú mať aktuálne na sklady k dispozícii to balenie, o ktoré máte záujem.

Pochopiteľne, nemusíte čakať, až ho vaša lekáreň objedná, Sarapis Plus si totiž môžete bez problémov kúpiť v internetovej lekárni. Aj tu platí, že ho na sklade nemusí mať úplne každá, no napríklad známa sieť Dr. Max má spravidla k dispozícii na okamžitý odber obe balenia.

Dôvod, prečo odporúčam práve túto lekáreň, je aj moja vlastná skúsenosť s jej zákazníckymi službami. Lekáreň má veľmi dobrý pomer ceny a služieb a hoci možno niekde inde by ste tabletky našli aj o pár centov lacnejšie, tu máte istotu rýchleho dodania a v prípade oboch veľkostí balenia Sarapis Plus aj dopravy zdarma.

AKCIA VS. STÁLA CENA

Do pozornosti by som dal ešte porovnanie cien vo viacerých lekárňach. Niektoré ponúkajú krátkodobo akciové ceny, no dlhodobo sú drahšie. Netreba preto pozerať vždy len na cenu ako jediné kritérium, sledujte aj referencie samotnej lekárni.

Online objednávka, doprava a doručenie

Sarapis Plus: Online objednávka, doprava a doručenie Objednať si Sarapis Plus cez internet je náramne jednoduché a ide o otázku doslova niekoľkých minút a zopár kliknutí. Neveríte? Aby som vám to aspoň ilustračne ukázal, tu je postup kúpy z lekárne Dr. Max zhrnutý v zopár bodoch:

  • V prvom rade si vyberte balenie podľa počtu tabliet
  • Následne ho pridajte do košíka a vyberte si spôsob dopravy
  • Potom zvoľte typ platby, či už hotovostne alebo bezhotovostne
  • Na záver zadajte svoje údaje, adresu dodania a objednávku môžete odoslať

Čo sa týka doručenia, na výber je viacero možností. Dr. Max ponúka možnosť dodania tovaru domov cez Expres kuriéra Slovenskej pošty, ale aj UPS kuriérom. Ak máte veľa času, môžete si objednávku vyzdvihnúť aj v niektorej lekárni osobne. Ja v tom však zmysel nevidím, navyše, doručenie domov je veľmi rýchle a pohodlné.

Ak ide o platbu, môžete si vybrať dobierku, čiže zaplatenie tovaru pri prevzatí, ale aj platbu vopred. Dr. Max patrí medzi overené a známe lekárne, nie je preto dôvod neveriť platbe vopred. Zaplatiť môžete kartou online, ale aj bankovým prevodom alebo cez internet banking. K dispozícii je aj program Benefit Plus.

Diskrétne doručenie PLAŤTE VOPRED, OPLATÍ SA TO

Odporúčam si pri výbere spôsoby platby zvoliť platbu vopred, či už cez internetový banking, platobnú kartu online alebo bankový prevod. Pri dobierke musíte rátať s poplatkom navyše vo výške 0,99 €. Nie je to síce moc, ale načo platiť viac, keď nemusíte?

Najčastejšie otázky

Sarapis Plus: Najčastejšie otázky Prejdime teraz od teoretických a technických záležitostí do praxe. Pri hľadaní referencií a názorov na Sarapis Plus na internetových fórach a v rôznych diskusiách som narazil aj na niekoľko často sa opakujúcich otázok ohľadom produktu a jeho použitia v praxi. Rozhodol som sa, pre úplnosť tejto recenzie, na tie najčastejšie odpovedať:

Môžu Sarapis Plus užívať len ženy počas menopauzy?

Nie, no práve pre ne je svojim zložením a zameraním určený. Pomáha totiž na najvážnejšie klimakterické problémy, napríklad návaly tepla, potenie či nervozitu, no má aj iné účinky. Tie sú však už o niečo menej viditeľné a hoci z nich môžu profitovať aj ženy v mladšom veku, pre tie je skôr vhodný prípravok Sarapis Mensis.

Existujú nejaké vážnejšie kontraindikácie k užívaniu tabliet?

Pozor si musia dávať ženy s problémami so zrážanlivosťou krvi, pred užívaním Sarapis Plus by sa mali poradiť s lekárom. Tiež prípravok nemusí byť vhodný pre ženy, ktoré trpia vážnejšími hormonálnymi problémami. Tabletky nie sú ani náhradou odbornej hormonálnej liečby alebo hormonálnej antikoncepcie.

Ako rýchlo by sa mali prejaviť účinky a ako dlho treba tabletky užívať?

To je veľmi individuálne, vzhľadom na to, že účinné látky prípravku sú rastlinného charakteru. Na druhej strane, väčšina žien potvrdzuje, že prvé efekty sa objavia v priebehu prvých dvoch až troch týždňoch užívania. Čo sa týka dĺžky užívania, to je na vás, viacero žien berie Sarapis Plus prakticky dlhodobo.

Je lepší Sarapis Mensis, Sarapis Plus alebo Sarapis Soja?

Každý z týchto prípravkov je iný, hoci majú veľmi podobné označenie a pomenovanie. Sarapis Mensis je určený pre ženy s problematickou menštruáciou, Sarapis Plus a Sarapis Soja najmä pre ženy počas menopauzy, prípadne tesne pred ňou a po nej. Líšia sa zložením aj mierne odlišným zameraním účinkov. Podľa mňa je najlepšie skúsiť všetky a zistiť v praxi.

Čo robiť, ak mi tabletky nepomôžu podľa mojich predstáv?

Nie u každej ženy účinkujú prípravky založené na rastlinných zložkách rovnako intenzívne, s tým treba počítať. Ak by ste neboli spokojní s vplyvom tabliet, ešte stále sa môžete poobzerať po niektorých konkurenčných prípravkoch. Ja sám som ich recenzoval dosť a spomeniem ich aj na záver.

Sarapis Plus

  • Pomoc pri menopauze a ženských problémoch
  • Zlepšenie stavu kostí, chrupaviek či kože
  • Zvýšenie vitality, zníženie únavy
  • Cievy, nervy a psychický stav

Skúsenosti

Sarapis Plus: Skúsenosti Sarapis Plus je podobne, ako predchodca Sarapis Mensis, dostatočne známou značkou a vidno to aj na rôznych referenciách a skúsenostiach. V zásade sú ženy spokojné s prípravkom a jeho účinkom počas klimaktéria, hoci som našiel aj niekoľko negatívnych hodnotení. Väčšina ale opisuje tieto účinky ako veľmi dobré.

Čo sa týka ďalších vplyvov, tam je to už o niečo horšie. Niektoré ženy pocítili aj lepšiu vitalitu, zníženie únavy a napríklad zlepšenie aj stavu pokožky či chrupu, no mnoho je takých, ktoré hodnotia z tohto pohľadu tabletky ako veľmi slabé.

Mínusom je aj pomerne vysoká cena, najmä ak ide o pomer k výsledkom a prepočítanie ceny za deň pri dlhodobom a pravidelnom užívaní. Toto je však podľa mňa subjektívna otázka a každý to môže vnímať inak. Pravdou ale je, že konkurencia je v tomto vo výhode a aj tie najlepšie prípravky sú cenovo zaujímavé.

VEĽKÁ VARIABILITA ÚČINKOV

Ako ukazujú aj komentáre na známom portály Heureka, šírka účinkov Sarapis Plus je síce veľká, ale to isté platí bohužiaľ aj o ich variabilite. Niektoré ženy si pochvaľujú aj účinky na vitalitu či mentálne zdravie, iné naopak tieto účinky takmer nevnímajú a to je trocha mínus.

Vlastná skúsenosť

Sarapis Plus: Vlastná skúsenosť Sarapis Plus vyskúšala moja partnerka a odporučil som ich aj niekoľkým ďalším ženám, ktoré už prechádzajú klimaktériom. Ich hodnotenie bolo rôznorodé, hoci prevažne pozitívne. Nástup účinkov bol však veľmi odlišný a to tak z časového hľadiska, ako aj z hľadiska intenzity a viditeľnosti.

Samotný výrobok však hodnotili všetky ženy rozhodne ako účinný a z hľadiska užívania bezproblémový. Niektoré referencie z internetových fór hovoria o zažívacích problémoch na úvod, nič podobné však ženy z môjho okolia nestretlo.

Bezproblémové bolo aj objednanie z internetovej lekárne Dr. Max, dodanie prebehlo rýchlo, platba kartou online bola bez nejakých zdržaní alebo technických zádrhelov. Vyzdvihovaná je aj rýchlosť a jednoduchosť samotnej objednávky, rovnako aj šírka sortimentu. Z tohto pohľadu boli ženy maximálne spokojné.

Výsledok vlastného testovania

Sarapis Plus: Výsledok vlastného testovania Poďme sa teda pozrieť na výsledok testovania v praxi. Záverečné hodnotenie musí zobrať do úvahy tak účinnosť, ako aj ostatné parametre a ich porovnanie s konkurenciou. Pochopiteľne, na Sarapis Plus sa treba pozerať najmä očami ženy v období prechodu.

  • Aké je teda výsledné hodnotenie? Sarapis Plus dostáva známku 2

Ak by sme brali do úvahy izolovane len účinnosť na negatívne prejavy menopauzy a pomoc pri zvládnutí klimaktéria, bola by známka nepochybne lepšia. Prípravok som však musel zhodnotiť objektívne zo všetkých jeho hľadísk, takže som zobral do úvahy aj nestabilitu niektorých iných účinkov.

Treba však napriek všetkému povedať, že Sarapis Plus patrí medzi nadpriemerné tabletky, hoci k špičke mu niekoľko krokov ešte chýba. Oproti jeho predchodcovi, Sarapis Mensis, ktorý dostal lepšie hodnotenie, som sa však musel na tento produkt pozerať z pohľadu pomeru ceny a kvality.

Zhodnotenie

Sarapis Plus: Zhodnotenie Aké je teda moje záverečné resumé? Nie, nebojte sa, nebudem hodnotiť Sarapis Plus príliš prísne ani na ňom hľadať aj tie najmenšie mínusy. Koniec koncov, to si ani nezaslúži, nakoľko bezpochyby ide o účinné tabletky, ktoré viacerým ženám pomáhajú s klimaktériom a hormonálnou nestabilitou aj dlhé roky.

Mnoho žien dokonca tabletky užíva aj 2, 3 či 4 roky, čo znamená, že sú s ich vplyvom spokojné. Na druhú stranu, sú tu aj menej lichotivé komentáre a tiež objektívne výčitky smerom k cene či k niektorým drobným problémom s užívaním na úvod. Ignorovať preto nemôžem ani tieto faktory.

Sarapis Plus však svojimi vlastnosťami určite vie zaujať:

  • má zaujímavé zloženie, ktoré je pre organizmus prirodzené
  • tabletky kúpite bez predpisu a ja z internetovej lekárne
  • užívanie je možné dlhodobo, čomu sú prispôsobené aj balenia
  • účinky sú pomerne široké, aj keď ich intenzita je rôznorodá

Samotná značka patrí medzi veľmi známe a ženy ju poznajú, takže nejde o žiaden experiment. Prípravok má jednoduché dávkovanie, stačí ho užiť dvakrát za deň, dôležitá je pravidelnosť. Viaceré účinky Sarapis Plus využijú aj ženy pred menopauzou, napríklad ohľadom zlepšenia menštruácie a vitality.

Sarapis Plus

  • Pomoc pri menopauze a ženských problémoch
  • Zlepšenie stavu kostí, chrupaviek či kože
  • Zvýšenie vitality, zníženie únavy
  • Cievy, nervy a psychický stav

Napriek tomu si však moja partnerka myslí, že hoci Sarapis Plus nie je zlá voľba, aktuálne sú na trhu aj o niečo lepšie prípravky. Medzi najviac cenené patria určite Menox45, Feminox a Menoxin, ktoré sú tiež určené pre ženy počas prechodu. Vyskúšať by ste preto mali aj tieto značky, môžu vám pomôcť ešte viac.

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

3.89

36 Hodnotení

Chcem kúpiť